- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.341
Olursun olursun, sen yeter ki düzenli takıl buralaraHosbulduk sagol Evetinatettimolacak herseyi anlatti mini birde motive konusmasi yapti bakalim mezun olabilicekmiyim bende
Yok tatlım ben yazmadım sabah aceleyle çıktım zaten tartılma fırsatım olmadıKızlar bugün tartılıp yazdınız mı ben mi görmedim?? ya beni etiketleyin ya da yukarıdaki listeden kendiniz ejleyerek devam edin lütfen
Y Yuppiyayyeparkbyull Nanelibal ebrusonmez H hayat masal @baharakcil
tamam yarın sabah sen çık yine de bakalım haftasonu neler yapmışYok tatlım ben yazmadım sabah aceleyle çıktım zaten tartılma fırsatım olmadı
89,1 sabit conem cumaya inşaallah ama adet oldum.belki yarın bir gün +1 eklenebilir.Kızlar bugün tartılıp yazdınız mı ben mi görmedim?? ya beni etiketleyin ya da yukarıdaki listeden kendiniz ejleyerek devam edin lütfen
yok canım olacak derken 1 haftada degil tabii ki :)1 hafta da nasıl olacak yaa
Azmine hayranım.Hiç pes etmiyorsun.
ya aslinda hasta olmuyorum, sadece eger midemi bozarsam hemen cikariyorum yediklerimi. Yani cok nadiren cikardiktan sonra hasta gibi oluyorum, genelde saglikliyim cok sukur. Sadece bi alerji testi yaptirmam lazim belki de... Sebze meyve oranimi artirmam lazim yemeklerde de...Ayy bi keyifsizim işte niye bilmiyom öyle aman aman bi derdim de yok için sıkılıyo sadece..dur bakalım geçer bi ara
Ayarlamayı öğrenicen o zaman bebişim.. dediğim gibi git burgera tavuklu salata ye.. başka bi yere gidin ızgara köfte ye salatayla.. valla bahane istemem basarım cezayı sen kendi çözümünü bulana kadr..durduramıyosun sen kendini çünkü..Bu arada bu ısrar devam ederse cazaların da katlanarak artar millete 1 yazınca sana 3 yazarım ona göre
Anammm çirkinn ördek yavrusundan heber alıcaz bugun heyooo
tamam canım haftasonu için biraz tolerans gösteririz sana o zaman.. sen de ekstra dikkat edersin inşha yok yaparsan yaramazlık 3günlük cezayı da pazartesi toptan keserim ona göre
Herkes öyle yaa noldu anlamadım merkür venüse kafa mı attı ay kavgayı ayırmaya girdide ara dayağımı nedir yani
ilk günki mantı olmamış sadece canım..haftasonu hareket durumun nasıldı? durgun geçtiyse işyerinde kalk dolaş bugün azıcık seni zıplatamıyoduk hatırladıgım kadarıyla
bi alerji testi mı yaptırsan acaba?? hassasiyetin olabilir bazı şeylere.. miden çabuk bozuluyo bi görün dr çok sık hasta oluyosungeçmiş olsun tekrar canım
hatun yürüyen azim
olsun iyi toparlamışsın yine de ebruşum
çıtır anne olacak bu da başımıza
kızzz benim zıplama cezalarıma suç mu buluyosun sen yapmıcaksın o zaman yaramazlık küçük hanım aaaa hanımefendi çizgimden kaydırmayın beni beeeaaeee -içime şahika kaçtı birden-
senin bu liste de 3kilo ekleyelim başlangıcına ve hedefine bi bak sen karar ver yazarsın ona göre bana
geldim canım geldim
olur çıkarım ama reglyim artı olabilirimtamam yarın sabah sen çık yine de bakalım haftasonu neler yapmış
Be regl olduğum için tartılmadım, cumaya kadar bitcek direk kilo bildirimi yaparımKızlar bugün tartılıp yazdınız mı ben mi görmedim?? ya beni etiketleyin ya da yukarıdaki listeden kendiniz ejleyerek devam edin lütfen
