- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.921
Açıkçası ben de ördekcim gibi düşünüyorum onun bu mesajına bilerek bu saate kadar cevap vermedim. Dün gerçekten tatsız şeyler yaşandı resmen doğru olmayan bişey ısrarla yaptırılmaya çalışıldı sonra da listelerde haksızlık yapmakla itham edildik üzüldüm gerçekten. Ben de soğudum yapmasam daha iyi k.yardımcılığı,hatta siteyi de mi bıraksam diye düşündüm.. Kendi kendime takılırım belki bi süre,belki listeden de çıkartırım adımı..
Olayı ben başlattım gibi oldu bi de ona da ayrı üzüldüm. Yaptığım tek hata forumun baslıgında kazen,mune ve seabaharı gorunce 3unu de etıketlemek. Editorlerı etıketlemek nedır allah askına cumlesı ağır oldu biraz kendi açımdan çocuk fırcalar gibiYanlıs yapmıs olabılırım yenıyım bu yuzden akıl danısak ıstedım ama bambaska bı yere gıttı iş.. Bu yarısmayla sadece ben ılgileniyorum diğerini etiketlemene gerek yoktu denılebılırdı be bılıym seabahar da yoğunlugunda belkı ona dıkkat edememıstır..
Ama tek merak ettıgım sey yarın etap raporu hazırlandıgında neye karar verılecegı,sonuc eger bızım yaptıgımız gıbı cıkarsa bu meselenın karısmasına vesıle olan herkes cıkıp bi pardon dicek mi onu merak edıyorum. Ama yok yanlıs zaten benden kaynaklıysa o zaman bırakırım gercekten,herkes aynı sekılde dusunuyodur dıye dusunerek yanlıs yapmısım yıne ne yazıkkı..
Neyse kızlar durum böyle açıkcası dünden beri yediklerime de dikkat etmedim bu can sıkıntısıyla sizin de menülerinize yorum yapma hakkını görmüyorum kendimde doğrusu..
Ben de bişeyler söylemek istedim sizlere,belki daha az uğrarım artık konuşuruz yine.. Ama şimdiden kırdığım biri olduysa hakkını helal etsin.. Hepiniz seviliyorsunuz,sizi tanımak güzeldi gercekten..
Amaann uzatmayayım daha fazla kafam bozuk bıraz canım sıkkın sizi de etkilemek istemem negatif,buralardayım bi süre daha ama düşünücem. Sizinle de paylaşmak istedim.. İyi geceler herkese
toplight kaptanım, kollontai (görür müsün ya da ne zaman görürsün bilmiyorum), inatettimolacak @nilsub
Özge zaten dünkü tartışma olayına hakim, başta toplight kaptanım ve diger kaptan, yardımcıları ve takımdaki diger arkadaslara da buradan bu acıklamayı yapma geregi duyuyorum.
Kaptanımızın uzun süredir devam eden kisisel problemleri sebebiyle ben ve diger kaptan yardımcısı arkadaslar elimizden geldigince takımı toparlamaya ve cuma günü bildirimleri yapmaya calısıyoruz. Belki diger takım kaptanları kadar tecrübeli degiliz ve Karar Defteri'ne onlar kadar hakim degiliz. Bir sorun olustugunda kisisel izledigim yol, öncelikle Karar Defteri'ne bakmak, eger anlamadıysam toplight ve/veya kollontai'ye danısmak, eger onlara ulasamıyorsak kaptan yardımcıları ile ortak bir görüse varmak, eger bu da olmuyorsa paylasım alanında sorunu dile getirmek. Dünkü tartı farkı ekleme konusunda da Özge arkadasımız bu saydıgım kisilere ulasamayacagını düsündügünden (toplight tatilde, kollontai dedigim gibi yok, ben de sabah kendisine gıda zehirlenmesi gecirdigimi bildirdim) paylasım alanına sorunu tasıma geregi duymus. Ancak diger takım kaptanları sorunumuzu anlamakta güclük cektiklerinden, sorun ben buraya ulastıgımda dahi çözülememişti, dolayısıyla da olaya dahil oldum. Sonucta diger takım kaptanlarının bizden daha tecrübeli olduklarını düsünmekle birlikte, bizi Karar Defteri'nde yazılan şeye açıkça ters olan bir seyi yapmaya yönlendirdiklerinden dolayı sorun biraz uzadı. Bunun üzerine dogal olarak daha üst mercii olan seabahar kaptana da durumu iletmek istedik, cunku acıkcası o an icin yapacak baska da bir sey aklımıza gelmiyordu.
