- 23 Ağustos 2012
- 14.783
- 39.097
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.941
Görmedim önceki mesajını benim daha seyirde birinci haftam sen ne zaman basladin kaç kilo verebildin merak ettim
Selam ördeğim.Kızlar hepinize iyi bayramlar oncelikle. Bu bayram sabahı can sıkıcı konuları konuşmayalım. Zaten ben de bir yandan bencillik mi yaptim diye dusunuyorum. Benim bireysel kararlarim takımı bu derece etkilememeli. Olanlari halen sindiremiyor olsam bile sizlerin bu olayda hicbir sucu yok ve hepiniz buraya zayiflamak amacıyla geldiniz, zamanla da iyice birbirimizle kaynastik. Toplight kaptanımın da dedigi gibi elbet takım toparlanır, sizler de bu surecte lutfen birakmayin.
Hepinize iyi bayramlar yeniden, sevdiklerinizle guzel vakit gecirin bayramda. Ama sakın ola ki yediklerinize dikkat etmemezlik yapmayın :) seviyorum sizleri
Sen zaten çok güzel halledersin tambağım. Sana güvenim tamIyi bayramlar kızlar... sabah 5 ten beri ayaktayim yaaa. Çok yoruldum. Birazdan misafir gelecek.
Geçen hafta benim diyet güme gitmişti ama bayram la birlikte çok güzel toparladım.
Ben bu diyete başlayalı 13 gün oldu 3 kg verdim. Kendimi sürekli motive ediyorum bozmamak için ekranına almak istediğim abiyeyi koydum bende meyveciyim ama kendimi okadar satlandirdimki cnm istemiyor benim yolum daha uzun inşallah amaca ulaşırızMerhaba canım 3,5 hafta oldu benim de, alıştım sayılır ama zorlanmaya başladım artık, meyvesizlik öldürüyor
3,5 hafta 4 kilo verdim, şu an 66 larda seyrediyorum, inşallah 56 larıda görebilirim
Senin durumlar Nasıl? Alışabildin mi?
Etikelemeyi yine unuttum@inatettimolacak Ben küçük bebeğim olduğu için çok dışarı çıkamıyor pilates setlerine bakıyorum alıp deneyen var mı ?Herkese iyi bayramlar
Bugün ki menum
Sabah
2haslanmis yumurta
Peynir çay
Akşam
Cacık
Coco Cola zero
Et kavurma
Sade nescafe şekersiz
Çay
Yatarken yulaf kepekli yoğurt yiyeceğim
2litre su
Yuruyus 1.5 saat
Canım kilonu boyunu yaşını hatırlatır mısın?? normalde devam eden bi düzende sporun yoksa hemen pilatesle başlamak zorlayabilir seni.. Kışın yağmur çamur biz de çıkmıyoruz leslie diye bi abla var evde yürüyüş yapıyosun gibi videoları var youtube filan yaz çıkar..Etikelemeyi yine unuttum@inatettimolacak Ben küçük bebeğim olduğu için çok dışarı çıkamıyor pilates setlerine bakıyorum alıp deneyen var mı ?
Tesekkur ederim ilgin leslie önceden biliyorum yapmisligimda var ama beni pek sarmadi iki ay kadarda spor salonuna gittim aletle çalışmayı daha çok seviyorum başlangıç programını indirdim uygun fiyatlara setler var nette onlara bakıyorum ise yariyormu spor salonunda yazilacagim pilates ve aletli gidemedigim zamanlarda evde yaayim diyorum diyete 95 le 2Agustosta başladım şimdi 87 yim. Yaş 38Canım kilonu boyunu yaşını hatırlatır mısın?? normalde devam eden bi düzende sporun yoksa hemen pilatesle başlamak zorlayabilir seni.. Kışın yağmur çamur biz de çıkmıyoruz leslie diye bi abla var evde yürüyüş yapıyosun gibi videoları var youtube filan yaz çıkar..
Sete sıra gelince bizde var bitane alırken çookk büyüğünü almışız bisürü topu lastiği ıvırı zıvırı var.cember fılan.. o kadar büyügüne gerek yok alıcaksan.. 1büyük 1kucuk top +1tane map 1lastik işimi görüyo benım.. bazen marketlere ındırıme bıle dusuyo oyle bıle alabılırsın..
