- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.861
Ayy o zaman kesin oyleydi. Nasil mahvetti beni yaçok çok geçmiş olsun canım benim zaten tavuk çok sosluysa kesin tarihi falan geçmiş oluyor kokusunu gidermek için öyle yapıyorlarmış eşimin hı tanıdığı söylemiş ti bi ara
Aaa supersin canimmorordek cim fark ettin mi tam mezun olabileceğim kilo ya düşmüşüm 56 ya şurada 1.6 kilo kaldı ayy çok heyecanlı
Eltim benden bir sene önce doğum yaptı ben doğumdan çıktığım da 64 tüm o dogumundan bir sen e sonra 64 işte bu devamlı benimle kilo kıyafet ayakkabı kıyas yarısında neyse geçen kv deyiz tartıyı getirdi tugce hadi gel dedi ilk kendi tartildi kaç dedim 61 tabi pek mutlu beni yine 63 64 sanıyor bir çıktım tartiya tok karnıma üstelik kıyafetli 59 böyle kaldı benim elti
Dipnot:Kapalı biri olduğum için dar giyinmezsem çok kilo verdiğim anlaşılmıyor
Evet canim baya kötü bi gündü. Neyse ki ucuz atlattimAyyy okurken içim gitti yaa. Aman ha dikkatli ol bu gebelik boyunca cidden kotu birgun olmus. Neyseki ikiniz de iyisiniz.
Ya bi ara sırf artık laf etmesinler diye 82.2'den islem yapacaktim ama icime de sinmiyordu. Sonra baktim iste onceden başka takımlar nasıl yapmis diye, o zaman verdim artik kararimi. Yanlissa Bahar kaptan soyler zaten duzeltiriz napalim. Ama bence boyle dogru..Doğru bildiğin şeyin arkasında duran,haksızlığa tahammül edemeyen biri hissettim seni o anda
Insallah bitanemçok çok geçmiş olsun canım benim zaten tavuk çok sosluysa kesin tarihi falan geçmiş oluyor kokusunu gidermek için öyle yapıyorlarmış eşimin hı tanıdığı söylemiş ti bi ara
olurdun inşallah canım
Bende sizi özledim kızlar :)..nilsub hoşgeldin canim özledik seni
Ayy o zaman kesin oyleydi. Nasil mahvetti beni ya
Aaa supersin canim
Mezun olmak istiyor muydun sen peki bu kiloda? Burda takilacaktin ama mezun edecek miydik? Yazmadim listeye gerci
Evet canim baya kötü bi gündü. Neyse ki ucuz atlattim
Ya bi ara sırf artık laf etmesinler diye 82.2'den islem yapacaktim ama icime de sinmiyordu. Sonra baktim iste onceden başka takımlar nasıl yapmis diye, o zaman verdim artik kararimi. Yanlissa Bahar kaptan soyler zaten duzeltiriz napalim. Ama bence boyle dogru..
Bende sizi özledim kızlar :)..
Çocuklar nasıl hadi bakalım yakında mezunda olucaksın aferin sana...:)
Yok canım 56 da mezun olacağım daha sonra grupta takılıp 1 2 kilo daha vereceğim insallahAyy o zaman kesin oyleydi. Nasil mahvetti beni ya
Aaa supersin canim
Mezun olmak istiyor muydun sen peki bu kiloda? Burda takilacaktin ama mezun edecek miydik? Yazmadim listeye gerci
Evet canim baya kötü bi gündü. Neyse ki ucuz atlattim
Ya bi ara sırf artık laf etmesinler diye 82.2'den islem yapacaktim ama icime de sinmiyordu. Sonra baktim iste onceden başka takımlar nasıl yapmis diye, o zaman verdim artik kararimi. Yanlissa Bahar kaptan soyler zaten duzeltiriz napalim. Ama bence boyle dogru..
iyiler ablası hastalık falan atlattık ama iyiyiz şükür ..teşekkürler bu arada canımBende sizi özledim kızlar :)..
