Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim bu diyetisyen listesi mi cidden genelde klasik yazarlar ya 3 ana 3 ara öğün şeklinde.
Değişik geldi seninkisi. ..
Bide yulaf kepegıni öylece mi tüketiyorsun. Birseyler katmadan mi yani

T tatlitambak canım bugun spor olarak ne yapacaksın. Sana eşlik edeyim mi?
Biz nilsub 'la öyle yapıyorduk.
d_mndc OrganikHatun falan akşamları leslie yapıyorduk.

Leslie 5 mile düşünüyorum canım bakalım ne kadarını yapabilirsem. Yaptığım sporun arkasına ip atlama ve sumo squat ta ekliyorum ben

Leslie 5 mile düşünüyorum canım bakalım ne kadarını yapabilirsem. Yaptığım sporun arkasına ip atlama ve sumo squat ta ekliyorum ben
Tamm canım bende varım.Sana eşlik edeceğim. Kaç gibi yapacaksın.
Ben şimdi leslie 4 mil ve 50 mekik yaptım. Canım çıktı ama olsun. 10 eylül'de 59.5 olacağımm.

Canim bu diyetisyen listesi mi cidden genelde klasik yazarlar ya 3 ana 3 ara öğün şeklinde.
Değişik geldi seninkisi. ..
Bide yulaf kepegıni öylece mi tüketiyorsun. Birseyler katmadan mi yani
yok canım diyetisyen eliyle tek tip yazdı ben biraz benzeterek yapıyorum hafta sonundan anlayacağın üzere 3 ana 3 ara ya uyamıyorum.mümkün mertebe ara öğün yapmaya çalışıyorum..diyetisyen ara öğün için sabit kabuklu armut ya da kabuklu elma verdi saat 10:30 a 15:30 a da 3 galete bir yeşil çay verdi..

parkbyull bugun menülerine spor da ekle canım.Çok daha iyi sonuç alırsın.
ebrucum ben spor yapamıyorum malum dizlerimde sıkıntı var evde oğlumla ter dökecek kadar hareket ediyorum ama..düzenimi oturtamadım eşimin aşırı ötesi mesailerinden ötürü

Tamm canım bende varım.Sana eşlik edeceğim. Kaç gibi yapacaksın.
Ben şimdi leslie 4 mil ve 50 mekik yaptım. Canım çıktı ama olsun. 10 eylül'de 59.5 olacağımm.

Bayagi yapmışsın canim maşallah. Saat olarakhhiç plan yapamıyorum. Çocuklardan dolayi. Kahvaltı bile yapamadım bugün benim minikle dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…