- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.021
ya ben bir deneyeyim size de anlatacağım sözB blanche_ea canım sen şimdi ne detoksu yapıyorsun
ay ben ne diyeyim ben 88liyimKizzz sen de mi benden kucuksunnn.. anam anam anammm ben nerelere gidem 2 dene de yavrusu varrrr masallah sana canim valla.. 91liyim ben de.. hala hayirsiz yarimi bekliyorum 6senedir oyaliyo beni galiba benim ördek deteee evlenicezz de benim de yavrusum olacak hey yavrum hey kiz senin yavrularin üniversitelik olar ben cocuk yapasiya kadar
Cnm boyum 168 kilom Dun tartildim 67.5Canım menün çok az çok güzel ama akşam sadece pilav yemişsin.Onun yerine yemek yesen çok daha iyi olur.
Kilon ve boyun kaç?
Ben varım daha küçükSlm kizlar dun giremedim konu yas ise Bnde 93 dogumluyum en kucugu bnmiyim
ya ben bir deneyeyim size de anlatacağım sözşimdilik biraz bir deneyeyim.
Bence bu ara yapma tatlım çok yaptın detox sonra vücut savunmaya geçip metabolizma yavaşlatabilir.Biraz ara ver önümüzdeki ay yaparsınYaaa sabredersen artık napalım. Ay hurma aldırayim da ben de mu hurma diyeti yapsam 3 gün.
Sen kac yasindasin ki cnmBen varım daha küçük
Bence bu ara yapma tatlım çok yaptın detox sonra vücut savunmaya geçip metabolizma yavaşlatabilir.Biraz ara ver önümüzdeki ay yaparsın
Sen böyle diyorsan zavallı betüş ne yapsınKizzz sen de mi benden kucuksunnn.. anam anam anammm ben nerelere gidem 2 dene de yavrusu varrrr masallah sana canim valla.. 91liyim ben de.. hala hayirsiz yarimi bekliyorum 6senedir oyaliyo beni galiba benim ördek deteee evlenicezz de benim de yavrusum olacak hey yavrum hey kiz senin yavrularin üniversitelik olar ben cocuk yapasiya kadar
Çok bi fazlan yok canım.Olanları da hemen verirsin inş.Cnm boyum 168 kilom Dun tartildim 67.5
Yok tatlım benim. 95Slm kizlar dun giremedim konu yas ise Bnde 93 dogumluyum en kucugu bnmiyim
Bende yapmayı düşünüyorum tambağım. Ama senin vucut dirençsiz kalmasın.Yaaa sabredersen artık napalım. Ay hurma aldırayim da ben de mu hurma diyeti yapsam 3 gün.
Ne güzel ya verdikçe veresin geliyor.Ay durduramiyorum ki kendimi kilo vermek istiyorum. Bi de hurma -yoğurt ikilisi gayet besleyici... 3 gün yapcaz zaten. Kocam hurma alabilirsem tabi:)
Tambagim bence de sen bi dur artik ya :) bunyeni zayiflatma iyice, detokslari zaten surekli yapmayi onermiyorlar.Yaaa sabredersen artık napalım. Ay hurma aldırayim da ben de mu hurma diyeti yapsam 3 gün.
Ay sorma ebrusum ya artıdayım ben bugün ohal ilan ettim bana bakalım yarın sabah ne dicek tartıKızlar yarın tartı günü dikkat edin. Akşamı erken kapatın hafif yiyinnn.
T tatlitambak canım bence de yapma artık ördekcime katılıyorum.. duzenlı beslenmene don. 3ayda 1kere öneriyolar detoksları sen kactane pespese yaptın yıne yapmayı planlıyosun..allah korusun dırencın bı kırılırsa gerı sararsın sonra..sabırlı ol tatlım 3günde almadık ya bu kadar kiloyu 3günde verelim dimi ama??Tambagim bence de sen bi dur artik ya :) bunyeni zayiflatma iyice, detokslari zaten surekli yapmayi onermiyorlar.
Çok bi fazlan yok canım.Olanları da hemen verirsin inş.
Yok tatlım benim. 95
Bende yapmayı düşünüyorum tambağım. Ama senin vucut dirençsiz kalmasın.
Yinede yapayım diyorsan gel yarın başlayalım.Ben dayanabilirsem 1 hafta yapacağım. Olmadı akşamları bir kase çorba eklerim diyete
10 eylüle kadar hedefime ulaşmalıyım.
Tambagim bence de sen bi dur artik ya :) bunyeni zayiflatma iyice, detokslari zaten surekli yapmayi onermiyorlar.
Gel bacım gel sarılıp ağlayalımay ben ne diyeyim ben 88liyim
Gelsin o da ben ona da sarılır ağlarımSen böyle diyorsan zavallı betüş ne yapsın
tabı canım sen daha iyisini bilirsin yine de biz aklımıza gelenleri paylaştık senınle umdugun sonucları alırsın umarıminatettimolacak canım birsey istemiyor bu ara galiba regl den. O yüzden yemeğe zorlayınca kendimi vicdan azabı çekiyorum. Ve midem de taş gibi oluyor zaten.tok ken yemek işkence oluyor. Bu detoks tarzı gibi bişey değil yaa hurma ve yoğurt vitaminleri gunluk ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. illa ki ben eklemeler yaparım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?