Çocuklar nasıl hadi bakalım yakında mezunda olucaksın aferin sana...:)
olursun canım tabi kaç kilo vermişsin burda benim verilecek kilom azdıAyy acep ben mezun olabilecek miyim. Pis boğazım ben yaa
Sen yinemi detox şok diyet yapıyosun :) bu ne böyle patates patates bende yedim patates bugün ama mecburiyetten afedersin ishal oldumdaEvet bugün ki menum
sabah 10.30 da
1 haşlanmış patates
1 bardak yoğurt
öğlen 16.00
2 haşlanmış patates
1 kase yoğurt
Akşam.19.30
1 kase yoğurt zencefil zerdecal ve tarçınlı olacak
Eşim yemek yerken 1 parça tavuk attım agzima ve 2 catal da kek yedim.
şu 3 lt geçiyor.
Spor ise şimdi 3 parca hali yikadim. Bittim ben yani...
Pazartesi itibariyle hersey daha düzenli olacak hayatım da kızlar. ...
Sen yinemi detox şok diyet yapıyosun :) bu ne böyle patates patates bende yedim patates bugün ama mecburiyetten afedersin ishal oldumda
Tesekkur ederim canımmorordek geçmiş olsun bu arada
Sagol kaptanım, nazar çıktı diyelim :)slm kızlar bizim tatil erzurumda son buldu can sıkıcı olaylar yasandı o yuzden baslamadan bitti salı gün ankaraya döndük binada mantolama devam ediyo bu akşam nihayet bitti evi accık topladık yarın bursaya gideceğiz muhtemelen bayram sonu aktif katılım yapacağım
ördeğim büyük geçmiş olsun tatlım gecmişi okuyamadım sadece son sayfayı okuyabildim
Evet canim haklisin aslinda hazir yemek yememek en iyisi ama yolda olunca maalesef durup bir yerde yemiştikmorordek . Ay cnm bnim cok gecmid olsun kendine cok dikkat et ve mumkunse hazirdan uzak dur cnm benim ya cok sukur kotu bir sey olmadi
Tamam canım o zaman sen hatirlatirsin 56 oluncaYok canım 56 da mezun olacağım daha sonra grupta takılıp 1 2 kilo daha vereceğim insallah
iyiler ablası hastalık falan atlattık ama iyiyiz şükür ..teşekkürler bu arada canım
olursun canım tabi kaç kilo vermişsin burda benim verilecek kilom azdı
Yaa sen de mi ishalsin? Gecmis olsun canimSen yinemi detox şok diyet yapıyosun :) bu ne böyle patates patates bende yedim patates bugün ama mecburiyetten afedersin ishal oldumda
Evet tatlım ya sormaTesekkur ederim canım
Sagol kaptanım, nazar çıktı diyelim :)
Sana da gecmis olsun mu demek lazim tatiliniz yarıda kalmis
Evet canim haklisin aslinda hazir yemek yememek en iyisi ama yolda olunca maalesef durup bir yerde yemiştik
Tamam canım o zaman sen hatirlatirsin 56 olunca
Yaa sen de mi ishalsin? Gecmis olsun canim
Bazen oluyor iste canımEvet tatlım ya sormabugünde yola çıkıcam inşallah akşama kadar bitmiş olur.Ben dışardanda yememiştim bişey ama anlamadım neden oldu.
Bu menu daha iyi. Lahmacundan vazgecemiyoruz sanirimGünaydınnnn dünkü menüm hadi hayırlısımorordek
SABAH 07.00:
1 yumurta
2 dilim domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 dilim ekmek
ÖĞLE 12.00:
1 şeftali
1 salkım üzüm
ARA 13.00:
1 maden suyu sade
AKŞAM 18.00:
yarım lahmacun
2.5 LT fazla su
spor yok, sayılırsa 3 saat ayakta bebek sallama aralıksız
Arkadaşlar tartımın pili çok zayıflamış kiloyu tartmıyor bu hafta içinde yenilicem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?