- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.241
+800 ne ara oldun ama tambagım yaa
Tam vermeye basladı diyoruz artı cıkıyorsun ama böyle olmaz ki
Bende bişey bulmuştum ama benimki metabolizma hızlandırıcı bişeymiş.Bu kadar az ve katı değil baya yediriyor hatta fazla yediriyor :) ama çaylar vermiş işte bende bakıcam duruma göre onu deneyeyim demiştim.Sen bunu yap bi bakalım bence tam yaparsan gerçekten çok verdirir gibi duruyo
+800 ne ara oldun ama tambagım yaa
Tam vermeye basladı diyoruz artı cıkıyorsun ama böyle olmaz ki
Kıyamam ya evet onun da etkisi olmustur tabiSöylemesi ayıptır amma biliyorsunuz ben oğlumu memeden kesince goguslerde felaket süt birikti. Daha bugün şişlik bayagi indi.
Zaten kocaman olan goguslerim felaket Halde ydi. Kafam kadar olmuştu neredeyse.
ama 15 gündür hiç emzirmedim süt daha 2 gündür geri çekilmeye başladı.
Hala unutmadı ama memeyi. Her sabah krizlerle uyanıyorum. Hala istiyor. Çok üzüldüm çok zorlandım. Tabi oğlum daha çok yiprandi.
Dünya da ki ilk ayrılığın i yaşamış oldu.
Ay amma dertliymisim bende
neyse iyi geceler ben yatar
Cok sevindim rakibem
Kıyamam ya evet onun da etkisi olmustur tabi
Neyse oglusun da bir gün bu acı gercekle yüzlesecekti elbet, umarım unutur en kısa sürede :)
Günaydın hanımlar
Salata canavarı olmuşsun :)morordek @kollontai nilsub inatettimolacak bugünkü menüm
kahvaltı bir tabak salata 4 çatal mantarlı yumurta
ara 1 salatalık
öğle 1 kase salata 1 çatal erişte
akşam bol salata 1 çatal erişte
su 2 litre
spor 20 dk park aletlerinde çalıştım
çok açım ve hiçbir şey yememek için hemencecik yatıyorum kızlar. iyi geceler
Her öğünde içen biri için iyi gelişme.Ama sen yinede biraz daha zorla nadir içmeye çalış.Kola ve diğer kutulu içecekler, soda ve ayran haricindekiler çok zararlı.Bunu söylenenlerden dolayı değil deneyimlerimden dolayı söylüyorum.Dün gece çok kötü şeyler yiyince vicdan azabı oldu biraz kahvaltıda da sucuk, simit vs vardı yemedim o yüzden. Eskiden her öğünde içiyodum ama haftada 1-2 ye indirdim kolayı tamamen bırakırım inşallah
Bende istiyorum banada yaz :)Merak etmemorordek im canım sabah gider o hatta gitti bile diyebilirim. Ya ben is yaptım yo çok aşırı yoruldum. Sabahına her tarafım sis kalktım.
Sabah tartı sonucunu yazarım sana ozel:)
Oyyyy kıyamam kara kuzuya.Amaa alışcak mecbur kendi sağlığı için :)Söylemesi ayıptır amma biliyorsunuz ben oğlumu memeden kesince goguslerde felaket süt birikti. Daha bugün şişlik bayagi indi.
Hala unutmadı ama memeyi. Her sabah krizlerle uyanıyorum. Hala istiyor. Çok üzüldüm çok zorlandım. Tabi oğlum daha çok yiprandi.
Canım kaç aylık yavruşun?Söylemesi ayıptır amma biliyorsunuz ben oğlumu memeden kesince goguslerde felaket süt birikti. Daha bugün şişlik bayagi indi.
yok tatlım listeye girmedim ama dikkat etmeye çalışıyorumgeldin sonunda tatlım, aramızdayım tekrardan.hemde ilk başlardaki azmimle, hevesimle. sen nasılsın? kilocuklar ne alemde? tekrardan listeye girdin değil mi?
Oyyyy kıyamam kara kuzuya.Amaa alışcak mecbur kendi sağlığı için :)
alışır tatlım ama bi süre sonra meme ile oynamaya başlıyo bnimki 5 yaşına geldi hala uyurken el memedeEvet canım ama özellikle 3 gündür 6.30 da kalkıp meme diye ağlıyor. Vermeyeceğimi anlayınca bisküvi süt diye bbağırıyor.
Alisacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?