- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.201
Korkmana gerek yok bence canım.. Dediğin gibi maydanozdan da kaynaklı olabilir.. Bi de diyete başladıktan sonra benimde kendi halinde takılmaya başladı.mevsim geçişlerinde sapıtıyodu ama artık ne olsa şaşırtmyo beni :) korkma yani yeşilcay maydanoz ne bulsak içiyoz bunların vücuda tek bi etkisi yok.bi de spor yapıyoruz hopluyoz zıplıyoz bunlarda hareketlendırıyo vücudu.. ayrıca 3gün tolere edilebilir bi süre olur oyle arada bıkac oynama..ben gecen ay 2hafta arayla oldum,günü unuttum desem olamaz programla takip ediyorum..takmadım ama canı böyle istemiş demekki dedim. hava değişimi de etkilemiş olabilir seni yeni taşınmıştınız ben de o da bi etken misalKızlar bi şey sorucam kendimi bildim bileli regl günlerim hep çok düzenlidir. Her ayın 11-12si olurdum.
Geçen ay ayın 7sinde oldum sanırım, bu ay da 3ünde yani bugün oldumNette araştırdım rahim kanserine kadar bi sürü nedeni varmış erken olmasının bi korktum açıkçası
Sonra bir iki yazı daha okudum. 2 aydır ara ara maydonoz suyu içiyodum, adet söktürücü etkisi varmış. Acaba o yüzden mi ya, yoksa ben koşa koşa doktora mı gideyimTelaştan kötü anlatmış olabilirim
Yıllardır olmayıp 2 ay üst üste olunca korktum ne bileyimKorkmana gerek yok bence canım.. Dediğin gibi maydanozdan da kaynaklı olabilir.. Bi de diyete başladıktan sonra benimde kendi halinde takılmaya başladı.mevsim geçişlerinde sapıtıyodu ama artık ne olsa şaşırtmyo beni :) korkma yani yeşilcay maydanoz ne bulsak içiyoz bunların vücuda tek bi etkisi yok.bi de spor yapıyoruz hopluyoz zıplıyoz bunlarda hareketlendırıyo vücudu.. ayrıca 3gün tolere edilebilir bi süre olur oyle arada bıkac oynama..ben gecen ay 2hafta arayla oldum,günü unuttum desem olamaz programla takip ediyorum..takmadım ama canı böyle istemiş demekki dedim. hava değişimi de etkilemiş olabilir seni yeni taşınmıştınız ben de o da bi etken misal
100 daha zıplarsın bi ara.. hatırlatmak istedim bu zıpzıplar günlük spor kotasına yazılmıyo..yani bugunun sporuna 200zıp yazarsan bugunu sporsuz sayar yıne ceza yazarım.. yenılere bi uyarı olsun bu.. o kalan 100 zıp yerıne ekstra 30dk yuruyusde koyabılırsın..haftasonu bugun cık dolas accık açılırsın hem100 kere zıpladım bile, nefes alamıyooom
O eli bi indirrrgünaydıııın..........
Menümle sporumla burdayım akşam100 daha zıplarsın bi ara.. hatırlatmak istedim bu zıpzıplar günlük spor kotasına yazılmıyo..yani bugunun sporuna 200zıp yazarsan bugunu sporsuz sayar yıne ceza yazarım.. yenılere bi uyarı olsun bu.. o kalan 100 zıp yerıne ekstra 30dk yuruyusde koyabılırsın..haftasonu bugun cık dolas accık açılırsın hem
Not: seni özellikle takip ediyom tatlı kıss akşama menüde kaçamak görürsem ya da hiç menü göremezsen peşindeyim haberin olsun.. malum insanın adı çıkacağına canı çıksın demişler.yaramazlık yok küçük hanım
Sebebimi bir önceki mesaj da bildirdim kuzumHanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada
Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo
tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım
H hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki
Gelelim size @Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte
morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de
O eli bi indirrrSonra sensin günaydın bu kediler hakkaten başka kafada yaratıklar sana da günaydın betüşüm nasılsın bugün
Kız olarmi bayrama azıcık kaldı.Ay benim uykum var kiz ne sporu yaaa.. Eylül ayı demek sanki bana uyku demek mis gibi geliyor
Dün sen o kadar yazmıştın ki sabah okuyunca bana bir enerji geldiKızz bu ne enerji sabah sabah maşallahebrusonmez dur kızım yeni açtım gözümü bi de altını çizerim ben gecenin bi körü takımı kalaylıyodum haliyle bu da demek oluyo ki ben geç yattım dur ayılam önce yapıcam ben de bugün bişeyler
Tabi bünye alışık değil100 kere zıpladım bile, nefes alamıyooom
Kız Allah korusun ne alakası var.Kızlar bi şey sorucam kendimi bildim bileli regl günlerim hep çok düzenlidir. Her ayın 11-12si olurdum.
