Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekmek nasıl bir şey yeniyormu bu kıl biberin benim gibi bi hastası daha çıktı her sabah var

inatettimolacak kız sizin yeğen pusmuş benimki öyle değil valla oğlak burçlu babası keçi burçlu bu diyorkendi sesini duymamak için cadı kulaklarını tıkar sonra son ses bağırır ara sırageçen dedim aşkım odanı birlikde toplayalımmı tamam dedi gitmiş meyve suyu almış çalışma masasına bacak bacak üstüne atıp oturdu hani birlikde yapcakdık yaa bebeğim dedim hizmetçimiyim ben dedi( babaannesiyle küçük teyzesinin lafı) odanı toplamak hizmetçilik değil ailenle yardımlaşmadır dedim ok diyor ben sevmiyorum yardımlaşmayı senle babam yardımlaşın bide gitmiş babasına anne temizledi sende süpür diyor eyyy allahım kızzzz ne desem tam tersini diyor enemmmm bu çoçuk daha 5 yaşında 15 de atun beni denizlere modunda olcazyalnız tam bir alış veriş çılgını aynı anası kombin yapmaya bayılır zevklidurrr dee heeee her gittiğimizde oje alır sürmez izin vermiyoruz şimdilik oyuncak bebeklerine sürer neden aldığımızada gelince büyüyünce çok lazım olcak mumyy hepsini almaya param olmayacak tek tek alıyorum ben büyüyüncede çooooookk olcak her renk diyor akla bak kızzzz

kız ben de o burçtanım bilirim hatta bir miktar katır belki de deve.. bilimum hayvanat olebiler yani hatta babam kendi kanından değil köyün deli sülalesinden geldiğimi savunur
savurgancım böyle bıllmıs bilmiş konuşmaları tatlı geliyo gülüyoz ama sorumluluk almayı öğrenmeleri lazım.alışverişi çok seviyosa ödül haline getir mesela. 5yaşında tam eğitilme yaşı. Şu düşünceye inanmışımdır ben hep "çoçuklarımız bizim istediğimiz gibi değil yetiştirdiğimiz gibi olurlar". çok iyi eğitimli bi annesin kızın da maşallah çok akıllı yanlıs anlama sakın sana yönelik demiyorum bunu sadece. Ama artık görüyorum ki çoğunlukla çocuklar ebeveynlik yapıyo anne-babalarına onlar ne derse o oluyo üzülüyorum, çocuk yetiştirmek gercekten cok mu zor ben de boyle mı olucam dıye. Biz kalınca koltugun örtüsü bozulsa onu bile düzeltip kalkıyoduk,yüzbin saat masada oturuyoduk o yemek bitecekti illa.. şimdikiler yemıcem diyo annesı de o onu yemez dıyo ben sok mantıgım kabul etmıyo boyle bıseye daha once sahıt olmadıgım için. Öyle işte savurgancım ya ben ve gelecek kaygılarım gecenin bu vakti yine aranızdaydık nolacak benim bu halim akıllı düşünene kadar deli 40 defa geçermiş karşıya. ya düşüne düşüne çıldırıcam kafamdaki hayatı kurana kadar belki de hayatsız kalıcam aile kuramıcam belki cocuk yapmıcam ya da salacam herseyı katılcam ben de bu kervana.. Allahım sen söylettiğinle sınama deyip annemin sevdiğim bir diğer duasıyla geceyi noktalıyoru.
Mutlu kalın,esen kalın efenim

