- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.801
Ayyy orticim gelmis hosgelmis hizir gibi gelmis.. aksmaa sarilirim sana ortim cok yogunum bugun deneyim var.. ordekcim hamis hamis gida zehirlenmesi gecirmis tum gece hastanedeymis bugun doktoruna gidicekti yine.. su listelere bi goz atabilir misin..hatta gecen hafta ordekcimin bizim takimda paylastigi listeyi bulabilirsen liste disi arkadaslari da eklemis oluruz..ben pcyi getirmedim yanima bulamiyim simdiKızlar naberinatettimolacak msj gozume çarptı ne etabı birleşecek...
morordek tatlım çok sevindim hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)..
Yeni bir suru arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler...
Ortim senden naber...:)
85.8 di başlangıç kilomCanim senin kayit kilon neydi bi paylasim alanina bu tarti farkıni sorayim??
Kizlar hepinize tesekkur ederim. Bi sorun yok gibi şimdilik sadece cok halsizim. 2:30'da disciyle randevum var cunku dün ön disim kırıldı. Bu halde nasil ne yapacaklar bilmiyorum ama bi akıl soracagim en azindan... Listeyi ben aksama dogru hallederim artik, 8'e kadar vakit var ne de olsa.. O zamana kadar daha toparlarim diye düşünüyorum.
Kizlar hepinize tesekkur ederim. Bi sorun yok gibi şimdilik sadece cok halsizim. 2:30'da disciyle randevum var cunku dün ön disim kırıldı. Bu halde nasil ne yapacaklar bilmiyorum ama bi akıl soracagim en azindan... Listeyi ben aksama dogru hallederim artik, 8'e kadar vakit var ne de olsa.. O zamana kadar daha toparlarim diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsunmorordek amanın herkesler zayıflamış tek tontiş benmi kaldım acaba kendimi çok saldım haftaya başlıyorum yeniden ortiğim Y Yuppiyayye bile geçmişdir beni kanımça yağmı aldırsam acaba çakdırmadan
Kizlar cok mutluyum dişimi yapıştırdılar yerine
Çok geçmiş olsun canımKizlar hepinize tesekkur ederim. Bi sorun yok gibi şimdilik sadece cok halsizim. 2:30'da disciyle randevum var cunku dün ön disim kırıldı. Bu halde nasil ne yapacaklar bilmiyorum ama bi akıl soracagim en azindan... Listeyi ben aksama dogru hallederim artik, 8'e kadar vakit var ne de olsa.. O zamana kadar daha toparlarim diye düşünüyorum.
Yok be tatlım bende bu hafta artı geldim 100 gr da olsaÇok geçmiş olsunmorordek amanın herkesler zayıflamış tek tontiş benmi kaldım acaba kendimi çok saldım haftaya başlıyorum yeniden ortiğim Y Yuppiyayye bile geçmişdir beni kanımça yağmı aldırsam acaba çakdırmadan
Canım bana bak demişsin ama bendevtelden giriyorumAyyy orticim gelmis hosgelmis hizir gibi gelmis.. aksmaa sarilirim sana ortim cok yogunum bugun deneyim var.. ordekcim hamis hamis gida zehirlenmesi gecirmis tum gece hastanedeymis bugun doktoruna gidicekti yine.. su listelere bi goz atabilir misin..hatta gecen hafta ordekcimin bizim takimda paylastigi listeyi bulabilirsen liste disi arkadaslari da eklemis oluruz..ben pcyi getirmedim yanima bulamiyim simdi
Canım bana bak demişsin ama bendevtelden giriyorum
İyi çok şukur bayramdan sonra dönerim canım aranıza telden ara ara girip okuyorum sen nasılsınNe zaman dönüyorsun evine canım özledik seni. Tatil nasıl geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?