Bir dıger konuda alete ıhtıyac yok evde aletsız de gayet spor yapabılırsın. Ama motıve olurum daha kolay olur dersen sen bılırsın tabı
Hmm kücük bebek var demıstın zor olmasın onla salona gıtmek sıkılmayasın sonradan.. Neyse kendımı baz alarak şöyle bişey soyleyebılırım. Ben de yaklaşık senın baslangıc kılonla basladım canım nisanda,şimdi 71küsürlerdeyim. İlk başlarda ne yalan söyleyeyim herşeyi yapmak istiyodum ama kollontai kaptanımız uyarmıstı benı belli bi kiloya inene kadar sıkılaşmaya yönelik -pilates gibi- egzersizler yapma diye.Vücut belli bi yerde kendını oldugu kılodan geliştirmeye baslıyo.Yanı kılo bıraz fazlayken incelmeden daha çok kas kalınlaşması yaşıyoruz.Araştırdıgımda farketmıstım ben de.Zaten cok zorlanmıstım ılk yaptıgımda. Daha yenı yanı basladım haftada bıkac kere yapmaya calısıyorum. Daha kardiyo ağırlıklı şeyler yapmanı öneririm.Tesekkur ederim ilgin leslie önceden biliyorum yapmisligimda var ama beni pek sarmadi iki ay kadarda spor salonuna gittim aletle çalışmayı daha çok seviyorum başlangıç programını indirdim uygun fiyatlara setler var nette onlara bakıyorum ise yariyormu spor salonunda yazilacagim pilates ve aletli gidemedigim zamanlarda evde yaayim diyorum diyete 95 le 2Agustosta başladım şimdi 87 yim. Yaş 38
Salona bebeği goturmeyecegim babasinin izin günlerine göre ayaeliyacagim. Ben sadece aletli çalışmaya yazilmistim çok işe yaradı ama sonra bıraktım ben pilatesle önce kendimi spora alıştırmak için karin egzersizlerini yapacağım kilonun çoğu gobekte tesekkur ederim önerilerin için iyi ki varsinizHmm kücük bebek var demıstın zor olmasın onla salona gıtmek sıkılmayasın sonradan.. Neyse kendımı baz alarak şöyle bişey soyleyebılırım. Ben de yaklaşık senın baslangıc kılonla basladım canım nisanda,şimdi 71küsürlerdeyim. İlk başlarda ne yalan söyleyeyim herşeyi yapmak istiyodum ama kollontai kaptanımız uyarmıstı benı belli bi kiloya inene kadar sıkılaşmaya yönelik -pilates gibi- egzersizler yapma diye.Vücut belli bi yerde kendını oldugu kılodan geliştirmeye baslıyo.Yanı kılo bıraz fazlayken incelmeden daha çok kas kalınlaşması yaşıyoruz.Araştırdıgımda farketmıstım ben de.Zaten cok zorlanmıstım ılk yaptıgımda. Daha yenı yanı basladım haftada bıkac kere yapmaya calısıyorum. Daha kardiyo ağırlıklı şeyler yapmanı öneririm.
Çok güzel kilo vermissin bu arada darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başınaHmm kücük bebek var demıstın zor olmasın onla salona gıtmek sıkılmayasın sonradan.. Neyse kendımı baz alarak şöyle bişey soyleyebılırım. Ben de yaklaşık senın baslangıc kılonla basladım canım nisanda,şimdi 71küsürlerdeyim. İlk başlarda ne yalan söyleyeyim herşeyi yapmak istiyodum ama kollontai kaptanımız uyarmıstı benı belli bi kiloya inene kadar sıkılaşmaya yönelik -pilates gibi- egzersizler yapma diye.Vücut belli bi yerde kendını oldugu kılodan geliştirmeye baslıyo.Yanı kılo bıraz fazlayken incelmeden daha çok kas kalınlaşması yaşıyoruz.Araştırdıgımda farketmıstım ben de.Zaten cok zorlanmıstım ılk yaptıgımda. Daha yenı yanı basladım haftada bıkac kere yapmaya calısıyorum. Daha kardiyo ağırlıklı şeyler yapmanı öneririm.
