- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.881
Merak ettim organiğim. Uygulanabilecek biseyse denemek isterim.Kızlar bir diyet listesi buldum ama çok yoğun pc ye geçince paylaşırım
Canım çocuklar pc de birazdan kalkarlar atarım listeyi ama çok ya insan onları yerse kilo alır bence :)Merak ettim organiğim. Uygulanabilecek biseyse denemek isterim.
Acilen kilo vermeliyim.
Bu hafta rakibemmorordek le kapişacağız.
Aramızda kalsın ama hedefin 1 kilo
Sen beni gecersin zaten rakibem.Merak ettim organiğim. Uygulanabilecek biseyse denemek isterim.
Acilen kilo vermeliyim.
Bu hafta rakibemmorordek le kapişacağız.
Aramızda kalsın ama hedefin 1 kilo
Evet ya odem de vardır bendeSen beni gecersin zaten rakibem.
Ödem falan atarsın sen simdi
Tamamdır rakibem, ben de bu hafta biraz spora agırlık vereyim, cok hamlamısımEvet ya odem de vardır bende
Ama yinede ikimiz de dikkat edelim rakibem.
Şimdiden motivasyonum arttı
Aaa un yok mu, un olmadan kıvamı nasıl tutuyo ben unu yarım çay bardağı koymama rağmen kıvamı sulu oluyoduyok canım sadece kabak yumurta peynir kuru soğan rendeledim birde bol maydanoz dere otu var birde kabartma tozu:)
Yoga ve plates dersleri bitti mi?Tamamdır rakibem, ben de bu hafta biraz spora agırlık vereyim, cok hamlamısım
Bendu un koyuyorum. O yüzden diyette yapmıyorum.Aaa un yok mu, un olmadan kıvamı nasıl tutuyo ben unu yarım çay bardağı koymama rağmen kıvamı sulu oluyodu
Yeşil çay, beyaz çay, dokuzlu çay ne bulursam içiyorum günde 3 fincan. Hatta ağlaya ağlaya rezene bile içiyorumBayanlar yeşil çaylar içiliyor mu?
Herkes icsin bakalım aksatmayin.
Var birazcık canım bak kabağı rendele kuru soğanı rendele süzgece koy altınada leğen koy suyu aksın yarım saat ondan sonra sıka sıka al ama çok sık sulu olmuyor o zamanAaa un yok mu, un olmadan kıvamı nasıl tutuyo ben unu yarım çay bardağı koymama rağmen kıvamı sulu oluyodu
Kabağın yemeğini hiç sevmiyorum ama mücveri çok lezzetli oluyo. Yulaf ezmesini de sevmiyorum. Benim galiba sağlıklı yiyeceklere alerjim varBendu un koyuyorum. O yüzden diyette yapmıyorum.
Belki yulaf ezmesi falan koymuştur
Oda bir alternatif olurBendu un koyuyorum. O yüzden diyette yapmıyorum.
Belki yulaf ezmesi falan koymuştur
Bitti ya dönem bitince onlar da bitti maalesefYoga ve plates dersleri bitti mi?
İç iç faydasını görürsünYeşil çay, beyaz çay, dokuzlu çay ne bulursam içiyorum günde 3 fincan. Hatta ağlaya ağlaya rezene bile içiyorum
2 kere denedim ikisinde de ortası bi türlü tam pişmedi altı üstü pişiyo ama içi çiğ. Bu hafta bi daha denicem hazır kabak varken anlattığın gibi.V
Var birazcık canım bak kabağı rendele kuru soğanı rendele süzgece koy altınada leğen koy suyu aksın yarım saat ondan sonra sıka sıka al ama çok sık sulu olmuyor o zaman
Canım bir de ince oldumu güzel pişiyor:)2 kere denedim ikisinde de ortası bi türlü tam pişmedi altı üstü pişiyo ama içi çiğ. Bu hafta bi daha denicem hazır kabak varken anlattığın gibi.
Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?