Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
-5 ceviz
Öğle
-Balaban köfte (8 köfte, 1 biber, yoğurt, pidelerin yarısı yendi) elmalı maden suyu
Ara
-Starbucks cool lime (60 kalori)
-50cl bira
Akşam
-Ev yapımı çizburger, elma dilim patates, salata
Su: 2 litre
Spor: 2 saat kadar yürüyüş
nilsub nilsub morordek morordek

Öğleyin patates kızartmasını, starbuckta pastayı, bira yanında da mezeleri yemedim. Ama yine de yetmedi ve berbat bi gün oldu. İtalya'dan arkadaşım geldi tüm gün beraberdik. 2 gün daha burda. Ama telafi edicem. :KK51:

iyi akşamlar kızlar
Sabah: 5bardak tarçınlı çay şekersiz içiyorum zaten,bir dilim börek, bir kek dilimi kadarda haşlama patatesle kaşar.
öğlen: saat ikide bir dilim köy ekmeği iki dilim peynir domates salatalık.
akşam:bir avuç taze fındık
2.5lt su 2su bardağı yeşil çay 1 saat yürüyüş ve son.

İyi akşamlar herkese:KK49:
Sabah
1 fincan çay içtim ve annemin yaptığı domatesli kabaklı kahvaltılık bir yemekten küçük bir tabak yedim 1 dilim de tam buğday ekmeği
İkindi
1 kase yayla çorbası
1 adet dolma
1 kase yoğurt

Akşam çay içtim ve yanında 2 oreo kaçırdım :KK43:

Sabah sporumu bitirmeme rağmen yediğim oreolar sebebiyle akşam yeniden spora giriştim :halay:
nilsub nilsub morordek morordek
Aferin canim kacamak yapinca böyle ceza kesin kendinize :)

İyi akşamlar bende yazayım menümü
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah: 1 dl tam buğday ekmeği+5_6 dl patates kızarması, domates soslu+1 kk kadar peynir+2_3 zeytin

Öğlen:1 tabak kabak yemeği+2_3 kaşık yoğurt
Akşam:6-7 adet köfte+1 tabak salata+1 bardak ayran
Su:3 lt üstü
Spor:jillian level 1
Vaay sen de Jillianci oldun Denizcim:)
aaaa yarın tartı olduğunu bilmiyordum kızlar
Pazartesi gunleri kontrol amacli tartılıyoruz canim. Hafta sonu kacamaklarini gorup ona gore tedbir alalim diye ;)

Vaay sen de Jillianci oldun Denizcim:)

Pazartesi gunleri kontrol amacli tartılıyoruz canim. Hafta sonu kacamaklarini gorup ona gore tedbir alalim diye :KK66:
Evet ya merak ediyorum geçekten o kadar etkili olacakmı :) tamamlarsam sonucu görcem tamamlamak istiyorum bu sefer kesin niyetliyim

Bugün ku menum nilsub nilsub morordek morordek
Sabah
Bir kk peynir 5 zeytin
Bir salatalık yarım domates
İki çatal çilek reçeli
Öğle
Bir yeşil elma
10 adet üzüm
Aksam
Köri soslu tavuk çok az
Ayran

Su 2 litre
Spor yarım saat yuruyus

kizlar az sonra misir puskulu kaynatayim barii ne guzel bu hafta bayaa vermistim dikkat ederek gerci kimsenin dikkatini cekmefi ama o_O ( ptesiden beri 1,8 kg) ben devam edeyim bu arada binada mantolama var calisanlara birek kek falan yapacagim ama yemeyecegim
bende 1.1 verdim ama hic farketmediler, kaptanlar kilo verince ciddiye alınmıyo sanırım :))))

Cuma gunü gene gıdıcem dıyetısyene ordada ölçümüm yapılacak ona göre saat 3 gıbı randevum kılo mu o saatte yazsam olur mu evdekı tartı cok mesaketlı pek güvenmiyorum :)
canım listeye girdiginde her hafta aynı tartıda ac karnına tartılman gerekecek her cuma diyetisyende tartılabileceksen tamam ama eger tartılamayacaksan eve dijital saglam bir tartı al, onunla tartıl bildirim yap.

Evet 5 günüm kaldı :) geçicem deniycem bakalım.en kötü buna başladığımdaki gibi bekleye bekleye yaparım ama yapıcam inat ettim
canım 3 haftayı tamamla en az level 1 le zorlugundan ziyade kas gelisimi acısından onemli oluyor, ben 1 ay yapmıstım 1i. ayrıca iki ve uc zor baya hevesini kacırmasın, benim hevesim kacıp geri bire dondugum olmustu, simdi 3 yapıyorum sadece ama 1 deki gibi karın calıstırmıyor bende 1 yapıcam ara sıra :) birde haftada en fazla 4 gun yap, diger uc gun sadece yuruyus yap yoksa cok sisersin bu onemli ;)

Back
X