- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.041
teşekkür edrim canım ggeç cvp veriyorum çünkü hafta sonları evde olmuyorun telefonumda olmadığından müsait olunca yazıyorumBen senin menunu de beğendim canım. Afiyet olsun
Aferin canim kacamak yapinca böyle ceza kesin kendinize :)İyi akşamlar herkese
Sabah
1 fincan çay içtim ve annemin yaptığı domatesli kabaklı kahvaltılık bir yemekten küçük bir tabak yedim 1 dilim de tam buğday ekmeği
İkindi
1 kase yayla çorbası
1 adet dolma
1 kase yoğurt
Akşam çay içtim ve yanında 2 oreo kaçırdım
Sabah sporumu bitirmeme rağmen yediğim oreolar sebebiyle akşam yeniden spora giriştim
nilsub morordek
Olsun sen yinede paylaş menünü geç yesen nolacak bazen mecbur geç.yiyoruzBen çok yorgunum kızlar. Menü yazmayacam.opuldunuz. kaçamak yapmadım ama aksami geç yedim sadece
Evet tatlım yarında kontrol amaçlı tartılmamız gerekiyor :)Yarın tartılcaz di mi
Vaay sen de Jillianci oldun Denizcim:)İyi akşamlar bende yazayım menümü
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
Sabah: 1 dl tam buğday ekmeği+5_6 dl patates kızarması, domates soslu+1 kk kadar peynir+2_3 zeytin
Öğlen:1 tabak kabak yemeği+2_3 kaşık yoğurt
Akşam:6-7 adet köfte+1 tabak salata+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:jillian level 1
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartılıyoruz canim. Hafta sonu kacamaklarini gorup ona gore tedbir alalim diyeaaaa yarın tartı olduğunu bilmiyordum kızlar
Hayirdir Nilgunum sicaklardan mi acabaKızlar bendede öğlende beri bir nefes darlığı var anlamadım . .... Sonrada hafif bir çarpıntı yapıyor doktora gideyim bari...
Evet ya merak ediyorum geçekten o kadar etkili olacakmı :) tamamlarsam sonucu görcem tamamlamak istiyorum bu sefer kesin niyetliyimVaay sen de Jillianci oldun Denizcim:)
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartılıyoruz canim. Hafta sonu kacamaklarini gorup ona gore tedbir alalim diye
10 gun sonra level 2'ye geçecek misin? :)Evet ya merak ediyorum geçekten o kadar etkili olacakmı :) tamamlarsam sonucu görcem tamamlamak istiyorum bu sefer kesin niyetliyim
heyecanlandım şimdi :)Vaay sen de Jillianci oldun Denizcim:)
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartılıyoruz canim. Hafta sonu kacamaklarini gorup ona gore tedbir alalim diye
Evet 5 günüm kaldı :) geçicem deniycem bakalım.en kötü buna başladığımdaki gibi bekleye bekleye yaparım ama yapıcam inat ettim10 gun sonra level 2'ye geçecek misin? :)
Hadi bakalim cok azimli gordum seni :)Evet 5 günüm kaldı :) geçicem deniycem bakalım.en kötü buna başladığımdaki gibi bekleye bekleye yaparım ama yapıcam inat ettim
bende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))kizlar az sonra misir puskulu kaynatayim barii ne guzel bu hafta bayaa vermistim dikkat ederek gerci kimsenin dikkatini cekmefi ama( ptesiden beri 1,8 kg) ben devam edeyim bu arada binada mantolama var calisanlara birek kek falan yapacagim ama yemeyecegim
canım listeye girdiginde her hafta aynı tartıda ac karnına tartılman gerekecek her cuma diyetisyende tartılabileceksen tamam ama eger tartılamayacaksan eve dijital saglam bir tartı al, onunla tartıl bildirim yap.Cuma gunü gene gıdıcem dıyetısyene ordada ölçümüm yapılacak ona göre saat 3 gıbı randevum kılo mu o saatte yazsam olur mu evdekı tartı cok mesaketlı pek güvenmiyorum :)
canım 3 haftayı tamamla en az level 1 le zorlugundan ziyade kas gelisimi acısından onemli oluyor, ben 1 ay yapmıstım 1i. ayrıca iki ve uc zor baya hevesini kacırmasın, benim hevesim kacıp geri bire dondugum olmustu, simdi 3 yapıyorum sadece ama 1 deki gibi karın calıstırmıyor bende 1 yapıcam ara sıra :) birde haftada en fazla 4 gun yap, diger uc gun sadece yuruyus yap yoksa cok sisersin bu onemliEvet 5 günüm kaldı :) geçicem deniycem bakalım.en kötü buna başladığımdaki gibi bekleye bekleye yaparım ama yapıcam inat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?