- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.781
Haaa şöyle kuzum yaaa biz senin için kötü bişey düşünmeyiz dışardan konuya bakanlar olarak düşüncemiz di bu sende aynı düşünüyorsun hayırlısı ile inşallah evliliğinin kurtulsun..Tamam kızlar sizi dinliyorum veee şuanda boşanmayı kafamdan attım kızımda bugün çok mutlu geldi okuldanaralarında ilişki olmadığına artık eminim sadece eşimin o konuşurken uzatmaması gerekirdi bide benden saklamaması gerekirdi olan oldu artık deyip yoluma bakıcam eşimede dedim bana zaman ver oda tamam yeterkiii sen yanında kalmama izin ver ben senin güvenini tekrar kazanmak için mücadele edeyim dedi şimdilik kapattık bu konuyu haftaya tekrar kaldığım yerden diyetime başlıyorum hadi bakemmm topiğin delüsüüüü geldiiii bu arada kaç kilo olduğumuda bilmiyorum eğer kilo aldıysam morordek vurur beni
tuvalet e çıktıysa n canimKilom uyandim 65.6 di simdi tartildim 65.3
Ay cnm ya ayni bizim kopek evde brslemiyorduk disarda bakiyorduk bahcede yavruyken aldik bizimle buyudu resmen ama bi gun uyandik ki ölmüs kedimizde kaybolmustu otlarin altinda kalmisti olmustu geriye bi tek yavrusu kaldi bize aklima geldi
Tsk cnmolur öyle vakalar başın sağolsun....
***5. Takım 481. Etap***
tatlitambak (76,5/)
denhizx (68,1/68,2/-%0,14)
inatettimolacak (73/71,5/1,5/2,05)
parkbyull (89,1/)
tugce1325 (58,5)
Nanelibal (82,2/81,5/0,7/0,85)
3kilo tarti farki eklenecekti onu sormamiz lazim birine ordekcim de yok ben de pek hakim degilim boyle durumlara
5. Takım Ortalaması:
HimmHaaa şöyle kuzum yaaa biz senin için kötü bişey düşünmeyiz dışardan konuya bakanlar olarak düşüncemiz di bu sende aynı düşünüyorsun hayırlısı ile inşallah evliliğinin kurtulsun..
tuvalet e çıktıysa n canim
Canim okulda deneydeyim su anda yogun gunume denk geldi benim de ekleyemedim sizi.. gecen haftanin listesini bulmam lazim bilgisayarimi da getirmedim yanima telden zor oluyo gercekten. Siz gecen haftaki kilonuzla guncel kilonuzu ekleyip devam edin ben eve gecince guzel bi liste hazırlarimBiz niye yokuz kiinatettimolacak
Tmm cnm benim e seni tutmayalim o zmnCanim okulda deneydeyim su anda yogun gunume denk geldi benim de ekleyemedim sizi.. gecen haftanin listesini bulmam lazim bilgisayarimi da getirmedim yanima telden zor oluyo gercekten. Siz gecen haftaki kilonuzla guncel kilonuzu ekleyip devam edin ben eve gecince guzel bi liste hazırlarim
Canim senin kayit kilon neydi bi paylasim alanina bu tarti farkıni sorayim??İlk hedefime 1.600 kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?