Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya hep konuşuyoruz rakamlara çok takılma canım.Sen zaten inceydin ama iyice toparladın fotoğraflardan belli oluyor.Çok güzel ya valla kas oranın artıyo.Hastayım senin şu düzenine bi başlıyosun sonuna kadar gidiyosun helal olsun sana.Sendeki spor azminin yarısını kazansam daha ne isterim

Bomba gibi dönmüşsün canım. Esip gürletiyorsun.
notayı sildirmek lazım :)

Tamamdir canım tempo olarak sporu hayatıma alayım bari
hemen al hemen :)
spor nerde, o dondurma neee!!! ııh olmaz bu menu

Kızlar bugün jillianın 2. Gününü sağ salim tamamladım bugün daha iyiydi başlarken hala kaslarım ağrıyor olmasına rağmen.yapmam lazımmmm tamamlamam lazımmm
yaptıkca acılır vucudun sakın agrım var diye bırakma tutulursun :)

nilsub gorusemiyoruz canım aradım ulasamadım nasılsın?

iyiyim canım msj'larını okuyorum sorma okul tatil olduğundan beri delirmekle delirmemek arasında git gel yapıyorum:)

spor nerde, o dondurma neee!!! ııh olmaz bu menu

Misafirliğe gittik tabakta bi tek dondurmayı yedim, daha börek kek falan vardı. Onu da yemesem teyze beni bıçaklıcaktı öyle bi ısrar ediyo ki sanki yemesem evi yancak
Yazlıkta netim olmadığı için leslie falan yapamıyorum ama akşamları birer saat yürüyorum yazmayı unutmuşum

nzzz_12 Pirayesu kizlar gunluk menulerinizi yazmayi unutmayin, dunku menulerinizi goremedim

sabah
1 yumurta
1dilim light kizarmis ekmege tereyagi ve bal
1 cay bardagi cay sekersiz
ara öğünler
findik ve badem
türk kahvesi
öğlen
az makarna ve cacik
akşam
patlican oturtma ve yogurt

spora gidildi 1 bucuk saat kadar spor yapildi

sen ne yaptın bugun ?
Napim canim baya calistim, makale okumakla falan gecti gun. Aksam da arkadaslarla yemek yedik, yuruyus yaptik falan anca gelebildim. Senin piknik de cok guzel gorunuyordu :)
O değil de bizim fyzanur nerde ya gozukmedi bugun hic?
Diğer menüleri görünce kendimi çok pisboğaz hissettim
Hisset bence ekmek kadayifi nedir?? Diyet grubundayiz, kilo alma grubunda degil

Bende menimü paylaşayım
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah:2 dl ekmekten peynirli tost
Öğlen:1 kase çorba+ 1 porsiyon nohut yemeği+1 kase yoğurtlu semiz otu
Akşam:1 adet haşlama tavuk baget yarım patatesli+1 tabak salata+1,5 bardak ayran
Ara:1 fincan sütlü kahve
Su:3 lt üstü
Spor: jillian level1

Selam kizlar yazayim menumu..bikac gun daha menu yazip kacicimm ama takipteyim parca parca okuyom mesajlari
kollontai morordek vee canim rakibecim nilsub

Sabah Ogle bir diyelim
1sk menemen
Bi parca peynir salatalik cay

Ara
1sade turk kahvesi
3kayisi 1avuc leblebi

Aksam
1kase sehriye corbasi

Su 2,5
Spor yuruyoruz bol bolll

Herkese iyi geceler tatile geldik memlekete çok çekmiyor burda internet böyle sıkıcı bi yer görmedim normalde köyler kalabalık olur biz hayalet avlıyoruz o derece :)) neyse mutluyum bugün isvecte son günüm istediğim kadar kilo gitmedi ama neyse :))) bosunaymis denemiş görmüş oldum bugün ki menumde
Sabah kahve + şeker
Öğle havuç + 2 yumurta
Akşam 200 gram tavuk salata :)

iyiyim canım msj'larını okuyorum sorma okul tatil olduğundan beri delirmekle delirmemek arasında git gel yapıyorum:)
aradım kız seni cepten neyse musait oldugunda muhabbet ederiz

onu da yemiycen tatlım midem rahatsız diyip geciceksin

Günaydın hanımlar.
Ay her bir tanım aciyooorr. ..
tartildim sadece +200 olmuşum. Bugün dinlenerek bol su bitki çayları ve hafif geçecek ki yyarına eksi bildirim yapalım dimi ama...
gözlerim bile sis yani.
Keşke biraz daha uyuyabilseeem oğlum. 6.30 da uyandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…