- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.001
Bende misafirlikteyim kaynanamda yapmış sarma çok severim ama yemedim evde ben kiymayla diyetime uygun yapar yerim sabotaja hayır
Ekmek nasıl bir şey yeniyormuEvet canlar misafir yeni gitti ben de evi topladım çocukları uyuttum menümü yazayım.
Sabah 11 de kahvaltı
3 yumurtadan peynirli omlet
domates maydanoz
kıl biber
ara 14.00
3 hurma
1 çay bardağı süt
Akşam 19.
kavurmalı yumurta
Semizotu salatası
Bugün kasıklarımda ağrı vardı. Öğlen sonu yattım. Yemek yapamadım. En büyük kurtaricim yumurta yedim yine.
Şu 3 lt
spor yok.
inatettimolacak morordek
ekmek tüketmedim bugün canım istemedi zaten
kız ben de o burçtanım bilirim hatta bir miktar katır belki de deve.. bilimum hayvanat olebiler yaniinatettimolacak kız sizin yeğen pusmuş benimki öyle değil valla oğlak burçlu babası keçi burçlu bu diyor kendi sesini duymamak için cadı kulaklarını tıkar sonra son ses bağırır ara sıra geçen dedim aşkım odanı birlikde toplayalımmı tamam dedi gitmiş meyve suyu almış çalışma masasına bacak bacak üstüne atıp oturdu hani birlikde yapcakdık yaa bebeğim dedim hizmetçimiyim ben dedi ( babaannesiyle küçük teyzesinin lafı) odanı toplamak hizmetçilik değil ailenle yardımlaşmadır dedim ok diyor ben sevmiyorum yardımlaşmayı senle babam yardımlaşın bide gitmiş babasına anne temizledi sende süpür diyor eyyy allahım kızzzz ne desem tam tersini diyor enemmmm bu çoçuk daha 5 yaşında 15 de atun beni denizlere modunda olcaz yalnız tam bir alış veriş çılgını aynı anası kombin yapmaya bayılır zevklidurrr dee heeee her gittiğimizde oje alır sürmez izin vermiyoruz şimdilik oyuncak bebeklerine sürer neden aldığımızada gelince büyüyünce çok lazım olcak mumyy hepsini almaya param olmayacak tek tek alıyorum ben büyüyüncede çooooookk olcak her renk diyor akla bak kızzzz
Ekmek nasıl bir şey yeniyormubu kıl biberin benim gibi bi hastası daha çıktı her sabah var
Tambagim bravo
Ay savurgancım yaa eski neşene kavuşmana çok sevindimAyyy millet nasıl dikkat ediyor red ediyor ya biiiiinnnn ne yapıyorum hiç dikkat etmiyorum bu aralar işden dolayı her istediğin zaman yemek saatin yokmenümü yazayımda ne yediklerimi görün
Sabah
Sucuklu yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği ( bu çok iyi kolay kolay acıkmıyorum)
Zeytin şu hayatta vazgecemeyeceğim tek şey25 yaşıma kadar yemedim ne diye kaçırdıysam
Peynir 50 grmı geçirmem asla çoookk sevmem
Sonra boooooollll bolllll çay kahve su
Akşam
Et yemeğikurban bayramının 1. Günü pişircekdim tembellukkkden bugün pişirdim iş çıkışı
2 kaşık makarna
Sonraaa doymadınmı diye soran eşimin sesiyle irkildim çünkü kurabiyenin dökülmüş fındık fıstık çikolata parçaçıklarını hüpletirken yakalandımm
Spor olarak bugün 7 saat ayaktaydımotururken bile sızlandım bacaklarım diye
Eski neşeme kavuşdum kankim amma lakin eniştene tripe full devammmAy savurgancım yaa eski neşene kavuşmana çok sevindimKurabiye derken bacım bu arada?? İyi kocişin yakalamış yoksa kaç tane yicektin acebaaa???
Kızlar çok uykum var ve yorgunum.
Midem de bir Tuhaf bulaniyor gibi. En iyisi uyumak
Evet canım diyetin çok güzel gidiyo ama sen hasta mı oldun yıne ıyı mısın nasıl oldun merak ettım senı??Ben bugun misafire kiymali kaşarlı pide yaptım evde. Ama ben yemedim. Kıyma sote nin üstüne kaşar döktüm yedim...
Bu aralar iyi gidiyorum. Geçen hafta kaçamak yaptım diye eylül sonuna kadar bana şekerli şeyler yasak..
Geçer enişteye tripler deEski neşeme kavuşdum kankim amma lakin eniştene tripe full devammm
Bakkk dikkat ettiysen kurabiye yemedim kırıntılarını hüpletiyordumküçük küçük fındık fıstık çikolata hindistan cevizi parçaçıkları ben küçüklüğümden beri çöpçülüğü severim yane hastasıyım hacııııı eniştene bakma sen ona kalsa yemek bu hayat için gereksiz 1 dilim ekmekle durur bütün gün offfff şiştimmmm çokkkk yedimmm offf pufffflanır delümüüüü neeee yeme yane gereksizse ona göre iştahlı adamın niye iştahını kesiyon benim hayatta en çok değer verdiğim şey çay ve çekirdekkkkk bide kısırı çokkk severim emme tembellükdennn kim yapcak gızzzzzzz bahçedeki saksılarda mis gibi yeşillik için gider bi ters çevir marulu eşşek kadar sümüklü böcek sonra kısır hayal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?