Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar öncelikle
kollontai inatettimolacak morordek

08.09.2016

08:30-09:00
salam peynir bir adet çörek şekersiz çay

12:30-13:30
yarım dilim etliekmek salata

akşam yok

suda 1,5 litre

dün tam bir faciaydım yiyecekler tercihim dışı mecburiyettendi

bndan aonra akşam yemeklerini yememeye karar verdim

şu an adetliyim çok üzgünüm kilo veremedim ama almıştım sağlam bir ödemi üzerimde tutmadığım içinde memnunum sanırım akşam yemedğim için oldu bu..

geçen hafta 89,1
bu hafta 89.7
fark +600

Ayyy orticim gelmis hosgelmis hizir gibi gelmis.. aksmaa sarilirim sana ortim cok yogunum bugun deneyim var.. ordekcim hamis hamis gida zehirlenmesi gecirmis tum gece hastanedeymis bugun doktoruna gidicekti yine.. su listelere bi goz atabilir misin..hatta gecen hafta ordekcimin bizim takimda paylastigi listeyi bulabilirsen liste disi arkadaslari da eklemis oluruz..ben pcyi getirmedim yanima bulamiyim simdi

***5. Takım 481. Etap***

tatlitambak (76,5/76,2/0,3/%0,39)
denhizx (68,1/68,2/-%0,14)
inatettimolacak (73/71,5/1,5/%2,05)
parkbyull (89,1/89,7/-0,6/%-0,67)
tugce1325 (58,5/57,6/0,9/%1,54)
Nanelibal (82,2/81,5/0,7/%0,85)

3kilo tarti farki eklenecekti onu sormamiz lazim birine ordekcim de yok ben de pek hakim degilim boyle durumlara

5. Takım Ortalaması: 0,670

Kizlar hepinize tesekkur ederim. Bi sorun yok gibi şimdilik sadece cok halsizim. 2:30'da disciyle randevum var cunku dün ön disim kırıldı. Bu halde nasil ne yapacaklar bilmiyorum ama bi akıl soracagim en azindan... Listeyi ben aksama dogru hallederim artik, 8'e kadar vakit var ne de olsa.. O zamana kadar daha toparlarim diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. Bir daha böyle tatsız şeyler yaşamazsiniz inşaallah... disinde kötü zamana denk gelmis

geçmiş olsun morordek

Hoşgeldin canım. Öncelikle okudum yazdıklarını çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun.
kilo bildirimi yaptın mi kaç kilosun suan

Çok geçmiş olsun canım

Yok be tatlım bende bu hafta artı geldim 100 gr da olsa ama bayram dönüşü inşallah 67 lere başlamış olurum şuan 68.2 yim işte :)

Canım bana bak demişsin ama bendevtelden giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…