- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.001
iyi yolculuklar ördekim :)Hello kızlar
Ben bugun kosusturmacadan pek giremedim. Simdi de havaalanındayım annemin yanina tatile gidiyorummm
Sanmayin ki mor ordek tatile gitti dilediginiz gibi takilabilirsinizgene sıkça girip sizi pataklamaya devam ediciiim tabikisi
Akşam yemeğinde ekmek yemedim açlıktan ölebilirimGecmis olsun da o zaman seni istedigimiz kadar sıkabilirizalisana kadar kahvaltida ye sadece ama dedigim gibi abartma.. ben kac ay oldu aramıyorum artik ekmeksiz yasanabiliyo daha saglikli beslenebilirsin örneğin 3dl ekmek tek ogunde yemek yerine.. az yemek degil saglikli beslenmek onemli canim hepimiz onu yapmaya calisiyoruz becerebildigimiz kadar.. mesela kahvaltina peynir sut ekle domates yesillik salatalik yazin nimetlerini kullan bebisinin sana ihtiyaci var enerjisiz kalmamalisin
Bütün arkadaşlarım çok pisboğaz. Her öğünleri burger king, popeyes normal bütçeli klasik öğrenci menüleri işte. Ama çoğu zayıf.onlar nasıl almıyo bende onu anlamıyom ya
Şimdi listede olmadığım son günler diye çok sıkmıyorum, sen beni listedeyken gör bi deValla ortamlardan kurtulamayiz maalesef.. ben ilk basladigimda daha 3gun gecmisti yarim tuttu kolumdan zorla burgera goturdu.acim ölüyorum diye tutturdu ama amac bana pislik yapmakti.. en sevdigimiz menuyu soyledi ben de tavuklu salata soyledim. Inadina da bi patatesine bile elimi surmedim.. demem o ki ne kadar hizli kendi çözümlerini yaratmaya alisirsan o kadar çabuk yol almaya baslarsin
O biftekli salatada gözüm kaldı demedi deme açım şu andaHello kizlar,
Cakma isvec diyetimin 1.gununden hepinizi selamliyorum :)
Sabah:
2 hurma, 1 kahve
Ogle:
Az patatesli, somonlu, mantarli, otlu omlet
Biraz zeytinyagina batira batira 1 dilim kepekli ekmek
1 hurma
Ara:
2 hurma
Aksam:
Biftekli salata
Spor: Leslie 5 miles
Su : 2.5 litre
Evet salata cok saglikliydi cidden ama tatil oncesi sporsuz olmaz ki..Kızlar bende menümü paylaşayım
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+nane ,maydonoz +5 adet zeytin
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon haşlanmış kırmızı et+1 bardak ayran+1 kase salata
Akşam: 1 küçük tabak barbunya yemeği+1 tabak salata
Ara:yarım kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor:yok malesef
Canim yemeseydin.. 3 kalori almissin bugun resmenBugün ki menummorordek inatettimolacak
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak çay
Bir dilim ekmek
Öğle
Bir kase kadar fellah koftesi
Aksam yok
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
nasıl canım anlamadimCanim yemeseydin.. 3 kalori almissin bugun resmen
Bugün ki menummorordek inatettimolacak
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak çay
Bir dilim ekmek
Öğle
Bir kase kadar fellah koftesi
Aksam yok
Su 2.5 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Kızlar bende menümü paylaşayım
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+nane ,maydonoz +5 adet zeytin
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon haşlanmış kırmızı et+1 bardak ayran+1 kase salata
Akşam: 1 küçük tabak barbunya yemeği+1 tabak salata
Ara:yarım kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor:yok malesef
hurma orucunda benim şekerim mi çıktı yoksa düştümü bişey oldu,başım dönmeye başladı.dayanamamıştım ben .bizim grupta bir kız sürekli yapıyordu amaGunaydin beybiler,
Bu sabah nihayet seytanin bacagini kirdim; erken kalkip sporumu yaptim mutluyum, hakli olarak gururluyum.
Ya bir kitap okuyordum da, cok ilginc gorusleri var vs neyse derken derken hurma orucu diye bir sey varmis onu arastirmaya yeltendim; siz hic duydunuz mu? Bir kadin yapip deneyimlerini anlatmis; bir de su orucu da var ki o yabanci ulkelerde de baya populer (water fasting) diye geciyor. Neyse boyle guzel aastirmalardayim.
Bu arada regl olacak olmama ragmen dune gore -500
sen yogurtlu olani mi yaptin?hurma orucunda benim şekerim mi çıktı yoksa düştümü bişey oldu,başım dönmeye başladı.dayanamamıştım ben .bizim grupta bir kız sürekli yapıyordu ama
Burda bir arkadaşım var yapmıştı bırakmıştı tiksindimiş çok rahatsız olmuş şimdi hurma yiyemiyorsen yogurtlu olani mi yaptin?
ya ben yogurtlu olani demiyorum aslinda öp; gunde ara ara maksimum sayisi 7 olacak sekilde bir oruc varmis. Onun disinda da sadece su iciyormussun.
Biraz da aslinda ruhsal arinma, dini bir nefse hakimiyet gibi tasvir ediliyor. Bunu denemek istiyorum, birkac yerde daha okudum insanlarin tecrubeleri cok pozitif geldi bana. Bak burada: http://deli-anne.com/?p=28586
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?