Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım güzel ama haftada 1e indir bence sen onu sucuklu diyet mı olur kız
Günaydın kızlar.Bugun çok enerjisiz uyandım.Umarım günüm güzel geçer.
Tüm suç eylülündür sayın hakim ben de başağrısıyla uyandım canım..Güzel bitirirz günü hepimiz ins
Moral bozma hemen kız azim ve sabır en önemli arkideşlerimiz unutma..bitecek bu çile çıtır pıtır hatunlar oliciiizzz
Yine halıda mı tartılsam acaba halıya çıkınca 81 oluyo

Su şişesiyle deneme yaptın mı sen..hem halıda tart şişeyi hem parkede bakalım ne kadar fark ediyo.. Bi de parkede bile olsa dengesizlik oluyo bazen..5ltlik su nerde tam 5kilo gösteriyosa orayı referans almalısın tatlım

Kiz acaba sana tarti farki mi eklesek napsak, morordek ne diyosun canim bu minik icin.. ayrıca moral bozmak yok salma kendini zipir zipir ziplatirim seni dik dur bakem çıtır olucaz hepimiz eziklige luzum yok
Ya tartı farki ekleyelim diyeceğim ama hatun kilosunu bilmiyor ki... Bak alttaki mesajda da yazmis kizacagim zaten, envai cesit zeminde tartılıp kilo bildirimi yapıyor. Bezdim vallahi
Yine halıda mı tartılsam acaba halıya çıkınca 81 oluyo
Canim sana kacinci soyleyisimiz bilmiyorum ama duz bir zeminde (parke, hali degil mumkunse fayans) ac karnına tuvaletten sonra tartilip yazar misin kilonu??? Hatta dogru olcup olcmedigini 5 litrelik su siseleriyle dene. Nerede 5 kg ölçüyorsa orda çık tartıl.
Uyandik uyandik da biraz gec oldu bugun yds vardi kacirmisim sinavi pofff
Ben girdim kız yds'ye bugun, cok da kolaydı keşke kacirmasaydin

Sorma canım uyumuş kalmışım. Sen güzel bi not alırsın inş.. bi de teee 2saatlik mesafeye vermişler sınav yerini gitmem bile bi dertti..çalışmamıştım da zaten.. bi de keyifsizim.geçen hafta da + geldim zaten hastayım..benim morelll sıfır sıfır sıfır

Ya sorma benim de sınav yerim cok uzakti. Gerci bizim ev her yere uzak ama daha yakinlarda da oluyor yani sınav, biliyorum. Ankara'nin oteki ucuna vermisler resmen. Ben de zaten oylesine girdim, kolay olunca da sasirdim hatta :)
Ya sen de iyiles artik canim ama moralini de bozma yaa

Tüm suç eylülündür sayın hakim ben de başağrısıyla uyandım canım..Güzel bitirirz günü hepimiz ins
Benim güzel devam etti şükür.Şimdiye kadar 3 elma yedim.
Leslie başladım ama bitiremedim.
25-30 dk kadar da yürüyüş yaptım.
Moral bozma hemen kız azim ve sabır en önemli arkideşlerimiz unutma..bitecek bu çile çıtır pıtır hatunlar oliciiizzz
Olicek demi
Geçmiş olsun canım.

Denedim denedim, şu an parke üzerinde tartılıyorum 5 litre damacanayla çıktığımda tam +5 oluyor.
Benim yazlıktaki kilom eksikmiş, orda en son 82.2 gelmiştim, ertesi gün burda tartıldığımda 85lerdeydim sonra kendimi saldım o sinirle Bugün sabah 84.5 çıktım 1 kilo inmişim ama bence 82-83 kiloyum yine regl şişliğim var.
Bu hafta muhtemelen 82-83 arası gelicem yani cuma günü.

Menümü yazayım.

Sabah 7. 30
1 bardak süt+ 15 frambuaz +2 yk yulaf

ara 10.30
5 badem
5 fındık
1 bardak limonlu yesilcay

öğlen 12.
tavada yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara 16.00
1 büyük salatalık üzerine çörek otu - zeytinyağı
1 bardak yesilcay

Akşam 18.
1 kase chaili yoğurt
3 hurma

şu 4 lt
spor yapmadım daha yapınca etiketleri. Yaparsam tabi

morordek inatettimolacak

O zaman 3 kg kadar tartı farkı var demek ki... Ekleriz onu cuma günü

selam kizlar menum:
uyaninca: 5 hurma
brunch: yarim kk peynir, sogus, 2 catal yumurta, 2 dilim kizarmis ekmek, muhlama
aksam: donerli salata
spor: yarim saat bacak antrenmani
su: 2 litre civaridir
malesef biraz midem rahatsizdi bugun dun usuttum herhalde yaptim ettim birseyler kendime ya hadi hayirlisi bakalim

İyi akşamlar kızlar bugün alışveriş yaptık çooook yürüdüm coook..menumu de yazayım
Sabah avuç içi büyüklüğünde menemen
Yarım kk peynir
6 dilim salatalık
Öğle
4 çatal kavun
Aksam
Bir kase mercimekli sulu köfte
Bir barsak ayran
2 litre su
Spor 5 saat yürüdüm 9 km
morordek inatettimolacak

Bende paylaşayım menümü kızlar inatettimolacak morordek nilsub
Sabah:1 küçük tabak menemen+1/2kk peynir+5 zeytin+1 dl tbe
Öğlen:1 kase yoğurt+2 kaşık yulaf+1 salatalık karıştırıp yedim
Akşam:1 tabak salata+1,5 kk peynir ve 2 ceviz,5 bademli

Ara:2 top dondurma+1 avuç çekirdek (bunlatı yiyeceğimi bildiğimden öğlen ve akşam çok az yedim :)
Su:3 lt üstü
Spor:1 saati aşkın yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…