- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.301
Ulaşacağız canım az kaldı.Ben de cuma ya göre 100 gr eksi deyim galiba cuma 76.5
bugün 76.4
eksilere geçmeye başladım. Bayram hedefine ulasayim yaa
Günaydın :) hayırlısı bakalım. İnşallah hepsi güzel çıkar. Haberlerini bekliyoruzGunaydin hatunlaaar
Ben bu sabah kan tahlili yaptiracagim bakalim değerler ne alemde
günaydınlar
@kollontai @inatettimolacakmorordek
02.09.2016
08:30
salatalık domates 25gr.peynir yulaf kepeği (1,5 yk) şekersiz çay
10:15
kafeinsiz kahve
12:30
6 kaşık kabak yemeği 195 ml ayran
17:30
yarım porsiyon (tereyağsız)mantı
03.09.2016
08:00
kafeinsiz kahve
11:00
menemen şekersiz çay yulaf kepeği
14:30
ayran
tavuk dönerin içi
04.09.2016
14:00
sütlü omlet 25 gr peynir salatalık domates şekersiz çay
18:00
kolloz balığı gril tavada yağsız
bol salata
ekmeksiz
su minimum 2 litre sonrasını saymıyorum su tüketimim iyi
spor yok.
T tatlitambak canım bugun spor olarak ne yapacaksın. Sana eşlik edeyim mi?
Biznilsub 'la öyle yapıyorduk.
d_mndc OrganikHatun falan akşamları leslie yapıyorduk.
Tamm canım bende varım.Sana eşlik edeceğim. Kaç gibi yapacaksın.Leslie 5 mile düşünüyorum canım bakalım ne kadarını yapabilirsem. Yaptığım sporun arkasına ip atlama ve sumo squat ta ekliyorum ben
Süpersin canım.Ben hala sıra bekliyorum. Bu arada hastanedeki şu elle ayarlanan tartilarda tartildim ac karnina ama kıyafetle. 60 geldim. Kiyafetsiz 59.5 falan olur muhtemelen
yok canım diyetisyen eliyle tek tip yazdı ben biraz benzeterek yapıyorum hafta sonundan anlayacağın üzere 3 ana 3 ara ya uyamıyorum.mümkün mertebe ara öğün yapmaya çalışıyorum..diyetisyen ara öğün için sabit kabuklu armut ya da kabuklu elma verdi saat 10:30 a 15:30 a da 3 galete bir yeşil çay verdi..Canim bu diyetisyen listesi mi cidden genelde klasik yazarlar ya 3 ana 3 ara öğün şeklinde.
Değişik geldi seninkisi. ..
Bide yulaf kepegıni öylece mi tüketiyorsun. Birseyler katmadan mi yani
ebrucum ben spor yapamıyorum malum dizlerimde sıkıntı var evde oğlumla ter dökecek kadar hareket ediyorum ama..düzenimi oturtamadım eşimin aşırı ötesi mesailerinden ötürüparkbyull bugun menülerine spor da ekle canım.Çok daha iyi sonuç alırsın.
Anladım canım. Böylede veriyorsun zaten.ebrucum ben spor yapamıyorum malum dizlerimde sıkıntı var evde oğlumla ter dökecek kadar hareket ediyorum ama..düzenimi oturtamadım eşimin aşırı ötesi mesailerinden ötürü
Tamm canım bende varım.Sana eşlik edeceğim. Kaç gibi yapacaksın.
Ben şimdi leslie 4 mil ve 50 mekik yaptım. Canım çıktı ama olsun. 10 eylül'de 59.5 olacağımm.
haha ben de her zamankı gibi uçmuşum ama olacak inşallah
Kızlar bir hatırlatayım dedimm.
Afedersin canım farketmemişim.
1 hafta da nasıl olacak yaahaha ben de her zamankı gibi uçmuşum ama olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?