- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.241
iyiyim mersacigim tesekkür ederim ballim.. degistiremiyecegim seyleri cok cabuk kabullenirim ben. yeri biraktigi boslugu herseyi aci veriyor verecekte. ama dönüsü olmiyan bir sey ben kabullendim ama esim cok fena. hala pasanin odasinin kapisini acmadik acamadik . pasaya esim bakti o yedirdi hergün bir tencere yemek pisirdi degisik degisik doktoruna götürdü 3 yila yakin pisligini temizledi gezmeye götürdü hep o yapti. öyle merhametli bir insanki suya düsmüs ne oldugu belirsiz bir böcek görsün hemen cikarir üfler duru su akitir günese koyar kurusun diye, hele o böcek bir kuruyup ucsun yüzündeki mutluluk gözlerimi yasartir..
eski evimizdeyken bir kirinti ekmek kalmis yemek attirmaz onlari toplar kuslara hazirlar koyardi. bizim kuslar nerdeyse tavuk gibi olmuslardi boyunlari dönmezdi siskoluktan.. catimiza yuva yapmis kuslarin yumurtadan cikan bebekleri olunca anneleri cikip yem ariyarak yorulmasin diye kiyma koyardi yuvalarina.
biz bu eve geldik arada 2km vardir.. o kuslar geldi buldular babalarini buradadaalkisalkisalkis öyle sevindiki
düsünsene böyle bir adamin köpegi gözünün önünde öldü ellerinde öldü kimse yatiramadi pasayi masaya ama babasinin ellerine basini öyle güvenle koyduki, adamcagiz mahvoldu.
gececek canim buda gececek elbet..
diyetini saglam tutuguna sevindim mersacigim insallah kilo vermissindir .Şeniz
4.5 senedir gitmiyorum tombili eger bir kere gidersem bir daha kurtulamam amacı ne olursa olsun kaydirigubbakcemile3bijocum çay kahve tutamadığından değil de gelinini göstermek istediğinden olmasın sakın. bazı kayınvalideler sever bakın benim de gelinim var bana yardım eder sağolsun hiç sektirmez pervane olur etrafımda diye göstermek için.
ayy ne güzel haber kaydirigubbakcemile2efenimm bugünden itibaren oglusum lisansli basketbolcu:icecream:
valla ben de dinledim böyle bir ses olamazz bayılıyorum onun sesine opuyorumnanaktanay çikolatımı dinliyorummmmmmmmmmmmm maşallah yaaaa
:roflol: :roflol: aaaaaaaaa senin neyin eksik ayol :1closedeyes:geleim dün anlatmadığım reyhan abla gelice anlatacağım dediğim olaya, Hilalim sen de bunu okuduktan sora bugün kendini tv de şişko gördüğüne pişman olabilirsin...yerimseniben
Dün minübüsle merkeze gittim böyle bir stad yanında iniyorum stadın spor bölümleri var bir bahçe gibi yerden geçiyorum yolumu kısaltmak trafik içinden geçmemek içinyasakkelime
Yürüyorum3 metre yakınımda bana paralel biri daha yürüyor fisfisfis ama tüm adımlarımız aynı anda gidiyor 30 yaşlarında bir adam bir ara dedi ki beraber yürüyelim mi:bbo:
ay saçmalamayın dedim bir an neye uğradığımı şaşırdım:1shok: neden saçmalıyorum ki dedi gayette güzel yürüyebilirizamaninnn ne diyeceğimi şaşırdım :1shok:kafamçokkarıştı
tamam peki yürüyelim karşılaştığım ilk polise gideceğim dedimsempatiksalakcinni neeee polismi dedi ve o anda ortadan kayboldu:roflol::roflol:
yahu 40 yaşındayım şikoyum:1shok: saçlarımın dip boyası geldinaniknanik bu halimle çıkma teklifi aldım:roflol::roflol: eve geldim kızlara dedim ki beni bırakmayın lennn sokağa bir daha yalnız başıma tacize uğruyorum:roflol::roflol: kızlar bayılacaktı anne ciddimisin diye:roflol:
şimdi her fırsatta takılıyorlar :roflol::roflol:
link verdim mersacım ordan açıp izleyebilirsin.. bi de liseyi bitirmeye karar vermişsin ne güzel çok sevindimmm kaydirigubbakcemile5ya kallistem ben yetişemedim eve geldim hemen tv yi açtım misafirler eve geliyordu şalı da göremedim alışverişide seda yemek yaparkende kaçırdım.o sarı gacıyı bana vereceklerdi yırtardım valla seda yine çok hanım davrandı .gıcıklar gökhan dışında hepsi 2 verdi kıskandılar herşeyi çok güzel yapmıştı valla helal sedaya.gece seyredecem.
süper süperrrr :lepi:bijom icin günümü yazayim
sabah:sicak bir kase corba
ara: yarim ayva
ögle: yogurtlu yumurtali ispanak
ara: yarim ayva
aksam: 1 tane vejeteryan burger
aksam eltimdeydim masadaki cerezlerden cok az aldim .. kesinlikle cok az yazmama bile degmezdi aslindada isteee
3l yakin su ictim bitkisel caylarimida ictim
15dk step,200 mekik,200 ip atlama
http://fulldizi.com
buraya girip sol üste yemekteyiz yazınca 18 şubatta yayınlanan program en üstte cıkıyor üstüne basıp biraz beklersen video geliyor şimdi baktım mersacım :)
tamam canım buldum . şalı ne güzel yakışmış çikolatama şalı takmakla beni çok mutlu etti..
yaaaa soğuyacakmıymışeyvahedigeldismile ne güzeldi böyle bahar gibi...gördüğüm kiloları kırmızıladım kallisim niye editlenmiş diye sorarsan kaydirigubbakcemile5
dün 8 mart çekiliş hediyemi de aldım iyi oldu kafamdan çıktı.. geçen gün eskişehir yolundaki büyük tansaşta çok güzel kupalar görmüştüm, bugün onlardan almaya gidicem 3-5 tane.. oraya da otobüs zor yürümeye bahanem olucak. bir de tatlandırıcım bitmiş almam lazım..
havalar pzt soğuyacakmış malesef artık biraz zor yürürüm mafoldumben bari bugünü değerlendireyim..
günaydın fıstıklar.. mersam bulmuşsun hadi bakalım :)
erkenden bildirimleri getireyim mersam sende burdayken yazarsın canım kilonu..
bijom anada günaydın şekerciğim...
yaaaa soğuyacakmıymışeyvahedigeldismile ne güzeldi böyle bahar gibi...
tansaşta kupa hee nasıl merak ettim cam porselen desenli düz burdada tansaşlar var fırsatım olursa bakarım tek kendime almayı seviyorum bende kupa çok sık değiştiriyorum...
hediyenide almışsın ne güzel olmuş ben hala alamadım dışarı çıkmadım ki doğru düzgün..
bir de eşim haftaya perşembeye kadar izine çıkmış evde bilmiyorumkismile son gün alır ordan kargoya veririm artık diye düşündüm...
editler içinde eline sağlık canımcım cidden makbule geçtiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?