Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sabahta Elazığ'da emniyet müdürlüğüne bombalı saldırı olmuş. 3 ölü 170 yarali varmış.. ((

İlk açılışı benle yaptın heralde
Akşam:
1 kase döğmeli ayranlı çorba ve Salata yedim
Spor:
200 twister
200 ip atlama
Leslie 2 miles
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
10 dklık yan yağları ve karın kasları ert. video
49 dakika yürüyüş.

Rakibesini nede iyi tanırmışş

Sporun cok iyi rakibecim
Artık bugun de 1000 atlamanı yaparsın :)
Rakibesini nede iyi tanırmışş
Aaa tanımam mı ayıp ettin, seninle ip atlama yarısmasında tanıstık unuttun mu
Tamam o zaman. Yarın başlayalım olur mu. Hatta her cuma kim 1. Olursa morordek bize ödül versin oldu mu. Ama ödüller çok masum olmalı
Tamam hadi baslatın bakalım ödül benden

Ölüyomm ben haber verem dedim
Kiz ortim nilsub nerdesin niye ilgilenmiyon benle.. minik dana hasta oldu geberiyo burdaaa küçüküm ben hala bak anamdan da ayrılıp geldim anne sefkati gosterene bana

Geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım. Ne oldu üşüttün mü?

Sagolun kizlar.. yok ebrusum usutme değil.. reglime daha 9gun vardi erkenden oldu.bi de ben size söylemeyi unuttum yola ciktigim gun salgina yakalandim bende ishal kusma ölecektim nerdeyse onca yolu nasil geldim bilemedim.. belim de sorunlu artik malum.bi de hasta oldum simdi.. valla son 10gunu hesaba koyunca burnum seyden kurtulamadi resmen kizlar hersey o kenafir gözlü halamin gelip bi suru laf demesiyle basladi ama.. ana kiz gözleriyle uçak düşürür cinsten bunlar yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…