Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrusonmez canım ay insan istemeyerek spor yapar mı yaaa..
ben işte bugün öyle idim. Evi supurdum. Çocukları uyuttum. Sporumu yaptım.
Akşam da parka çıkaracağıZ çocukları. Bol hareketli bir gün

30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav

olsun iyi toparlamışsın yine de ebruşum
Soğol kuzum
çıtır anne olacak bu da başımıza
Hemde ne çıtır yaa :))
Birde bildirim vardı demi
Hemencecik yapayım. 60.4 maalesef
89,1 sabit conem cumaya inşaallah ama adet oldum.belki yarın bir gün +1 eklenebilir.
Daha sıkı tut parkyy :))
Ben bu sefer inaniyorum ozellikle sizin gibi insanlarin destegiyle hep beraber kurtulucaz inancim tam
Çok iyi canım. Mutlaka vereceksin.

Yaa ama bak sonunda yola geldin tambagim :) bu ara da Nanelibal bezdiriyor ama demek ki o da yola gelecek
Eve bir sürü tatlı geldi az önce, bi lokma bile yemedim. Biraz daha zıplama cezası alırsam felç geçircem çünkü ah benim canım alt bacaklarım
Aferin cekirge
ne çıtır yaa :))
Yhaa durun ne çıtırı, o zamanla belli olacak

Yaa ama bak sonunda yola geldin tambagim :) bu ara da Nanelibal bezdiriyor ama demek ki o da yola gelecek

Aferin cekirge

Yhaa durun ne çıtırı, o zamanla belli olacak

Vallahi Ördeğim siz olmasanız ben hala 82 85 arası in çık yapıyordum emin ol. Şimdiki halime şükürler. 69 larda gelecek ben inaniyorum

Vallahi Ördeğim siz olmasanız ben hala 82 85 arası in çık yapıyordum emin ol. Şimdiki halime şükürler. 69 larda gelecek ben inaniyorum
Ben de inaniyorum da o çiğ kofte ya da dürümden yenmesin! çiğ köfte alirsa en fazla birkaç tane ye tadımlık. Tavuk alirsa da ekmegini yeme, az ye ondan da

Sabah
-20 gram peynir, 4 zeytin, çeyrek simit, 1 gün kurusu
Ara
-10 yaş fıstık
Öğle
-1 dilim fırında somon, 1.5 fırında minik patates, yağsız-tuzsuz-nar ekşili salata, 1 çatal helva
Akşam
-8 yaş fıstık, 5 çiğ badem, 1 muz, sütlü şekersiz kahve

Su: 2.5 litre
Spor: 200 zıplama, 70 squat

Ben de inaniyorum da o çiğ kofte ya da dürümden yenmesinisterdite alirsa en fazla birkaç tane ye tadımlık. Tavuk alirsa da ekmegini yeme, az ye ondan da

Ay insan korkar mi yemekten yaa... ben iradeliyim yemem ama gel gör ki benim koca tuhaf. Yanımıza kahve çerez aldım. Isterseniz yemek almayalim dedi. Kızım direk ben çerezlere idare edemem diyor...
ekmegini yemeyecegiz artık...
bBu arada en son nisan ayında dışardan yemek yedim Erteledim hep... normalde hafta da iki hep disardan isterdim..

Ben bu sefer inaniyorum ozellikle sizin gibi insanlarin destegiyle hep beraber kurtulucaz inancim tam
Hoşgeldin canım :) biz burda ne zayıflayamayanların zayıfladığını gördük.Bende nisandan beri burdayım,bendede hipoglisemi ve insülin direnci var gr gr veriyorum resmen.Belki burda takılmasaydım çoktan vazgeçmiştim bu sevdadan ama burda olunca insan dikkat ediyor.Arkadaşlar kaptanlar insanı motive ediyorlar.Bazen kızarak ceza vererek ama bu seni korkutmasın :) burda hepimiz birinin kilosuyla ilgili sıkıntı olduğunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sende takıldıkça görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…