- Emoji Skoru
- 45.342
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #204.181
Eline saglik canim cok iyi yapmissin. Afra48 ve w e n d y'i sahsen ben cikarmayi oneriyorum cunku bugün kilo bile bildirmediler. Yuksek ihtimal devam etmeyecekler. Ha olur da geri donerlerse deneme surelerine de 1 hafta daha ekleriz.Hanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada
Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo
@tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım
@hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki
Gelelim size @Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte
morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de
Ben bugun yolcu oldugumdan erkenden kalktim

dur ayılam önce yapıcam ben de bugün bişeyler