- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.821
Tambagım bak aldım seni listeye kollontai de bi sey demezse listedesin artık ona göre :)Oğlumu da uyuttum şimdi. Ben evi toplayıp dışarı çıkacağım. Aksama da leslie 5 mil tabiki sevdim ben bunu. Kocam spora giderse o gelene kadar bende evde yaparım.
Aynen 2hafta sabittim bu hafta cosasi geldi.. gecen hafta ben de azicik verebilseydim notadan yirtardik en azindan ama bizim planladığımız gibi olmuyo herzaman maalesefSüper canım. Iki haftadır aynıydı neredeyse değil mi.
Evet dün 3. yü yaptım bugün 4 ü yapacağım.Evet hergün dahada alışıyor insanZamanla alisacagiz canım. hiç merak etme. Senin 4. Gün du bugün değil mi
@kollontai Y Yuppiyayye jillian level 1 tamamlandı. eskiden başladığımda çok yipraniyordum yaparken şimdi çok rahat yaptım. Sınav kısmı hariç 5 ten sonra halıyi öptüm. Ama karın kaslarim nasıl yandı anlatamam.
Level 1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün şekilde idi dimi kizlar
Gunaydin kizlar yazayim kilomu
@kollontaimorordek nilsub
Gecen hafta 76
Guncel 74,6
Fark 1,4
Yuzde %1,84
Gunaydınlaar
Açıldı canım :)
Rakibeeemmm ben de 60.5 cıktım ac karnınaaa
Biz bu hafta senle gene yarısalım en iyisi
Tambagım bak aldım seni listeye kollontai de bi sey demezse listedesin artık ona göre :)
Aynen 2hafta sabittim bu hafta cosasi geldi.. gecen hafta ben de azicik verebilseydim notadan yirtardik en azindan ama bizim planladığımız gibi olmuyo herzaman maalesef
Pis kedinihahhaaaa :)))
Pis kedi
Ama dün gec saatlere kadar calısınca aksam yemegini 10'da falan yemis olabilirim, büyük ihtimalle o sebepten
Neyse ben cok konusmayayım da cemaat bana uymasın
vayyy be sen demi jilliancı oldun başımıza.... bi ben yapamıyorum yeaaa.........
Çabuk sondu havanaferim kız istikrarla devam ediyorsun bir zamanlar ki ben gibi :)))
Birde ben yapamıyorum:)vayyy be sen demi jilliancı oldun başımıza.... bi ben yapamıyorum yeaaa.........
Siz benim dedigimi yapın, yaptıgımı yapmayınYoldaşların olarak peşinden gelelim
Tam imam oldun deseneSiz benim dedigimi yapın, yaptıgımı yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?