- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.021
Noldun ordekcim anlat bene dinliyom benSorma ya ben buralardayım, dertliyim azcık kafamı dagıtmaya calısıyorum
Gebelik forumlarına da yazdım zaten bayaNoldun ordekcim anlat bene dinliyom ben
Ay bugün sunnetide bitirdik şimdi geldim eve çok yoruldum pazar sessizliği var takımda bugün huhuhuhuuu komşular nirdesiniz...
@btlbetul kız konuşamadık kaç gündür sen ne yapıyon:)
Hayirlisiyla olur bu isler canim,niye üzülüyon yimirta rezervimiz tahmin ettigimizden daha fazladir yavrus ordek secer kendine biriniGebelik forumlarına da yazdım zaten baya
Yumurtam catlamıs, kacırdım galiba ona üzülüyorum
Öyle tabi, naz yapıyor yavrus ordekHayirlisiyla olur bu isler canim,niye üzülüyon yimirta rezervimiz tahmin ettigimizden daha fazladir yavrus ordek secer kendine birini
kusura bakma canım oğluşumu yıkadım yatırdım anca geldim:)Sorma ya ben buralardayım, dertliyim azcık kafamı dagıtmaya calısıyorum
ortim yakalamış ördekimiNoldun ordekcim anlat bene dinliyom ben
tatlım kafana takma bu kadar hesap yapmak inanki iyi değil tatlım bırak doktor bir sağlık problemi görmedikçe kendi kendine olur zaten kendini şartlaman istemeden de olsa beynini kodluyosun kaçırdım diyeGebelik forumlarına da yazdım zaten baya
Yumurtam catlamıs, kacırdım galiba ona üzülüyorum
tadını bilmem ama görüntüsü fena değilEki Görüntüle 1870211 Kızlar bu da keKim. Dun aksa. Yaptim. Ve ben cok sevdim. Tatli isteyenler bu sekilde yapabilirler bence.
Kız sen de katılacaktın pasta yarısmasına, naptın katıldın mı?tadını bilmem ama görüntüsü fena değil
ay yok feyza yada dedim yaparsam yerim diye vazgeçtimKız sen de katılacaktın pasta yarısmasına, naptın katıldın mı?
Ya evet cok haklısın aslında hic takıp stres yapmamak gerekiyor ama kadın milletiyiz iste kontrol edemiyoruz bazı seyleri :)kız ordekim ben evlendim 2 sene olmadı çocuğum doktorlar olur dedi üzülüyodum olmıcakmı diye sonra hiç tedavi olmadan kendi kendine kaldı kızım oldu sonra yine hiç korunmadım tam 3,5 sene hamile kalmadım düşün korunmadığım halde sonra birgün reglin3 gün geçti ben normal geçikme sandım sonra kasık ağrısı mide bulantası ben böbrek taşlarım tuttu sandım sonra hamile olabilirmisin dediler bende yok 3 günde aş ermemi bulantımı başlar saçma dedim o arada bir sürü böbrek ilaçlarımı içtim sorma iyiyki birşey olmadı 5 gün sonra test yaptım pozitif çıktı oğlumu doğurdum çok şükür o yüzden günü gelince hamile kalırsın stres yapıp çok takarsan bedenini bilmeden şartlıyosun
sen gevşe stres yapma sal kendini bak kalırsın nasip olursamorordek
Aa ben onu kacırmısım demek :)ay yok feyza yada dedim yaparsam yerim diye vazgeçtim
inşallah canım Allah her isteyen kadına anneliği tattırsın :)Ya evet cok haklısın aslında hic takıp stres yapmamak gerekiyor ama kadın milletiyiz iste kontrol edemiyoruz bazı seyleri :)
Ben bu ay yumurtlamamı takip ediyordum da testle, hic beklemedigim bi anda yumurtladıgımı fark ettim, ondan birazcık moralim bozuldu. Yoksa dedigin gibi zamanı gelince olur zaten. Sagol destegin icin
ay ne var canım ya övünmek gibi olmasın pandispanyam pamuk gibi olur içine pastaccı kreması yaparım pastalarım çok güzel olur yaparsam feci yerim dediydim:)Aa ben onu kacırmısım demek :)
Bir sonraki saglıklı bir kategori olursa ona birlikte katılalım bari :)
Kiz orticim teyzemler geldi almanyadan bayadir görüşemiyoduk beni gorduler herkes şok.. naptin dedi yimedim didimay ne var canım ya övünmek gibi olmasın pandispanyam pamuk gibi olur içine pastaccı kreması yaparım pastalarım çok güzel olur yaparsam feci yerim dediydim:)
zaten söyledim ya beni hep bu hamur işleri kilo aldırdı çok yapıyordum diyete başlamadan önce:)
bütün komşularım bayılıyordu ama bıraktım artık
öyle canım nasip olursa eve yarınmı gidicen artık geçte başlayalım artıkın ben yarın sporada başlıcam nasip olursa:)Kiz orticim teyzemler geldi almanyadan bayadir görüşemiyoduk beni gorduler herkes şok.. naptin dedi yimedim didim
Hepsi pis bogazimizdan anacim yemeyince veriyoz iste gayet
Aynen canim yarin biniyoruz yük var baya otobusle gidicem sali sabah evcagizimda olmus olurum..spor yapamıyorum ama cilgin kosturmacali spordan cok efor sarfediyorum valla.. bu arada diger arkidislere dipnot tatilde cikmayin izine veriliyo gayette. Bu gidenler hep tontik gelicekler bak görürsunuzöyle canım nasip olursa eve yarınmı gidicen artık geçte başlayalım artıkın ben yarın sporada başlıcam nasip olursa:)
tadını bilmem ama görüntüsü fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?