- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.361
Soğol kuzumolsun iyi toparlamışsın yine de ebruşum
Hemde ne çıtır yaa :))çıtır anne olacak bu da başımıza
Birde bildirim vardı demi5.takım Pazartesi Bildirimleri
tatlitambak (76,5/76,4/0,1)
denhizx (68,1/)
inatettimolacak (73/72/1)
parkbyull (89,1/)
tugce1325 (58,5/58,7/-0,2)
Nanelibal (82,2/)
ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (59,5/59,2/0,3)
morordek ( /59,5/ )
hayat masal (68,4/66,7/1,7/%2,49) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 69, hedef kilosu 64
baharakcil (78,5/75/3,5/%4,46) yeni üye başlangıç: 26 Agustos, başlangıç kilosu 78,5, hedef kilosu 60
Afra48 (59,6/) yeni üye başlangıç: 21 Agustos, başlangıç kilosu 61.2, hedef kilosu 50
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç: 25 Agustos, başlangıç kilosu 68,1, hedef kilosu 57
ricouchjade (95/) yeni üye başlangıç: 5 Eylül, başlangıç kilosu 95, hedef kilosu 60
Hemencecik yapayım. 60.4 maalesefKızlar bugün tartılıp yazdınız mı ben mi görmedim?? ya beni etiketleyin ya da yukarıdaki listeden kendiniz ejleyerek devam edin lütfen
Y Yuppiyayye @parkbyullNanelibal ebrusonmez @hayat masal P printemps
Daha sıkı tut parkyy :))89,1 sabit conem cumaya inşaallah ama adet oldum.belki yarın bir gün +1 eklenebilir.
Çok iyi canım. Mutlaka vereceksin.Ben bu sefer inaniyorum ozellikle sizin gibi insanlarin destegiyle hep beraber kurtulucaz inancim tam
Süpersin hayatım.ebrusonmez canım ay insan istemeyerek spor yapar mı yaaa..
ben işte bugün öyle idim. Evi supurdum. Çocukları uyuttum. Sporumu yaptım.
Akşam da parka çıkaracağıZ çocukları. Bol hareketli bir gün
30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
Haaahaaa Ben geleyim. Hazır sende yiyemiyorken karşına geçer şapırdata şapırdata yerim.Eve bir sürü tatlı geldi az önce, bi lokma bile yemedim. Biraz daha zıplama cezası alırsam felç geçircem çünkü ah benim canım alt bacaklarım
Hanımlar spor yapan eklesin...5 EYLÜL SPOR LİSTESİ
1.tatlıtambak:
30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
2.
3.
4.
Haaahaaa Ben geleyim. Hazır sende yiyemiyorken karşına geçer şapırdata şapırdata yerim.
5 EYLÜL SPOR LİSTESİ
1.tatlıtambak:
30 dk zumba yaptim.
300 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
2.
3.
4.
Yaa ama bak sonunda yola geldin tambagim :) bu ara da Nanelibal bezdiriyor ama demek ki o da yola gelecekHos geldin canim. Ben de 29 yaşındayım. 2 tane çocuğum var. Ben de 3 martta 89.8 ile başladım şuanda 76.4 kiloyum. Bayağı da vermisim yahu:) benimle az uğraşmadılar.morordek i canından bezdirdim diyebilirim.
Hep beraber istediğimiz görünüme kavusacagiz merak etme.
Aferin cekirgeEve bir sürü tatlı geldi az önce, bi lokma bile yemedim. Biraz daha zıplama cezası alırsam felç geçircem çünkü ah benim canım alt bacaklarım
Yhaa durun ne çıtırı, o zamanla belli olacakne çıtır yaa :))
Yaa ama bak sonunda yola geldin tambagim :) bu ara da Nanelibal bezdiriyor ama demek ki o da yola gelecek
Aferin cekirge
Yhaa durun ne çıtırı, o zamanla belli olacak
Ben de inaniyorum da o çiğ kofte ya da dürümden yenmesin!Vallahi Ördeğim siz olmasanız ben hala 82 85 arası in çık yapıyordum emin ol. Şimdiki halime şükürler. 69 larda gelecek ben inaniyorum
Ben de inaniyorum da o çiğ kofte ya da dürümden yenmesinisterdite alirsa en fazla birkaç tane ye tadımlık. Tavuk alirsa da ekmegini yeme, az ye ondan da
Hoşgeldin canım :) biz burda ne zayıflayamayanların zayıfladığını gördük.Bende nisandan beri burdayım,bendede hipoglisemi ve insülin direnci var gr gr veriyorum resmen.Belki burda takılmasaydım çoktan vazgeçmiştim bu sevdadan ama burda olunca insan dikkat ediyor.Arkadaşlar kaptanlar insanı motive ediyorlar.Bazen kızarak ceza vererek ama bu seni korkutmasın :) burda hepimiz birinin kilosuyla ilgili sıkıntı olduğunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sende takıldıkça görürsünBen bu sefer inaniyorum ozellikle sizin gibi insanlarin destegiyle hep beraber kurtulucaz inancim tam
Şimdi geldim spordan bir buçk saat hızlı tempoda nerdeyse çoğu aleti yaptım.Hanımlar spor yapan eklesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?