Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bi şey sorucam kendimi bildim bileli regl günlerim hep çok düzenlidir. Her ayın 11-12si olurdum.
Geçen ay ayın 7sinde oldum sanırım, bu ay da 3ünde yani bugün oldum Nette araştırdım rahim kanserine kadar bi sürü nedeni varmış erken olmasının bi korktum açıkçası
Sonra bir iki yazı daha okudum. 2 aydır ara ara maydonoz suyu içiyodum, adet söktürücü etkisi varmış. Acaba o yüzden mi ya, yoksa ben koşa koşa doktora mı gideyim Telaştan kötü anlatmış olabilirim

Korkmana gerek yok bence canım.. Dediğin gibi maydanozdan da kaynaklı olabilir.. Bi de diyete başladıktan sonra benimde kendi halinde takılmaya başladı.mevsim geçişlerinde sapıtıyodu ama artık ne olsa şaşırtmyo beni :) korkma yani yeşilcay maydanoz ne bulsak içiyoz bunların vücuda tek bi etkisi yok.bi de spor yapıyoruz hopluyoz zıplıyoz bunlarda hareketlendırıyo vücudu.. ayrıca 3gün tolere edilebilir bi süre olur oyle arada bıkac oynama..ben gecen ay 2hafta arayla oldum,günü unuttum desem olamaz programla takip ediyorum..takmadım ama canı böyle istemiş demekki dedim. hava değişimi de etkilemiş olabilir seni yeni taşınmıştınız ben de o da bi etken misal

Yıllardır olmayıp 2 ay üst üste olunca korktum ne bileyim içimi rahatlattın nette de öyle şeyler yazıyo ki ölcem diğer ay sandım

100 kere zıpladım bile, nefes alamıyooom
100 daha zıplarsın bi ara.. hatırlatmak istedim bu zıpzıplar günlük spor kotasına yazılmıyo..yani bugunun sporuna 200zıp yazarsan bugunu sporsuz sayar yıne ceza yazarım.. yenılere bi uyarı olsun bu.. o kalan 100 zıp yerıne ekstra 30dk yuruyusde koyabılırsın..haftasonu bugun cık dolas accık açılırsın hem
Not: seni özellikle takip ediyom tatlı kıss akşama menüde kaçamak görürsem ya da hiç menü göremezsen peşindeyim haberin olsun.. malum insanın adı çıkacağına canı çıksın demişler.yaramazlık yok küçük hanım

Menümle sporumla burdayım akşam

Sebebimi bir önceki mesaj da bildirdim kuzum

“Eğer vücudun kendi kendini tamir zamanı olan gece saat 23:00 - 02:00 saatlerinden hemen önce zıplayarak veya vücudu silkeleyerek gevşek olduğumuzu ve vücutta sallanan bölgeler olduğu haberini iletebiliriz. Bu sallanan bölgelerdeki boşlukları doldurmak çok zaman alacağı için vücudun yapacağı ilk iş bağ dokusunu sıkılaştırmak olacaktır” şeklinde konuştu.

Doğruysa çok ilginçmiş. Zıpladıktan sonra araştırdım da meraktan

O eli bi indirrr Sonra sensin günaydın bu kediler hakkaten başka kafada yaratıklar sana da günaydın betüşüm nasılsın bugün

sorma denişik tipler... bende camımın önünde besliyorum kedi az seveyim dedim aynen bunun gibi yaptı biraz ısrar edince azcık kırtladı beni :))) ayyy nolsun temizlik yapçam üşeniyorum...... sen napıyosun bakalım :)

Dün sen o kadar yazmıştın ki sabah okuyunca bana bir enerji geldi
100 kere zıpladım bile, nefes alamıyooom
Tabi bünye alışık değil
Kız Allah korusun ne alakası var.
Hem daha yaşın genç ne kanseri
Hertürlü şeyden olabilir 3 gün çok değil ki
günaydıııın..........

Atarlı kedi
Yıllardır olmayıp 2 ay üst üste olunca korktum ne bileyim içimi rahatlattın nette de öyle şeyler yazıyo ki ölcem diğer ay sandım
Ne evhamlıymışsın kız
Bir arada T tatlitambak hep tatlı krizlerine giriyordu.
Kollontai onu uyarıp duruyordu.
Nasılsıniz kızlar benim iki çocuk ta hasta 2 gündür düzenimiz bozuldu buraya da pek bakamadım dün bi menü yazıyım dedim kız durmadı yaşamadan geri ciktim
Çok geçmiş olsun canım.Çabucak iyileşirler inşallah

labaliliğe lüzum yok :)))

Aaa cnm ben kilomu yazdim hatta bakim bi menude yazdim galiba bugun sabah biraz kacirdim zaten 500 ip atlerim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…