- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.181
Eline saglik canim cok iyi yapmissin. Afra48 ve w e n d y'i sahsen ben cikarmayi oneriyorum cunku bugün kilo bile bildirmediler. Yuksek ihtimal devam etmeyecekler. Ha olur da geri donerlerse deneme surelerine de 1 hafta daha ekleriz.Hanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada
Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo
@tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım
@hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki
Gelelim size @Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte
morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de
Canım senin dediğin peygamber hurması heralde.Bu evdeki kilosu 56 tl olandan, ne hurmasıydı unuttum adını. Bi de 20 lira gibi olanlar var daha küçük ben en iyisi onlardan alayım. Pazar-pazartesi-salı yapmayı denicem. 3 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama
Ben yemek de istemiyorum ama çok ısrar ediyorlar en azından kilomu korumak için daha çok vermeliyim diyorum.Bayram hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapalım. Yoksam sarma yiyemeyecegm ben yaaa...
Ohh ohh esmiş gürlemişsin.Hanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada
Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo
@tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım
@hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki
Gelelim size @Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte
morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de
Benim menümü kimse görmedimi yaaaGüzel menü parkycim. Bi de sorayım yine artık listede olduğuna göre. Menülerini yine 1gün öncesi olarak mı paylşıcaksın yoksa o akşam mı bekliym menünü ceza konusunda bi anlaşalım.. bi de su ve spor eklemeyi de unutma ilk gün menüsü diye bişey demiyorum bugünlük. Ayrıca diyetisyeninle iyi gidiyo maşallah tebrık ederım dahası da gider en kısa zamanda inşallah
Günü güzel geçirmene sevindim tambağımhadi bakalım bayrama kadar neler olacak sen de :)
Herşeeeyyy çokk güzel olmuş..Afiyetler olsun tatlım
Menülerini paylaşanlarda kaçamak olmadığından bu şanslı hatunlar günü cezasız kapattılar canımmorordek
Tebrikler kızlar tüm emeklerimiz eksi olarak bize yansısın umarım süpaneke dinimi amin
Takım içi ceza takip listesine katılmak isteyenler1.ebrusonmez
2.
3.
4.
5.
.
.
.
.
Canım görevin var heralde kolay gelsin.Eline saglik canim cok iyi yapmissin. Afra48 ve w e n d y'i sahsen ben cikarmayi oneriyorum cunku bugün kilo bile bildirmediler. Yuksek ihtimal devam etmeyecekler. Ha olur da geri donerlerse deneme surelerine de 1 hafta daha ekleriz.
Ben bugun yolcu oldugumdan erkenden kalktimhafta sonu bavul ve ev derdiyle gecer yuksek ihtimal ama pazartesiden itibaren ben de sahalara dönüyorum el birligiyle toparlariz takimi .
Ebrusum sen de baya erkencisin hafta sonu olmasina ragmenUyanın bakeeeemmm uykucularrr
Eşimin görevi var canım. 7'de kalktık o yüzden.Ebrusum sen de baya erkencisin hafta sonu olmasina ragmen
Hmmm anladimEşimin görevi var canım. 7'de kalktık o yüzden.
Hayırlı yolculuklar vakvağımm.Hmmm anladim
Ben de havaalanina gitmek icin erkenden kalktim
Sagol tatlimmHayırlı yolculuklar vakvağımm.
Kazasız belasız dön evine
T tatlitambak tartıldın mı kuzum.??
Benim sonuç -600 gramm
Yarın bu kadar gitmez tabiki ama yinede 200 gram görsem bile mutlu olacağım.
59lara geri döneceğimmmm
Regl bitince moralmen de rahatlarsın canım.Yok canım tartilmadim ve tartilmayacagim pazartesiye kadar... Regl dönemi kabus gibi geçiyor bu ay. Dün akşam öyle bir sancı girdi ki yürüyemedim bile yani. Sanki doğum yapıyorum ve midem de çok kötü idi sipsis
Nasıl yaa :) sende hurma diyeti yapıyordun dimi?kaç günde verdin 600 gr ımı?yaa bide bende yapsam ama sadece öğlenleri normal yesem sabah akşam yoğurtlu hurma yesem olurmuki? Tembel işi detox olacak yaniT tatlitambak tartıldın mı kuzum.??
Benim sonuç -600 gramm
Yarın bu kadar gitmez tabiki ama yinede 200 gram görsem bile mutlu olacağım.
59lara geri döneceğimmmm
Evet canım hurma diyeti yaptım bende ama 1 yumurta ve elma ilaveli oldu.Nasıl yaa :) sende hurma diyeti yapıyordun dimi?kaç günde verdin 600 gr ımı?yaa bide bende yapsam ama sadece öğlenleri normal yesem sabah akşam yoğurtlu hurma yesem olurmuki? Tembel işi detox olacak yani
HAYDİ KIZLAR SPORA
Nette hurma diyetinin altında tüm gün yapamayanlar için buna benzer bi şey yazmışlar. Hatta ekliyim dur;Nasıl yaa :) sende hurma diyeti yapıyordun dimi?kaç günde verdin 600 gr ımı?yaa bide bende yapsam ama sadece öğlenleri normal yesem sabah akşam yoğurtlu hurma yesem olurmuki? Tembel işi detox olacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?