- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.221
Feyza evde boyamadim ama 2-3yildir kizil kullaniyorum bende instadan gormustur bizim kizlar.kestanedir kendi rengim sarap kızıli boyattim hep evde cesaret edemedim. Ama net bi sekilde akiyo ilgilenmen lazim sürekli.sıkıldım ben de artik 1yildir boyatmadim kendi rengine bile uclari kizil ombreli oldu simdi usengecligimdenbozma imajı :) ya saçımı kuaföre gitmeden boya alıp kızıla boyasam tutarmı diye merak ettim de . açtırmak istemiyorum çünkü. açtırcak olsam sarı yaptırırım . aklımda deli sorular
Bende tam şimdi ona bakıyordum banada yollarmısın canım.3 gün iyi bence detox için ideal günY Yuppiyayye ben bir detoks yapıyorum eğer sonuç güzel olursa sen de yapabilirsin seyda coskunun. 3 gunluk.
Bende tam şimdi ona bakıyordum banada yollarmısın canım.3 gün iyi bence detox için ideal gün
Bu nedir kız frambuaz detoksu mu :)Kızlar detoxum un 1. Günü
Sabah-öglen-aksam
1 yk yulaf ezmesi
15 tane frambuaz
3 ara da da
6 sar tane frambuaz
şu 3 lt geçti gidiyor.
Türk kahvesi ve bitki çayları içtim.
Spor yok vakit olursa bisiklet süreceğim
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
Yarın yumurta ve ananas günü
Bu nedir kız frambuaz detoksu mu :)
Pek de ilgincmisBen bilemeyom. Sayfa abla demiş ben yapıyorum. Bakalim sonuç ne olacak. Yarın yumurta ve ananas günüm
Pek de ilgincmis
Merakla bekliyorum sonucları
+800 ne ara oldun ama tambagım yaaBugün +800 fazla idim. 80.2 yani. Ama şuanda bu kilomdan daha azim. Ben de merakla bekliyorum
Bende bişey bulmuştum ama benimki metabolizma hızlandırıcı bişeymiş.Bu kadar az ve katı değil baya yediriyor hatta fazla yediriyor :) ama çaylar vermiş işte bende bakıcam duruma göre onu deneyeyim demiştim.Sen bunu yap bi bakalım bence tam yaparsan gerçekten çok verdirir gibi duruyoCanim dayanılmaz gibi değil inanki. Istagramda da bir kız yaptı ve 3 gunde 3 kilosu gitti. Vermemek mümkün değil diyor. 50 kilo olan biri de yapsa 3 kilosu gider dedi.. denemek lazım dedim.. malzemelerimi alıp başladım.
Senin için de güzel bir seçenek olur
Kahvaltı yapmadın galiba yada 2 öğün olunca ve ekmek olmayınca karatay diyetimi acaba dedim.sadece kola olayı kötü çok sık içmiyorsan sorun yokta
Dün gece çok kötü şeyler yiyince vicdan azabı oldu biraz kahvaltıda da sucuk, simit vs vardı yemedim o yüzden. Eskiden her öğünde içiyodum ama haftada 1-2 ye indirdim kolayı tamamen bırakırım inşallahKahvaltı yapmadın galiba yada 2 öğün olunca ve ekmek olmayınca karatay diyetimi acaba dedim.sadece kola olayı kötü çok sık içmiyorsan sorun yokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?