Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım sadece farklı fikirlerdeyiz orta yol bulamadık :)))))) neyse bir sonuca varır zaten Bahar gelince yada başka tecrübeli arkadaşların fikirleriyle

Kizlar ben dun basima gelenleri anlatayim size. 16 saat icinde neler atlattim

Dun yola çıktık, memlekete geliyoruz. Yolda tavuk yedik, sosu cok fazlaydi, yerken cok rahatsız olmadım ama sonradan mideme bir oturdu. Neyse yolu tamamladik gec de olsa eve vardık. Aksam da hafif gecistirdim. Zaten hafif ishal de baslamisti ama bunla gecer diyordum. Yataga giderken midem bir bulanmaya başladı ki aman Allahim! Bir yandan bagirsaklar da hareketli nasil bir agri basladi. Benim bünye böyle durumlarda panige kapılıp şalteri kapatıyor. Gene kapattı ve ben bayilmisim. Bayilirken de banyoda dusakabine çarpmışım yüzümü, kendime geldiğimde sol ön dişim kırıktı. Sonra kendime geldim bi elimi yuzumu yıkayayım derken ben küt diye bir daha bayıldım. Artik acile gittik, serum falan yedim. Giderken kusma da başladı, acilde de devam etti. Gece 3:30 gibi eve donebildik. Bildiğiniz zehirlendim ve ön diş de gitti.

Bugün sabah da ilk işim tabi kadın doguma gitmek oldu. Allahtan bir sıkıntı yok zaten kanama falan da olmadi. Sonra da dişçiye gittim elimde diş parçasıyla. Neyse ki anesteziye falan gerek kalmadan yapıştırdı parçayı yerine. Allahim kimseyi dişsiz birakmasin cok fenaydi.

Iste bu da boyle bi anımdı

Çok geçmiş olsun canım baya bişey olmuş yaa ben sadece zehirlendin sanmıştım sen bide bayılıp kendini çarpmışsın.Allah korumuş

Geçmiş olsun canım ya...
Çok şukur iyisiniz ufaklıkla az şey değil atlattığın...
Bu arada kaç defa etiketledim seni bugün görmedin mi..

Çok geçmiş olsun canım baya bişey olmuş yaa ben sadece zehirlendin sanmıştım sen bide bayılıp kendini çarpmışsın.Allah korumuş
Evet ya o daha fena yaptı resmen.
Geçmiş olsun canım ya...
Çok şukur iyisiniz ufaklıkla az şey değil atlattığın...
Bu arada kaç defa etiketledim seni bugün görmedin mi..
Canim inan kosturmacadan ayrı ayrı bakamadım
Dönmüşsün hoşgeldin :)

Slm güzellikler ne yapiyorsunuz ben cok yoruldum temizlik yaptim A dan Z ye kadar ev bi OHHHH BE cekti resmen ama bnde bittim tabi banyoyu deterjanladim dursun biraz bnde size bi bakim bugun valla bir saat yurudum e bide bu saate kadar calistim iki ufak kutu puding tek yedim

Canim artik listeye aldik seni o yuzden ekstra dikkat etmen gerek

çok çok geçmiş olsun canım benim zaten tavuk çok sosluysa kesin tarihi falan geçmiş oluyor kokusunu gidermek için öyle yapıyorlarmış eşimin hı tanıdığı söylemiş ti bi ara

Ah bi boyle olsam 62 kiloydum
olurdun inşallah canım

morordek cim fark ettin mi tam mezun olabileceğim kilo ya düşmüşüm 56 ya şurada 1.6 kilo kaldı ayy çok heyecanlı
Eltim benden bir sene önce doğum yaptı ben doğumdan çıktığım da 64 tüm o dogumundan bir sen e sonra 64 işte bu devamlı benimle kilo kıyafet ayakkabı kıyas yarısında neyse geçen kv deyiz tartıyı getirdi tugce hadi gel dedi ilk kendi tartildi kaç dedim 61 tabi pek mutlu beni yine 63 64 sanıyor bir çıktım tartiya tok karnıma üstelik kıyafetli 59 böyle kaldı benim elti
Dipnot:Kapalı biri olduğum için dar giyinmezsem çok kilo verdiğim anlaşılmıyor

Ayyy okurken içim gitti yaa. Aman ha dikkatli ol bu gebelik boyunca cidden kotu birgun olmus. Neyseki ikiniz de iyisiniz.

Evet bugün ki menum

sabah 10.30 da
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt

öğlen 16.00
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt

Akşam.19.30
1 kase yoğurt zencefil zerdecal ve tarçınlı olacak
Eşim yemek yerken 1 parça tavuk attım agzima ve 2 catal da kek yedim.
şu 3 lt geçiyor.
Spor ise şimdi 3 parca hali yikadim. Bittim ben yani...
Pazartesi itibariyle hersey daha düzenli olacak hayatım da kızlar. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…