Ben bu olaylar icerisinde yanlıs bir sey yaptıgımızı düsünmüyorum. Olayın bu kadar uzamasını tabi ki biz de istemezdik ancak durumu anlatamamızdan mı yoksa karsı tarafın anlayamamasından mıdır bilmiyorum, maalesef uzadı. Az önce seabahar kaptanın paylasım alanına yazdıgı seylerden sonra bu acıklamayı yapma geregi duydum. Bir kisinin hakkını aramamızdan dolayı ben bu lafları hak ettigimizi düsünmüyorum. Acıkcası o yazıyı okuduktan sonraki tepkim ise "eeeh başlarım böyle işe" oldu. Hem kimseye ulasamıyorum, hem kimsenin hakkını yememek icin hasta halimle de olsa elimden geleni yapıyorum, hem de resmen azar isitiyorum. Ben kaptan yardımcılıgı görevini gercekten gönüllü olarak ve severek yapıyordum, ta ki bu acıklamayı okuyana kadar.
Sonuc olarak: Ben artık kaptan yardımcısı olmak istemiyorum. Gönüllü olan diger arkadaslar var ise onlara devredebilirseniz daha iyi olur.
canım paylaşımı okumadım olay ne tam bilmiyorum ama bu takımda emeğin çok fazla geç farkettiğim için kusura bakma keşke erken farketseydimSöylediklerine üzülerek de olsa katılıyorum. Ben de bugün siteye artik girmemeyi bile dusundum cunku bu olay benim bu sitede yasadigim ikinci tatsız olay. Yine böyle sacma sapan bir durumla gebelik forumunda da karsilasmistim, hadi dedim oraya takilmayayim bizim burda guzel bi takimimiz var. Ama yok burada da boyle sacma bir duruma dusunce gerçekten bi sorguladım yani girmesem mi diye... Cunku en azindan bu yarışmanın belirli kurallara gore ve belirli bir duzen icerisinde yurudugunu dusunuyordum ama gordum ki alakasi yokmuş. Yeri geldiginde "ben bu yarışmada karar verici degilim, kendi aranizda konusun, anlaşın, ona gore kurallari duzenleriz" diyen kişi, yeri geldiginde kendi kafasina gore kimseye sormadan karar da ekleyebiliyormus bugun yaptigi gibi... Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu o zaman... Gercekten canımı sıktı olanlar...
Ve Ozgecim eger etap raporunda biz haklı ciksak bile biri de cikip pardon demeyecektir, neredeyse adım kadar eminim buna.
Bu takimdaki her kisi benim icin cok degerli, sonucta buradakilerin de suçu gunahi yok bu durumda ama dedigim gibi yasadigim bu 2 olay beni siteden fazlasiyla soguttu. Muhtemelen ben de artik eskisi kadar sık girmem. Girsem de kaptan yardimcisi olmak istemediğime cok eminim cunku artik o paylasim alanina 1 mesaj daha yazma istegim dahi yok.
Teşekkürler walla çok zor ama aynen devamaferim iradeye bak maşallah... aynı iradeyi bayramda da göörmek isteriz efenim...
Görmedim önceki mesajını benim daha seyirde birinci haftam sen ne zaman basladin kaç kilo verebildin merak ettimMerhaba kızlar, bence de sıkmayın canınızı kaptanlarım, boşverin gitsin..
Bende size dünkü menümü yazayım, sabah 2 yumurta kk peynir, bolca domates salatalık
Öğle domates salatalıklı tavuk göğüs
Akşam haşlama et vardı az biraz ondan biraz da acı sos yedim, dukan ekmeği de bi parça
Arada soğuk kahve, 1,5 lt civarı su içtim, evdeyken su içemiyorum maalesef Spor da bayram öncesi ev işleri olarak tamamlıyorum bu ara
inatettimolacak morordek hele morordekcim sen hiç üzme kendini bebişi düşün..
medusa38 evet yazmıştım ama görmedin sanırım sen, bende dukancıyım inşallah..
