Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bu arada fyzanur ve btlbetul u goren var mi.. yoklar kac gundur.. o kadar gel pisi pisi dedim cevap vermediler bana..
Kizzz yoksa bunlari kacirdilar da bizden fidye mi isticeklerrrr
Betul kendini kacirttirip topitop ve jelibon talep edebilir kizlar biz cakmayalim diye de feyzayo da katmistir yanina saka bi tarafa nereye kayboldu bunlar merak ettim yahu??

Geçmiş olsun canım.Nazar değmiştir nas felak okusaydın bol bol

Kızlar bugün ki menum.
sabah
2 yk lor baharatlar im yedim. Aslında hiding füme ve lor vardı liste de ama ben de hindi füme yoktu.onun yerine lor 2 kaşık yedim.

Öğle
tavuk

ara
1 bardak ayran

akşam
tavuk ve mantar sote .

şu 3lt bitti

spor yok

inatettimolacak kollontai morordek nilsub

canım benim allahım tüm asker ve polislerimizin yardımcısı olsun şehit ailelerinede bol sabır versin seni biraz olsun anliyorum icjndeki o korkuyu tahmin edebiliyorum evlendim 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 15 ay çok zor geçti bize ama siz e daha zor canım rabbim yardımcınız olsun her daim

yan simitler için ne yaptın tatlım ya? bende hala duruyorlar tavsiyen var mı?
vallahi özel bişey yapmadım yaptığım leslie den fayda gordum orticim

olur mu hiç bıkmak kuzum senin derdini paylaşmak tabiki isteriz çok skma canını çocuklarına yansır tatlim

İnşallah vardırda katılamazsın :) Ayyy bizim topiğin bebişi olur o zaman bizde teyzeleri hehehe
ay hadi inşallah morordek cim

Eki Görüntüle 1872325
Kızlar da bunla da benim sağlıklı atıştırmalıklarim.. bu calismamin adini kaysili lezzet topu koydum:)
güzel gözüküyor tarifini ver canım da bize de seçenek olsun

Sabah
-1 muz, 200 ml süt
Ara
-1 muz, yeşil çay
Öğle
-1 muz, sütlü kahve, 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Akşam
-80 gram acılı ton balığı

Su: 2.5 litre
Spor: parkta 1 saat alet çalışılcak

Normalde 2 muz + 2 süt daha vardı, ama artık midem kabul etmedi onlar yerine fıstık ezmesi ve balık ekledim.
inatettimolacak nilsub morordek kollontai

Ayy kuzum yaa kıyamam.
Sen zaten demiştin bana nazar edecekler diye
Görünme o halana en iyisi

Çok sağol canim desteğin için canım.

15-20 arası kayısı yı suya ıslattim biraz yumsasin diye. Gün kurusu kaysı
1 avuç tuzsuz sarı leblebi
10 badem
biraz da fındık.
Kıvamına göre biraz da süt ekledim. Hepsini robota çektim.. sonra yuvarlayip Hindistan cevizi ve kakao ile şekillendirdim. Kuru yemişleri sen isteğine göre ayarlayabilirsin. Ceviz de olur. Benim bitmişti.

Vallahi nazar degmis sana yaa, gecmis olsun

geldim bebişim , dizilere sardık bu ara nilgünle ondan ortalarda yokum .betül arada face e giriyo kayboluyo. kesin diyeti bozmuştur ondan gruba uğramıyodur ,al beni vur ona btlbetul nilsub

Yok morordek cim dün çok yapmışım perşembe ye kadar da evde yokum bitsin diye yedim ne yapayım hem baya tok tutuyor
Anladım canım ben kilo vermem durdugunda yapmıstım da acaba sen de mi yapıyorsun dedim :)
Bu arada pazartesi kontrol amaçlı olan tartı bildirimini yapamam bi problem olr mu morordek canım evde olmayacağım perşembe günü ne kadar
Olmaz canım pazartesi günküler cok mühim degil, tamamen kontrol amaclı

Listeyi şuracıga ekleyeyim.

***5. Takım 479. Etap***

nilsub (75/)
tatlitambak (79,4/)
denhizx (68,8/)
melampusefe (67,8/)
inatettimolacak (74,6/)
tugce1325 (59,2/)

5. Takım Ortalaması: %

Nanelibal (83,3/)
kollontai (64,7/)
ebrusonmez (62/)
parkbyull (91/)
blanche_ea (60,4/)
btlbetul (65,6/)
toplight (74,2/)
morordek (60,3/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…