Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ne hoş vermişsin ya
Ben ilk gün ayılıp bayılmayayım diye eklemeler yaptım ama yarın eksiksiz yapacağım.
Ben aslıda hiçbir detoksa dayanamazdım içeriği aynı olanlara. sabah-öğlen aynı şeyi yedikten sonra akşamları artık yiyemiyodum aynısını. Ama hurmada aynı şeyi olmadı. Muz-süt yaparken son muzu ağlayarak yicektim o dereceye gelmiştim mesela

Çok güzel canım afiyet olsun.
Canım o kadar büyükse 3-4 tane ye derim. Benimkiler iri zeytin gibi minik minik
Ben de yarın dönüyorum zaten. Cezalara da başlayalım ki toparlayalım biraz
Evet rakibem 10 eylül hedeflerine 1 hafta kaldı sıkı çalışmamız lazım.

Yazayım menümü hanımlar
Aksattım ben de bu hafta hastalık fılan derken..ama sımdı lıste cıkarıp bakıcam kımın menusu var kımın yok nerde ceza var baslıyorum bu gunden ceza yazmaya.. kımse de haftasonu dıye kendıne ödül vermesin çünkü ödülü hakedecek bi performansımız olmadı bu hafta maalesef

Sabah
2yk yogurt +1yk yulaf + yarım seftali

Öğle
1kase domates corbası
1tbk mantar yemegı
1yk kısırı bol salatanın ıcıne kattım salata barından

Aksam
2yk yoğurt + yarım armut

Az once de 1sade turk kahvesı 1sade soda ıctım

Su 2,5olur yatana kadar
spor yürüyerek gittim heryere hemen hemen
morordek

Canım o kadar büyükse 3-4 tane ye derim. Benimkiler iri zeytin gibi minik minik
Bu evdeki kilosu 56 tl olandan, ne hurmasıydı unuttum adını. Bi de 20 lira gibi olanlar var daha küçük ben en iyisi onlardan alayım. Pazar-pazartesi-salı yapmayı denicem. 3 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama

Ay evet canım buralar sana emanet birkac gün daha, sonra el birligiyle adam edecegiz herkesi :) Ozellikle de Nanelibal 'dan baslayacagım

Bende bugünkü menümü paylaşayım
morordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 dl tbe+1,5 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık,nane,maydonoz
Öğlen:1 kase çorba+3 kaşık makarna+1 kase yoğurt+1 kase salata
Ara: 1 salkım kadar üzüm orta halli bir salkımdı üzüm çok güzeldi dayanamadım :)
Akşam:1 tabak 1,5 kk peynirli 2 ceviz 5 bademli salata :)
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş

Benim yoğurdum ev yoğurdu canım. Hurmalarim kocaman di zaten. Beni inanki hiç zorlama di ya.. çok rahattim. Deneyebılırsın bence

Hanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada

Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo

tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım

H hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki

Gelelim size Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte

morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de

Güzel menü parkycim. Bi de sorayım yine artık listede olduğuna göre. Menülerini yine 1gün öncesi olarak mı paylşıcaksın yoksa o akşam mı bekliym menünü ceza konusunda bi anlaşalım.. bi de su ve spor eklemeyi de unutma ilk gün menüsü diye bişey demiyorum bugünlük. Ayrıca diyetisyeninle iyi gidiyo maşallah tebrık ederım dahası da gider en kısa zamanda inşallah

Günü güzel geçirmene sevindim tambağım hadi bakalım bayrama kadar neler olacak sen de :)
Herşeeeyyy çokk güzel olmuş..Afiyetler olsun tatlım

Menülerini paylaşanlarda kaçamak olmadığından bu şanslı hatunlar günü cezasız kapattılar canım morordek
Tebrikler kızlar tüm emeklerimiz eksi olarak bize yansısın umarım süpaneke dinimi amin

Gelelim bir diğer hususaaa.. Liste dışı takılan arkideşler sizi de dahil edeyim mi ceza listesine.. Kimler diyo ben hergün menü yazıyom kaçamak cıss vay efendim spora tembellik yapınca bana rekor cezalar kess.. Alta liste başlatıyorum katılmak isteyenler kendini ekleyerek listeyi devam ettirise onları da kayda alıcam
Aklıma gelenleri etiketliyem buraya misaalll
ebrusonmez btlbetul morordek toplight senin pek ıhtıyacın yok ama sonra benı unuttunuz deme aklımızdasın canım B blanche_ea sen de dön artıkk yaaa kollontai peki peki biteyen tatillerde olan savurgan hanım siz nerelerdesizni bitemedi tatilin Neyse bu akşam size ve cezalara sarmış durumdayım.

Tümm takımm o nota haftaya silinecek çökerim üstünüze karabasn gibi yoksa.. Herkes ayağını denk alsın toplanın bakemm aaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…