- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.321
Bunu her gördüğümde moralim bozuluyo, ben bayramda listeki başlangıç kilomda olsam başarı benim için
Ay benim 59 da hayal olabilir.
Kızlar bir hatırlatayım dedimm.
Bayılmak mı!!!!Bunu her gördüğümde moralim bozuluyo, ben bayramda listeki başlangıç kilomda olsam başarı benim için
Ya bi de bi şey sorcam. Bugün alt bacak ve kalçamda inanılmaz ağrı varAcaba zıplamaktan mı oldu, squat dan mı oldu çok merak ediyorum. Ve mazoşist bi şekilde bu spor ağrısına bayılıyorum
Kız bişey olmaz zaten sen ideal kilonun altındasın.Ay benim 59 da hayal olabilir.
Hiç diyet modunda degilim malum. Spor da yapmıyorum59,5 kalsam da iyidir
Bayılmak mı!!!!
Şuan yorgunluktan yerlere yapışıyorum.Bacaklarım ağrıyor.
Bence squattandır. Zıplama da daha çok alt bacak ağrıyor.
Ayy ben diyetisyene gittim 1 ay 100 gram vermiştim. Eşim 3 kilo vermişti. Bir dahada gitmedim. Çok öğün yaramıyor demek bana. Harfiyende uymuştum. Buraya başladım. 2 öğüne düşürdüm. 5 ten sonra birşey yemedim 1 haftada 3 buçuk kilo verdim. İnşallah bu diyetisten sana yarar.yok canım diyetisyen eliyle tek tip yazdı ben biraz benzeterek yapıyorum hafta sonundan anlayacağın üzere 3 ana 3 ara ya uyamıyorum.mümkün mertebe ara öğün yapmaya çalışıyorum..diyetisyen ara öğün için sabit kabuklu armut ya da kabuklu elma verdi saat 10:30 a 15:30 a da 3 galete bir yeşil çay verdi..
Doktor ne dedi tatlım :)Ay benim 59 da hayal olabilir.
Hiç diyet modunda degilim malum. Spor da yapmıyorum59,5 kalsam da iyidir
İyiymiş yaaYa bayılmak derken böyle ilginç bi his, hoşuma gidiyo nedense. Normal ağrıda değil tabii spor yapınca olan ağrıyı seviyorum sadece
Ayy ben diyetisyene gittim 1 ay 100 gram vermiştim. Eşim 3 kilo vermişti. Bir dahada gitmedim. Çok öğün yaramıyor demek bana. Harfiyende uymuştum. Buraya başladım. 2 öğüne düşürdüm. 5 ten sonra birşey yemedim 1 haftada 3 buçuk kilo verdim. İnşallah bu diyetisten sana yarar.
Ayy bi keyifsizim işte niye bilmiyom öyle aman aman bi derdim de yok için sıkılıyo sadece..dur bakalım geçer bi araAyy girme oraya.ben girdim bir ara çıkamadım kuzum çok zor oldu. Bak yarın çok güzel gün olucak. 1 kilo vercen yarın.hedefine yaklaşıcan.istediğin herşeyi rahatca giyebilicen. Bunları düşün bak mutlu olursun. :)
Ayarlamayı öğrenicen o zaman bebişim.. dediğim gibi git burgera tavuklu salata ye.. başka bi yere gidin ızgara köfte ye salatayla.. valla bahane istemem basarım cezayı sen kendi çözümünü bulana kadr..durduramıyosun sen kendini çünkü..Bu arada bu ısrar devam ederse cazaların da katlanarak artar millete 1 yazınca sana 3 yazarım ona göreDışarda olunca yemek yeme işini ayarlayamıyorum bunlar hep ondan, okullar açılınca yandım demek ki
Yanımdaki kişi burger kinge gidelim dedi tavuk dürüme bile zor ikna ettimAkşam yemeği yemedim ya o dengelenmiştir diye düşünmüştüm
Anammm çirkinn ördek yavrusundan heber alıcaz bugun heyoooGunaydin hatunlaaar
Ben bu sabah kan tahlili yaptiracagim bakalim değerler ne alemde
tamam canım haftasonu için biraz tolerans gösteririz sana o zaman.. sen de ekstra dikkat edersin inşmerhabalar yine bir gün sonra yazacağım hafta sonu bildirimim yok pazartesileri 3 günlük bildirim şeklinde.
