Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa ebrusumuzz gelmisss..hoşgeldin canim.. hala tatildeyim ben anamin evinde :KK66: bi de bel fıtığı oldum sanirsam bi dr islerim var ışte.. herkescikleri bi kisa ozet geceyim m sana :KK66:
*Nilguncumle orti olduk fıtı fıtı veriyoz kilolari..:KK76::KK19:dun abisi gelmis yazmadi korktuk bisey mi oldu diye. :110:
*Kaptan ist gecmisti en son durumu biliyorsundur
*Ordekcim de buralarda kirmizi kart gostertiyo millete :duduk:
*Betus kollontaiyle es oldu kiz bu hafta hep spor yapti jelibon yemedi inanabiliyo musun :KK35: :KK70:
*Parky gecen kızdı bize yine :KK70: :olamaz:
*Tambak yeniden diyete basladi bugun kocusi zorla dondurma yedirmis :KK70: :p:dondurma:
*Toplight kaptana menu yazdiriyoz listeye de alicizzzz :KK66: :super:
*Duygu gecen eski bi before after yapti girip bi bak :KK66: :nazar::KK28:
Ohh ohh herşey harikaymış yaa
Süpersiniz :KK68:

ben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için :KK66:
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım :KK60:

nilsub nilsub morordek morordek @inatettimolacak @umutlayasasen @btlbetul @toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin :KK66:
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar.:110:.size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın :rapci:ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için:p..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim :olamaz::63:
Kız nerelere gidiyorsun.
Daha verilecek kilolarımız vardı.

@btlbetul
13901555_881119111988557_4813699477728768093_n.jpg
Çok iyiymişş. :p

Back
X