Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nasıl çekmez dikkatimizi kaptanım.
Harikaydın
Seni bu kadar azimli görmemiştim.

Lütfen kusura bakmayın köydeydm Internet paketım bıtıncede gıremedım sımdı evıme geldım şükür geç oldu ama suan tam 73 kıloyum toplam da 2 kılo gıttı sabah dıyetısyenımle görüştüm lıstemı degıstırıp 1600 yerıne 1400e düşürdü bugün kı menüm su sekilde
Sabah 2 dılım kıtır Çavdar ekmegı 50 gr toplamda , salatalık , 1 yumurta , 2 çatal patates (zeytın yerıne yedım kızartması degıl ama ) , yesıl cay
Ara öğün 1 avuç fındık
Öğle 1 kase çorba , 1 dılım cavdar ekmegı ,salata , 1kase yoğurt
Ara öğün bitki çayı , 3 adet kremasız buskıvı ( doktorumun verdıgı)
Aksam 100 gram et ama güveç seklınde yapıcam 6 kasık seklinde, salata ,1 cavdar ekmedıgı
Ara 1 bardak süt + meyve

Cuma gunü gene gıdıcem dıyetısyene ordada ölçümüm yapılacak ona göre saat 3 gıbı randevum kılo mu o saatte yazsam olur mu evdekı tartı cok mesaketlı pek güvenmiyorum :)

Afiyet olsun canım bisküvi haricinde çok güzel ama onu da zaten dr vermiş..

Afiyet olsun canım bisküvi haricinde çok güzel ama onu da zaten dr vermiş..
Tesekkur ederım aynen canım sımdı günde ıkı Ogün meyve verıcm dedı ama meyveyı cok sevmıyorsun kaçamak yapmanızda engeller kan sekerınıde düzenler benım verdıgımı kullan kılo alımı olmaz dedı artık bakalım gercı ben meyvede yıyebılırım hıc bellı olmaz çünkü bıskuvıyle pek aram yok açıkcası

Kaç tane çiğ köfte kaçamak sayılmaz acaba ya, dışardayım lavaşsız yicem marulla
Maksimum 5-6 tane yeterli eger yaninda baska bir sey yemiyorsan
Cuma gunü gene gıdıcem dıyetısyene ordada ölçümüm yapılacak ona göre saat 3 gıbı randevum kılo mu o saatte yazsam olur mu evdekı tartı cok mesaketlı pek güvenmiyorum :)
Bu hafta da listede olmayacaksin zaten ama listeye girdiginde de hep o saatlerde mi bildirirsin peki? Sabah ac karnina olan kilon daha iyi olur da bizim icin :) evde tartin yok mu?

Sabah
-Sütlü neskafe, 1 muz, 1 avuç fındık, 6 pikan cevizi, 3 hindi füme
Ara
-200 ml süt
Öğle
-6 tane çiğ köfte, 6 yaprak marul, çiğ köfte sosu-nar ekşisi, ayran, yarım çay kaşığı nutella
Akşam
-2 kuru incir, 1 ceviz, 200 ml süt

Su : 2 litre
Spor : yok bütün gün dışardaydım

Nutellayı da İtalyadan arkadaşım getirdi, bak Türkiyedekiyle aynı değil tadı diye zorla tattırdı. (Cidden daha güzelmiş)
Bu arada yarın arkadaşım bize gelicek ve çarşambaya kadar beraber kalcaz. Ufak tefek kaçamaklarım kesin olur tüm gün dışarda olcaz çünkü nerdeyse. Napcam bilmem

Iyi akşamlar kızlar yine sessiz buralar
menüm.
Sabah 11 de kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
peynirli salata
2 dilim ekmek
5 minik turşu

Saat 15 te
1 dilim kavun
7 badem
azcık süzme peynir

akşam 17.30
2 kabağı baharatlar soteledim üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yedim

şu 3lt
Spor jillian level 1->2. Gün tamamlandı
nilsub inatettimolacak kollontai morordek

Yazayim menumu de arkideslere ornek olalim herkes yazsin menusunu
Sabah
2dl salam 1yumurta omlet
Domates salatalik peynir cay

Ogle yok

Aksam
1parca tavukla sebzeli turlu
Yogurt 2tane kornison tursu

Su 3ltye kosarim yatana kadar
Spor tum gun yürüdük

kollontai morordek nilsub

merhaba kızlar ben geldim menümü yazıyorum
Sabah: bir dilim ekmek, peynir, domates salatalık, yumurta(misafirlikteydik)
Öğlen: bir avuç taze fındık
Akşam: bir lahmacun bol salata dışardaydık ve başka çarem yoktu lahmacun ve pideden ama saat6da bitti
2.5lt su dışarda gezdik yürüyüş yaptık ve final bir avuç vişneyle bir bardak limonlu yeşil çay

Ayy hu saatte bu menuyu görünce canım zumba çekti :)

Ben senin menunu de beğendim canım. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…