- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.821
Sabahki tartidaki rakam net söylense aslında çözecek bir şey kalmıyor
Sabahki tartidaki rakam net söylense aslında çözecek bir şey kalmıyor
Kızlar paylasım alanına da yazmıstım ama burdan devam edeceksek buraya kopyalayayım :)Sabahki tartidaki rakam net söylense aslında çözecek bir şey kalmıyor
Alla allaYanlış canım, 85 li bildirim yok, en son zaten 82.2 yapılmış. Ha bugün öyle olsaydı +3 eklenebilirdi ama şuan için söz konusu değil gibi görüyor
Kızlar paylasım alanına da yazmıstım ama burdan devam edeceksek buraya kopyalayayım :)
Bu arkadasımız en son 82.2 bildirdi ama tatildeydi ve tartısı farklıydı. Sonra evine geldi. Gecen hafta bildirim yapamadı cunku henuz tartı almamıstı. Sonra ise ilk tartıya cıktıgında 85 kg bildirim yaptı. Önceki tartısından 3 kg fazla tartıyordu yani bu yeni tartı.
Bugun ise yeni tartısı ile 81,5 bildirimini yaptı. O yuzden ben 82,2'ye +3 eklemem gerektigini dusunuyorum? Yanlıs mı?
Aklım almadı ama öyle diyorsanız öyledir madem :)Tatlım ortada artılık bir durum yok, aynen hesapladığın gibi devam et. Herşey zaten normale dönmüş yeni tartı ile
Aklım almadı ama öyle diyorsanız öyledir madem :)
82,2/81,2/1/%0,61 olarak bildirim yapıyorum o halde (yuzdesini 2'ye bölmüs durumda 0,61 cıkıyor).
Kuzum şöyle dusun bu arkadaş tartısı +3 gösterip 85 olduğunda burada hiç bildirim yaptı mı? Çünkü en son bildirisi 82.2Alla alla
Ama kendini 82 sanarken aslında 85'mis yeni tartısına göre?
Senin adına sevindim canım :))Kizlar cok mutluyum dişimi yapıştırdılar yerine
Canim kiz tatilde katildi aramiza zateeennnnnnn farkedemezdi oncesi neydi diye yani... gelince o da sok oldu.. gitti tarti aldi evine gecince ordaki tartiyi yazlikta birakti.. tartiyi aldi tartildi 85..1gunde 3kilo almis olamaz diye düşünüyorum
YaptiiiiiiiiiiiiKuzum şöyle dusun bu arkadaş tartısı +3 gösterip 85 olduğunda burada hiç bildirim yaptı mı? Çünkü en son bildirisi 82.2
Sen beni anlamaklmakta ısrar ediyorsun.Yaptiiiiiiiiiiii
26 Agustos'ta 82.2 ile bildirim yaptı.Buradan yazayım.
Canım şimdi bu kardes 26 ağustos da 82.2 tartiya çıkıp bildirim yapmış. 2 hafta bildirim yapmamış.
Tatilden ne zaman döndü ? Tatilden dönerken Kilosu kaçtı. Buna bakılsın diyorum. Yani sonuçta 85 ile bildirim yapılmamış hiç bu nedenle bunu böyle yaptırım yapılamaz, diye düşünüyorum.
Hosbuldum tatlimHoşgeldin canım. Öncelikle okudum yazdıklarını çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun.
kilo bildirimi yaptın mi kaç kilosun suan
Ellerine saglik canim paylas cok guzel olmusOnceki etaplarda tartı farkı bu şekilde eklenmis. O yuzden Nanelibal'a tartı farkını ekliyorum.
***5. Takım 482. Etap***
tatlitambak (76,5/76,2/0,3/%0,39)
denhizx (68,1/68,2/-0,1/-%0,14)
inatettimolacak (73/71,5/1,5/%2,05)
parkbyull (89,1/89,7/-0,6/%-0,67)
tugce1325 (58,5/57,6/0,9/%1,54)
Nanelibal (85/81,5/3,5/%2,06) tartı degisikligi nedeniyle tartı farkı başlangıç kilosuna 2.8 kg eklenmistir. Gecen hafta bildirim yapmadıgı icin yüzdesi 2'ye bölündü.
hayat masal (66,7/65,3/1,4/%2,10) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 69, hedef kilosu: 64
baharakcil (75,5/75,5/0/%0) yeni üye başlangıç tarihi: 26 Agustos, başlangıç kilosu: 78,5, hedef kilosu: 60
5. Takım Ortalaması: 0,916
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?