- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.241
Gelelim bir diğer hususaaa.. Liste dışı takılan arkideşler sizi de dahil edeyim mi ceza listesine.. Kimler diyo ben hergün menü yazıyom kaçamak cıss vay efendim spora tembellik yapınca bana rekor cezalar kess.. Alta liste başlatıyorum katılmak isteyenler kendini ekleyerek listeyi devam ettirise onları da kayda alıcam
Aklıma gelenleri etiketliyem buraya misaalll
ebrusonmez @btlbetul morordek @toplight senin pek ıhtıyacın yok ama sonra benı unuttunuz deme aklımızdasın canım B blanche_ea sen de dön artıkk yaaa @kollontai peki peki biteyen tatillerde olan @savurgan hanım siz nerelerdesizni bitemedi tatilin Neyse bu akşam size ve cezalara sarmış durumdayım.
Tümm takımm o nota haftaya silinecek çökerim üstünüze karabasn gibi yoksa.. Herkes ayağını denk alsın toplanın bakemm aaa!!!
Gecmis olsun canim hava birden sogudu ya ben de gecen hafta dustum,dikkat edin kendinize de yavruslara da..Sebebimi bir önceki mesaj da bildirdim kuzum
Ayy evde surundum ben de bugun betusum dolap katla filan cok sıkıcıydı ama napacaaann mecbuurr erteliyodum kactirsorma denişik tipler... bende camımın önünde besliyorum kedi az seveyim dedim aynen bunun gibi yaptı biraz ısrar edince azcık kırtladı beni :))) ayyy nolsun temizlik yapçam üşeniyorum...... sen napıyosun bakalım :)
Bak uslu hatuna biliyo kusurunu kesmis kendi cezasini.. neyse bugunki spor iyiydi cuma yuzden de guzeldi ekstra ceza kesmiyim o yuzdenBuda bir nevi kendime cezam.Öğlen makarna yedim
3 kaşık spagetti
Gormedim ben canim boyle menuydu bildirimdi yaparken kaptan yardimcilarini etiketle daha rahat oluyo bizim icin..hem ziplamak guzeldirAaa cnm ben kilomu yazdim hatta bakim bi menude yazdim galiba bugun sabah biraz kacirdim zaten 500 ip atlerim simdi
Cok kotu bi menu degil ama senin en buyuk dezavantajin cok az su iciyosun tatlim o suyu artirmanin bi yolunu bulsan faydasini goreceksin guven banaMenum yazayim kizmayin ama dermisim bol bol kızın valla bnde kendime kızdım koca evde olunca yedim de yedim
Sabah 8.30 da limonlu ılık su 1 B.
10 gibi kahvaltı yaptik 1 tabak domates patates yemegi firinda yaptim
1 brotchin (kucuk ekmek) yedim
7 zeytin
Salatalik
Esim dondurmaciya götürdü 1 tane kup ta dondurma. 1 lt su günü boyle tamamladim dahada bi sey yemen többebi baktim cok yiyorum hemen tuttum kendimi kocaman sofrayi donatmistim farkinda olmasam siler supururdum a
Bak bak sessiz sedasiz gelmis bile hedefe.. Hareketlre bak bi de kafa sallama filan cıx cıx cıxx iyi ki verdin (kiskanmadiBenim %0.8 kalmış hedefime ulaşmama 0.500 gramcık.
