- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.041
Valla canim sen bilirsin tabi ama cok ust uste oldu diye dedim ben. Hastalanma sonraKız ama hurma yoğurt için sağlıklı diyorlar canım. Hurma da ki vitaminler yoğurt ta kiler de bayagi yeterli yani. Ki ben illa ki ufak eklemler yaparim.
Yaaa sabredersen artık napalım. Ay hurma aldırayim da ben de mu hurma diyeti yapsam 3 gün.
Düşünüyorum yarın için başlamayı. Hurma sipariş lerini verdim. Bakalim aksilik olmazsa alır. Yarın başlayalım o zaman. Benim de hedefime ulaşmam lazım ya. Bide gayet dirençli bir yapım var. Az yediğim zaman daha dinc oluyorum.
inatettimolacak canım birsey istemiyor bu ara galiba regl den. O yüzden yemeğe zorlayınca kendimi vicdan azabı çekiyorum. Ve midem de taş gibi oluyor zaten.tok ken yemek işkence oluyor. Bu detoks tarzı gibi bişey değil yaa hurma ve yoğurt vitaminleri gunluk ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. illa ki ben eklemeler yaparım zaten
Canım ilaçların ödemidir o merak etmeAy sorma ebrusum ya artıdayım ben bugün ohal ilan ettim bana bakalım yarın sabah ne dicek tartı
BEnde yumurta çorba gibi eklemeleryapacağım canım.Kız ama hurma yoğurt için sağlıklı diyorlar canım. Hurma da ki vitaminler yoğurt ta kiler de bayagi yeterli yani. Ki ben illa ki ufak eklemler yaparim.
Ayy koruması kolay mı dedi biriBence yap tambakçım, ben destekliyorum seni. Bence kilolar gitsin de, koruması daha kolay. Hazır iştahın kapalıyken de hiç zorlama insan az yiyince daha enerjik oluyor bu bir gerçek.
Bence yap tambakçım, ben destekliyorum seni. Bence kilolar gitsin de, koruması daha kolay. Hazır iştahın kapalıyken de hiç zorlama insan az yiyince daha enerjik oluyor bu bir gerçek.
kardeşimle birsin ebrucum o zaman ..canım soğukkanlı biri olduğum için zorluk yaşamadım panik olsam zor olurdu sanırım keskeeee dediğim oğlum a 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 13 aylık ken geldi keşke eşim geldiğinde hamile kalsaydım dedim ama o zaman da kısmet olmayabilirdi belki hayırlısı boyleymis95liyim canım.
Erken anne olmak nasıl? Keşke dediğin bir durum oldu mu
inşallah canım allah gönlüne göre versin inşallahYa aslında dedigin dogru yaşa pek takilmamak lazim insan kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman hayirlisiyla olsun :) ben mesela 1 sene önceye kadar yaa cok erken manyak miyim hemen cocuk yapıp diyordum ama cevremdeki bebek sayisinin da artmasiyla o duygu bana yavas yavas gelmeye basladi :)
Bayramdan once gideyim diyorum canim :) pazartesi gunu gene hcg ölcturecegim, insallah guzel yukselmis olur. Sonra da bi muayene olmaya giderim artik :)
Ne zamn evlenmeyi düşünüyorsunuz kuzum peki okul falan mı var önünüzde engel ayrı şehirde misinizKizzz sen de mi benden kucuksunnn.. anam anam anammm ben nerelere gidem 2 dene de yavrusu varrrr masallah sana canim valla.. 91liyim ben de.. hala hayirsiz yarimi bekliyorum 6senedir oyaliyo beni galiba benim ördek deteee evlenicezz de benim de yavrusum olacak hey yavrum hey kiz senin yavrularin üniversitelik olar ben cocuk yapasiya kadar
Ayy çok zor olmuştur senin için çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız.kardeşimle birsin ebrucum o zaman ..canım soğukkanlı biri olduğum için zorluk yaşamadım panik olsam zor olurdu sanırım keskeeee dediğim oğlum a 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 13 aylık ken geldi keşke eşim geldiğinde hamile kalsaydım dedim ama o zaman da kısmet olmayabilirdi belki hayırlısı boyleymis
Peki tavsiye edermisin canım.kardeşimle birsin ebrucum o zaman ..canım soğukkanlı biri olduğum için zorluk yaşamadım panik olsam zor olurdu sanırım keskeeee dediğim oğlum a 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 13 aylık ken geldi keşke eşim geldiğinde hamile kalsaydım dedim ama o zaman da kısmet olmayabilirdi belki hayırlısı boyleymis
inşallah canım allah gönlüne göre versin inşallah
Ne zamn evlenmeyi düşünüyorsunuz kuzum peki okul falan mı var önünüzde engel ayrı şehirde misiniz
21 im, 95 liSen kac yasindasin ki cnm
çok şükür allahimaAyy çok zor olmuştur senin için çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız.
Tabiki canım insan bebeği olunca çok olgunlaşıyor 4 5 yıl bazı şeylerden kısıtlansan da dünyanın en güzel şeyi anne olmak iki hamileliğim de plansız di ama iyi ki olmuslarPeki tavsiye edermisin canım.
Ne yapayim dogruya dogru
Cesaret verdin bana :))Tabiki canım insan bebeği olunca çok olgunlaşıyor 4 5 yıl bazı şeylerden kısıtlansan da dünyanın en güzel şeyi anne olmak iki hamileliğim de plansız di ama iyi ki olmuslar
Tabiki canım.Yazman çok güzel :))Ne yapayim dogruya dogru
Canım miktar olarak az bile :))Menum
Sabah
1 yumurta haslama
1 domates
1salatalik
(Tuzsuz )
5 tane zeytin
Oglen
1 kase ev yapimi ezogelin corbasi 5 kasik arpa sehriye pilavi
Ara
Bir dondurma cikolatali bademli
Aksam
Tuzsuz domates salatalik
Cok fazla yedim dimi kizlar bugun of offff cok pismanim
Zaten artıdaydın salla gitsinnKızlar benim tartım yok, cumartesi alcam. Yarın napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?