Karma olarak başlayabilirsin o zaman çok istiyosan.. 1gün kardiyo 1gün pilates gibi hem kasları dinlendirmek lazım kardiyo eklemezsen bile hergün pilates yapma.. Hergün müsait olur musun bilmem ama bebişi alıp yürüyüşe çıkabilirsin belki. Ya daaa ip atalayabilirsin eve-zıplamak da olur- gerçekten cok etkılı.. squat yapabılırsın gıbı gıbı hareketını arttırabılırsın gün içindeSalona bebeği goturmeyecegim babasinin izin günlerine göre ayaeliyacagim. Ben sadece aletli çalışmaya yazilmistim çok işe yaradı ama sonra bıraktım ben pilatesle önce kendimi spora alıştırmak için karin egzersizlerini yapacağım kilonun çoğu gobekte tesekkur ederim önerilerin için iyi ki varsiniz
Teşekkür ederim :) Amin amin tüm takımı çıtır yapicizzzzÇok güzel kilo vermissin bu arada darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına
Karma olarak başlayabilirsin o zaman çok istiyosan.. 1gün kardiyo 1gün pilates gibi hem kasları dinlendirmek lazım kardiyo eklemezsen bile hergün pilates yapma.. Hergün müsait olur musun bilmem ama bebişi alıp yürüyüşe çıkabilirsin belki. Ya daaa ip atalayabilirsin eve-zıplamak da olur- gerçekten cok etkılı.. squat yapabılırsın gıbı gıbı hareketını arttırabılırsın gün içindeBu arada ne kadarlık oldu ufaklık Allah bağışlasın analı babalı mutlu büyütün inşallah..İnşallah canım 14 aylık oldu hiç emziremedim sağlık sorunundan dolayı tek olsa çıkarım bebekle yuruyus birde 6 yaşında abisi var abisi atipik otizmli özel eğitime gidiyorum birkaç gün yuruyus bikac gün pilates hergun yapamam zatende bi düzen olursa daha rahat olurum walla internetten sürekli araştırıyorum salonda bir pilates 2 aletli dersi alırım başlangıçta egitmensiz sakıncalı biliyorum .
Teşekkür ederim :) Amin amin tüm takımı çıtır yapicizzzz
Olur öyle arada sorun değil :)Cevabını da çok güzel yere yazmışim maşallah
teşekkürler sizede iyi bayramlar..Eki Görüntüle 1884534
10.takımdan kucak dolusu sevgiler...
teşekkürler hayırlı bayramlarhayirli bayramlar
koskocaman sevgiler 9.takimdan fistiklar
sağol canım sana da iyi bayramlar ..bayram tatilinde bu tatsizliklar unutulup yeniden takımımızı canlandırıruz inşallah kuzumKızlar hepinize iyi bayramlar oncelikle. Bu bayram sabahı can sıkıcı konuları konuşmayalım. Zaten ben de bir yandan bencillik mi yaptim diye dusunuyorum. Benim bireysel kararlarim takımı bu derece etkilememeli. Olanlari halen sindiremiyor olsam bile sizlerin bu olayda hicbir sucu yok ve hepiniz buraya zayiflamak amacıyla geldiniz, zamanla da iyice birbirimizle kaynastik. Toplight kaptanımın da dedigi gibi elbet takım toparlanır, sizler de bu surecte lutfen birakmayin.
Hepinize iyi bayramlar yeniden, sevdiklerinizle guzel vakit gecirin bayramda. Ama sakın ola ki yediklerinize dikkat etmemezlik yapmayın :) seviyorum sizleri
İyi bayramlar tatlimiyi bayramlarr beybiler....
iyi bayramlar canım bizde çok yorulduk yaaIyi bayramlar kızlar... sabah 5 ten beri ayaktayim yaaa. Çok yoruldum. Birazdan misafir gelecek.
Geçen hafta benim diyet güme gitmişti ama bayram la birlikte çok güzel toparladım.
sağol tatlım sana da iyi bayramlar..Fıstıklarim hepiniz bayramını kutlarım
sağol tatlım sana da iyi bayramlarSelam kızlar herkesin bayramı mübarek olsun
Bikaç gündür pek yazasım yoktu ama toplight kaptanımız da yazmış zaten bayram dönüşünde konuşuruz hep birlikte..
Ben memlekete gitmediğim için buralardayım girip yazın siz sık sık konuşuruz burdan
Diğer takımlara da bi iyi bayramlar dileyeyim,iade-i ziyaret şart incelik yapıp gelmişler onlar
Hepiniz seviliyorsunuz bebişler kendinize has bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?