Guzel menu olmus canim afiyet olsun.. havalardandir bi de dedigin gibi regli etkilemistir.tabii cozutmamiza engel oluyo ama eski ritmine donersin umarim sagligin bozulmasın canim dikkat et yavruslarinin sana ihtiyaci varBu arada menüm
sabah 9 da
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
5 kaşık yoğurt
11.30
10 badem
Öğlen 13.30
1 tam + 1 beyaz haşlanmış yumurta
14.30 misafirler ikramı yerken ben de
1 kepçe yoğurt yedim
16.30
1 hurma
limonlu yesilcay
Akşam
3 hurma
5 kaşık yoğurt
Su 4 lt
sporu yapınca yazarım.bu aralar hiç iştahım yok akşam bile yemeyecektim ama zorladı. Midem bulaniyor. Bu ay ki regl çok değişik geçiyor
morordek inatettimolacak
He ya sorma hatun bi açıldı pir açıldıYalniz parkbyull hedefine ulasmis
Canim öncelikle sucuk güçlü bi şarküteri biraz azaltabilirsin,ben de ödem yapiyo hissediyorum. Irmik tatlisi nasil yagsiz sekersiz oluyo irmigi mi yedin sadcee kizBugün regl olduğum için tatlı krizim tuttu (sanki diğer günler tutmuyo da), o yüzden biraz daha atıştırmalık-tatlı tarzı oldu kahvaltı hariç
Sabah
-50 gram sucuk 1 yumurtadan omlet, 20 gram peynir, 1 salatalık
Öğle
-1 kase irmik tatlısı ( yağsız, şekersiz)
Ara
-2 top muzlu dondurma(içeriği sadece 1 muz)
Akşam
-1 bardak sütlü şekersiz neskafe, 2 gün kurusu, 8 badem
Su: 2.5 litre olur
Spor: 300 zıplama, 60 squat, leslie 1 mil
morordek inatettimolacak
Kiz acaba sana tarti farki mi eklesek napsak,Tartıldım 84.5 gibi şeydim. Regl oldum üstüne bi de. Zaten yazın halı üstünde tartıldığım için daha az çıkıyomuşum. Öğrenince bi moralim bozuldu yedim de yedim. Şimdi toparlanma çabalarındayım
Canim suyu sporu duzene sok. Hepimiz salona gitmiyoz bak en olmadi ziplatiyiruz herkesi ceza diyoz ama aslinda ödül bu olmayan sporlari kapatir umuduyla hic yoktan iyidir mantigiya yapilan bisey.. Ayrica yasamak her zaman iyidir o 500 zipzip iyidr 2gunluktu zati yarin aksama kadar vaktin var gözüm üstündeBen burdqyımda günlerdir iş için şehir dılına çıkıyorım anca müsait olabildim. Telefona bile bakamıyorum pek.. Ama burdayım arrık.
Ceza vermeyin ama yazık bana
Menümü yazıyım
Kahvaltı
1kk peynir.
7 zeytin
2 dilim ekmek
2 yumurta haşlanmış
Salatalık 1 tane
Azcıkta kahvaltı sosu.
Akşam
Tavuk ızgara
1 dilim ekmek
Spora gidemedim iş dolayısıyla
Hatta su bile içemedim 1 lt anca içmişimdir.
Yarından itibaren işlerim hafifliyor. Düzene gireceğim inşallah.
Pazarteside spor salonu beni bekler. :)
Menummorordek inatettimolacak
Sabah
Bir tane tavada pişmiş yumurta
Öğle
Bir kase kısır
Aksam
Bir yarım domates
Bir kk dan az peynir
Bir dilim ekmek
Ara da nane limon içtim
Spor
Yarım saat yürüyüş
Yarım saat leslie
Artı 100 zıplama (ceza)
Şu 2 litre
Yazi degil zipla zipla gencecik hatunlariz incilerimiz dökülmezinatettimolacak
Ben yazıyorum aslında ana menü paylaşamadım bayadır. Yazık ama bana ceza yazma. Şehir dışına çıkmak zorunda kaldım kaç gündür telefona bile doğru düzgün bakamadım. İş dolayısıyla. Ama bu pazartesi herşeyi düzene sokucam hayırlısıyla. Zaten haftanın her günü spor yapıyorum. Spor salonuna da gidiyorum. Bu hafta işten aksattım ama burdayım yani. 500 jj nedir bu arada
Leeen dr ilaca cikelati altlik mi verdiAz önce bi parça ekmekle, 20 gram peynir yedim. Bacaklarımın ağrısından dayanamıcak noktaya geldim ve ağrı kesici içmem gerekiyodu. Bir kare de çikolata yedim.Bu saatte hiç olmadıYarın iyi olursam 2 kat sporla telafi edicem
