Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 hafta da nasıl olacak yaa
Azmine hayranım.Hiç pes etmiyorsun.
yok canım olacak derken 1 haftada degil tabii ki :)

ya aslinda hasta olmuyorum, sadece eger midemi bozarsam hemen cikariyorum yediklerimi. Yani cok nadiren cikardiktan sonra hasta gibi oluyorum, genelde saglikliyim cok sukur. Sadece bi alerji testi yaptirmam lazim belki de... Sebze meyve oranimi artirmam lazim yemeklerde de...

5.takım Pazartesi Bildirimleri

tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/) yarın sabah bildirim yapılacak
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/89,1) sabit
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/)

ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )

hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60

Be regl olduğum için tartılmadım, cumaya kadar bitcek direk kilo bildirimi yaparım
sen de çık sabah bi tartıya görelim yine de.. bak datlum tek tek söylüyorum bi kez daha.. banyoda tek kare bi fayansın üstüne koy tartını.dengede oldugundan emin ol. aç karna sabah tuvalate gittikten sonra tartıl yaz olar mı valla saldıracak sana ördekcim en sonunda.. cumaya kadar gider zaten hem tartı farkını da ekleriz o gün ama biz bi bugune bakalım

5.takım Pazartesi Bildirimleri

tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/) yarın sabah bildirim yapılacak
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/89,1) sabit
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/) yarın sabah bildirim yapılacak

ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )

hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60

Bir kac bisey sormak istiyorum tartilmayi cumadan cumayami yapiyoruz yoksa pazartesinden pazartesiyemi bide neye gore yuzdelik hesapliyoruz aciklarsaniz cok sevinirim
Asıl tartılma günümüz cuma sabahları. Ancak biz takım içerisinde pazartesi sabahları da tartılıp kilo bildiriyoruz ki hafta sonu yapılan kacamakları görelim, ona göre önlem alalım

Kilo yüzdesi de şöyle hesaplanıyor:
Kilo farkı = Gecen haftaki kilo-Bu haftaki kilo
Kilo yüzdesi = (Kilo farkı/Gecen haftaki kilo)*100

tamam simdi oldu buyuk ihtimalle cok bi fark goremicem bu cuma kilomda am olsun yinede paylasicam morordek
Sen diyetini duzenle ilk haftalar daha hizli gider motive olursun hem.. bu arada bebek var mi canim?? Ödem atmak için yesilcay benzeri seylere de yönelebilirsin..emzirenlere onermiyolar ama herkesin kendince gelistirdigi bi ödem atici tarifi var bakarsin sen de

Cocuk yok ama cocugum gibi gordugum iki kedim var Ben biraz zor kilo veren bir bunyeye sahibim hormonal bozukluklarimdan dolayi ama bu bir bahane olmamali benim icin bugun mesela iki bardak yesilcay ictim yarinda detoks sularuyla desteklicem bende cok sislik oluyor simdilik 1800 kalorilik diyetlerden birini yapiyorum cok sikmadim bianda kendimi iyimi kotumu yapiyorum bilemedim

Tartı odamda parkenin üstünde, hep orda ölçülüyorum bu evdeyken hem yeri falan değişmesin diye Sabah tartılıp bildiriyorum o zaman

Merhaba canım ben Ebru
Bende 22 yasinda evliyim. Boyun 161 kilom 60.
Beraber fazlalıkarimizdan kurtulacağız.

Ben bu sefer inaniyorum ozellikle sizin gibi insanlarin destegiyle hep beraber kurtulucaz inancim tam

Hos geldin canim. Ben de 29 yaşındayım. 2 tane çocuğum var. Ben de 3 martta 89.8 ile başladım şuanda 76.4 kiloyum. Bayağı da vermisim yahu:) benimle az uğraşmadılar. morordek i canından bezdirdim diyebilirim.

Hep beraber istediğimiz görünüme kavusacagiz merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…