- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.281
Hergun bi yaramazlik yapilacakkk illaa dimi.. canim nerden çıktı dürüm yine?? Ayrica tursu da ödem yapar.. tartida arti gelince agliyon sonra..evet ilk basladigin gibi degil menulerin ama biraz daha torpulenmesi lazim..bak artik tasindiniz yarin da pazartesi baska mazeret istemiyorum kendini menulerini moralini toparla artik.. simit dürüm ve tursu kombosu yaptigindan sana 200zipzip ceza cekirgeSabah
-20 gram peynir, 5 zeytin, 1 salatalık, çeyrek simit (ev yapımı)
Ara
-Sade türk kahvesi
Öğle
-Tavuk dürüm, 3 turşu, 300 ml ayran
Akşam
-1 muz, 100 ml süt, 5 badem
Su: 2 litre
Spor: 300 zıplama, 70 squat, leslie 1 mil
morordek inatettimolacak
Ya mesafe bi tarafa yarim de girdi sinava ev arkadasimda evde degildi bi basima nasil gidicem anahtar akbil tel napicam diye kara kara dusunuyodum kismet olmadi resmen sinav.. Bi de niye bilmem bi mutsuzluk çöktü üstüme keyfim yok hic silkelenemedim bi turlu bakalim ne zaman toparlanirim.. ortimi de özledim baksana insan bi ses verir kac gun oldu bi hi bile demedi hayirsizYa sorma benim de sınav yerim cok uzakti. Gerci bizim ev her yere uzak ama daha yakinlarda da oluyor yani sınav, biliyorum. Ankara'nin oteki ucuna vermisler resmen. Ben de zaten oylesine girdim, kolay olunca da sasirdim hatta :)
Ya sen de iyiles artik canim ama moralini de bozma yaa
Senede 2defa canim.. saglik olsun kismet degilmis sinavHadi yaa
Üzüldüm.Ne kadar da bir yapılıyor.?
Gecmis olsun canim. Tatil dönüşü hep böyle kötü oluyosun sen dikkat et kendineselam kizlar menum:
uyaninca: 5 hurma
brunch: yarim kk peynir, sogus, 2 catal yumurta, 2 dilim kizarmis ekmek, muhlama
aksam: donerli salata
spor: yarim saat bacak antrenmani
su: 2 litre civaridir
malesef biraz midem rahatsizdi bugun dun usuttum herhalde yaptim ettim birseyler kendime ya hadi hayirlisi bakalim
Ayy girme oraya.ben girdim bir ara çıkamadım kuzum çok zor oldu. Bak yarın çok güzel gün olucak. 1 kilo vercen yarın.hedefine yaklaşıcan.istediğin herşeyi rahatca giyebilicen. Bunları düşün bak mutlu olursun. :)Oooyyyhhh ne mal bi can sıkıntısı bu..
Evde durmak istemiyorum,is var okula gitmek istemiyorum,disari cikmak istemiyorum insanlar üstüme üstüme geliyo sanki,uyumak istemiyorum,yatinca kalkmak istemiyorum,enerjisizlikten ölecem sanirim..