Evveeeett buyrun bu da baska cins deliMenum:
Uyaninca spordan sonra:
2 erik
Sabah :
1 yumurtali menemen+salata(domatesli maydonozlu)+salatalik+2 dilim sucuk
Ara:
5 hurma + 1 cay bardagi findik
Ara:
2 dilim seftali
Aksam(16.30)
Yarim dilim kizarmis ekmek+4 ceri domates+yarim ton baligi+2 kk parmesan peyniri+1 tk bal
20:00
2 kare bitter cikolata+ kahve
Su: 2 litre civari
Spor: ay istemeden de olsa abarttim hazir olun: sabah 4 mil leslie yapmistim, aksam da bir arkadasim yuruyelim dedi 16 km yuruduk
yok canim kotu olursa yaz sen ben her gun yazicam artikBak bak sessiz sedasiz gelmis bile hedefe.. Hareketlre bak bi de kafa sallama filan cıx cıx cıxx iyi ki verdin (kiskanmadi) ben hasta olmayaydim görerediniz ben de ulasmistim simdiye ama neyssssee bu hafta yetisirim ben de hedefime nedir yani,seeyy yani umarim,insallah,allahim noluurr olsun noluurr
Guzel menu olmus canim afiyet olsun.. havalardandir bi de dedigin gibi regli etkilemistir.tabii cozutmamiza engel oluyo ama eski ritmine donersin umarim sagligin bozulmasın canim dikkat et yavruslarinin sana ihtiyaci var
He ya sorma hatun bi açıldı pir açıldı
Canim öncelikle sucuk güçlü bi şarküteri biraz azaltabilirsin,ben de ödem yapiyo hissediyorum. Irmik tatlisi nasil yagsiz sekersiz oluyo irmigi mi yedin sadcee kizdoğru soyle kizmayalim diye oyle yaziyon demi ayrıca tatli krizlerine tarçın öneriyoruz tatlim süte kat,elmaya at etkisi oluyo.hurma kayisi abartmadan boyle seylere yonel ama irmik tatlisii nediiirr Yarina ekstra spor bekliyorum ayrica hanenize 200zipzip yazdim kucuk hanim
Kiz acaba sana tarti farki mi eklesek napsak,morordek ne diyosun canim bu minik icin.. ayrıca moral bozmak yok salma kendini zipir zipir ziplatirim seni dik dur bakem çıtır olucaz hepimiz eziklige luzum yok
Canim suyu sporu duzene sok. Hepimiz salona gitmiyoz bak en olmadi ziplatiyiruz herkesi ceza diyoz ama aslinda ödül bu olmayan sporlari kapatir umuduyla hic yoktan iyidir mantigiya yapilan bisey.. Ayrica yasamak her zaman iyidir o 500 zipzip iyidr 2gunluktu zati yarin aksama kadar vaktin var gözüm üstündearamiza daha cok katilirsan iyi olur bu arada
Yazi degil zipla zipla gencecik hatunlariz incilerimiz dökülmezvalla tatlim kendini ne kadar cabuk toparlarsan bu cezalardan o kadar cabuk yirtarsin.. ben yine insafliyim kaptan bu hafta gelemedi gelip o notayi gorse amaniiimnmm o 1000 den basliyi ceza yazmaya.. ebrus bi ara bisey yaptıydi cikelat mi yidiydi biseydi 1500zip yazmisti yaaaa ip atlayabilirsin ya da yuruyuse cikiyosan sureni uzatabilirsin
Leeen dr ilaca cikelati altlik mi verdisen yarin ziplamayo hakettin kucuk hanim.. söz verdigin gibi spora da özellikle bakicam
Evveeeett buyrun bu da baska cins delihatun sen bana da ceza yaz demissin de napam ben bu menuye döktürmussun yine ne yapayim yaniii günlük 10km alti yurursen mi ceza yazayim
Valla yağsız-şekersizdi. Yarım litre süt, yarım bardaktan az irmik, biraz tatlandırıcıyı pişirdim çok da güzel olduCanim öncelikle sucuk güçlü bi şarküteri biraz azaltabilirsin,ben de ödem yapiyo hissediyorum. Irmik tatlisi nasil yagsiz sekersiz oluyo irmigi mi yedin sadcee kizdoğru soyle kizmayalim diye oyle yaziyon demi ayrıca tatli krizlerine tarçın öneriyoruz tatlim süte kat,elmaya at etkisi oluyo.hurma kayisi abartmadan boyle seylere yonel ama irmik tatlisii nediiirr Yarina ekstra spor bekliyorum ayrica hanenize 200zipzip yazdim kucuk hanim