Geçen ay ayın 7sinde oldum sanırım, bu ay da 3ünde yani bugün oldumNette araştırdım rahim kanserine kadar bi sürü nedeni varmış erken olmasının bi korktum açıkçası
Sonra bir iki yazı daha okudum. 2 aydır ara ara maydonoz suyu içiyodum, adet söktürücü etkisi varmış. Acaba o yüzden mi ya, yoksa ben koşa koşa doktora mı gideyimTelaştan kötü anlatmış olabilirim
Atarlı kedigünaydıııın..........
Ne evhamlıymışsın kızYıllardır olmayıp 2 ay üst üste olunca korktum ne bileyimiçimi rahatlattın nette de öyle şeyler yazıyo ki ölcem diğer ay sandım
Bir arada T tatlitambak hep tatlı krizlerine giriyordu.100 daha zıplarsın bi ara.. hatırlatmak istedim bu zıpzıplar günlük spor kotasına yazılmıyo..yani bugunun sporuna 200zıp yazarsan bugunu sporsuz sayar yıne ceza yazarım.. yenılere bi uyarı olsun bu.. o kalan 100 zıp yerıne ekstra 30dk yuruyusde koyabılırsın..haftasonu bugun cık dolas accık açılırsın hem
Not: seni özellikle takip ediyom tatlı kıss akşama menüde kaçamak görürsem ya da hiç menü göremezsen peşindeyim haberin olsun.. malum insanın adı çıkacağına canı çıksın demişler.yaramazlık yok küçük hanım
Çok geçmiş olsun canım.Çabucak iyileşirler inşallahNasılsıniz kızlar benim iki çocuk ta hasta 2 gündür düzenimiz bozuldu buraya da pek bakamadım dün bi menü yazıyım dedim kız durmadı yaşamadan geri ciktim
Buda bir nevi kendime cezam.Öğlen makarna yedim
Oooo supersin rakibecim benim yerime de yürü :))
Dün sen o kadar yazmıştın ki sabah okuyunca bana bir enerji geldi
Tabi bünye alışık değil
Kız Allah korusun ne alakası var.
Hem daha yaşın genç ne kanseri
Hertürlü şeyden olabilir 3 gün çok değil ki
Atarlı kedi
Ne evhamlıymışsın kız
Bir arada T tatlitambak hep tatlı krizlerine giriyordu.
Kollontai onu uyarıp duruyordu.
Çok geçmiş olsun canım.Çabucak iyileşirler inşallah
Olur fıstığım.Hanımlar eve geldim dinlenmelere doyamadim. Hala da uykum var
Oooo supersin rakibecim benim yerime de yürü :))
Aaa cnm ben kilomu yazdim hatta bakim bi menude yazdim galiba bugun sabah biraz kacirdim zaten 500 ip atlerim simdiHanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada
Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo
tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım
H hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki
Gelelim size @Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte
morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de
Kizlar 10 eylul hedefleriniz neydiÇok güzel canım afiyet olsun.
Canım o kadar büyükse 3-4 tane ye derim. Benimkiler iri zeytin gibi minik minik
Evet rakibem 10 eylül hedeflerine 1 hafta kaldı sıkı çalışmamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?