- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.301
razı mazı değilim ben.... kriterlerimi düşüremem....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
razı mazı değilim ben.... kriterlerimi düşüremem....
Çok yoğundum canım bi türlü dönemedim.Biz buralarda takiliyoruz sen nerelerdesin canım ya merak ettik hayırdır. Neden ara verdin bu kadar
Kilo almayla meşguldüm hayatımebruuş nerdesin kız sen.....
Amanııın Ebruşum gelmiiiiişÇok yoğundum canım bi türlü dönemedim.
Bayram zaten çok yordu fena hasta olmuştum. sonra anca dönebildim eski düzenime
Siz neler yaptınız ben yokken.
Ohh ohh herşey harikaymış yaaYaaa ebrusumuzz gelmisss..hoşgeldin canim.. hala tatildeyim ben anamin evindebi de bel fıtığı oldum sanirsam bi dr islerim var ışte.. herkescikleri bi kisa ozet geceyim m sana
*Nilguncumle orti olduk fıtı fıtı veriyoz kilolari..dun abisi gelmis yazmadi korktuk bisey mi oldu diye.
*Kaptan ist gecmisti en son durumu biliyorsundur
*Ordekcim de buralarda kirmizi kart gostertiyo millete
*Betus kollontaiyle es oldu kiz bu hafta hep spor yapti jelibon yemedi inanabiliyo musun![]()
*Parky gecen kızdı bize yine![]()
*Tambak yeniden diyete basladi bugun kocusi zorla dondurma yedirmis![]()
*Toplight kaptana menu yazdiriyoz listeye de alicizzzz![]()
*Duygu gecen eski bi before after yapti girip bi bak![]()
![]()
Kız sen hala bıraktığım gibi misin??ayyy maşallah ne güzel özetlemişsin :)))) jelibon yemediğime ben bile inanamıyorum :)))))
sorma burası bile çok sıcak orasını düşünemiyorumPfff ne sıcak ya bugun![]()
hoş geldin gitme bir dahaÇok yoğundum canım bi türlü dönemedim.
Bayram zaten çok yordu fena hasta olmuştum. sonra anca dönebildim eski düzenime
Siz neler yaptınız ben yokken.
kaç ilo oldun kızzzzKilo almayla meşguldüm hayatım![]()
he 200 kilo olup feyza ile senin üstüne oturmayı planlıyorum 200 kilo olmak zor olmasa gerekdaha çok mu kilo alcan :)))
Kız nerelere gidiyorsun.ben iyi diyeyim iyi olayım ebrucum sağol merak ettiğin için
bu aralar malum işler karışık biraz,yoğun ver yorgunuz..sen nasılsın iyisindir umarım
nilsub
morordek @inatettimolacak @umutlayasasen @btlbetul @toplight @tatlitambak @d_mndc daha adını sayamadıklarım varsa affedin
bu arada ben takımdan müsadenizle ayrılmak istiyorum hanımlar..size ayak uyduramıyorum bu aralar yoğunluğum ve gidişattan dolayı bozulan moralimizi toparlayamıyoruz her geçen gün istemsizce mesai yaptığımız insanlara veda ediyoruz ,bazen şaşkın bazen üzgün..bu durumla bizim işlerde maalesef yoğunlaşıyor izine ayırabiliyorsanız beni izine ayırın
ilom 91,0 ödemmiş o gelen yine..izne ayrılamıyorsam müsade istiyorum,sohbete gelirim ara ara çok memnun oldum sizleri tanıdığım için
..arada atarımı arayan olursa bi dürtsün gelirim
![]()
Sizi çok özledim.Daha gitmicem.hoş geldin gitme bir daha
kaç ilo oldun kızzzz![]()
Bizim burada havalar iyi evim serin. Akşam bi esiyor sormayın.sorma burası bile çok sıcak orasını düşünemiyorum![]()
Nasılsın kuzum.? Sensiz olmuyor. Kilo aldım benAmanııın Ebruşum gelmiiiiiş![]()
söylesene kaç kilo oldun?Sizi çok özledim.Daha gitmicem.
Sorma ya aynaya bakamıyorum.
Çok iyiymişş.
Biraz merak et diyorum..söylesene kaç kilo oldun?
Çok geçmiş olsun canım.Şimdi nasıl kızınkızlae şimdi girdik eve doktordan geliyoruz öğleden sonra kızımı şiddetli kasık ağrısıyla doktora götürdük deliricem üzüntüden![]()
İyiyim Ebruşum, aynı iste milleti zayıflatmakla ugrasıyoruz :)Nasılsın kuzum.? Sensiz olmuyor. Kilo aldım ben