Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar kızlar... Bugün internet bağlantısı yoktu. Bayram boyunca aktif olamayacağım. Koca çalışınca çocukları gezdirin bana düştü. Beraber şeker toplamaya gideceğiz.

Olayı hiç ben başlattım diye düşünme canım. Canını da hiç sıkma değmez çünki.
Etiketleme abes birsey değil. Yanlissa bile ugyn bir üslupla söylenebilirdi. Site de soz sahiplerine ben bu üslubu hiç yakıştırmadim biz bilmiyoruz onlar biliyor KKuralları editörleri. Biraz daha yumşak bir şekilde ifade edilebilirdi. hhoş bunu b3cerebilecek insan nadir bulunur zaten.@morordek dediği gibi kimin canı ne isterse o an işine ne geliyorsa öyle davranıyorlar.

Siz yoksaniz tadı yok zaten buranin... ben de sizler için buradayım. Merak ettiğim için sizleri. Aile gibi olduk...

toplu istifa edelim:)

canım paylaşımı okumadım olay ne tam bilmiyorum ama bu takımda emeğin çok fazla geç farkettiğim için kusura bakma keşke erken farketseydim
şu olayı bir anlayım gerekeni yapacağım

morordek ve inatettimolacak canlarım geçmişi okudum paylaşım alanında işi bilmeyen kişiler lüzümsuz olarak konuyu uzatmışlar en son özgecim keşke kazen ve öune yi karıştırmasaymışsın o hiç şık olmamış ama size inanın kızamıyorum eski kaptan olarak burada kollontai ye kızıyorum bu dönemde çok zor günler geçiriyor ama takıma uğramıyor az önce kendisine ehatsup tan mesaj attım bu şekilde takım boş bırakılmaz o yüzden kızlar bu bayram sonrasına kadar biraz sakin olun hep birlikte bu takımı ayağa kaldıracağız şimdiden hepinizin mübarek kurban bayramını kutluyorum bu bayram biraz telaşeli bayram olduğu için ben uğrayamayabilirim iyi bayramlarr

Görmedim önceki mesajını benim daha seyirde birinci haftam sen ne zaman basladin kaç kilo verebildin merak ettim

inatettimolacak morordek
Bugünkü menüm
Sabah
İki sütte pişmiş yumurta (çok eskiden beri yaparım bilmeden Fransızlardan yaparmış) domates salatalık
Bir küçük dilim peynir
Çay
Akşam
Sarımsaklı yoğurt üzerinde soslu tavuk
Eşime çökertme kebabı yaptım ben tavugunu yedim sadece
Domates soğan salatalık marul
Yuruyus 2 saat

Suyu unuttum 2,5litre

Bu olur işte istifa varsa hep birlikte edelim.

canimm yaa sen çok haklıydın morordekcimle birlikte arkadaşımızın durumunu savundunuz hepimiz biliyoruz ki haklıyız bu konuda hiç skmayin canınızı diğer gruplar rakip olduklarından tabiki de böyle bişey kabul etmezler illaki muhalefet olurlar bizi bu takımı bırakmayın yaa çok üzülürüz morordek inatettimolacak

10 numara 5 yıldız bir menü olmuş....
sağol şekerim..

Kızlar hepinizi tebrik ederim ama özellikle inatettimolacak @Nanelibal H hayat masal tugce1325 kızlar harikasınız
teşekkürler tatlim

teşekkür ederiz hayırlı bayramlar ..

Kızlar hepinize iyi bayramlar oncelikle. Bu bayram sabahı can sıkıcı konuları konuşmayalım. Zaten ben de bir yandan bencillik mi yaptim diye dusunuyorum. Benim bireysel kararlarim takımı bu derece etkilememeli. Olanlari halen sindiremiyor olsam bile sizlerin bu olayda hicbir sucu yok ve hepiniz buraya zayiflamak amacıyla geldiniz, zamanla da iyice birbirimizle kaynastik. Toplight kaptanımın da dedigi gibi elbet takım toparlanır, sizler de bu surecte lutfen birakmayin.

Hepinize iyi bayramlar yeniden, sevdiklerinizle guzel vakit gecirin bayramda. Ama sakın ola ki yediklerinize dikkat etmemezlik yapmayın :) seviyorum sizleri

Mutlu Bayramlar arkadaşlar.

Önümüzde tatlılar, çikolatalar ne zormuş allahım yemeden durabilmek kazasız belasız atlatırız inşallah şu Bayramı

Dünkü menümü de yazayım;

Sabah 1 yumurta dukan kek, dukan tost biraz diyet reçel

Öğle 1 kase kadar dukan puding (dayanamadım )

Akşam fırında tavuk biraz da acı sos

Su 1,5 lt kadar, spor 45 dk kadar tempolu yürüyüş

Allah hepimizin yardımcısı olsun, nefsimize hakim olalım inşalllaaaah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…