Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline saglik canim cok iyi yapmissin. Afra48 ve w e n d y'i sahsen ben cikarmayi oneriyorum cunku bugün kilo bile bildirmediler. Yuksek ihtimal devam etmeyecekler. Ha olur da geri donerlerse deneme surelerine de 1 hafta daha ekleriz.
Ben bugun yolcu oldugumdan erkenden kalktim hafta sonu bavul ve ev derdiyle gecer yuksek ihtimal ama pazartesiden itibaren ben de sahalara dönüyorum el birligiyle toparlariz takimi

Bu evdeki kilosu 56 tl olandan, ne hurmasıydı unuttum adını. Bi de 20 lira gibi olanlar var daha küçük ben en iyisi onlardan alayım. Pazar-pazartesi-salı yapmayı denicem. 3 gün yapabilir miyim bilmiyorum ama
Canım senin dediğin peygamber hurması heralde.
Bir gün dene ya yaparsın sen
Bayram hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapalım. Yoksam sarma yiyemeyecegm ben yaaa...
Ben yemek de istemiyorum ama çok ısrar ediyorlar en azından kilomu korumak için daha çok vermeliyim diyorum.
Ohh ohh esmiş gürlemişsin.
Benim menümü kimse görmedimi yaaa
Takım içi ceza takip listesine katılmak isteyenler
1.ebrusonmez
2.
3.
4.
5.
.
.
.
.

Canım görevin var heralde kolay gelsin.

T tatlitambak tartıldın mı kuzum.??
Benim sonuç -600 gramm
Yarın bu kadar gitmez tabiki ama yinede 200 gram görsem bile mutlu olacağım.
59lara geri döneceğimmmm

Yok canım tartilmadim ve tartilmayacagim pazartesiye kadar... Regl dönemi kabus gibi geçiyor bu ay. Dün akşam öyle bir sancı girdi ki yürüyemedim bile yani. Sanki doğum yapıyorum ve midem de çok kötü idi sipsis

T tatlitambak tartıldın mı kuzum.??
Benim sonuç -600 gramm
Yarın bu kadar gitmez tabiki ama yinede 200 gram görsem bile mutlu olacağım.
59lara geri döneceğimmmm
Nasıl yaa :) sende hurma diyeti yapıyordun dimi?kaç günde verdin 600 gr ımı?yaa bide bende yapsam ama sadece öğlenleri normal yesem sabah akşam yoğurtlu hurma yesem olurmuki? Tembel işi detox olacak yani

Nasıl yaa :) sende hurma diyeti yapıyordun dimi?kaç günde verdin 600 gr ımı?yaa bide bende yapsam ama sadece öğlenleri normal yesem sabah akşam yoğurtlu hurma yesem olurmuki? Tembel işi detox olacak yani
Evet canım hurma diyeti yaptım bende ama 1 yumurta ve elma ilaveli oldu.
1 günde verdim.
Şöyleki:
perşembe: 61.3
Cuma: 60.6
Bugun: 60.0
Oda olur canım neden olmasın belki daha az verirsin ama yinede verirsin

Nette hurma diyetinin altında tüm gün yapamayanlar için buna benzer bi şey yazmışlar. Hatta ekliyim dur;
''Hurma su diyeti aslında yarım bir diyet uygulaması. Bazı nedenlerden dolayı hurma yoğurt diyeti uygulayamıyorsanız, en azından öğlen veya akşam öğünlerinden birini dilediğiniz süre sadece hurma ve su ile yapabilirsiniz. Aynı şekilde suda bekletilmiş 7 adet hurma yeyip, bol su içerek denenebilir. Farklı etkiler görmek için hurma keçi sütü ile de denenebilir.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…