- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.161
Ben aslıda hiçbir detoksa dayanamazdım içeriği aynı olanlara. sabah-öğlen aynı şeyi yedikten sonra akşamları artık yiyemiyodum aynısını. Ama hurmada aynı şeyi olmadı. Muz-süt yaparken son muzu ağlayarak yicektim o dereceye gelmiştim meselaAyy ne hoş vermişsin ya
Ben ilk gün ayılıp bayılmayayım diye eklemeler yaptım ama yarın eksiksiz yapacağım.
Ben de yarın dönüyorum zaten. Cezalara da başlayalım ki toparlayalım birazcuma listedeki herkesin güzel eksilerle gelmesi lazım.
Bu hafta kötüydük.
Çok güzel canım afiyet olsun.Menum
Sabah
6 da limonlu ilik su 1 B.
10.da 1 haslama yumurta 6 zeytin 1 domates (tuzsuz)
(1. Saat yürüyüs)
Oglen 4 yedigim icin aksamla beraber oldu
Domates salatalik birer tane(tuzsuz)
Ara bitki cayi
1.500 lt su iki lt olur uyurkende 1 B.limonlu su ilik
Canım o kadar büyükse 3-4 tane ye derim. Benimkiler iri zeytin gibi minik minikAy ben de mi yapsam ya, hem bi toparlanma olur bana da. Malum bu aralar iyi değilim pek. Yarın hurmaları alıp pazar günü yapcam ben de sanırımAma hurmaların o kadar çok boyu var ki.. Bizim evde olanlar 1 parmak uzunluğunda nerdeyse, en iyisi orta boylu 30 kadar hurma almak.
3 gün ya bunun normali. Sen dayanabiliyo musun? dayanabildiysen ben de yapmayı düşünüyorum.
Yoğurt olarak laktozsuz yoğurt tüketmiştim ben. O tatlımsıydı biraz hurmayla iyi gidiyodu
Evet rakibem 10 eylül hedeflerine 1 hafta kaldı sıkı çalışmamız lazım.Ben de yarın dönüyorum zaten. Cezalara da başlayalım ki toparlayalım biraz
Hepinizi zıplata hoplata ulastiracagiz hedeflerinizeÇok güzel canım afiyet olsun.
Canım o kadar büyükse 3-4 tane ye derim. Benimkiler iri zeytin gibi minik minik
Evet rakibem 10 eylül hedeflerine 1 hafta kaldı sıkı çalışmamız lazım.
Büyük birmutlulukla zıpayacağımm. :))Hepinizi zıplata hoplata ulastiracagiz hedeflerinize
Bu evdeki kilosu 56 tl olandan, ne hurmasıydı unuttum adını. Bi de 20 lira gibi olanlar var daha küçük ben en iyisi onlardan alayım. Pazar-pazartesi-salı yapmayı denicem. 3 gün yapabilir miyim bilmiyorum amaCanım o kadar büyükse 3-4 tane ye derim. Benimkiler iri zeytin gibi minik minik
Ay evet canım buralar sana emanet birkac gün daha, sonra el birligiyle adam edecegiz herkesi :) Ozellikle deYazayım menümü hanımlar
Aksattım ben de bu hafta hastalık fılan derken..ama sımdı lıste cıkarıp bakıcam kımın menusu var kımın yok nerde ceza var baslıyorum bu gunden ceza yazmaya.. kımse de haftasonu dıye kendıne ödül vermesin çünkü ödülü hakedecek bi performansımız olmadı bu hafta maalesef
Sabah
2yk yogurt +1yk yulaf + yarım seftali
Öğle
1kase domates corbası
1tbk mantar yemegı
1yk kısırı bol salatanın ıcıne kattım salata barından
Aksam
2yk yoğurt + yarım armut
Az once de 1sade turk kahvesı 1sade soda ıctım
Su 2,5olur yatana kadar
spor yürüyerek gittim heryere hemen hemen
morordek
Ay evet canım buralar sana emanet birkac gün daha, sonra el birligiyle adam edecegiz herkesi :) Ozellikle deNanelibal 'dan baslayacagım
Yaa evet suclular kendini nasil da biliyor :)ay di mi ben ne zamandır menü paylaşmıyorum.
Ay ben de mi yapsam ya, hem bi toparlanma olur bana da. Malum bu aralar iyi değilim pek. Yarın hurmaları alıp pazar günü yapcam ben de sanırımAma hurmaların o kadar çok boyu var ki.. Bizim evde olanlar 1 parmak uzunluğunda nerdeyse, en iyisi orta boylu 30 kadar hurma almak.
3 gün ya bunun normali. Sen dayanabiliyo musun? dayanabildiysen ben de yapmayı düşünüyorum.
Yoğurt olarak laktozsuz yoğurt tüketmiştim ben. O tatlımsıydı biraz hurmayla iyi gidiyodu
1 gün kesin yapıcam da diğerleri nolcak bakalım. 70leri bi göremedimBenim yoğurdum ev yoğurdu canım. Hurmalarim kocaman di zaten. Beni inanki hiç zorlama di ya.. çok rahattim. Deneyebılırsın bence
Ben de yarın dönüyorum zaten. Cezalara da başlayalım ki toparlayalım biraz
1 gün kesin yapıcam da diğerleri nolcak bakalım. 70leri bi göremedim
Güzel menü parkycim. Bi de sorayım yine artık listede olduğuna göre. Menülerini yine 1gün öncesi olarak mı paylşıcaksın yoksa o akşam mı bekliym menünü ceza konusunda bi anlaşalım.. bi de su ve spor eklemeyi de unutma ilk gün menüsü diye bişey demiyorum bugünlük. Ayrıca diyetisyeninle iyi gidiyo maşallah tebrık ederım dahası da gider en kısa zamanda inşallahmerhabalar takıma girdim madem ben dün ki menümü de yazayım...
sabah:
salatalık domates 1'er tane
25 gram peynir
bir tutam maydonoz
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğinden ekmek
ara : kafeinsiz kahve
öğlen:
5 adet kendi yaptığım köfte
1 yemek kaşığıu yulaf kepeğinden ekmek
1 bardak ayran
akşam:
6 yemek kaşığı kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
Günü güzel geçirmene sevindim tambağımKızlar ben de bugun yoğurt hurma diyeti yaptım hiç zorlanmadım. Toplam 15 tane hurma yemiş oldum.
Yeşilçay limonlu şu Türk kahvesi de tükettim gün içinde.
Şu 3lt oldu.
Spor olarakta zumba ya başladım. Oğlum uyaninca çok agladi bırakmak zorunda kaldım. Ben de girdim mutfağa üst dolaplari bosalttim.sildim yerlestirdim. Parça parça yapmaya karar verdim. Çok yoruluyorum sonra
Herşeeeyyy çokk güzel olmuş..Afiyetler olsun tatlımBende bugünkü menümü paylaşayım
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 dl tbe+1,5 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık,nane,maydonoz
Öğlen:1 kase çorba+3 kaşık makarna+1 kase yoğurt+1 kase salata
Ara: 1 salkım kadar üzüm orta halli bir salkımdı üzüm çok güzeldi dayanamadım :)
Akşam:1 tabak 1,5 kk peynirli 2 ceviz 5 bademli salata :)
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?