- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.281
ayy ne güzel haber kaydirigubbakcemile2
süper süperrrr :lepi:
yediklerimi yazayım..
sabah: sunta+yoğurt (nesfit aldım dün 2 kutu artık sabah-akşam nesfit, öğlen sebze yicem)
ara: 1 etimek
öğlen: 4 köfte, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt (geç oldu biraz eve gelince yedim)
ara: 1 havuç
akşam: 1 muz
1 litre su içtim spor yapmadım ama çok yürüdüm..
tamam canım buldum . şalı ne güzel yakışmış çikolatama şalı takmakla beni çok mutlu etti..
canim cok tskopuyorumnanaktan izinde bakicam mutlaka.. yeni birsey tanimis , ogrenmis oldumopuyorumnanaktan
saol canim yaa..gecen oglumla bionicle sehrini kurduk sana göstericektim ama o tarz bir konu yoktu koymadim biyere kaldi öyle
valla harika gidiyosun .. ben tahmin etmistim bu tempoyla kesinlikle duraksama yasamassin ... devam edersin .. aynen böyle devam canim.. 83 olmussun yaa süperrr:teytey::lepi:alkisalkisalkis
güzel takimim masallah masallah hepinizi kucakliyorum tebrikler ediyorum cok güzel kilolar vermissiniz galiba rekor tombisimde. ama hepinizde cok basarilisiniz
ben de herkesi tebrik ederim harikayız valla bence rekor bizim takımda :hooray:
bu gruba girme ile ilgili kimse yardımcı olmayacak mı :sinifsinif:
merhaba hanımlar.bır ugrayım dedım.sızlere bu ay ıcın ıyı bır haberım yok ama gelecek ay ıcın umıdım var.chocolate yarısmayı dun ızledım.superdın tatlım.en kısa zamanda goruselım istiyorum.herkesı opuyorum
10 kilo ! süpersin canım :lepi: bir dene bakalım 10 kiloluk deterjanı ne kadar taşıyabileceksin işte o kadar kilo attın üstünden hadi bakalım sıra bir 10 kilo vermektee kaydirigubbakcemile5evet 8li rakamlardayım ve çok mutluyum. tam 10 kilo verdim.
canım hoşgeldin şu sıralar gruba yeni eleman almama karaı almıştık ama azimle bu kararı kırabilirsin :)) paylaşım yapabilirsin 2 hafta paylaşımında sorun yaşamazsak listede olabilirsin ama her koşulda paylaşımını bekliyoruz...
[
pia cım ben listemi yazim şimdiden
sabah: 1 bardak nesfit+yarım yağlı süt
ara: 1 küçük portakal, 1 küçük elma
öğlen: 1 tabak ıspanak, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
ara: yapmadım belki bir muz yerim
akşam: 1 bardak nesfit+yarım yağlı süt düşünüyorum..
şimdiye kadar 1 litre su içtim heralde yatana kadar 1 litre olur. öğlen dışarı çıktım 1 saat kadar yürüdüm hava süper ötesiydii.
şimdi de eşimle yemekteyizi izliyoruz çay içerek, gökhana bayıldı. birkaç keredir çorba kötü olmuştu hacı yaa diyor biz de kopuyoruz burda :roflol: sarışın kıza da küfür edip duruyor ay çok gülüyorumm :roflol:[/COLOR]
tamam canım buldum . şalı ne güzel yakışmış çikolatama şalı takmakla beni çok mutlu etti..
evet mersacım şal hakikaten çok güzeldi eline sağlıkk :hulya:
ne garip di mi şal örüyosun arkadaşına yolluyosun sonra tv de görüyosun kaydirigubbakcemile3
beyaz porselen biraz büyüklerden üzerinde şekiller var renkleri çok güzel uydurmuşlar teker teker satılıyor 1.5tl tanesi çok da ucuz indirimdeymiş.. yaa kupaları ben de çok seviyorum güzel buldum mu hemen alıyorum burası kupa cenneti ama begenmiyorum çoğunu..
eğer hediyeler aklındaysa dediğin gibi 1 kere çıkmış olursun alır kargoya verirsin. ben de pazartesi vericem kallisim
oburcum mersam tebrik ederim... harika vermişsiniz...
yaa bende verdim ama böyle çok çok sevinebilmek için tartılmadım eşim bile dedi akşam tv izlerken sen bayağı farkettin dedi nasıl mutlu oluyorum ama tartıldınmı dedi ona bile dedim yok şok yaşamak istiyorum azar azar görmek istemiyorum dedim... bir kaç gün daha geçsin bakalım..
çikolatam sende bende aynı vermişiz senin yaşının küçüklüğü avantajın aman iyi değerlendir benim yaşıma geldiğinde daha zorlaşıyor kilo vermek .böyle devam edersek yaza çıtır kızlar olacaz.hihoyyyt
.
kızlar bu arada bizim evdede ciddi rekabet başladı mervişle babası iddaya girdiler mart sonuna kadar merve 7 babası 10 kilo verecek.merve 7 kilo verirse babası 200 tl verecek o veremezde babası 10 kilo verirse merve babasına 100 tl verecek .bana kimse para mara vermiyor gramlarını paraya çevirdiler.
