- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.761
Valla haklısın yalan söylediğini anlamamışmı. Ama sen yine emin olmadan yapma birşeyler. Sen artık üzme kendini kızın için. Çokta tatlı kıyamam ona ben. Beraber bir doktora gidin sende istersen. Belki iyi gelir. Dertleşecek birine ihtiyacın olursa biz hep burdayız. Elimizden geldiği kadar sana yardımcı oluruz inşallah canımBende ona kiyamiyorum zaten beni buraya getiren bu insanla ayni ortamda tutanda o zaten yalniz bu kadin bana mesaj atti v kaza gecirmis hastanede dedi hemen bana gel birlikde gidelim dedi bende eve bir ugrayim dedim sonra nedense bu olaydan onceydi v yi aramak gecti icimden bende aradim v olan kiside tovbe estagfurullah kiz ne kazasi sapasaglamim ben kim dedi sana dedi birsey buldum sonra bu kadina gelmicem ben canim sen git acil isim cikdi dedim bugun dedimki v kaza yapmis diye aradin sen beni dedim okudugum kuran carpsin demedim ben sana oyle birsey dedi sen yalnis anlamissin dedi ben sokkk beyin oyunu yapiyorsanki hafiza kayibim var delimidir nedir yalaninin 1.ci yalani bu 2. Ci yalani kocam hic para vermiyor cocuklara bakmiyor dedi adam cocuklarin kolej paralarini oduyor ekstra ozel dersler aldiriyor tum cocuklarin masraflarini karsiliyor bunuda ogrendim yalan soyluyor 3.cu yalani cocuklara adam bakiyor haftanin 1 gunu annedeler kadin arasira isterse aliyor sonra geri veriyor 4.cu yalani bosandim dedi en son gorustugumde bu olaydan once dun daha bosanma davasi bile acilmamis hayati yalandan ibaret yinede esimde suclu diyorum o kadar gitmeseydi madem oyle hareketler ediyor ne halt yemeye gidiyor demi ama
Tamam kızlar sizi dinliyorum veee şuanda boşanmayı kafamdan attım kızımda bugün çok mutlu geldi okuldanaralarında ilişki olmadığına artık eminim sadece eşimin o konuşurken uzatmaması gerekirdi bide benden saklamaması gerekirdi olan oldu artık deyip yoluma bakıcam eşimede dedim bana zaman ver oda tamam yeterkiii sen yanında kalmama izin ver ben senin güvenini tekrar kazanmak için mücadele edeyim dedi şimdilik kapattık bu konuyu haftaya tekrar kaldığım yerden diyetime başlıyorum hadi bakemmm topiğin delüsüüüü geldiiii bu arada kaç kilo olduğumuda bilmiyorum eğer kilo aldıysam morordek vurur beni
Betüş um sen de bendensin. Ben de şimdilik 4 düşünüyorum
Hahhhaa biz 7ben kalabalık ailelere hep özenirdim... hala özenirim... arkadaşlarımdan 4 kardeş olanlar var ayyy ne mikemmelsiniz diyorum onlara cıvıl cıvıl düşünsene :) tabi evde huzur da olmalı o ayrı.... ruh hastası insanlar çocuk sahibi olmasın bence :)
Kilom uyandim 65.6 di simdi tartildim 65.3Kizlar ordekcim dun zehirlenmis sanirim hastaneye goturmusler listeyi paylastim ben herkes kendi kilosun ekleyebilir mi acaba?? Yogunum ben de bugun biraz.. deneylerim var ara ara girip bakmaya calisicam..
Listedisi olan arkadaslar da kendini listenin altindan eklemeye devam edebilir
Hahhhaa biz 74 bizde erkek sayisi ama cok guzel
Hadi yaa tüh neden zehirlenmiş acaba?İnşallah toparlamıştırKizlar ordekcim dun zehirlenmis sanirim hastaneye goturmusler listeyi paylastim ben herkes kendi kilosun ekleyebilir mi acaba?? Yogunum ben de bugun biraz.. deneylerim var ara ara girip bakmaya calisicam..
Esimgilde 8 kardesler cok guzel bi ortam bazi insanlar korkabilir ama insanin ici temiz oldumu pekte goze grlmiy cunku super bi sey kardeslerim ve esimin ailesi iyi varartık bi tarafımı yırtsamda böyle bir kalabalık ailem olamaz kaçtı o tren :))
Ay cnm ya ayni bizim kopek evde brslemiyorduk disarda bakiyorduk bahcede yavruyken aldik bizimle buyudu resmen ama bi gun uyandik ki ölmüs kedimizde kaybolmustu otlarin altinda kalmisti olmustu geriye bi tek yavrusu kaldi bize aklima geldi
Kizlar ordekcim dun zehirlenmis sanirim hastaneye goturmusler listeyi paylastim ben herkes kendi kilosun ekleyebilir mi acaba?? Yogunum ben de bugun biraz.. deneylerim var ara ara girip bakmaya calisicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?