Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok çok geçmiş olsun canım benim zaten tavuk çok sosluysa kesin tarihi falan geçmiş oluyor kokusunu gidermek için öyle yapıyorlarmış eşimin hı tanıdığı söylemiş ti bi ara
Ayy o zaman kesin oyleydi. Nasil mahvetti beni ya
Aaa supersin canim
Mezun olmak istiyor muydun sen peki bu kiloda? Burda takilacaktin ama mezun edecek miydik? Yazmadim listeye gerci
Ayyy okurken içim gitti yaa. Aman ha dikkatli ol bu gebelik boyunca cidden kotu birgun olmus. Neyseki ikiniz de iyisiniz.
Evet canim baya kötü bi gündü. Neyse ki ucuz atlattim
Doğru bildiğin şeyin arkasında duran,haksızlığa tahammül edemeyen biri hissettim seni o anda
Ya bi ara sırf artık laf etmesinler diye 82.2'den islem yapacaktim ama icime de sinmiyordu. Sonra baktim iste onceden başka takımlar nasıl yapmis diye, o zaman verdim artik kararimi. Yanlissa Bahar kaptan soyler zaten duzeltiriz napalim. Ama bence boyle dogru..

Bugünkü menum
Sabah
Dükan krebi
Domates salatalık peynir
Çay şekersiz
Akşam
Tavuk haşlama
Çoban salata
Yemekten sonra bir sütlü sade kahve
Arada sinameki ve kiraz sapı çayı içtim
Su2.5 litre spor yok bayram temizliği yaptım
Eşim olmayınca küçük bebeğim var çıkamıyor um

slm kızlar bizim tatil erzurumda son buldu can sıkıcı olaylar yasandı o yuzden baslamadan bitti salı gün ankaraya döndük binada mantolama devam ediyo bu akşam nihayet bitti evi accık topladık yarın bursaya gideceğiz muhtemelen bayram sonu aktif katılım yapacağım
ördeğim büyük geçmiş olsun tatlım gecmişi okuyamadım sadece son sayfayı okuyabildim

Bence de böyle doğruydu. Ben olsam ben de öyle yapardım...

Yok canım 56 da mezun olacağım daha sonra grupta takılıp 1 2 kilo daha vereceğim insallah
Bende sizi özledim kızlar :)..
Çocuklar nasıl hadi bakalım yakında mezunda olucaksın aferin sana...:)
iyiler ablası hastalık falan atlattık ama iyiyiz şükür ..teşekkürler bu arada canım

Ayy acep ben mezun olabilecek miyim. Pis boğazım ben yaa
olursun canım tabi kaç kilo vermişsin burda benim verilecek kilom azdı

Sen yinemi detox şok diyet yapıyosun :) bu ne böyle patates patates bende yedim patates bugün ama mecburiyetten afedersin ishal oldumda

Bende menümü paylaşayım
Sabah:2 dl etimek+1,5 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık,biber
Öğlen:yarım kuşbaşılı pide +1 ayran
Akşam:1 adet haşlanmış patates+1 adet şişe kola ( bu menü mecburiyetten oldu ishal oldum 3 gündür sıkıntılıydım zaten ne kola severim ne patates işte mecbur yedik içtik)
Su:3 lt üstü
Spor:yok hastayım

Sen yinemi detox şok diyet yapıyosun :) bu ne böyle patates patates bende yedim patates bugün ama mecburiyetten afedersin ishal oldumda

Yok canım ya arkadaşta kaldım. Canim istedi patates haşla diye. Eve gelince kocam da patates salatası isteyince böyle oldu. Yarın bomba gibi sağlıklı menülerim le buradayım. Bu hafta hiç istediğim gibi olmadı Beslenmem. O yüzden bana bayram da cisslar yasak. Geçmiş olsun bu arada sana da ishal zor

Gunaydin sevgili takimimmm

Dunku yorgunlugun ve badirelerin ardindan bugün daha da iyiyim, çok şükür. Dun yediklerimi paylasayim bari ben de sizle, malum hic bu kadar az yememistim

Sabah: 1 haslanmis patates

Ogle: 1 muz, 1 seftali

Aksama dogru: 3/4 kase corba

Aksam: 1 muz

Evet dun dukkani boyle kapatmistim ama bugün tum istahimla dönüyorum insallah

morordek geçmiş olsun bu arada
Tesekkur ederim canım
Sagol kaptanım, nazar çıktı diyelim :)
Sana da gecmis olsun mu demek lazim tatiliniz yarıda kalmis
morordek . Ay cnm bnim cok gecmid olsun kendine cok dikkat et ve mumkunse hazirdan uzak dur cnm benim ya cok sukur kotu bir sey olmadi
Evet canim haklisin aslinda hazir yemek yememek en iyisi ama yolda olunca maalesef durup bir yerde yemiştik
Tamam canım o zaman sen hatirlatirsin 56 olunca
Yaa sen de mi ishalsin? Gecmis olsun canim

Evet tatlım ya sorma bugünde yola çıkıcam inşallah akşama kadar bitmiş olur.Ben dışardanda yememiştim bişey ama anlamadım neden oldu.

Günaydınnnn dünkü menüm hadi hayırlısı morordek
SABAH 07.00:
1 yumurta
2 dilim domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 dilim ekmek

ÖĞLE 12.00:
1 şeftali
1 salkım üzüm

ARA 13.00:
1 maden suyu sade
AKŞAM 18.00:
yarım lahmacun
2.5 LT fazla su
spor yok, sayılırsa 3 saat ayakta bebek sallama aralıksız
Arkadaşlar tartımın pili çok zayıflamış kiloyu tartmıyor bu hafta içinde yenilicem inşallah.

Evet tatlım ya sorma bugünde yola çıkıcam inşallah akşama kadar bitmiş olur.Ben dışardanda yememiştim bişey ama anlamadım neden oldu.
Bazen oluyor iste canım gecer insallah
Bu menu daha iyi. Lahmacundan vazgecemiyoruz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…