Suyu unuttum 2,5litreinatettimolacak morordek
Bugünkü menüm
Sabah
İki sütte pişmiş yumurta (çok eskiden beri yaparım bilmeden Fransızlardan yaparmış) domates salatalık
Bir küçük dilim peynir
Çay
Akşam
Sarımsaklı yoğurt üzerinde soslu tavuk
Eşime çökertme kebabı yaptım ben tavugunu yedim sadece
Domates soğan salatalık marul
Yuruyus 2 saat
Tsk bitanem insallah kilo vermek isteyen herkes azimle hedefine ulasirKızlar hepinizi tebrik ederim ama özellikleinatettimolacak @Nanelibal H hayat masal tugce1325 kızlar harikasınız
Kolay gelsin canım.Iyi akşamlar kızlar... Bugün internet bağlantısı yoktu. Bayram boyunca aktif olamayacağım. Koca çalışınca çocukları gezdirin bana düştü. Beraber şeker toplamaya gideceğiz.
Bu olur işte istifa varsa hep birlikte edelim.Olayı hiç ben başlattım diye düşünme canım. Canını da hiç sıkma değmez çünki.
Etiketleme abes birsey değil. Yanlissa bile ugyn bir üslupla söylenebilirdi. Site de soz sahiplerine ben bu üslubu hiç yakıştırmadim biz bilmiyoruz onlar biliyor KKuralları editörleri. Biraz daha yumşak bir şekilde ifade edilebilirdi. hhoş bunu b3cerebilecek insan nadir bulunur zaten.@morordek dediği gibi kimin canı ne isterse o an işine ne geliyorsa öyle davranıyorlar.
Siz yoksaniz tadı yok zaten buranin... ben de sizler için buradayım. Merak ettiğim için sizleri. Aile gibi olduk...
toplu istifa edelim:)
canimm yaa sen çok haklıydın morordekcimle birlikte arkadaşımızın durumunu savundunuz hepimiz biliyoruz ki haklıyız bu konuda hiç skmayin canınızı diğer gruplar rakip olduklarından tabiki de böyle bişey kabul etmezler illaki muhalefet olurlar bizi bu takımı bırakmayın yaa çok üzülürüzAçıkçası ben de ördekcim gibi düşünüyorum onun bu mesajına bilerek bu saate kadar cevap vermedim. Dün gerçekten tatsız şeyler yaşandı resmen doğru olmayan bişey ısrarla yaptırılmaya çalışıldı sonra da listelerde haksızlık yapmakla itham edildik üzüldüm gerçekten. Ben de soğudum yapmasam daha iyi k.yardımcılığı,hatta siteyi de mi bıraksam diye düşündüm.. Kendi kendime takılırım belki bi süre,belki listeden de çıkartırım adımı..
Olayı ben başlattım gibi oldu bi de ona da ayrı üzüldüm. Yaptığım tek hata forumun baslıgında kazen,mune ve seabaharı gorunce 3unu de etıketlemek. Editorlerı etıketlemek nedır allah askına cumlesı ağır oldu biraz kendi açımdan çocuk fırcalar gibiYanlıs yapmıs olabılırım yenıyım bu yuzden akıl danısak ıstedım ama bambaska bı yere gıttı iş.. Bu yarısmayla sadece ben ılgileniyorum diğerini etiketlemene gerek yoktu denılebılırdı be bılıym seabahar da yoğunlugunda belkı ona dıkkat edememıstır..
Ama tek merak ettıgım sey yarın etap raporu hazırlandıgında neye karar verılecegı,sonuc eger bızım yaptıgımız gıbı cıkarsa bu meselenın karısmasına vesıle olan herkes cıkıp bi pardon dicek mi onu merak edıyorum. Ama yok yanlıs zaten benden kaynaklıysa o zaman bırakırım gercekten,herkes aynı sekılde dusunuyodur dıye dusunerek yanlıs yapmısım yıne ne yazıkkı..
Neyse kızlar durum böyle açıkcası dünden beri yediklerime de dikkat etmedim bu can sıkıntısıyla sizin de menülerinize yorum yapma hakkını görmüyorum kendimde doğrusu..
Ben de bişeyler söylemek istedim sizlere,belki daha az uğrarım artık konuşuruz yine.. Ama şimdiden kırdığım biri olduysa hakkını helal etsin.. Hepiniz seviliyorsunuz,sizi tanımak güzeldi gercekten..
Amaann uzatmayayım daha fazla kafam bozuk bıraz canım sıkkın sizi de etkilemek istemem negatif,buralardayım bi süre daha ama düşünücem. Sizinle de paylaşmak istedim.. İyi geceler herkese
sağol şekerim..10 numara 5 yıldız bir menü olmuş....
teşekkürler tatlimKızlar hepinizi tebrik ederim ama özellikleinatettimolacak @Nanelibal H hayat masal tugce1325 kızlar harikasınız
teşekkür ederiz hayırlı bayramlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?