Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben ne diyeyim ben 88liyim

Bence bu ara yapma tatlım çok yaptın detox sonra vücut savunmaya geçip metabolizma yavaşlatabilir.Biraz ara ver önümüzdeki ay yaparsın

Ay durduramiyorum ki kendimi kilo vermek istiyorum. Bi de hurma -yoğurt ikilisi gayet besleyici... 3 gün yapcaz zaten. Kocam hurma alabilirsem tabi:)

Sen böyle diyorsan zavallı betüş ne yapsın

Cnm boyum 168 kilom Dun tartildim 67.5
Çok bi fazlan yok canım.Olanları da hemen verirsin inş.
Slm kizlar dun giremedim konu yas ise Bnde 93 dogumluyum en kucugu bnmiyim
Yok tatlım benim. 95
Yaaa sabredersen artık napalım. Ay hurma aldırayim da ben de mu hurma diyeti yapsam 3 gün.
Bende yapmayı düşünüyorum tambağım. Ama senin vucut dirençsiz kalmasın.
Yinede yapayım diyorsan gel yarın başlayalım.Ben dayanabilirsem 1 hafta yapacağım. Olmadı akşamları bir kase çorba eklerim diyete
10 eylüle kadar hedefime ulaşmalıyım.

Kızlar yarın tartı günü dikkat edin. Akşamı erken kapatın hafif yiyinnn.
Ay sorma ebrusum ya artıdayım ben bugün ohal ilan ettim bana bakalım yarın sabah ne dicek tartı
Tambagim bence de sen bi dur artik ya :) bunyeni zayiflatma iyice, detokslari zaten surekli yapmayi onermiyorlar.
T tatlitambak canım bence de yapma artık ördekcime katılıyorum.. duzenlı beslenmene don. 3ayda 1kere öneriyolar detoksları sen kactane pespese yaptın yıne yapmayı planlıyosun..allah korusun dırencın bı kırılırsa gerı sararsın sonra..sabırlı ol tatlım 3günde almadık ya bu kadar kiloyu 3günde verelim dimi ama??

Düşünüyorum yarın için başlamayı. Hurma sipariş lerini verdim. Bakalim aksilik olmazsa alır. Yarın başlayalım o zaman. Benim de hedefime ulaşmam lazım ya. Bide gayet dirençli bir yapım var. Az yediğim zaman daha dinc oluyorum.

Tambagim bence de sen bi dur artik ya :) bunyeni zayiflatma iyice, detokslari zaten surekli yapmayi onermiyorlar.

Kız ama hurma yoğurt için sağlıklı diyorlar canım. Hurma da ki vitaminler yoğurt ta kiler de bayagi yeterli yani. Ki ben illa ki ufak eklemler yaparim.

inatettimolacak canım birsey istemiyor bu ara galiba regl den. O yüzden yemeğe zorlayınca kendimi vicdan azabı çekiyorum. Ve midem de taş gibi oluyor zaten.tok ken yemek işkence oluyor. Bu detoks tarzı gibi bişey değil yaa hurma ve yoğurt vitaminleri gunluk ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. illa ki ben eklemeler yaparım zaten

ay ben ne diyeyim ben 88liyim
Gel bacım gel sarılıp ağlayalım kariyer yapıp okuycaz diye girdik ama getiremiyoruz sonunu sanırım evliliğin derdinde değilim de çocuk işi bozuyo planları. bi de benim ultra zeki sevgilim 6çocuk istiyomus la çifter çifter doğursam tüm kariyer planlamam yalan oldu zaten millet deliye hasret bizim kapıya akıllı uğramaz
Sen böyle diyorsan zavallı betüş ne yapsın
Gelsin o da ben ona da sarılır ağlarım
tabı canım sen daha iyisini bilirsin yine de biz aklımıza gelenleri paylaştık senınle umdugun sonucları alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…