Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inatettimolacak
Ben yazıyorum aslında ana menü paylaşamadım bayadır. Yazık ama bana ceza yazma. Şehir dışına çıkmak zorunda kaldım kaç gündür telefona bile doğru düzgün bakamadım. İş dolayısıyla. Ama bu pazartesi herşeyi düzene sokucam hayırlısıyla. Zaten haftanın her günü spor yapıyorum. Spor salonuna da gidiyorum. Bu hafta işten aksattım ama burdayım yani. 500 jj nedir bu arada

Az önce bi parça ekmekle, 20 gram peynir yedim. Bacaklarımın ağrısından dayanamıcak noktaya geldim ve ağrı kesici içmem gerekiyodu. Bir kare de çikolata yedim.Bu saatte hiç olmadı Yarın iyi olursam 2 kat sporla telafi edicem

Son düzenleme:

evet beni cezalandir beybi!

Menum:
Uyaninca spordan sonra:
2 erik
Sabah :
1 yumurtali menemen+salata(domatesli maydonozlu)+salatalik+2 dilim sucuk
Ara:
5 hurma + 1 cay bardagi findik
Ara:
2 dilim seftali
Aksam(16.30)
Yarim dilim kizarmis ekmek+4 ceri domates+yarim ton baligi+2 kk parmesan peyniri+1 tk bal
20:00
2 kare bitter cikolata+ kahve

Su: 2 litre civari
Spor: ay istemeden de olsa abarttim hazir olun: sabah 4 mil leslie yapmistim, aksam da bir arkadasim yuruyelim dedi 16 km yuruduk

Sebebimi bir önceki mesaj da bildirdim kuzum
Gecmis olsun canim hava birden sogudu ya ben de gecen hafta dustum,dikkat edin kendinize de yavruslara da..
Ayy evde surundum ben de bugun betusum dolap katla filan cok sıkıcıydı ama napacaaann mecbuurr erteliyodum kactir
inatettimolacak 24 dk daha yürüyüş yaptım.

Buda bir nevi kendime cezam.Öğlen makarna yedim
3 kaşık spagetti
Bak uslu hatuna biliyo kusurunu kesmis kendi cezasini.. neyse bugunki spor iyiydi cuma yuzden de guzeldi ekstra ceza kesmiyim o yuzden
Aaa cnm ben kilomu yazdim hatta bakim bi menude yazdim galiba bugun sabah biraz kacirdim zaten 500 ip atlerim simdi
Gormedim ben canim boyle menuydu bildirimdi yaparken kaptan yardimcilarini etiketle daha rahat oluyo bizim icin..hem ziplamak guzeldir
Cok kotu bi menu degil ama senin en buyuk dezavantajin cok az su iciyosun tatlim o suyu artirmanin bi yolunu bulsan faydasini goreceksin guven bana bi de spor ne alemde gunluk aktiviteleei de ekle canim yuruyus mu yaptin baska bisey mi ekleyiver onu da

Benim %0.8 kalmış hedefime ulaşmama 0.500 gramcık.
Bak bak sessiz sedasiz gelmis bile hedefe.. Hareketlre bak bi de kafa sallama filan cıx cıx cıxx iyi ki verdin (kiskanmadi ) ben hasta olmayaydim görerediniz ben de ulasmistim simdiye ama neyssssee bu hafta yetisirim ben de hedefime nedir yani,seeyy yani umarim,insallah,allahim noluurr olsun noluurr
Guzel menu olmus canim afiyet olsun.. havalardandir bi de dedigin gibi regli etkilemistir.tabii cozutmamiza engel oluyo ama eski ritmine donersin umarim sagligin bozulmasın canim dikkat et yavruslarinin sana ihtiyaci var
Yalniz parkbyull hedefine ulasmis
He ya sorma hatun bi açıldı pir açıldı
Canim öncelikle sucuk güçlü bi şarküteri biraz azaltabilirsin,ben de ödem yapiyo hissediyorum. Irmik tatlisi nasil yagsiz sekersiz oluyo irmigi mi yedin sadcee kiz doğru soyle kizmayalim diye oyle yaziyon demi ayrıca tatli krizlerine tarçın öneriyoruz tatlim süte kat,elmaya at etkisi oluyo.hurma kayisi abartmadan boyle seylere yonel ama irmik tatlisii nediiirr Yarina ekstra spor bekliyorum ayrica hanenize 200zipzip yazdim kucuk hanim
Kiz acaba sana tarti farki mi eklesek napsak, morordek ne diyosun canim bu minik icin.. ayrıca moral bozmak yok salma kendini zipir zipir ziplatirim seni dik dur bakem çıtır olucaz hepimiz eziklige luzum yok
Canim suyu sporu duzene sok. Hepimiz salona gitmiyoz bak en olmadi ziplatiyiruz herkesi ceza diyoz ama aslinda ödül bu olmayan sporlari kapatir umuduyla hic yoktan iyidir mantigiya yapilan bisey.. Ayrica yasamak her zaman iyidir o 500 zipzip iyidr 2gunluktu zati yarin aksama kadar vaktin var gözüm üstünde aramiza daha cok katilirsan iyi olur bu arada
100jj
Eğer zıplamak demekse zıpladım inatettimolacak canim

