- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.381
Gunaydınlarr
Nee 1 hafta arayla mı regl oldun? Harbiden skandalmıs
Yaa ne kadar doluymussun cidden tambagım
Yakınlarından böyle haberler almak cok kötü ama icini ferah tutmaya calıs
Cok bunaldıgında gel takıl buraya iki muhabbet ederiz acılırsın :)
sen kac oldun? detoks noldu?
Annem çok gezince bana öyle derdi seni gezençi seni diye kulakları çınlasın
ay sakın bırakma haftasonu da kacamak yapma.Ben iyiyim güzel gitti kilolar. Detokstakileri iyi gidiyor. Bugün son günüm canım... ay süpriz olsun dedim ama dayanamayacam söyleyeyim hadi 80.2 ile baslamistim. Bugün 78.5 çıktım. Yarına ne olur bilmiyorum. Ama 77.9 u görsem çoook mutlu olacam
ay sakın bırakma haftasonu da kacamak yapma.
arkadasa 1000 ip yazalımAyy aramızda kalsın ama kimseye söyleme:))
7 de kalktım
Bir elma
2 tuzlu kurabiye parmak uzunluğunda
2 bardak şekersiz çay
Öğle:
2 Kepekli poğaça
Salatalık domates
Ara: şekersiz çay
1 dilim karpuz (hilal dilim oluyor)
Akşamı bilmiyorum bana belli olmuyor
Aşkolsun bıkar mıyız hic :)Doluyum tabiki ama özellikle böyle saldırılar Ardarda geldimi daha bir kötü oluyorum. Eşimle bile rahat konuşmuyorum. Üzülmesin diye. Cok hassas zaten bu ara yogun calisiyor bizi gezdiremiyor diye onun uzuntusunu yasiyor. bir de bu tarz sşeyler konuşup canını sıkmak istemiyorum. Arada konuşuyoruz bazı seyleri tabiki acı da olsa...
ben doldukca yazarim artik buraya benden bikmazsaniz tabi
Yaa aslında süper olurdu ama ben bu ara pek hoplayıp zıplamak istemiyorum :)Kızlar yarından itibaren benimle ip atlama yarısı yapmak isteyen var mı. Bana da biraz sevk olsun size de..
Aşkolsun bıkar mıyız hic :)
Hepimiz dertleniyoruz, yazıyoruz buraya, destek oluyoruz birbirimize
Yaa aslında süper olurdu ama ben bu ara pek hoplayıp zıplamak istemiyorum :)
Pazartesiden sonra olabilir belki.ebrusonmez cok sever ama ip atlama yarısmasını, o katılır belki :)
Gün içinde yazıyorum canım ya...Sen neden yoksun bayagi dir canım. Pek ugramiyirsun sanki
Valla dun regli oldum 3gundur iğne oldum yarın ne olur bilmiyorum kızlar
canım takıma girene kadar bildirdiğim kilonun altına inerim diyetisyene 92,8 ile başladım 5 gün oldu şu an 91,4Rakibem kilo durumun nasil
Diyetisyenle haftalik 1 kilo mu hedefiniz.?
Gün içinde yazıyorum canım ya...
İğnelendim 3gundur ondan...
canım takıma girene kadar bildirdiğim kilonun altına inerim diyetisyene 92,8 ile başladım 5 gün oldu şu an 91,4
üm..ayda 4 dedi haftada bir hedefimiz .
Ya bir sey olmayacaksa da olmuyor iste senin ornegindeki gibi ama insanın ici rahat etmiyordur o zaman da... O yuzden ben de simdilik temkinliyim ama eger bir sey yoksa katılabilirim size :)Canim sen Yapma zaten ne olur ne olmaz. Ay aklıma ne getirdin bak. Oğluma hamile olduğumu bilmiyordum. Daha ederim de geçmemişti. Deli gibi zumba yapıp arkasındanda gangam style,sonra kolbastı. .. deli gibi oynamıştım. Düşünün aldıktan sonra çok kötü olmuştum anlatamam. 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Her zaman ihtiyatlı olmak lazım gebelik istiyorsun çünki.
Sağol canım..Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım ya hayırdır neden iğne yedin.Regl ağrısımı yoksa başka bişeymiValla dun regli oldum 3gundur iğne oldum yarın ne olur bilmiyorum kızlar
İnşallah vardırda katılamazsın :) Ayyy bizim topiğin bebişi olur o zaman bizde teyzeleri heheheYa bir sey olmayacaksa da olmuyor iste senin ornegindeki gibi ama insanın ici rahat etmiyordur o zaman da... O yuzden ben de simdilik temkinliyim ama eger bir sey yoksa katılabilirim size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?