Kiz acaba sana tarti farki mi eklesek napsak,morordek ne diyosun canim bu minik icin.. ayrıca moral bozmak yok salma kendini zipir zipir ziplatirim seni dik dur bakem çıtır olucaz hepimiz eziklige luzum yok
Bu haftada iyi olacak hayatım.Bak uslu hatuna biliyo kusurunu kesmis kendi cezasini.. neyse bugunki spor iyiydi cuma yuzden de guzeldi ekstra ceza kesmiyim o yuzden
tatlım senin azmin bende olsa şimdiye dağları delerdim. Tabiki yetişirsin. Hastalığın yüzünden biraz geç oldu sadeceBak bak sessiz sedasiz gelmis bile hedefe.. Hareketlre bak bi de kafa sallama filan cıx cıx cıxx iyi ki verdin (kiskanmadi) ben hasta olmayaydim görerediniz ben de ulasmistim simdiye ama neyssssee bu hafta yetisirim ben de hedefime nedir yani,seeyy yani umarim,insallah,allahim noluurr olsun noluurr
Maşallah hatuna geriden gelir bizi geçtiYalniz parkbyull hedefine ulasmis
Ben daha başlangıç kilosuna bile gelemedim, imkansız ötesi benim hedef
Sen yine moralini bozma canım.Unutma bırakınca çok daha fazlasını alacaksın.Tartıldım 84.5 gibi şeydim. Regl oldum üstüne bi de. Zaten yazın halı üstünde tartıldığım için daha az çıkıyomuşum. Öğrenince bi moralim bozuldu yedim de yedim. Şimdi toparlanma çabalarındayım
Hee yaa bir dondurma uğruna ne çok ceza almıştım.Yazi degil zipla zipla gencecik hatunlariz incilerimiz dökülmezvalla tatlim kendini ne kadar cabuk toparlarsan bu cezalardan o kadar cabuk yirtarsin.. ben yine insafliyim kaptan bu hafta gelemedi gelip o notayi gorse amaniiimnmm o 1000 den basliyi ceza yazmaya.. ebrus bi ara bisey yaptıydi cikelat mi yidiydi biseydi 1500zip yazmisti yaaaa ip atlayabilirsin ya da yuruyuse cikiyosan sureni uzatabilirsin
inatettimolacak canım bugun hiç eksi görmedm.Dünle aynı
Moralim bozuldu
Dünün menüsü:
2 kase yoğurt
15 hurma küçük
3-4 k. spagetti ( bunu öğlen yedim)
2 ceviz çeyrek elma
Su: 2litre oldu
Spor: 1.20 dk yürüyüs
Sağol canım.İnşallah yarın güzel bir eksi görürümMenün de gayet iyi canım ben eksi gördüm yine galiba ödemeler gidiyor. Bugün de kafama göre birseyler uygulayacağım.
sabahı yedim bile...
Boyle birden yiyince sanki eski kilomda oldum gibi hissediyorumÇok kötü değil canım.
Au unutuyorum kiz gecen mesela 2 saat yurudum yazmamisim bazeb ip atliyorum yazmamisim spor kac kez denedim yapamiyorum belime agri yapiyo su gunde 2 lt iciyorum almanyada pazar gunleri her yer kapali suyum bi sise tek kalmisi dun idareli kullanim dedim o yuzden o kadar ictim cocuk kafa birakmiyoki unnuttum alim bugunde 500 lt icecemGecmis olsun canim hava birden sogudu ya ben de gecen hafta dustum,dikkat edin kendinize de yavruslara da..
Ayy evde surundum ben de bugun betusum dolap katla filan cok sıkıcıydı ama napacaaann mecbuurr erteliyodum kactir
Bak uslu hatuna biliyo kusurunu kesmis kendi cezasini.. neyse bugunki spor iyiydi cuma yuzden de guzeldi ekstra ceza kesmiyim o yuzden
Gormedim ben canim boyle menuydu bildirimdi yaparken kaptan yardimcilarini etiketle daha rahat oluyo bizim icin..hem ziplamak guzeldir
Cok kotu bi menu degil ama senin en buyuk dezavantajin cok az su iciyosun tatlim o suyu artirmanin bi yolunu bulsan faydasini goreceksin guven banabi de spor ne alemde gunluk aktiviteleei de ekle canim yuruyus mu yaptin baska bisey mi ekleyiver onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?