- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #202.421
Geçmiş olsun canım.Nazar değmiştir nas felak okusaydın bol bolSagolun kizlar.. yok ebrusum usutme değil.. reglime daha 9gun vardi erkenden oldu.bi de ben size söylemeyi unuttum yola ciktigim gun salgina yakalandim bende ishal kusma ölecektim nerdeyse onca yolu nasil geldim bilemedim.. belim de sorunlu artik malum.bi de hasta oldum simdi.. valla son 10gunu hesaba koyunca burnum seyden kurtulamadi resmen kizlarhersey o kenafir gözlü halamin gelip bi suru laf demesiyle basladi ama.. ana kiz gözleriyle uçak düşürür cinsten bunlar yemin ediyorum
canım benim allahım tüm asker ve polislerimizin yardımcısı olsun şehit ailelerinede bol sabır versin seni biraz olsun anliyorum icjndeki o korkuyu tahmin edebiliyorum evlendim 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 15 ay çok zor geçti bize ama siz e daha zor canım rabbim yardımcınız olsun her daimBugün pek keyfin yok aslında kaç gündür öyleydi ama kendimi teselli ederek normal olmaya çalışıyordum. Hergun gelen şehit haberlerine bugün vandan gelen haberle uyandim.. daha bir kaç gün önce batman Diyarbakır arasında ki şube de olan patlama.oglu ve babası ile şehit olan polisimiz tayini çıkmış gidiyor son bir kez vedalaşmak için şubesine uğradığı vakitte şehit oluyorlar.
Çok üzüldüm hem de anlatamayacgim kadar...
2 ya da 3 şehit deyince çok şükür azmis diye teselli bulmaya başladık artık. Ama bilmiyoruz ki biz ateş düştüğü yeri yakardi.. Allahim ailelerine sabır versin...
Her gün kapıdan giderken doya doya babasını open kızım, baba gitme diye arkasından ağlayan oğlum... asansöre binen kadar arkasından bakan ben ya geri gelmezse ya bir daha göremezsem diye doya doya baktığım...
tek tesellim Nerede olursak olalım Ecelin bir olduğu degismedigi.. vakti saati geldiğinde karşı koyamayacagimiz bir şey. En büyük tesellim ise ŞEHİTLIK mertebesi...
Rabbim askerinin polisimizi masum sivil halkımızı korusun.
Kusura bakmayın çok doluyum rahatlarim diye yazmak istedim
vallahi özel bişey yapmadım yaptığım leslie den fayda gordum orticimyan simitler için ne yaptın tatlım ya? bende hala duruyorlar tavsiyen var mı?
olur mu hiç bıkmak kuzum senin derdini paylaşmak tabiki isteriz çok skma canını çocuklarına yansır tatlimDoluyum tabiki ama özellikle böyle saldırılar Ardarda geldimi daha bir kötü oluyorum. Eşimle bile rahat konuşmuyorum. Üzülmesin diye. Cok hassas zaten bu ara yogun calisiyor bizi gezdiremiyor diye onun uzuntusunu yasiyor. bir de bu tarz sşeyler konuşup canını sıkmak istemiyorum. Arada konuşuyoruz bazı seyleri tabiki acı da olsa...
ben doldukca yazarim artik buraya benden bikmazsaniz tabi
ay hadi inşallahİnşallah vardırda katılamazsın :) Ayyy bizim topiğin bebişi olur o zaman bizde teyzeleri hehehe
güzel gözüküyor tarifini ver canım da bize de seçenek olsunEki Görüntüle 1872325
Kızlar da bunla da benim sağlıklı atıştırmalıklarim.. bu calismamin adini kaysili lezzet topu koydum:)
Ayy kuzum yaa kıyamam.Sagolun kizlar.. yok ebrusum usutme değil.. reglime daha 9gun vardi erkenden oldu.bi de ben size söylemeyi unuttum yola ciktigim gun salgina yakalandim bende ishal kusma ölecektim nerdeyse onca yolu nasil geldim bilemedim.. belim de sorunlu artik malum.bi de hasta oldum simdi.. valla son 10gunu hesaba koyunca burnum seyden kurtulamadi resmen kizlarhersey o kenafir gözlü halamin gelip bi suru laf demesiyle basladi ama.. ana kiz gözleriyle uçak düşürür cinsten bunlar yemin ediyorum
canım benim allahım tüm asker ve polislerimizin yardımcısı olsun şehit ailelerinede bol sabır versin seni biraz olsun anliyorum icjndeki o korkuyu tahmin edebiliyorum evlendim 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 15 ay çok zor geçti bize ama siz e daha zor canım rabbim yardımcınız olsun her daim
vallahi özel bişey yapmadım yaptığım leslie den fayda gordum orticim
olur mu hiç bıkmak kuzum senin derdini paylaşmak tabiki isteriz çok skma canını çocuklarına yansır tatlim
ay hadi inşallahmorordek cim
güzel gözüküyor tarifini ver canım da bize de seçenek olsun
Vallahi nazar degmis sana yaa, gecmis olsunSagolun kizlar.. yok ebrusum usutme değil.. reglime daha 9gun vardi erkenden oldu.bi de ben size söylemeyi unuttum yola ciktigim gun salgina yakalandim bende ishal kusma ölecektim nerdeyse onca yolu nasil geldim bilemedim.. belim de sorunlu artik malum.bi de hasta oldum simdi.. valla son 10gunu hesaba koyunca burnum seyden kurtulamadi resmen kizlarhersey o kenafir gözlü halamin gelip bi suru laf demesiyle basladi ama.. ana kiz gözleriyle uçak düşürür cinsten bunlar yemin ediyorum
geldim bebişim , dizilere sardık bu ara nilgünle ondan ortalarda yokum .betül arada face e giriyo kayboluyo. kesin diyeti bozmuştur ondan gruba uğramıyodur ,al beni vur onaKizlar bu aradafyzanur ve btlbetul u goren var mi.. yoklar kac gundur.. o kadar gel pisi pisi dedim cevap vermediler bana..
Kizzz yoksa bunlari kacirdilar da bizden fidye mi isticeklerrrr
Betul kendini kacirttirip topitop ve jelibon talep edebilir kizlar biz cakmayalim diye de feyzayo da katmistir yaninasaka bi tarafa nereye kayboldu bunlar merak ettim yahu??
Hayırdır kız sen de ayran aşı detoksuna mı başladın yoksa :)Menummorordek inatettimolacak nilsub
Sabah
4 5 çatal salatalık
1 kk dan az peynir 3 zeytin
Birica kupa çay
Öğle
Bir kase ayran asi
Bir salkım üzüm
Aksam
Bir kase ayran asi
Spor tüm gün evi temizledim yeni oturdum
Şu 2.5 lt
YokHayırdır kız sen de ayran aşı detoksuna mı başladın yoksa :)
Anladım canım ben kilo vermem durdugunda yapmıstım da acaba sen de mi yapıyorsun dedim :)Yokmorordek cim dün çok yapmışım perşembe ye kadar da evde yokum bitsin diye yedim ne yapayım hem baya tok tutuyor
Olmaz canım pazartesi günküler cok mühim degil, tamamen kontrol amaclıBu arada pazartesi kontrol amaçlı olan tartı bildirimini yapamam bi problem olr mumorordek canım evde olmayacağım perşembe günü ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?