sen de çık sabah bi tartıya görelim yine de.. bak datlum tek tek söylüyorum bi kez daha.. banyoda tek kare bi fayansın üstüne koy tartını.dengede oldugundan emin ol. aç karna sabah tuvalate gittikten sonra tartıl yaz olar mıBe regl olduğum için tartılmadım, cumaya kadar bitcek direk kilo bildirimi yaparım
Asıl tartılma günümüz cuma sabahları. Ancak biz takım içerisinde pazartesi sabahları da tartılıp kilo bildiriyoruz ki hafta sonu yapılan kacamakları görelim, ona göre önlem alalımBir kac bisey sormak istiyorum tartilmayi cumadan cumayami yapiyoruz yoksa pazartesinden pazartesiyemi bide neye gore yuzdelik hesapliyoruz aciklarsaniz cok sevinirim
Sen diyetini duzenle ilk haftalar daha hizli gider motive olursun hem.. bu arada bebek var mi canim?? Ödem atmak için yesilcay benzeri seylere de yönelebilirsin..emzirenlere onermiyolar ama herkesin kendince gelistirdigi bi ödem atici tarifi var bakarsin sen detamam simdi oldu buyuk ihtimalle cok bi fark goremicem bu cuma kilomda am olsun yinede paylasicammorordek
Sen diyetini duzenle ilk haftalar daha hizli gider motive olursun hem.. bu arada bebek var mi canim?? Ödem atmak için yesilcay benzeri seylere de yönelebilirsin..emzirenlere onermiyolar ama herkesin kendince gelistirdigi bi ödem atici tarifi var bakarsin sen de
Tartı odamda parkenin üstünde, hep orda ölçülüyorum bu evdeyken hem yeri falan değişmesin diyesen de çık sabah bi tartıya görelim yine de.. bak datlum tek tek söylüyorum bi kez daha.. banyoda tek kare bi fayansın üstüne koy tartını.dengede oldugundan emin ol. aç karna sabah tuvalate gittikten sonra tartıl yaz olar mıvalla saldıracak sana ördekcim en sonunda.. cumaya kadar gider zaten hem tartı farkını da ekleriz o gün ama biz bi bugune bakalım
Merhaba canım ben EbruOncelikle herkese allah sabir versin zor bir ise kalkismisiz ben diyetleri surekli deneyipte sonradan bozanlardanim Bu is moral isi bence ozellikle evlenmek bana bayagi kilo olarak dondu bide biraz zor bir kadinim evliligimde bir asagi bir yukari oldugundan kilolar suan yasadigim ulkeden turkiyeye yol oldu24 yasina bu agustosda girdim genelde hep 70lerde yuzen ne kilolu ne zayif kendi halinde biriydim boyumde 170 cm oldugundan bana ideal kilo geliyordu ve esimle tanistim soz nisan kina dugun ev bakmak is bakmak derken bayagi zor 2 sene gecirdim yorgundum Malesef yasamiyorum artik Esim Fasli ve buraya tasinmaya karar verdim iste hersey ondan sonra basladi zor gunler yasadim adapte olmakla ilgili hala yasiyorum ama 1.5 senedir calisiyorum biraz olsun iyiyim iste gunun sonuna baktigimizda suan 95 kilo biriyim ve 30 kilo vermek istiyorum yardima ihtiyacim oldugunu kkdaki basari hikayelerini hergun isyerinde okuyarak daha da fazla fark ettim umarim benimde sizin sayenizde bir basari hikayem olur
Merhaba canım ben Ebru
Bende 22 yasinda evliyim. Boyun 161 kilom 60.
Beraber fazlalıkarimizdan kurtulacağız.
Ben bu sefer inaniyorum ozellikle sizin gibi insanlarin destegiyle hep beraber kurtulucaz inancim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?