Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam 2.5 saattir ağlayan bir çocukla basbasayim. Gece nasıl geçecek bilmiyorum. Uyuyor 10 dk olmadan ağlıyor. Tekrarlayip duruyor bu durum. Bir sıkıntısı var ama anlamadım.
Gerci aklıma gelen tek şey. Bugün temizlikti kurbandi misafirdi derken ilgilenemedim oğluma. Ilgilenmedigim zaman geceler bana zor geçiyor. Çok Nazlı.

2 de saat deliksiz uyumak istiyorum.

Ben nedensiz huysuzluğu olunca küçükken ağrı kesici suruplardan veriyordum .Kaç aylık bilmiyorum ama ya dış sorunu var ya karin ağrısı ya da gaz sancisi

Günü iyi kurtarmışsın canım.Yarın ekmeğe de dikkat et 1-2 derken üstümüze yapışıyolar yine.. İnstada da gördüm o tabağa elini sürmediysen sana yüss puan
Akıllandı hatun sonunda.. Ördekcim instada yok sanırım ama görse gözleri yaşarırdı

Bu arada ben yazmadım bugün menüyü çünkü 1öğün sabah yedim onu da çıkardım maalesef yarın ben de yazmaya başlıyorum ama.. Ayrıca kim geliyo kım napıyo takip şistesi de oluşturuyorum..

Bayramdan kilo alarak döneniiiii

Gunaydin hanimlar :)

Iştahım o kadar kapandı ki anlatamam. Acıkıyorum ama canım hicbir sey istemiyor. Sırf açlığımı bastırabilmek icin yiyorum. Kahvaltilar daha iyi nispeten ama gun icinde aksama dogru öğünlerim gitgide azaliyor. Elimde olmadan diyet yapiyorum galiba canım hic tatlı istemiyor, dun sadece 1 dilim baklava yedim tadı nasıl olmus diye merak ettiğimden. Normalde ben bayramda 1 dilim baklavayla duracak insan mıydım yahu? Cirkin ordek yavrusu annesinin fit olmasını istiyor anlasilan

Vallahi surmedim canım yemem Tabiki si de akıllandim ben... o tabağı yesem beni 1 hafta geriye atar biliyorum. Zaten geçen hafta kacamakliydi idi. O yüzden bayramda bana zararlı hersey yasak.

morordek goreydi gerçekten gözleri yasarirdi

Ay ben de oğlum da öyle idim ilk 3 ay 3 kilo verdim. Gebelik boyunca da toplam 7 kilo almıştım. Asıl emzirme dönemi çok zor yaa...

Ben nedensiz huysuzluğu olunca küçükken ağrı kesici suruplardan veriyordum .Kaç aylık bilmiyorum ama ya dış sorunu var ya karin ağrısı ya da gaz sancisi

25 aylık canım büyük. Ama çok ilgi isteyen bir çocuk dün ilgilenemeyince kurban tamizlik misafir derken. Çok kötü oldu çocuk. Zaten kapıya şeker toplamaya gelen çocukla ağlama krizleri tuttu. Sekerimizi vermeyelim diye. Kapının önünde aç geri alalım diye agladi. Gündüz hal böyle olunca gece de uykuda hep agladi. 10 dk uyuyor sonra sinirlendim karışık ağlama. ..
en son gelen çocuğa şekeri kendi verdi ama çok sevindi şeker verdim diye.
bayram cocuklarla güzel yaa

Ah ah ben dün akşam tok karna bir tartildim faciaydi ya söylesem... Cumaya kadar hepsi gidecek olmadı öbür cuma:)))

Hayirli bayramlar kizlar bayram bayram ise basladim cok yorucu coookkk sabah 8;30da basladim 3 e kadar hic oturmadim anam calismak coookkk zorrr leeennn betusss dogru diyon kizz zengin koca lazim iyi sec olurmu o getircek biz yicezbenden gecti kankim bari sen bulllhee bide butun ladies memmun isinden tek dertlenen benim olmamda cok enterasandineyse benden haberler bu kadar bu kadar spora karsin yemek yemedim aksam saati 2-4 kurabiye yedim bol bol sivi tukettim

Ayyy tatlitambak aklima gorumcemin kizi geldi burda yok yaa oyle birsey biz hep beraber toplandik turkiyeye gittikilk gun kpederim dediki soyle guzel kahvalti yapalim sonra kim nereye istiyorsa gitsin neyse gorumcemin kizi ilk kez bayram yapiyor turkiyede zil caldi acti bende arkasindayim seker toplamaya gelen cocuklara ne oldu ne var dedi onlarda seker istiyoruz abla dediler biz seker satmiyoruz kii dedisonra ben dedim tatlim surdaki seker sepetini getir ordan ikram et niye yaa bizim onlar onlara niye veriyoruz ben ikna edemeyince kayinvalide geldi delimisin kizzz sen niye vermiyon cocuklara seker diye bagiriyor buyuk bir mucadelenin sonunda kizi ikna ettik

Burda da paylas gorelim madem ya
Ay ben de oğlum da öyle idim ilk 3 ay 3 kilo verdim. Gebelik boyunca da toplam 7 kilo almıştım. Asıl emzirme dönemi çok zor yaa...
Ay benim o doneme daha cok var, su an hayal edemiyorum
Kızlar bu cuma bildirim yapılacak mi son durum nedir bilginiz var mı
morordek inatettimolacak
En son oylamaya gore cogunluk bu hafta bildirim yapmayalim, bayram sonrası yapılsın diyordu. Buyuk ihtimalle oyle olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…