Çikolatam dünkardeşini ve seni izledim.Bence kardeşin tam hanım efendi.Mutfaktada gayet güzel lafını esirgemedi ,koptum zaten ben orada.ÇAKMA Sarı çiyan hasedinden çatladı.Bence patlayabilirdide ....
Sana gelince hayatım ne kadar güzel billur gibi bir sesin var.Mübarek adamlar ne kadar zor şarkılar seçmişler.her baba yiğidin söyleyeceği tarz şarkılar değildi. Aman nazar etmeyeyim.Canımın içi ne kadar şekersin inan senin güzel güler yüzünden sonra biraz olsun kendimi topladım.Balık etlisin.Öyle şişkoyum diyip moralini bozma bence.Daha gençsin bunun avantajlarını kullanarak ,gayret de edersen eminim istediğin kiloya düşersin.Zaten sporada başladın kısa zaman içinde fark eeceğine eminim.Sakın su içmeyi unutma.
merhabalarrrrrr.. ben varya dün gece cikolatami kacirmiyayim diye uykusuz gittim sayilir. takasa bakarken uyuyakaldim sonra saat caldi kalktim sedacik mutfakta ugrasiyor. ve saat 12ye geliyor. yine sizip kalmisim tekrar uyandim baktim tatli yiyorlar aman simdi benim bülbülüm cikacak dedim yatakta dimdik oturdum uyumayayim diye..sonrda cikti benim güzelim.. ay ne zevkle izledim valla degdi uykusuz kaldigima.. cikolatam ne kadar tatlisin birtanem ya. ne kadar zarif giyinmissin herseyin cok tatli.. yemin ediyorum bayildim kardesinede sanada anneniz ne gurur duyuyordur kimbilir. ben bile gururla izledim yemin ederim . bana ne oluyorsa artik?boshayallersmile
tebrikler canim ikinizide cok öpüyorum bülbülüm..opuyorumnanaktan
arkadaslarin dedigi gibi mersanin salini takmanda cok güzel bir jest oldu cok takdir ettim güzelim. mersacigiminda ellerine saglik..
dün yediklerimi yazıyorum kızlar ve çikolatım
sabah: peynir zeytin domates 2 dl ekmek
ara: 2 gofret 2 çatal patates kızartma yeşil elma
öğle: balık salata
ara: salata
akşam: 2 keğçe çorba, 1 kepçe kadar kıymalı karnıbahar yoğurtlu 2 çatal pilav tavuk
yatarken:1 bardak az ballı çok tarçınlı yağsız süt
sabahtan sonraki aramı ve akşamı ben de çok beğenmedim
az önce yemekteyizi izledim
ve inanilmaz basim agridi.. yorum yapmadan duramam ben ..
sedanin yaristigi cekimin yapildigi gün bende evde ertesi gün gelicek misafirlerim icin hazirlik yapmistim .. o zaman aklimdan bu kizcagiz 3 saatte bunlari nasil yetistiricek diye dusunmustüm .. kesinlikle masaalahhepsini gayet güzel yetistirmis lezzetlerini bilemem.. ama görüntü olarak lezzetli gorunuyorlardi..
bu gökhan,, benim asla tahammül edebilicegim bir karakter degil.. ben dobrayim dogalim diye ben öyle kaba tipleri asla tahammül edemem heralde diskalifiye edilirdim yarismadan.. o kasik tutusu agiz saklatmasi..sayet oyle bi karaktere girmesi gerekiyorduysa da o krakter kesinlikle benim icin korkunc tahammül edilemiycek bir karakter.. asli beni ilgilendirmez
selin hanima gelince bence seda onu idare edebilirdi arada söyliycegi bi kac hos sözle..cunki sedanin agzindan cikicak tatli bir söze bakiyor ve hemen yumusuyordu.. kamera arkasinda neler oluyor bilemeyiz tabi..
leman hanimdan pek hoslanmadim..saniyorum sigaradan dolayi sesi bozulmus herseye ilimli yorum yapmaya calismasi itici geldi.. durust bulmadim
acari yarin izliycez.. suana kadar yarisanlarin icinde kesinlikle seda hak ederek o puani almis..aksini düsünseydimde yazardim .. benim yegenimin adida acaropuyorumnanaktanonu cok özledim .. neyse bu arada acar ayni jim Carreye benziyor dimi?
acari izlemedigim icin yorum yapamiyorum ama bu digerleri icinde gercekten seda 1.
ödülüalamamis olmasina uzuldum izledikten sonra.. olsun hayatinda tatli bir nefes olarak kaliropuyorumnanaktan
cikolataya yorum yapmiycam isirilasi yenesi bi yaratik resmen
merhaba hanımlar.bır ugrayım dedım.sızlere bu ay ıcın ıyı bır haberım yok ama gelecek ay ıcın umıdım var.chocolate yarısmayı dun ızledım.superdın tatlım.en kısa zamanda goruselım istiyorum.herkesı opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?