Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
-5 ceviz
Öğle
-Balaban köfte (8 köfte, 1 biber, yoğurt, pidelerin yarısı yendi) elmalı maden suyu
Ara
-Starbucks cool lime (60 kalori)
-50cl bira
Akşam
-Ev yapımı çizburger, elma dilim patates, salata
Su: 2 litre
Spor: 2 saat kadar yürüyüş
nilsub morordek

Öğleyin patates kızartmasını, starbuckta pastayı, bira yanında da mezeleri yemedim. Ama yine de yetmedi ve berbat bi gün oldu. İtalya'dan arkadaşım geldi tüm gün beraberdik. 2 gün daha burda. Ama telafi edicem.

iyi akşamlar kızlar
Sabah: 5bardak tarçınlı çay şekersiz içiyorum zaten,bir dilim börek, bir kek dilimi kadarda haşlama patatesle kaşar.
öğlen: saat ikide bir dilim köy ekmeği iki dilim peynir domates salatalık.
akşam:bir avuç taze fındık
2.5lt su 2su bardağı yeşil çay 1 saat yürüyüş ve son.

Aferin canim kacamak yapinca böyle ceza kesin kendinize :)

Vaay sen de Jillianci oldun Denizcim:)
aaaa yarın tartı olduğunu bilmiyordum kızlar
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartılıyoruz canim. Hafta sonu kacamaklarini gorup ona gore tedbir alalim diye

Vaay sen de Jillianci oldun Denizcim:)

Pazartesi gunleri kontrol amacli tartılıyoruz canim. Hafta sonu kacamaklarini gorup ona gore tedbir alalim diye
Evet ya merak ediyorum geçekten o kadar etkili olacakmı :) tamamlarsam sonucu görcem tamamlamak istiyorum bu sefer kesin niyetliyim

Bugün ku menum nilsub morordek
Sabah
Bir kk peynir 5 zeytin
Bir salatalık yarım domates
İki çatal çilek reçeli
Öğle
Bir yeşil elma
10 adet üzüm
Aksam
Köri soslu tavuk çok az
Ayran

Su 2 litre
Spor yarım saat yuruyus

bende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))

Cuma gunü gene gıdıcem dıyetısyene ordada ölçümüm yapılacak ona göre saat 3 gıbı randevum kılo mu o saatte yazsam olur mu evdekı tartı cok mesaketlı pek güvenmiyorum :)
canım listeye girdiginde her hafta aynı tartıda ac karnına tartılman gerekecek her cuma diyetisyende tartılabileceksen tamam ama eger tartılamayacaksan eve dijital saglam bir tartı al, onunla tartıl bildirim yap.

Evet 5 günüm kaldı :) geçicem deniycem bakalım.en kötü buna başladığımdaki gibi bekleye bekleye yaparım ama yapıcam inat ettim
canım 3 haftayı tamamla en az level 1 le zorlugundan ziyade kas gelisimi acısından onemli oluyor, ben 1 ay yapmıstım 1i. ayrıca iki ve uc zor baya hevesini kacırmasın, benim hevesim kacıp geri bire dondugum olmustu, simdi 3 yapıyorum sadece ama 1 deki gibi karın calıstırmıyor bende 1 yapıcam ara sıra :) birde haftada en fazla 4 gun yap, diger uc gun sadece yuruyus yap yoksa cok sisersin bu onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…