Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bozma imajı :) ya saçımı kuaföre gitmeden boya alıp kızıla boyasam tutarmı diye merak ettim de . açtırmak istemiyorum çünkü. açtırcak olsam sarı yaptırırım . aklımda deli sorular
Feyza evde boyamadim ama 2-3yildir kizil kullaniyorum bende instadan gormustur bizim kizlar.kestanedir kendi rengim sarap kızıli boyattim hep evde cesaret edemedim. Ama net bi sekilde akiyo ilgilenmen lazim sürekli.sıkıldım ben de artik 1yildir boyatmadim kendi rengine bile uclari kizil ombreli oldu simdi usengecligimden
Kisa kestirip önlerine sari attirmak istiyorum ama yarimden cikmiyo izin ben de açıkçası kisa saca cesaret edemiyorum pek de onu bahane ediyorum

fyzanur bende 3 yıl öncesine kadar kızıla boyatıyordum saçlarımı.Tam 10 yıl kızıl gezdim ve kızılın her tonunu yaptım :) eğer saçlarında boya yada kına yoksa tüp boya alıp onun açıcısı oluyor onla karıştırıyorsun, onuda güçlü olandan alırsan tutar.yani şöyle normalde 9 luk veriyorlarsa sen 6 lık alacaksın.Kuzenim kuaförde evdede çok boyattım ordan biliyorum :)

Kızlar detoxum un 1. Günü
Sabah-öglen-aksam
1 yk yulaf ezmesi
15 tane frambuaz

3 ara da da
6 sar tane frambuaz

şu 3 lt geçti gidiyor.

Türk kahvesi ve bitki çayları içtim.

Spor yok vakit olursa bisiklet süreceğim
kollontai morordek nilsub inatettimolacak

Yarın yumurta ve ananas günü

Bende tam şimdi ona bakıyordum banada yollarmısın canım.3 gün iyi bence detox için ideal gün

Canim dayanılmaz gibi değil inanki. Istagramda da bir kız yaptı ve 3 gunde 3 kilosu gitti. Vermemek mümkün değil diyor. 50 kilo olan biri de yapsa 3 kilosu gider dedi.. denemek lazım dedim.. malzemelerimi alıp başladım.
Senin için de güzel bir seçenek olur

İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım morordek nilsub inatettimolacak kollontai

Sabah:yarım simit+1,5 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Öğlen: 1 kase çorba+3adet köfte+1 kase salata+1 kase yoğurtlu semizotu
Akşam:1 küçük tabak kurufasulye+1 kase salata
Su:3 lt üstü
Spor: yok (jillian yapmak istiyordum ama dişçiye gittim akşam dolgu filan derken fırsatım olmadı yarın devam ama :) )

Bende bişey bulmuştum ama benimki metabolizma hızlandırıcı bişeymiş.Bu kadar az ve katı değil baya yediriyor hatta fazla yediriyor :) ama çaylar vermiş işte bende bakıcam duruma göre onu deneyeyim demiştim.Sen bunu yap bi bakalım bence tam yaparsan gerçekten çok verdirir gibi duruyo

Kahvaltı yapmadın galiba yada 2 öğün olunca ve ekmek olmayınca karatay diyetimi acaba dedim.sadece kola olayı kötü çok sık içmiyorsan sorun yokta

morordek kollontai nilsub inatettimolacak bugünkü menüm
kahvaltı bir tabak salata 4 çatal mantarlı yumurta
ara 1 salatalık
öğle 1 kase salata 1 çatal erişte
akşam bol salata 1 çatal erişte
su 2 litre
spor 20 dk park aletlerinde çalıştım
çok açım ve hiçbir şey yememek için hemencecik yatıyorum kızlar. iyi geceler

Kahvaltı yapmadın galiba yada 2 öğün olunca ve ekmek olmayınca karatay diyetimi acaba dedim.sadece kola olayı kötü çok sık içmiyorsan sorun yokta
Dün gece çok kötü şeyler yiyince vicdan azabı oldu biraz kahvaltıda da sucuk, simit vs vardı yemedim o yüzden. Eskiden her öğünde içiyodum ama haftada 1-2 ye indirdim kolayı tamamen bırakırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…