Herkes öyle yaa noldu anlamadım merkür venüse kafa mı attı ay kavgayı ayırmaya girdide ara dayağımı nedir yaniinatettimolacak aynen ben de öyleyim hiç birşey yapasim yol . Bugün daha bir enerjisizim neden se
ilk günki mantı olmamış sadece canım..haftasonu hareket durumun nasıldı? durgun geçtiyse işyerinde kalk dolaş bugün azıcık seni zıplatamıyoduk hatırladıgım kadarıylagünaydınlar
@kollontaiinatettimolacak morordek
02.09.2016
08:30
salatalık domates 25gr.peynir yulaf kepeği (1,5 yk) şekersiz çay
10:15
kafeinsiz kahve
12:30
6 kaşık kabak yemeği 195 ml ayran
17:30
yarım porsiyon (tereyağsız)mantı
03.09.2016
08:00
kafeinsiz kahve
11:00
menemen şekersiz çay yulaf kepeği
14:30
ayran
tavuk dönerin içi
04.09.2016
14:00
sütlü omlet 25 gr peynir salatalık domates şekersiz çay
18:00
kolloz balığı gril tavada yağsız
bol salata
ekmeksiz
su minimum 2 litre sonrasını saymıyorum su tüketimim iyi
spor yok.
bi alerji testi mı yaptırsan acaba?? hassasiyetin olabilir bazı şeylere.. miden çabuk bozuluyo bi görün dr çok sık hasta oluyosunya benim midem kahveye ve sekerli seylere hassas sanirim; yememem ve icmemem lazim ama iste...
hatun yürüyen azim59.5'mus baktim simdi; 300 gram vermisim heyoo
olsun iyi toparlamışsın yine de ebruşuminatettimolacak morordek
Saçma bir menü oldu ama yine de yazayım.
Öğlene kadar 3 elma yedim.Ama elma bitince ve çok acıkınca patates haşladım.
2 orta boy patates ve 1tatlı k. yağlı baharatlı sosla yedim.
3-4 ceviz ve 3 hurma
çıtır anne olacak bu da başımızaBen hala sıra bekliyorum. Bu arada hastanedeki şu elle ayarlanan tartilarda tartildim ac karnina ama kıyafetle. 60 geldim. Kiyafetsiz 59.5 falan olur muhtemelen
kızzz benim zıplama cezalarıma suç mu buluyosun sen yapmıcaksın o zaman yaramazlık küçük hanım aaaa hanımefendi çizgimden kaydırmayın beni beeeaaeee -içime şahika kaçtı birdenBunu her gördüğümde moralim bozuluyo, ben bayramda listeki başlangıç kilomda olsam başarı benim için
Ya bi de bi şey sorcam. Bugün alt bacak ve kalçamda inanılmaz ağrı varAcaba zıplamaktan mı oldu, squat dan mı oldu çok merak ediyorum. Ve mazoşist bi şekilde bu spor ağrısına bayılıyorum
geldim canım geldiminatettimolacak nerelerdesin canım.
Hoşgeldin canım kaptan yardımcısıyım ben. Aslında benziyoruz birbirimize. 25yaşındayım ben de 15nisanda başladım 91kiloyu görmüştüm bendeOncelikle herkese allah sabir versin zor bir ise kalkismisiz ben diyetleri surekli deneyipte sonradan bozanlardanim Bu is moral isi bence ozellikle evlenmek bana bayagi kilo olarak dondu bide biraz zor bir kadinim evliligimde bir asagi bir yukari oldugundan kilolar suan yasadigim ulkeden turkiyeye yol oldu24 yasina bu agustosda girdim genelde hep 70lerde yuzen ne kilolu ne zayif kendi halinde biriydim boyumde 170 cm oldugundan bana ideal kilo geliyordu ve esimle tanistim soz nisan kina dugun ev bakmak is bakmak derken bayagi zor 2 sene gecirdim yorgundum Malesef yasamiyorum artik Esim Fasli ve buraya tasinmaya karar verdim iste hersey ondan sonra basladi zor gunler yasadim adapte olmakla ilgili hala yasiyorum ama 1.5 senedir calisiyorum biraz olsun iyiyim iste gunun sonuna baktigimizda suan 95 kilo biriyim ve 30 kilo vermek istiyorum yardima ihtiyacim oldugunu kkdaki basari hikayelerini hergun isyerinde okuyarak daha da fazla fark ettim umarim benimde sizin sayenizde bir basari hikayem olur
Hoşgeldin canım kaptan yardımcısıyım ben. Aslında benziyoruz birbirimize. 25yaşındayım ben de 15nisanda başladım 91kiloyu görmüştüm bendeşimdiii 71im daha da gidecek sen karar ver azimli ol biz de destek oluruz sana..
Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettim yazman gerekiyo.
Hergünün sonunda günlük menümüzü+su+spor olarak bildirim yapıyoruz. takımla girip muhabbet etmen önemli motivasyon açısından günlük min5mesaj yazmaya çalış-çenemiz düşüktür muhabbetlere dalsan mesaj sayısını saymayı düşünmüuon bile :) - cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz yarışma için.morordek diğer kaptan yardımcımız seni kayda alır başlangıç ve hedef kilonla birlikte. 2hafta deneme süren olacak bizle takıl bol bol 3.hafta yarış listesine girmeye hak kazanıcaksın.. genel olarak böyl.. yine konuşuruz uzun uzun hoşşgeldinn tekrarrr geleceğinn bir diğer 5.takım cıtır hatunu
Ben dahiliye doktoruna gittim bugun zaten tiroid kontrolüm oldugu icin ama hamilelik durumu oldugunu belirttim, hormon yükselmis mi diye bakacak :) Sonuc henuz cıkmadı canım, kadın doguma da carsamba günü gidecegim. O zaman asıl haberler gelmis olur :) Sizlerle de paylasırım zaten tutamam icimdeDoktor ne dedi tatlım :)
Hosgeldin canım, @inatettimolacak sana güzel güzel anlatmıs zaten yarısmamızı. Şu anki kilon 95 ve hedefin de 60 olarak kaydediyorum :)Oncelikle herkese allah sabir versin zor bir ise kalkismisiz ben diyetleri surekli deneyipte sonradan bozanlardanim Bu is moral isi bence ozellikle evlenmek bana bayagi kilo olarak dondu bide biraz zor bir kadinim evliligimde bir asagi bir yukari oldugundan kilolar suan yasadigim ulkeden turkiyeye yol oldu24 yasina bu agustosda girdim genelde hep 70lerde yuzen ne kilolu ne zayif kendi halinde biriydim boyumde 170 cm oldugundan bana ideal kilo geliyordu ve esimle tanistim soz nisan kina dugun ev bakmak is bakmak derken bayagi zor 2 sene gecirdim yorgundum Malesef yasamiyorum artik Esim Fasli ve buraya tasinmaya karar verdim iste hersey ondan sonra basladi zor gunler yasadim adapte olmakla ilgili hala yasiyorum ama 1.5 senedir calisiyorum biraz olsun iyiyim iste gunun sonuna baktigimizda suan 95 kilo biriyim ve 30 kilo vermek istiyorum yardima ihtiyacim oldugunu kkdaki basari hikayelerini hergun isyerinde okuyarak daha da fazla fark ettim umarim benimde sizin sayenizde bir basari hikayem olur
Eneee etiketleme calısmıyor mu yahu ya da ben mi beceremedim
Tamamdır o zaman bekliyoruz bizde haberleri zaten :)Ben dahiliye doktoruna gittim bugun zaten tiroid kontrolüm oldugu icin ama hamilelik durumu oldugunu belirttim, hormon yükselmis mi diye bakacak :) Sonuc henuz cıkmadı canım, kadın doguma da carsamba günü gidecegim. O zaman asıl haberler gelmis olur :) Sizlerle de paylasırım zaten tutamam icimde
Hosgeldin canım,inatettimolacak sana güzel güzel anlatmıs zaten yarısmamızı. Şu anki kilon 95 ve hedefin de 60 olarak kaydediyorum :)
Ben de bu takımdan mezun oldum nisan ayında, simdi de korumaya calısıyorum. 27 yaşını doldurmak üzere olan evli bir vakvagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?