• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bi şey sorucam kendimi bildim bileli regl günlerim hep çok düzenlidir. Her ayın 11-12si olurdum.
Geçen ay ayın 7sinde oldum sanırım, bu ay da 3ünde yani bugün oldum :KK43: Nette araştırdım rahim kanserine kadar bi sürü nedeni varmış erken olmasının bi korktum açıkçası :mad:
Sonra bir iki yazı daha okudum. 2 aydır ara ara maydonoz suyu içiyodum, adet söktürücü etkisi varmış. Acaba o yüzden mi ya, yoksa ben koşa koşa doktora mı gideyim :KK57: Telaştan kötü anlatmış olabilirim :KK17:

Kızlar bi şey sorucam kendimi bildim bileli regl günlerim hep çok düzenlidir. Her ayın 11-12si olurdum.
Geçen ay ayın 7sinde oldum sanırım, bu ay da 3ünde yani bugün oldum :KK43: Nette araştırdım rahim kanserine kadar bi sürü nedeni varmış erken olmasının bi korktum açıkçası :mad:
Sonra bir iki yazı daha okudum. 2 aydır ara ara maydonoz suyu içiyodum, adet söktürücü etkisi varmış. Acaba o yüzden mi ya, yoksa ben koşa koşa doktora mı gideyim :KK57: Telaştan kötü anlatmış olabilirim :KK17:
Korkmana gerek yok bence canım.. Dediğin gibi maydanozdan da kaynaklı olabilir.. Bi de diyete başladıktan sonra benimde kendi halinde takılmaya başladı.mevsim geçişlerinde sapıtıyodu ama artık ne olsa şaşırtmyo beni :) korkma yani yeşilcay maydanoz ne bulsak içiyoz bunların vücuda tek bi etkisi yok.bi de spor yapıyoruz hopluyoz zıplıyoz bunlarda hareketlendırıyo vücudu.. ayrıca 3gün tolere edilebilir bi süre olur oyle arada bıkac oynama..ben gecen ay 2hafta arayla oldum,günü unuttum desem olamaz programla takip ediyorum..takmadım ama canı böyle istemiş demekki dedim. hava değişimi de etkilemiş olabilir seni yeni taşınmıştınız ben de o da bi etken misal ;)

günaydıııın..........

200w.gif

Korkmana gerek yok bence canım.. Dediğin gibi maydanozdan da kaynaklı olabilir.. Bi de diyete başladıktan sonra benimde kendi halinde takılmaya başladı.mevsim geçişlerinde sapıtıyodu ama artık ne olsa şaşırtmyo beni :) korkma yani yeşilcay maydanoz ne bulsak içiyoz bunların vücuda tek bi etkisi yok.bi de spor yapıyoruz hopluyoz zıplıyoz bunlarda hareketlendırıyo vücudu.. ayrıca 3gün tolere edilebilir bi süre olur oyle arada bıkac oynama..ben gecen ay 2hafta arayla oldum,günü unuttum desem olamaz programla takip ediyorum..takmadım ama canı böyle istemiş demekki dedim. hava değişimi de etkilemiş olabilir seni yeni taşınmıştınız ben de o da bi etken misal :KK66:
Yıllardır olmayıp 2 ay üst üste olunca korktum ne bileyim :KK43: içimi rahatlattın :KK200: nette de öyle şeyler yazıyo ki ölcem diğer ay sandım:işsiz:

100 kere zıpladım bile, nefes alamıyooom:deli::deli:
100 daha zıplarsın bi ara.. hatırlatmak istedim bu zıpzıplar günlük spor kotasına yazılmıyo..yani bugunun sporuna 200zıp yazarsan bugunu sporsuz sayar yıne ceza yazarım.. yenılere bi uyarı olsun bu.. o kalan 100 zıp yerıne ekstra 30dk yuruyusde koyabılırsın..haftasonu bugun cık dolas accık açılırsın hem ;)
Not: seni özellikle takip ediyom tatlı kıss akşama menüde kaçamak görürsem ya da hiç menü göremezsen peşindeyim haberin olsun.. malum insanın adı çıkacağına canı çıksın demişler.yaramazlık yok küçük hanım :KK20:

100 daha zıplarsın bi ara.. hatırlatmak istedim bu zıpzıplar günlük spor kotasına yazılmıyo..yani bugunun sporuna 200zıp yazarsan bugunu sporsuz sayar yıne ceza yazarım.. yenılere bi uyarı olsun bu.. o kalan 100 zıp yerıne ekstra 30dk yuruyusde koyabılırsın..haftasonu bugun cık dolas accık açılırsın hem :KK66:
Not: seni özellikle takip ediyom tatlı kıss akşama menüde kaçamak görürsem ya da hiç menü göremezsen peşindeyim haberin olsun.. malum insanın adı çıkacağına canı çıksın demişler.yaramazlık yok küçük hanım :KK20:
Menümle sporumla burdayım akşam :KK55:

Hanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada

Nanelibal Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo

tugce1325 tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım

H hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki

Gelelim size @Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte

morordek morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de
Sebebimi bir önceki mesaj da bildirdim kuzum :KK56:

“Eğer vücudun kendi kendini tamir zamanı olan gece saat 23:00 - 02:00 saatlerinden hemen önce zıplayarak veya vücudu silkeleyerek gevşek olduğumuzu ve vücutta sallanan bölgeler olduğu haberini iletebiliriz. Bu sallanan bölgelerdeki boşlukları doldurmak çok zaman alacağı için vücudun yapacağı ilk iş bağ dokusunu sıkılaştırmak olacaktır” şeklinde konuştu.

