Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bugün sunnetide bitirdik şimdi geldim eve çok yoruldum pazar sessizliği var takımda bugün huhuhuhuuu komşular nirdesiniz...
@btlbetul kız konuşamadık kaç gündür sen ne yapıyon:)

Ben yarım bıraktığım islere başladım bugün. Salon koltuklarini siliyorum. Sonra da camlarını silecem..
Çocuklarda yanımda parmak boya yapıyorlar.

Sorma ya ben buralardayım, dertliyim azcık kafamı dagıtmaya calısıyorum
kusura bakma canım oğluşumu yıkadım yatırdım anca geldim:)
Noldun ordekcim anlat bene dinliyom ben
ortim yakalamış ördekimi
Gebelik forumlarına da yazdım zaten baya
Yumurtam catlamıs, kacırdım galiba ona üzülüyorum
tatlım kafana takma bu kadar hesap yapmak inanki iyi değil tatlım bırak doktor bir sağlık problemi görmedikçe kendi kendine olur zaten kendini şartlaman istemeden de olsa beynini kodluyosun kaçırdım diye

kız ordekim ben evlendim 2 sene olmadı çocuğum doktorlar olur dedi üzülüyodum olmıcakmı diye sonra hiç tedavi olmadan kendi kendine kaldı kızım oldu sonra yine hiç korunmadım tam 3,5 sene hamile kalmadım düşün korunmadığım halde sonra birgün reglin3 gün geçti ben normal geçikme sandım sonra kasık ağrısı mide bulantası ben böbrek taşlarım tuttu sandım sonra hamile olabilirmisin dediler bende yok 3 günde aş ermemi bulantımı başlar saçma dedim o arada bir sürü böbrek ilaçlarımı içtim sorma iyiyki birşey olmadı 5 gün sonra test yaptım pozitif çıktı oğlumu doğurdum çok şükür o yüzden günü gelince hamile kalırsın stres yapıp çok takarsan bedenini bilmeden şartlıyosun
sen gevşe stres yapma sal kendini bak kalırsın nasip olursa morordek

Ya evet cok haklısın aslında hic takıp stres yapmamak gerekiyor ama kadın milletiyiz iste kontrol edemiyoruz bazı seyleri :)
Ben bu ay yumurtlamamı takip ediyordum da testle, hic beklemedigim bi anda yumurtladıgımı fark ettim, ondan birazcık moralim bozuldu. Yoksa dedigin gibi zamanı gelince olur zaten. Sagol destegin icin

inşallah canım Allah her isteyen kadına anneliği tattırsın :)
ay ne demek bende zor hamile kaldığım için anlattım o yüzden takip etmeyide bırak olur o zaman :)

Aa ben onu kacırmısım demek :)
Bir sonraki saglıklı bir kategori olursa ona birlikte katılalım bari :)
ay ne var canım ya övünmek gibi olmasın pandispanyam pamuk gibi olur içine pastaccı kreması yaparım pastalarım çok güzel olur yaparsam feci yerim dediydim:)
zaten söyledim ya beni hep bu hamur işleri kilo aldırdı çok yapıyordum diyete başlamadan önce:)
bütün komşularım bayılıyordu ama bıraktım artık

Kiz orticim teyzemler geldi almanyadan bayadir görüşemiyoduk beni gorduler herkes şok.. naptin dedi yimedim didim
Hepsi pis bogazimizdan anacim yemeyince veriyoz iste gayet

Kiz orticim teyzemler geldi almanyadan bayadir görüşemiyoduk beni gorduler herkes şok.. naptin dedi yimedim didim
Hepsi pis bogazimizdan anacim yemeyince veriyoz iste gayet
öyle canım nasip olursa eve yarınmı gidicen artık geçte başlayalım artıkın ben yarın sporada başlıcam nasip olursa:)

öyle canım nasip olursa eve yarınmı gidicen artık geçte başlayalım artıkın ben yarın sporada başlıcam nasip olursa:)
Aynen canim yarin biniyoruz yük var baya otobusle gidicem sali sabah evcagizimda olmus olurum..spor yapamıyorum ama cilgin kosturmacali spordan cok efor sarfediyorum valla.. bu arada diger arkidislere dipnot tatilde cikmayin izine veriliyo gayette. Bu gidenler hep tontik gelicekler bak görürsunuz

İyi akşamlar herkese
Sabah
1 fincan çay içtim ve annemin yaptığı domatesli kabaklı kahvaltılık bir yemekten küçük bir tabak yedim 1 dilim de tam buğday ekmeği
İkindi
1 kase yayla çorbası
1 adet dolma
1 kase yoğurt

Akşam çay içtim ve yanında 2 oreo kaçırdım

Sabah sporumu bitirmeme rağmen yediğim oreolar sebebiyle akşam yeniden spora giriştim
nilsub morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…