- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.841
Olur canim. Çok iyi olurGunaydınlaar
Açıldı canım :)
Rakibeeemmm ben de 60.5 cıktım ac karnınaaa
Biz bu hafta senle gene yarısalım en iyisi
Ellerine sağlık rakibemTam sana yazacaktım aslında, ben paylasıyorum listeyi diye ama gene olmadı
Ben herkesi düzenleyip renkli renkli paylastım :)
O biraz gec yapiyor bildirimi ama genelde guzel yapıyor:) arti degildir diye tahmin ediyorumyeni gelen arkadaşlardan bildirim yapmayanlar var, birde tuğçe kaldı sanırım, tuğçe artı değilse nota almaktan kurtulduk, ama notayı sildiremiyoruz da(
Yaa çok iyigümaydıınn
Geçen hafta 85.8
Bugün 83.3
Fark -2.500 Sudur çoğu ilk hafta olduğu için ama olsun
tamm canım ben kendimi de ekledim, son hali bu listenin, 0,3 üzerinde ortalama şuan tuğçe de gelince ekler paylaşırızO biraz gec yapiyor bildirimi ama genelde guzel yapıyor:) arti degildir diye tahmin ediyorum
Etti valla, 70lere biraz daha yaklaştım.Yaa çok iyi
Motive etmiştir seni
Geldim geldimtamm canım ben kendimi de ekledim, son hali bu listenin, 0,3 üzerinde ortalama şuan tuğçe de gelince ekler paylaşırız
Yalnız güzel toplamışım yeni arkadaşları:)O biraz gec yapiyor bildirimi ama genelde guzel yapıyor:) arti degildir diye tahmin ediyorum
aslında bi iki yeni arkadaş gelse güzel olurYalnız güzel toplamışım yeni arkadaşları:)
Anam gelmek isteyenlerin paylaşım alanı kara borsa gibi kim önce davranırsa o kapıyo
Valla canim super gidiyorsun60 barajını aşıp bu rakamı görmek çok iyimorordek cim az kaldı hedefe
Olsun yinede çok iyi rakam tebriklergümaydıınn
Geçen hafta 85.8
Bugün 83.3
Fark -2.500 Sudur çoğu ilk hafta olduğu için ama olsun
Bugun müsait değilim ama yarın toplamak için nöbet tutarımaslında bi iki yeni arkadaş gelse güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?