Yazi degil zipla zipla gencecik hatunlariz incilerimiz dökülmez valla tatlim kendini ne kadar cabuk toparlarsan bu cezalardan o kadar cabuk yirtarsin.. ben yine insafliyim kaptan bu hafta gelemedi gelip o notayi gorse amaniiimnmm o 1000 den basliyi ceza yazmaya.. ebrus bi ara bisey yaptıydi cikelat mi yidiydi biseydi 1500zip yazmisti yaaaa ip atlayabilirsin ya da yuruyuse cikiyosan sureni uzatabilirsin
Leeen dr ilaca cikelati altlik mi verdi sen yarin ziplamayo hakettin kucuk hanim.. söz verdigin gibi spora da özellikle bakicam
Evveeeett buyrun bu da baska cins deli hatun sen bana da ceza yaz demissin de napam ben bu menuye döktürmussun yine ne yapayim yaniii günlük 10km alti yurursen mi ceza yazayim

Yazayim ben de menuyu uyku arasi kalktim bi bakayim size diye..bugun menulerini yarin kontrol edicem kim eksik diye sabaha kadar vaktiniz var yazarsiniz siz de
morordek

Sabah
2yk yogurt 1yk yulaf yarim seftali
Sonra cay ictim bol.bol
(Icim almiyo bisey pek havalardan sanirim yemeklerden sogudum resmen)
Ogle
2tane kiymali kabak dolma yogurt

Aksam
Semizotlu ton balikli peynirli salata

Su 2,5lt
Spor bugun yoğun ev isini temizlige saymak istiyorum zira o eforu goz ardi edemem enerjim de kalmadi.zatii bi de agdayla ugrastim üstüne Cenabi rabbul alemin nedir bu kadin insanina verdigin bunca eziyet
Neyseee iyi gecelerr kizlarrr

yok canim kotu olursa yaz sen ben her gun yazicam artik

Valla yağsız-şekersizdi. Yarım litre süt, yarım bardaktan az irmik, biraz tatlandırıcıyı pişirdim çok da güzel oldu İrmiğin kalorisi de çok azmış ondan şey ettim Halıdan parkeye geçince +3 ü gördüm bi günde nasıl moral bozmam o kadar fark olacağını bilsem balkonda tartılırdım orda da
Şarküteriye gelince de son 50 gram bi şey kaldı, o da bitince bayram dönüşüne kadar yemiyim bari Ama çok güzeeel

tatlım senin azmin bende olsa şimdiye dağları delerdim. Tabiki yetişirsin. Hastalığın yüzünden biraz geç oldu sadece

Yalniz parkbyull hedefine ulasmis
Maşallah hatuna geriden gelir bizi geçti
Ben daha başlangıç kilosuna bile gelemedim, imkansız ötesi benim hedef
Kız sana tartı farkı mı ekleseler ya
Sen bu gidişle 3 hafta sabit eklersin kilonu
Sen yine moralini bozma canım.Unutma bırakınca çok daha fazlasını alacaksın.
Hee yaa bir dondurma uğruna ne çok ceza almıştım.

Menün de gayet iyi canım ben eksi gördüm yine galiba ödemeler gidiyor. Bugün de kafama göre birseyler uygulayacağım.
sabahı yedim bile...

Au unutuyorum kiz gecen mesela 2 saat yurudum yazmamisim bazeb ip atliyorum yazmamisim spor kac kez denedim yapamiyorum belime agri yapiyo su gunde 2 lt iciyorum almanyada pazar gunleri her yer kapali suyum bi sise tek kalmisi dun idareli kullanim dedim o yuzden o kadar ictim cocuk kafa birakmiyoki unnuttum alim bugunde 500 lt icecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…