Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla haklısın yalan söylediğini anlamamışmı. Ama sen yine emin olmadan yapma birşeyler. Sen artık üzme kendini kızın için. Çokta tatlı kıyamam ona ben. Beraber bir doktora gidin sende istersen. Belki iyi gelir. Dertleşecek birine ihtiyacın olursa biz hep burdayız. Elimizden geldiği kadar sana yardımcı oluruz inşallah canım

Son düzenleme:
Ben bu hafya kilo verememişim. 75.50 de kalmışım . Ama çok kötü karnım belki ondandır. Ne tuvalete çıkabiliyorum. Ne de nezlem bitmedi. Bakalım önümüzdeki hafta bayramda evdeyim. Bol bol spor yaparım.

Kızlar ben dün gece arkadaşta kaldım. En son ki tartildigim kilomu yazacağım.
76.2 öptüm sizi eve gidince ugrarim yine

zaman herşeyin ilacıdır, azıcık zamana bırakın bence de. varsa bişey de zaten ortaya çıkacaktır. ne laflar ediyoruz neler düşünüyoruz ama işin ucunda çocuk olunca akan sular duruyor işte. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

bu arada kaptanlar sizi etiketlemeyi unutmuşum inatettimolacak morordek #204743

Betüş um sen de bendensin. Ben de şimdilik 4 düşünüyorum

ben kalabalık ailelere hep özenirdim... hala özenirim... arkadaşlarımdan 4 kardeş olanlar var ayyy ne mikemmelsiniz diyorum onlara cıvıl cıvıl düşünsene :) tabi evde huzur da olmalı o ayrı.... ruh hastası insanlar çocuk sahibi olmasın bence :)

Kizlar ordekcim dun zehirlenmis sanirim hastaneye goturmusler listeyi paylastim ben herkes kendi kilosun ekleyebilir mi acaba?? Yogunum ben de bugun biraz.. deneylerim var ara ara girip bakmaya calisicam..
Listedisi olan arkadaslar da kendini listenin altindan eklemeye devam edebilir

Hahhhaa biz 7 4 bizde erkek sayisi ama cok guzel

Kilom uyandim 65.6 di simdi tartildim 65.3

Aaaa geçmiş olsun morordek

En son bildirdiğim kilom 82.2
Bu hafta 81.5
Fark - 700 Ama ben bu hafta tartıda regl, tartı değişikliği derken 85i bile görmüştüm.

Listeye biri ekleme yapınca ben de yapayım ondan görüp Ben de gidiyorum bugün, memkün olduğu kadar girmeye çalışcam.

Hadi yaa tüh neden zehirlenmiş acaba?İnşallah toparlamıştır

***5. Takım 481. Etap***

tatlitambak (76,5/)
denhizx (68,1/68,2/-%0,14)
inatettimolacak (73/)
parkbyull (89,1/)
tugce1325 (58,5)
Nanelibal (82,2/)

5. Takım Ortalaması:

çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur inatettimolacak morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…