Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayricaaaaa
Litfen dikkat önemli duyuru..
Artik evime döndüm kollontai kaptan cezalari basicak ben de kontrol edicem kacamak yapmaya kalktiginiz da saglam cezalara hazir olun.ben sizin yerinizde olsam vazgecerim oyle soyliym.. ayrica yardimcilar olarak kalabaligiz canlar birimiz gormese öbürü ispikler aninda kaptana cancan mor baykusumuz morordek ve canim orticim nilsub da kizicakmis artik ben oyle duydum
Ayrıca tatilde cok okudum fikrimi soylemek isterim datlus arkideslerim benim kimsecikler ısrar ediyo diye yemek zorunda değilsiniz reddedin,diyetteyim deyin kimse size laf edemez!!! Bi kerecikten bisey olmaz diyenlerin agzina kürekle vurun. O tikintiklarimiz bizi bu hale getirdi. Cektiginiz eziyeti verdiginiz emegi ay simdi laf edecekler diye heba etmeyin. Diyetinize sadik kalin,mutlu kalin esen kalin sevgiler saygilar.. epicikler
Imza takimin delüsü

ay ortim yuvasına dönmüş:)
Döndüm datlum ac bana kollarini sar beni bakem
Ayy kizlar bugun bana dua etmeyi unutmayin bu arada.. tatilde de verdim ben malum herkescikler bugunn ohaa nolmus sana modunda..nazardan ölebilirim bugun

biri bana benim durumu açıklasın ne zaman dönecem bilmeden uyarılarım diskalifiyem falan olmasın heeee

Hep ondan oldum zaten kız buz gibiydi sabah polar eşofman giydim duşun şimdi sıcak ama ...
buralar da serinledi sabah pek soğuk oluyor aman dikkat canim

Yaa hic yok maalesef Ne bicim kadınım di mi?
Gecen sene boya tarzı olarak ombre yaptırdım, o gun bugundur ombreli sac kullanıyorum sadece :)
en güzeli canım ombre candır çok seviyorum kapalı olmama ragmen

Günaydın günaydın datluss hanimlarr nasilsiniz bugun bakem..
çok şükür iyiyim canim gözün aydın kavuştun evine sende

Döndüm datlum ac bana kollarini sar beni bakem
Ayy kizlar bugun bana dua etmeyi unutmayin bu arada.. tatilde de verdim ben malum herkescikler bugunn ohaa nolmus sana modunda..nazardan ölebilirim bugun
allah korusun bol ca Felak nas oku üfle kendine

bozma imajı :) ya saçımı kuaföre gitmeden boya alıp kızıla boyasam tutarmı diye merak ettim de . açtırmak istemiyorum çünkü. açtırcak olsam sarı yaptırırım . aklımda deli sorular
kızıl tutmaz canım

biri bana benim durumu açıklasın ne zaman dönecem bilmeden uyarılarım diskalifiyem falan olmasın heeee
canım bilgisayardan izin haftanı kontrol edeyim ama sanırım onumuzdeki haftaydı donusun

Selamlaaar
günaydınlarrr
kızlar dün oğlumun dr kontrolü vardı tüm gün hastanedeydim
sonunda gelebildim
Hayırdır kaptanım gecmis olsun ciddi bir durum yoktur insallah
Heh sonunda sahalara döndün be Özgecim :)
Kız sana dedik ya bu hafta degil en erken haftaya girebiliyorsun diye
Ama kilon da onemli tabi 91 kg ile ayrıldın, o kilodan azsan alabiliriz seni
Bi de kaptanımızın rızası ki o da izin haftana bakayım dediyse, kilon da uygunsa alırız

diyetisyene başladım nasipse cuma kiloma bakarım düştüyse öbür hafta talepte bulunurum hadi beni alın diye

şimdi ben arkadaşla dışarıdayım o tatlı yedi ben çay içtimiçiyorum hala da

şimdi ben arkadaşla dışarıdayım o tatlı yedi ben çay içtimiçiyorum hala da
Aferin çekirge sen de ye diye zorlarsa de ki bizde kürek cezasi çıktı yenii..hem zorlayanin hem ona uyup yiyenin agzina kürekle vuracaklarmis de
(Not:Yonetime soyleyelim kurek emojisi yapsinlar ben kullanicam )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…