Depresyona mi girdim ya ben bilemeden.. oyyy ooyy nedir bu darluk yaabak darlaninca şive de kaydi
Dışarda olunca yemek yeme işini ayarlayamıyorum bunlar hep ondan, okullar açılınca yandım demek kiHergun bi yaramazlik yapilacakkk illaa dimi.. canim nerden çıktı dürüm yine?? Ayrica tursu da ödem yapar.. tartida arti gelince agliyon sonra..evet ilk basladigin gibi degil menulerin ama biraz daha torpulenmesi lazim..bak artik tasindiniz yarin da pazartesi baska mazeret istemiyorum kendini menulerini moralini toparla artik.. simit dürüm ve tursu kombosu yaptigindan sana 200zipzip ceza cekirge
selam kizlar menum:
uyaninca: 5 hurma
brunch: yarim kk peynir, sogus, 2 catal yumurta, 2 dilim kizarmis ekmek, muhlama
aksam: donerli salata
spor: yarim saat bacak antdikkatli2 litre civaridir
malesef biraz midem rahatsizdi bugun dun usuttum herhalde yaptim ettim birseyler kendime ya hadi hayirlisi bakalim
merhabalar yine bir gün sonra yazacağım hafta sonu bildirimim yok pazartesileri 3 günlük bildirim şeklinde.Güzel menü parkycim. Bi de sorayım yine artık listede olduğuna göre. Menülerini yine 1gün öncesi olarak mı paylşıcaksın yoksa o akşam mı bekliym menünü ceza konusunda bi anlaşalım.. bi de su ve spor eklemeyi de unutma ilk gün menüsü diye bişey demiyorum bugünlük. Ayrıca diyetisyeninle iyi gidiyo maşallah tebrık ederım dahası da gider en kısa zamanda inşallah
Günü güzel geçirmene sevindim tambağımhadi bakalım bayrama kadar neler olacak sen de :)
Herşeeeyyy çokk güzel olmuş..Afiyetler olsun tatlım
Menülerini paylaşanlarda kaçamak olmadığından bu şanslı hatunlar günü cezasız kapattılar canımmorordek
Tebrikler kızlar tüm emeklerimiz eksi olarak bize yansısın umarım süpaneke dinimi amin
Gunaydin hatunlaaar
Ben bu sabah kan tahlili yaptiracagim bakalim değerler ne alemde
ya benim midem kahveye ve sekerli seylere hassas sanirim; yememem ve icmemem lazim ama iste...Ya mesafe bi tarafa yarim de girdi sinava ev arkadasimda evde degildi bi basima nasil gidicem anahtar akbil tel napicam diye kara kara dusunuyodum kismet olmadi resmen sinav.. Bi de niye bilmem bi mutsuzluk çöktü üstüme keyfim yok hic silkelenemedim bi turlu bakalim ne zaman toparlanirim.. ortimi de özledim baksana insan bi ses verir kac gun oldu bi hi bile demedi hayirsiznilsub
Senede 2defa canim.. saglik olsun kismet degilmis sinav
Gecmis olsun canim. Tatil dönüşü hep böyle kötü oluyosun sen dikkat et kendine
Deme öyle demeOooyyyhhh ne mal bi can sıkıntısı bu..
Evde durmak istemiyorum,is var okula gitmek istemiyorum,disari cikmak istemiyorum insanlar üstüme üstüme geliyo sanki,uyumak istemiyorum,yatinca kalkmak istemiyorum,enerjisizlikten ölecem sanirim..
Depresyona mi girdim ya ben bilemeden.. oyyy ooyy nedir bu darluk yaabak darlaninca şive de kaydi
Ayyy çok heyecanlııGunaydin hatunlaaar
Ben bu sabah kan tahlili yaptiracagim bakalim değerler ne alemde
Naber ortim?merhabalar yine bir gün sonra yazacağım hafta sonu bildirimim yok pazartesileri 3 günlük bildirim şeklinde.
canım. Maşallah..günaydınlar
kollontai inatettimolacak morordek
02.09.2016
08:30
salatalık domates 25gr.peynir yulaf kepeği (1,5 yk) şekersiz çay
10:15
kafeinsiz kahve
12:30
6 kaşık kabak yemeği 195 ml ayran
17:30
yarım porsiyon (tereyağsız)mantı
03.09.2016
08:00
kafeinsiz kahve
11:00
menemen şekersiz çay yulaf kepeği
14:30
ayran
tavuk dönerin içi
04.09.2016
14:00
sütlü omlet 25 gr peynir salatalık domates şekersiz çay
18:00
kolloz balığı gril tavada yağsız
bol salata
ekmeksiz
su minimum 2 litre sonrasını saymıyorum su tüketimim iyi
spor yok.
Geçmiş olsunya benim midem kahveye ve sekerli seylere hassas sanirim; yememem ve icmemem lazim ama iste...
Çok iyisin..Kizlar gunaydin kilo bildiren yok mu?
Benim kacti cuma unuttum da bugun 59.2 :)
Bu tempoyla görürsün sen :)carsamba gidiyorum; o zamana kadar 58leri gorup gideyim umuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?