Doğruysa çok ilginçmiş. Zıpladıktan sonra araştırdım da meraktan :deli:

O eli bi indirrr :63: Sonra sensin günaydın :işsiz: :KK70: :KK70: :KK70: bu kediler hakkaten başka kafada yaratıklar :KK70: sana da günaydın betüşüm :KK15: nasılsın bugün

sorma denişik tipler... bende camımın önünde besliyorum kedi az seveyim dedim aynen bunun gibi yaptı biraz ısrar edince azcık kırtladı beni :))) ayyy nolsun temizlik yapçam üşeniyorum...... sen napıyosun bakalım :)

Kızz bu ne enerji sabah sabah maşallah ebrusonmez ebrusonmez :KK70: dur kızım yeni açtım gözümü bi de altını çizerim ben gecenin bi körü takımı kalaylıyodum haliyle bu da demek oluyo ki ben geç yattım :işsiz: dur ayılam önce yapıcam ben de bugün bişeyler :KK66:
Dün sen o kadar yazmıştın ki sabah okuyunca bana bir enerji geldi :KK48:
100 kere zıpladım bile, nefes alamıyooom:deli::deli:
Tabi bünye alışık değil :-)
Kız Allah korusun ne alakası var.
Hem daha yaşın genç ne kanseri
Hertürlü şeyden olabilir 3 gün çok değil ki
günaydıııın..........

200w.gif
Atarlı kedi :KK70:
Yıllardır olmayıp 2 ay üst üste olunca korktum ne bileyim :KK43: içimi rahatlattın :KK200: nette de öyle şeyler yazıyo ki ölcem diğer ay sandım:işsiz:
Ne evhamlıymışsın kız :p
100 daha zıplarsın bi ara.. hatırlatmak istedim bu zıpzıplar günlük spor kotasına yazılmıyo..yani bugunun sporuna 200zıp yazarsan bugunu sporsuz sayar yıne ceza yazarım.. yenılere bi uyarı olsun bu.. o kalan 100 zıp yerıne ekstra 30dk yuruyusde koyabılırsın..haftasonu bugun cık dolas accık açılırsın hem :KK66:
Bir arada T tatlitambak hep tatlı krizlerine giriyordu.
Kollontai onu uyarıp duruyordu. :KK45:
Nasılsıniz kızlar benim iki çocuk ta hasta 2 gündür düzenimiz bozuldu buraya da pek bakamadım dün bi menü yazıyım dedim kız durmadı yaşamadan geri ciktim
Çok geçmiş olsun canım.Çabucak iyileşirler inşallah

Dün sen o kadar yazmıştın ki sabah okuyunca bana bir enerji geldi :KK48:

Tabi bünye alışık değil :-)

Kız Allah korusun ne alakası var.
Hem daha yaşın genç ne kanseri
Hertürlü şeyden olabilir 3 gün çok değil ki

Atarlı kedi :KK70:

Ne evhamlıymışsın kız :p

Bir arada T tatlitambak hep tatlı krizlerine giriyordu.
Kollontai onu uyarıp duruyordu. :KK45:

Çok geçmiş olsun canım.Çabucak iyileşirler inşallah

labaliliğe lüzum yok :)))

Hanımlar iyi geceler,bu bir ikaz mesajıdır ziraa takımın yolunu unutanlar var?? Hani menüler bayanlar yarışmadayız farkındaysanız önce kendimiz için tabiiki. Aşağıya sıralı halde gidicem bazılarına çıkışım sert olacak herkes kendini biliyo ona göre üzerine alınsın herkes bi zahmet!!!
Not: Gün itibariyle menü yazmayanlar. Ceza yazmaya başladım haberiniz olsun bu arada

Nanelibal Nanelibal listede oldugundan senden baslıyorum. hani menün kuzum,hem ben dimi diyosun kendini biliyosun menü hala yok! Yarın kaçamak yok ayrıca 200jj ceza yazdım yarın günlük sporunun üzerine bunu yapıp beni etiketlemen gerekiyo

tugce1325 tugce1325 canım seni de göremedik bu akşam aramızda?? senden beklenmeyen hareketler bunlar. Önceki iyi hal durumunu göz önünde bulundurarak 100jj yazdım sana da canım

H hayat masal canım sen nerdesin? menü yok sen yok? ayrıca bugün cuma kilo bildirimi de yapmadın 100+100 200jj yazdım sana da. evet kilon az veriyosun ama daha yeni hedefimi aşağı çekerim diyodun..az zıplatalım da seni aşka gelirsin belki

Gelelim size @Afra48 @w e n d y @baharakcil hanımlar nerdesiniz kaç gündür uğramıyosunuz?? Deneme süresindesiniz biliyosunuz dimi?? Bu haftasonu da uğramazsanız deneme süresinden de sizi çıkarmayı düşünüyorum açıkçası.. Burası hep birlikte güzel sizin de girmeniz lazım ki önce kendiniz sonra birbirimizi motive etmeliyiz.. Her birinize -eğer dönmeyi düşünüyosanız- haftasonu süreli 500er jj yazdım haberiniz olsun. Geri dönüp devam etmek isterseniz beni etiketlersiniz cezalarınızla birlikte

morordek morordek canım cezaları yazıyorum takip ederim bi taraftan da haberin olsun senin de
Aaa cnm ben kilomu yazdim hatta bakim bi menude yazdim galiba bugun sabah biraz kacirdim zaten 500 ip atlerim simdi

Çok güzel canım afiyet olsun.

Canım o kadar büyükse 3-4 tane ye derim. Benimkiler iri zeytin gibi minik minik

Evet rakibem 10 eylül hedeflerine 1 hafta kaldı sıkı çalışmamız lazım.
Kizlar 10 eylul hedefleriniz neydi

Back
X