Not : Diğer dua "Allah herkesi kendisi gibi insanlarla karşılaştırsın" çookk çookk severim bol bol da kullanırım

inatettimolacak aynı benim kızım gibiymişsin yöneltilmeyi değil yönetmeyi seviyor demekki burçunuzun özelliklerini taşıyorsunuzgeçen arkadaşları terk etmiş sebebini sordum haklıymış gibi nasıl anlatıyor sebebi çok basit arkadaşları artık onun istediğini yapmadıkları için gitmişleryok tatlım o kadar korkma aslında o kadar zor değil çoçuk eğitmek sabır ve zaman istiyor o kadar merdiven gibi çoçuk eğitmek basamak basamak ben ilk geldiğim yıllar hem ingilizcem gelişsin hem üni mezunu olurum diye çoçuk gelişim okudum ordaki hocamız hep şunu derdi çoçuğa kendini yönettirme eğer çoçuk hissederse tüm disiplini saygıyı yitirir ben bu sözü örnek aldım ben ona asla izin vermiyorum birde gidiyoruz dedimmi biraz daha dese bile izin vermiyorumkiii kararımın kesin olduğunu anlasın diyebirşey alırkende hayır dedimmi götürüp yerine geri bırakıyor çünkü onu almıyacağımı çok iyi biliyoryapmasını yapmamasını istediğim kesin kurallarım var kesinlikle uyuyor nasıl becerdiysem artıkama konuşmayı öğrendiği andan itibaren onun sevdiği elbise ayakkabı ne bileyim ne alırsam hep ona sordum onun zevklerine fikirlerine önem verdiğimi hissettirdim şimdi çok iyi biliyor ben şu güzel bunu alayımmı demeden önce aşkım sana bunları alıcaz 1 şundan iki bundan dediğim zaman cimcimem hemen önce sepete koyar sonra deneme kabininde aynanın karşında tek tek denerbeğenmezse asla almazyemek konusunada gelince annemde bizi hiç sıkmadı ne istersek yiyeceğimiz kadar tabağımıza koyardık onu bitirirdik şimdi kızımada ben aynısını yapıyorum şimdilik hiçbir sorunumuz yok evet dediğin gibi 5 yaş sınırların koyulduğu yaşdır eğitimin başladığı en güzel yaşdır bu çok doğru bazen babası kızsa bile ben bağırarak değil göstererek uygulayarak zamana yayarak öğrenmesi gerektiğini savunanlardanım eşimede hep söylüyorum ona zaman tanı birkaç kez hata yapar yalnış olduğunu söyleriz uyarırız aynı anda doğruyu gösterir o yönde ilerletiriz eşim iyi güzelde ben sabırsızım ben terlikle öğrendim sen gibi değilim diyor derlikkkk varmu derlikkkkk diyor bideve gerçekdende çok güZel algılıyor prensesim 3 letmez onun hata olduğunu anlıyor gelgelim inadına çare bulamadım neyseeeee çok yazdım korkmayın kızlarrrr onlar şu hayattaki başımıza gelecek en güzel şeyler melek onlar melekkkk

Günaydın bayanlar,

Valla sınanıyoruz ya, o güzelim tabaktan nicelerini reddettim içim gide gide

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah öğle arası haşlama

Öğle akşam arası dukan kek ve dukan puding

Su 1 lt kadar (napıcam ben bu su işini bilmiyorum)

Spor bayram gezmelerinde bişey almayayım deme

inatettimolacak morordek

Ayyy millet nasıl dikkat ediyor red ediyor ya biiiiinnnn ne yapıyorum hiç dikkat etmiyorum bu aralar işden dolayı her istediğin zaman yemek saatin yok menümü yazayımda ne yediklerimi görün
Sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği ( bu çok iyi kolay kolay acıkmıyorum)
Zeytin şu hayatta vazgecemeyeceğim tek şey25 yaşıma kadar yemedim ne diye kaçırdıysam
Peynir 50 grmı geçirmem asla çoookk sevmem
Sonra boooooollll bolllll çay kahve su
Akşam
Et yemeği kurban bayramının 1. Günü pişircekdim tembellukkkden bugün pişirdim iş çıkışı
2 kaşık makarna
Sonraaa doymadınmı diye soran eşimin sesiyle irkildim çünkü kurabiyenin dökülmüş fındık fıstık çikolata parçaçıklarını hüpletirken yakalandımm
Spor olarak bugün 7 saat ayaktaydım otururken bile sızlandım bacaklarım diye

Ay savurgancım yaa eski neşene kavuşmana çok sevindim Kurabiye derken bacım bu arada?? İyi kocişin yakalamış yoksa kaç tane yicektin acebaaa???

