Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy o adamında almadığı kadın kalmamıştı ya ,alayına aşık oluyordu herif :
Sorma ya herife cok uyuzum zaten.
kız ben ilk cnbc de vermişlerdi diziyi deli gibi izlemiştim tvden geç kalmışsın çok güzeldir birde the white queen oda güzeldir:)
Evet ya ben geriden geliyorum baya :) Hikayeyi biliyordum, Anne Boleyn'i severdim zaten, filmini falan da izlemistim ama dizisini izlememistim.
Cnbc'de muhtemelen baya keserek vermislerdir diziyi, malum baya sehvetli sahneler var

kesmeseler nilgün güzel diyemezdi zaten ahh zavallım masum bir dizi sanıyor

ama en çok oğlunun annesi sarışın kadını sevmişti bence ama kadın bu öldürmeden kendi öldüydü:)
Evet, oglan dogurdu diye sevmistir Yoksa Anne Boleyn ugruna mezhep yarattı adam, kadının yeri ayrı o yüzden gönlümde

adam içki bağımlılığı yüzünden dracula dizisinide yarım bıraktı aklıma geldi bak yine sinir oldum
Dracula dizisine de baslayayım demistim ama baktım yarım kalmıs o yüzden hic baslamadım :)
Ben az once herife uyuzum derken Henry'i kastediyordum yoksa Jonathan abimiz müthis

aynen onun gözlerinin renginde boğuluyor insan :)

ben kalkıp mutfağa gidiyorum kızlar şu fırında kabaklı mücveri denicem atarım foto sonrada pasta yarışması için pandispanya pişiricem pastanın kekini 1 gün önceden pişirmek lazım yarın süslerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…