- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.861
Evet yeni arkadaşların gelmesi iyi oldu.Listede çok az kaldık bide ben çok iyi rakamlar veremiyorum sabitlemeye başladım artık mesela.Yeni gelen arkadaşlar ortalamayı yükseltir.Yalnız güzel toplamışım yeni arkadaşları:)
Anam gelmek isteyenlerin paylaşım alanı kara borsa gibi kim önce davranırsa o kapıyo
Evet canım ama dediğim gibi pc nin başında oturmak lazım yeni gelen biri msj yazdımı bütün takımlar kapmak için savaşıyo resmen ilk cevap verip çağıran alıyo :)Evet yeni arkadaşların gelmesi iyi oldu.Listede çok az kaldık bide ben çok iyi rakamlar veremiyorum sabitlemeye başladım artık mesela.Yeni gelen arkadaşlar ortalamayı yükseltir.
Oh afiyet olsun guzel gorunuyor :)Eki Görüntüle 1869466
btlbetul sen çok seviyodum dimi mucveri fırında kabak mucver yaptım attım fırına
morordek sende beğenmiştin ya ondan pişsinde toplanın gelinde yiyelim:)
btlbetul garusu gördün mü kilo bildiririmi mi????
Eki Görüntüle 1869466
btlbetul sen çok seviyodum dimi mucveri fırında kabak mucver yaptım attım fırına
morordek sende beğenmiştin ya ondan pişsinde toplanın gelinde yiyelim:)
sağ ol canımÇok geçmiş olsun kuzum
sağ ol canım ,aynen iyi yırttım :)fyzanur geçmiş olsun, yine iyi atlatmışsın, daha kötüsü de olabilirdi canım ya
özencik yapma al onu getir yiyelim :))
Pişince daha güzel oldu...Oh afiyet olsun guzel gorunuyor :)
Eki Görüntüle 1869480
Valla süper oldu mucver sevenler tavada çok yağ çekiyor fırında süper oldu biraz soğusun sarmısaklı yoğurtla yicem:) çok canın istediyse gelde yiyelim
çok güzel görünüyor canım afiyet olsun.Börek gibi görünüyor yufka arasında filan değil dimi?Eki Görüntüle 1869480
Valla süper oldu mucver sevenler tavada çok yağ çekiyor fırında süper oldu biraz soğusun sarmısaklı yoğurtla yicem:) çok canın istediyse gelde yiyelim
tavada yapma sende artık böyle çokda sağlıklı ohh missspis vasfiye seni :)) afiyet olsun bakalım....
yok canım sadece kabak yumurta peynir kuru soğan rendeledim birde bol maydanoz dere otu var birde kabartma tozu:)çok güzel görünüyor canım afiyet olsun.Börek gibi görünüyor yufka arasında filan değil dimi?
evet az az gidiyor artık ama gidiyor buda beni mutlu ediyorValla canim super gidiyorsun
Artik tabi gram gram gider ama sabit geldigin neredeyse hic yok, aynen devam
sağol canım çokda lezzetli oldu sende yapabilirsin:)Eline sağlıknilsub börek gibi duruyor aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?