Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hergun bi yaramazlik yapilacakkk illaa dimi.. canim nerden çıktı dürüm yine?? Ayrica tursu da ödem yapar.. tartida arti gelince agliyon sonra..evet ilk basladigin gibi degil menulerin ama biraz daha torpulenmesi lazim..bak artik tasindiniz yarin da pazartesi baska mazeret istemiyorum kendini menulerini moralini toparla artik.. simit dürüm ve tursu kombosu yaptigindan sana 200zipzip ceza cekirge

Ya mesafe bi tarafa yarim de girdi sinava ev arkadasimda evde degildi bi basima nasil gidicem anahtar akbil tel napicam diye kara kara dusunuyodum kismet olmadi resmen sinav.. Bi de niye bilmem bi mutsuzluk çöktü üstüme keyfim yok hic silkelenemedim bi turlu bakalim ne zaman toparlanirim.. ortimi de özledim baksana insan bi ses verir kac gun oldu bi hi bile demedi hayirsiz nilsub
Hadi yaa
Üzüldüm.Ne kadar da bir yapılıyor.?
Senede 2defa canim.. saglik olsun kismet degilmis sinav
Gecmis olsun canim. Tatil dönüşü hep böyle kötü oluyosun sen dikkat et kendine

Menuyu de yazayim
morordek
Sabah
1has.yumurta
Maydanoz taze nane domates salatalik
1kup suzme peynir 2zeytin 1ince dl salam cay
Ara
1sade turk kahvesi
Ogle
2yk yogurt 1yk yulaf yarim seftali
Aksam
Canim bisey istemedi ayak ustu az peynir 3kayisi 3ceviz kemirdim

Su 2lt
Spor 20dk filan markete yürüdüm bi ara.. cok enerjisiz bi gun gecirdim

Oooyyyhhh ne mal bi can sıkıntısı bu..
Evde durmak istemiyorum,is var okula gitmek istemiyorum,disari cikmak istemiyorum insanlar üstüme üstüme geliyo sanki,uyumak istemiyorum,yatinca kalkmak istemiyorum,enerjisizlikten ölecem sanirim..
Depresyona mi girdim ya ben bilemeden.. oyyy ooyy nedir bu darluk yaa bak darlaninca şive de kaydi

Bugün çok geç kalktım o yüzden bir öğün yedim
Her sabah olduğu gib suda sarımsak ve ceviz aç karına.
Sivilceler için çörek otu 1 çay kaşığı aç karına
Kahvaltıda saat 3 te yaptım kahvaltıyı
Yumurta kırdım 2 tane bugün az tereyağı nda
çok az peynir
1 zeytin
2 dilim ekmek

Başkada birşey yemedim :)
Cezamıda festivalde yaptım. Hem eğlendim hem cezamı çektim

Ayy girme oraya.ben girdim bir ara çıkamadım kuzum çok zor oldu. Bak yarın çok güzel gün olucak. 1 kilo vercen yarın.hedefine yaklaşıcan.istediğin herşeyi rahatca giyebilicen. Bunları düşün bak mutlu olursun. :)

Dışarda olunca yemek yeme işini ayarlayamıyorum bunlar hep ondan, okullar açılınca yandım demek ki
Yanımdaki kişi burger kinge gidelim dedi tavuk dürüme bile zor ikna ettim Akşam yemeği yemedim ya o dengelenmiştir diye düşünmüştüm

gecmis olsun canim hava degisimi dikkatli olmak lazim

merhabalar yine bir gün sonra yazacağım hafta sonu bildirimim yok pazartesileri 3 günlük bildirim şeklinde.

günaydınlar
kollontai inatettimolacak morordek

02.09.2016

08:30
salatalık domates 25gr.peynir yulaf kepeği (1,5 yk) şekersiz çay
10:15
kafeinsiz kahve
12:30
6 kaşık kabak yemeği 195 ml ayran
17:30
yarım porsiyon (tereyağsız)mantı

03.09.2016

08:00
kafeinsiz kahve
11:00
menemen şekersiz çay yulaf kepeği
14:30
ayran
tavuk dönerin içi

04.09.2016

14:00
sütlü omlet 25 gr peynir salatalık domates şekersiz çay

18:00
kolloz balığı gril tavada yağsız
bol salata
ekmeksiz

su minimum 2 litre sonrasını saymıyorum su tüketimim iyi
spor yok.

ya benim midem kahveye ve sekerli seylere hassas sanirim; yememem ve icmemem lazim ama iste...

Deme öyle deme
Aynısı da bende var. Bi bizimkilere bakayım neşem yerine gelsin dediydim ama sen içimi kararttın.
Gunaydin hatunlaaar
Ben bu sabah kan tahlili yaptiracagim bakalim değerler ne alemde
Ayyy çok heyecanlıı
Haberlerini bekliyorum tatlım.
merhabalar yine bir gün sonra yazacağım hafta sonu bildirimim yok pazartesileri 3 günlük bildirim şeklinde.
Naber ortim?
canım. Maşallah..
Vayy çok iyi
ya benim midem kahveye ve sekerli seylere hassas sanirim; yememem ve icmemem lazim ama iste...
Geçmiş olsun
Kizlar gunaydin kilo bildiren yok mu?
Benim kacti cuma unuttum da bugun 59.2 :)
Çok iyisin..
Ben düne göre + dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…