- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.841
Denedim denedim, şu an parke üzerinde tartılıyorum 5 litre damacanayla çıktığımda tam +5 oluyor.
Benim yazlıktaki kilom eksikmiş, orda en son 82.2 gelmiştim, ertesi gün burda tartıldığımda 85lerdeydim sonra kendimi saldım o sinirleBugün sabah 84.5 çıktım 1 kilo inmişim ama bence 82-83 kiloyum yine regl şişliğim var.
Bu hafta muhtemelen 82-83 arası gelicem yani cuma günü.
@nananaisApriL_2007
Pazar günü bunu yazdi kiz.. biz niye sonuclarla oynayip haksiz rekabet yaratalim ki niye boyle bi konuma dustuk anlamis degilim.. kiz dikkat etti verdi ve bence bizin yaptigimiz hesap gibi oluyo son durum
İyi çok şukur bayramdan sonra dönerim canım aranıza telden ara ara girip okuyorum sen nasılsın
Ay sagol sekerim de neden cok merak ettim
Çok geçmiş olsun canım baya bişey olmuş yaaKizlar ben dun basima gelenleri anlatayim size. 16 saat icinde neler atlattim
Dun yola çıktık, memlekete geliyoruz. Yolda tavuk yedik, sosu cok fazlaydi, yerken cok rahatsız olmadım ama sonradan mideme bir oturdu. Neyse yolu tamamladik gec de olsa eve vardık. Aksam da hafif gecistirdim. Zaten hafif ishal de baslamisti ama bunla gecer diyordum. Yataga giderken midem bir bulanmaya başladı ki aman Allahim! Bir yandan bagirsaklar da hareketli nasil bir agri basladi. Benim bünye böyle durumlarda panige kapılıp şalteri kapatıyor. Gene kapattı ve ben bayilmisim. Bayilirken de banyoda dusakabine çarpmışım yüzümü, kendime geldiğimde sol ön dişim kırıktı. Sonra kendime geldim bi elimi yuzumu yıkayayım derken ben küt diye bir daha bayıldım. Artik acile gittik, serum falan yedim. Giderken kusma da başladı, acilde de devam etti. Gece 3:30 gibi eve donebildik. Bildiğiniz zehirlendim ve ön diş de gitti.
Bugün sabah da ilk işim tabi kadın doguma gitmek oldu. Allahtan bir sıkıntı yok zaten kanama falan da olmadi. Sonra da dişçiye gittim elimde diş parçasıyla. Neyse ki anesteziye falan gerek kalmadan yapıştırdı parçayı yerine. Allahim kimseyi dişsiz birakmasin cok fenaydi.
Iste bu da boyle bi anımdı
Geçmiş olsun canım ya...Kizlar ben dun basima gelenleri anlatayim size. 16 saat icinde neler atlattim
Dun yola çıktık, memlekete geliyoruz. Yolda tavuk yedik, sosu cok fazlaydi, yerken cok rahatsız olmadım ama sonradan mideme bir oturdu. Neyse yolu tamamladik gec de olsa eve vardık. Aksam da hafif gecistirdim. Zaten hafif ishal de baslamisti ama bunla gecer diyordum. Yataga giderken midem bir bulanmaya başladı ki aman Allahim! Bir yandan bagirsaklar da hareketli nasil bir agri basladi. Benim bünye böyle durumlarda panige kapılıp şalteri kapatıyor. Gene kapattı ve ben bayilmisim. Bayilirken de banyoda dusakabine çarpmışım yüzümü, kendime geldiğimde sol ön dişim kırıktı. Sonra kendime geldim bi elimi yuzumu yıkayayım derken ben küt diye bir daha bayıldım. Artik acile gittik, serum falan yedim. Giderken kusma da başladı, acilde de devam etti. Gece 3:30 gibi eve donebildik. Bildiğiniz zehirlendim ve ön diş de gitti.
Bugün sabah da ilk işim tabi kadın doguma gitmek oldu. Allahtan bir sıkıntı yok zaten kanama falan da olmadi. Sonra da dişçiye gittim elimde diş parçasıyla. Neyse ki anesteziye falan gerek kalmadan yapıştırdı parçayı yerine. Allahim kimseyi dişsiz birakmasin cok fenaydi.
Sende durumlar ne alemde sporu düzene oturtabildin mi...Çok geçmiş olsun canım baya bişey olmuş yaaben sadece zehirlendin sanmıştım sen bide bayılıp kendini çarpmışsın.Allah korumuş
Evet ya o daha fena yaptı resmen.Çok geçmiş olsun canım baya bişey olmuş yaaben sadece zehirlendin sanmıştım sen bide bayılıp kendini çarpmışsın.Allah korumuş
Canim inan kosturmacadan ayrı ayrı bakamadımGeçmiş olsun canım ya...
Çok şukur iyisiniz ufaklıkla az şey değil atlattığın...
Bu arada kaç defa etiketledim seni bugün görmedin mi..
Canim artik listeye aldik seni o yuzden ekstra dikkat etmen gerekSlm güzellikler ne yapiyorsunuz ben cok yoruldum temizlik yaptim A dan Z ye kadar ev bi OHHHH BE cekti resmen ama bnde bittim tabi banyoyu deterjanladim dursun biraz bnde size bi bakim bugun valla bir saat yurudum e bide bu saate kadar calistim iki ufak kutu puding tek yedim
Valla tatlım hergün 1 saat yürüyorum :) iyi oluyo.Ama 2 gündür hastayım yürüyemedim.Özledik seni ya gel bir an önceSende durumlar ne alemde sporu düzene oturtabildin mi...
Olursun yine tatlımAh bi boyle olsam 62 kiloydum
çok çok geçmiş olsun canım benim zaten tavuk çok sosluysa kesin tarihi falan geçmiş oluyor kokusunu gidermek için öyle yapıyorlarmış eşimin hı tanıdığı söylemiş ti bi araKizlar ben dun basima gelenleri anlatayim size. 16 saat icinde neler atlattim
olurdun inşallah canımAh bi boyle olsam 62 kiloydum
Kizlar ben dun basima gelenleri anlatayolmuş. 16 saat icinde neler atlattim
Ay sagol sekerim de neden cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?