Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa sabredersen artık napalım. Ay hurma aldırayim da ben de mu hurma diyeti yapsam 3 gün.

Bence yap tambakçım, ben destekliyorum seni. Bence kilolar gitsin de, koruması daha kolay. Hazır iştahın kapalıyken de hiç zorlama insan az yiyince daha enerjik oluyor bu bir gerçek.

Ay sorma ebrusum ya artıdayım ben bugün ohal ilan ettim bana bakalım yarın sabah ne dicek tartı
Canım ilaçların ödemidir o merak etme
Bir yeşil çay yap iç yarına bişey kalmaz
Kız ama hurma yoğurt için sağlıklı diyorlar canım. Hurma da ki vitaminler yoğurt ta kiler de bayagi yeterli yani. Ki ben illa ki ufak eklemler yaparim.
BEnde yumurta çorba gibi eklemeleryapacağım canım.
Bence yap tambakçım, ben destekliyorum seni. Bence kilolar gitsin de, koruması daha kolay. Hazır iştahın kapalıyken de hiç zorlama insan az yiyince daha enerjik oluyor bu bir gerçek.
Ayy koruması kolay mı dedi biri
Ne kolayı ya vermekten çok daha zor geldi bana

Aynen canım ben de az yediğim zaman daha dincim düzeni bozma yayım diye kendimi zorlayarak yedim şimdi hantallik var

95liyim canım.
Erken anne olmak nasıl? Keşke dediğin bir durum oldu mu
kardeşimle birsin ebrucum o zaman ..canım soğukkanlı biri olduğum için zorluk yaşamadım panik olsam zor olurdu sanırım keskeeee dediğim oğlum a 7.5 aylık hamileyken eşim askere gitti 13 aylık ken geldi keşke eşim geldiğinde hamile kalsaydım dedim ama o zaman da kısmet olmayabilirdi belki hayırlısı boyleymis

inşallah canım allah gönlüne göre versin inşallah

Ne zamn evlenmeyi düşünüyorsunuz kuzum peki okul falan mı var önünüzde engel ayrı şehirde misiniz

Ayy çok zor olmuştur senin için çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız.

Peki tavsiye edermisin canım.

Menum
Sabah
1 yumurta haslama
1 domates
1salatalik
(Tuzsuz )
5 tane zeytin
Oglen
1 kase ev yapimi ezogelin corbasi 5 kasik arpa sehriye pilavi
Ara
Bir dondurma cikolatali bademli
Aksam
Tuzsuz domates salatalik
Cok fazla yedim dimi kizlar bugun of offff cok pismanim

Canım miktar olarak az bile :))
Ama mesela pilav yerine başka bişey yeseymişsin daha da iyi olurmuş.Ama öğlen yemişsin zaten çokta etkilemez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…