- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.261
Kız sana tartı farkı mı ekleseler ya
Sen bu gidişle 3 hafta sabit eklersin kilonu
Sen yine moralini bozma canım.Unutma bırakınca çok daha fazlasını alacaksın.
DeliiiYine halıda mı tartılsam acaba halıya çıkınca 81 oluyo
Uyandik uyandik da biraz gec olduHanımlar ben leslie yapcam şimdi.
Öğleden sonra da dışarı çıkacam. Sizde bi uyanın artıkk
Evet canım güzel ama haftada 1e indir bence sen onu sucuklu diyet mı olur kızValla yağsız-şekersizdi. Yarım litre süt, yarım bardaktan az irmik, biraz tatlandırıcıyı pişirdim çok da güzel olduİrmiğin kalorisi de çok azmış ondan şey ettim Halıdan parkeye geçince +3 ü gördüm bi günde nasıl moral bozmam o kadar fark olacağını bilsem balkonda tartılırdım orda da
Şarküteriye gelince de son 50 gram bi şey kaldı, o da bitince bayram dönüşüne kadar yemiyim bariAma çok güzeeel
Tüm suç eylülündür sayın hakimGünaydın kızlar.Bugun çok enerjisiz uyandım.Umarım günüm güzel geçer.
Moral bozma hemen kız azim ve sabır en önemli arkideşlerimiz unutma..bitecek bu çile çıtır pıtır hatunlar oliciiizzzinatettimolacak canım bugun hiç eksi görmedm.Dünle aynı
Moralim bozuldu
Dünün menüsü:
2 kase yoğurt
15 hurma küçük
3-4 k. spagetti ( bunu öğlen yedim)
2 ceviz çeyrek elma
Su: 2litre oldu
Spor: 1.20 dk yürüyüs
Yine halıda mı tartılsam acaba halıya çıkınca 81 oluyo
Ya tartı farki ekleyelim diyeceğim ama hatun kilosunu bilmiyor ki... Bak alttaki mesajda da yazmis kizacagim zaten, envai cesit zeminde tartılıp kilo bildirimi yapıyor. Bezdim vallahiKiz acaba sana tarti farki mi eklesek napsak,morordek ne diyosun canim bu minik icin.. ayrıca moral bozmak yok salma kendini zipir zipir ziplatirim seni dik dur bakem çıtır olucaz hepimiz eziklige luzum yok
Canim sana kacinci soyleyisimiz bilmiyorum ama duz bir zeminde (parke, hali degil mumkunse fayans) ac karnına tuvaletten sonra tartilip yazar misin kilonu??? Hatta dogru olcup olcmedigini 5 litrelik su siseleriyle dene. Nerede 5 kg ölçüyorsa orda çık tartıl.Yine halıda mı tartılsam acaba halıya çıkınca 81 oluyo
Ben girdim kız yds'ye bugun, cok da kolaydı keşke kacirmasaydinUyandik uyandik da biraz gec oldubugun yds vardi kacirmisim sinavi pofff
Sorma canım uyumuş kalmışım. Sen güzel bi not alırsın inş.. bi de teee 2saatlik mesafeye vermişler sınav yerini gitmem bile bi dertti..çalışmamıştım da zaten.. bi de keyifsizim.geçen hafta da + geldim zaten hastayım..benim morelll sıfır sıfır sıfırYa tartı farki ekleyelim diyeceğim ama hatun kilosunu bilmiyor ki... Bak alttaki mesajda da yazmis kizacagim zaten, envai cesit zeminde tartılıp kilo bildirimi yapıyor. Bezdim vallahi
Canim sana kacinci soyleyisimiz bilmiyorum ama duz bir zeminde (parke, hali degil mumkunse fayans) ac karnına tuvaletten sonra tartilip yazar misin kilonu??? Hatta dogru olcup olcmedigini 5 litrelik su siseleriyle dene. Nerede 5 kg ölçüyorsa orda çık tartıl.
Ben girdim kız yds'ye bugun, cok da kolaydı keşke kacirmasaydin
Ya sorma benim de sınav yerim cok uzakti. Gerci bizim ev her yere uzak ama daha yakinlarda da oluyor yani sınav, biliyorum. Ankara'nin oteki ucuna vermisler resmen. Ben de zaten oylesine girdim, kolay olunca da sasirdim hatta :)Sorma canım uyumuş kalmışım. Sen güzel bi not alırsın inş.. bi de teee 2saatlik mesafeye vermişler sınav yerini gitmem bile bi dertti..çalışmamıştım da zaten.. bi de keyifsizim.geçen hafta da + geldim zaten hastayım..benim morelll sıfır sıfır sıfır
Hadi yaaUyandik uyandik da biraz gec oldubugun yds vardi kacirmisim sinavi pofff
Benim güzel devam etti şükür.Şimdiye kadar 3 elma yedim.Tüm suç eylülündür sayın hakimben de başağrısıyla uyandım canım..Güzel bitirirz günü hepimiz ins
Olicek demiMoral bozma hemen kız azim ve sabır en önemli arkideşlerimiz unutma..bitecek bu çile çıtır pıtır hatunlar oliciiizzz
Geçmiş olsun canım.Ya tartı farki ekleyelim diyeceğim ama hatun kilosunu bilmiyor ki... Bak alttaki mesajda da yazmis kizacagim zaten, envai cesit zeminde tartılıp kilo bildirimi yapıyor. Bezdim vallahi
Canim sana kacinci soyleyisimiz bilmiyorum ama duz bir zeminde (parke, hali degil mumkunse fayans) ac karnına tuvaletten sonra tartilip yazar misin kilonu??? Hatta dogru olcup olcmedigini 5 litrelik su siseleriyle dene. Nerede 5 kg ölçüyorsa orda çık tartıl.
Ben girdim kız yds'ye bugun, cok da kolaydı keşke kacirmasaydin
Ya tartı farki ekleyelim diyeceğim ama hatun kilosunu bilmiyor ki... Bak alttaki mesajda da yazmis kizacagim zaten, envai cesit zeminde tartılıp kilo bildirimi yapıyor. Bezdim vallahi
Ya tartı farki ekleyelim diyeceğim ama hatun kilosunu bilmiyor ki... Bak alttaki mesajda da yazmis kizacagim zaten, envai cesit zeminde tartılıp kilo bildirimi yapıyor. Bezdim vallahi
O zaman 3 kg kadar tartı farkı var demek ki... Ekleriz onu cuma günüDenedim denedim, şu an parke üzerinde tartılıyorum 5 litre damacanayla çıktığımda tam +5 oluyor.
Benim yazlıktaki kilom eksikmiş, orda en son 82.2 gelmiştim, ertesi gün burda tartıldığımda 85lerdeydim sonra kendimi saldım o sinirleBugün sabah 84.5 çıktım 1 kilo inmişim ama bence 82-83 kiloyum yine regl şişliğim var.
Bu hafta muhtemelen 82-83 arası gelicem yani cuma günü.
Menun guzelmis ama suyun çok az canimSlm bugun ki menum
Sabah 8 de uyanir uyanmaz limonlu ilik su
11 de yumurta 1 salatalik domates 7 zeytin
Ara ogun kahve
Akşam iki küçük tavuk 4 tane patates
1 lt su musluk suyu ile karistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?