Ben bugun misafire kiymali kaşarlı pide yaptım evde. Ama ben yemedim. Kıyma sote nin üstüne kaşar döktüm yedim...
Bu aralar iyi gidiyorum. Geçen hafta kaçamak yaptım diye eylül sonuna kadar bana şekerli şeyler yasak..

Ay savurgancım yaa eski neşene kavuşmana çok sevindim Kurabiye derken bacım bu arada?? İyi kocişin yakalamış yoksa kaç tane yicektin acebaaa???
Eski neşeme kavuşdum kankim amma lakin eniştene tripe full devammm
Bakkk dikkat ettiysen kurabiye yemedim kırıntılarını hüpletiyordumküçük küçük fındık fıstık çikolata hindistan cevizi parçaçıkları ben küçüklüğümden beri çöpçülüğü severim yanehastasıyım hacııııı eniştene bakma sen ona kalsa yemek bu hayat için gereksiz 1 dilim ekmekle durur bütün gün offfff şiştimmmm çokkkk yedimmm offf pufffflanır delümüüüü neeee yeme yane gereksizse ona göre iştahlı adamın niye iştahını kesiyon benim hayatta en çok değer verdiğim şey çay ve çekirdekkkkk bide kısırı çokkk severim emme tembellükdennn kim yapcak gızzzzzzzbahçedeki saksılarda mis gibi yeşillik için gider bi ters çevir marulu eşşek kadar sümüklü böcek sonra kısır hayal oluyor

Kızlar çok uykum var ve yorgunum.
Midem de bir Tuhaf bulaniyor gibi. En iyisi uyumak

Evet canım diyetin çok güzel gidiyo ama sen hasta mı oldun yıne ıyı mısın nasıl oldun merak ettım senı??
Geçer enişteye tripler de taşınma işi filan konuşuyodun bi ara ne karar verdiniz bakem?
Kırıntıysa iyi dedim bu kurabiye mi yediii amanınnn kısıra da çok abanma tatlım beni şişiriyo başlayınca da duramıyorum hiç elimi sürmüyom o yuzden.. ayy kızz eskıden kazan kazan yerdimm rezillik resmen

MerhabaLar herkese inatettimolacak morordek
Bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
Bir dilim peynir
Öğle
Küçük bir tabak kavurma
Akşam
Et sote 3_4 kaşık
Cacık
8 gibi yulaf kepekli yoğurt 2 kaşık olunca tadı pek hoş olmadı
2.5 litre su
30dakika yuruyuste oglumla çıktık o süt içti bende coco Cola zero
Misafirlere yapılan ikramlar ama kaçamak yok bayramda 3_0 ondeyim

inatettimolacak canım neyim var ben de bilmiyorum. Dün kasiklarimda ağrı vardı. Gündüz yattım hep akşam da misafir vardı. Bugün de gündüz misafir...
çok yorulunca ve bu durum uykusuzlukla birleşince ben de devreler yanıyor....
neyim olduğunu hissedemeyecek kadar bir tuhafim. Boşlukta sallanıyorum sanki...

Diyete dikkat ediyorum ama bu hal ben de ödem de yaptı. Kilo artışı var. Ellerim gözüm yüzüm hep sis ama sağlıkli beslenmeye devam edecegim inatla

Menüm bu kadar çıktı ama sevgili eşim birsey istedi

tabi ki sagliki tarafta ki kisi bendim. Normalde aksma yemekten sonra ara yapmam ama kocaya hasret kalinca hele de isten sonra yorgun olmayip azcikta oturabiliyorsa ben de ona eslik ettim.
Su 12-12 sistem bir bitse normale donselerdi bi

10 kadar findik
3 tane hurma
avuc ici kadar da leblebi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…