Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi bayramlar kızlar. Kaç gündür temizlik yemek birde herşey ters giyor. Yemek yapıyorum fırın bozuluyor. Yok üstü pişmiyor. Sarma sardım bir tencere pirincin tadını beğenmedim diye 1 tencereyi döktüm. Valla iflahım gevredi.

Bazisi oyle oluyomus canim ama dikkat et sen sagligina yavrucak ac kalmasin.. bu anam olacak ördek beni ac birakti oralarda der sonra cikinca

Kızlar bu cuma bildirim yapılacak mi son durum nedir bilginiz var mı
morordek inatettimolacak
Tebrik ediyorum seni valla şekerim bu istikrara aynen devam.. ordekcim de cevap vermis ben de en son cogunluk okey dedi diye gormustum.. ama siz cuma yazin yine de bayramin gunahi nedir görelim.. ona gore basarim cezalari
Hayirli olsun yeni isin canim.. Calismak iyidir sikayet etme kizz.. yediklerimize de dikkat ediyoruz savurgan hanim listeye aliciiiz seni o gelen artilar derhal defedilsin bi zahmet
Slm kizlar hayirli bayramlar yurtdusinda pek bayram olmaz keske turkuyede olsaydim

Bugun biraz kacirdim ama dur dedim kendime
Sana da hayirli bayramlar canim.. Dikkat et ipin ucu kacmasin.. evdeysen musaitsen senden 100zipcik ya da 15-20dk bi yuruyus alalim telafi edersin at kendini disari bakem

[QUOTE="inatettimolacak,

Hayirli olsun yeni isin canim.. Calismak iyidir sikayet etme kizz.. yediklerimize de dikkat ediyoruz savurgan hanim listeye aliciiiz seni o gelen artilar derhal defedilsin bi zahmet
Sağolasın canımçalışmak iyide tatlım bugün 5 bin kişi geldi düşünsene yazı yazmakdan kolum elim tuşa basmakdan bide herkese güler yüz yapmakdan anamm ağladı ne edeyim öğretmenlik bulamadım fastfood restaurantlarda bana göre değil hem ağır işi hemde parası çok az bu iş yorucu amma parasıda çok güzelondan dayanmalıyım kendimi gazlayıp duruyorum herşey para için herşey para içinkızzzz bu kadar çalışmaya kilo kalırmı ayooolllsabahdan akşama kadar ayakdayım hiç oturmadan

Meraba canım, benim kızım da 25 aylık çok fenayız valla, bi iyi bi kötü 2 yaş sendromuymuş öyle diyorlar

Bende dünkü menümü yazayım;

Sabah yumurtalı omlet

Öğle biraz domates, havuç, 2 kaşık kavurma

Akşam 3-4 kaşık kavurma

Su 1 lt biraz üstü (kendi evimde olmayınca içemedim)

Spor maalesef bayram dolayısıyla yok, ayaküstüydük işte malum haller..

inatettimolacak morordek

Hemde öyle böyle değil canım 2 yaş çoçukları anneyi çıldırttıyor benim kızım 2 ve 2,5 yaşındayken ben gibi sakin çıtı çıkmayan beni bile sinirli yapmıştı birgün hiç unutmuyorum parkda oynadı saat oldu geç havada karardı hadi eve gidiyoruz dedim her zaman tamam der o gün inadı tuttu normalde evde tutan inadı ayyy gelmiyor çığlık çığlığa yerlere atıyor kendini sanki benim çoçuğum değilde ben onu kaçırıyormuşum gibi bende iyi sen kal burda ben gidiyorum dedim ağaçın arkasına saklandım ayyy kızlar vallahii 20 dk yakın bekledim aynı yerde hareket etmeden durdu gittim ne diller döktüm ne diller zar zor ikna ettimde eve getirmiştimçok zor dönem 2-3 yaş dönemi allah yardımcınız olsun

Tmm cnm kizim uyansin cikayim disari bi tur atayim valla

Aybnim kizim 14 aylik insallah olmaz oyle korktum

Bazisi oyle oluyomus canim ama dikkat et sen sagligina yavrucak ac kalmasin.. bu anam olacak ördek beni ac birakti oralarda der sonra cikinca

Valla depolarımı açtım kendisine kullansin bol bol. Zaten mercimek kadar yani ne kadarını kullanabilir ilk 3 ay depolardaki yeter dedi doktor da sonrası daha onemliymis. Ben gene de yemeye calisiyorum tabi elimden geldigince. Onu besleyeyim derken kendim tükenmeyeyim sonra, yavrus ordegi buyutmek icin saglikli olmak lazım

Evet buyukmus demek ki 2-3 yaşlarında olan sendromları yaşıyor her çocuk gibi Allah yardımcın olsun

Ay anam şimdikilerin daha anasının karnında sendromu tutuyo.. yok klasik müzik dinle,vay efendim 2yaş,hop okula başladı bunalım ne ergenliği bitiyo ne sınav stresi.. Biz böyle değildik valla yiyoduk anamızdan dayağı oturuyoduk aşagı..hatta dövünce ağlarsak daha çok dövüyodu ahdafdfahg
Valla boş mu konuşuyom çocugum olunca naparım bilmiyorum ama ben de çok inadımdır dediğimi yaptırırım çocuğa ay çocugu minnak yaşında psikopata bağlatabilirim
Bikaç yıl önce kuzenimi çıldırtmıştım önce..-evet benım kuzenler hala bebek çünkü ben ilk torunum nyse- neymiş evi yıkıyo çığlık kıyamet derdi ne dedim yengeme yılmış kadında artık kız3yasındayken oğlan yenı doğmustu işte.. Neymıs efendım annesının gardırobunu aşağı dökecekmiş niye dedim çünkü onu yapmak istiyomuş dedim ailenin tek delüsü değilmişim Dedim yengeme sen çık bizi başbaşa bırak ağlasada çatlasa da gelme.. onun da canına minnet geçti içeri.. bak dedim yavrucuumm dolabı dağıtırsan hepsini yeniden katlayıp yerine koyana kadar yemek ve oyuncak yasak ben sadece dağıtıcam toplamıcam dedi.ben de dağıtamzsın dedim. dağıtıcam dağıtamazsın ( x1200 tekrar filan abartısız) -hızır idi yunus idi oldu resmen - bu diyalog sabırla ve yavrunun artan çığlıklarıyla devam etti. oturdum grdırabn önüne yaklaştırmadım bile çıldırdı bağırdı çağırdı en sonunda yıldı uzandığı yere sızdı dafdadahjah velhasıl kelam hala sülalenin delüsü sertifikası bende

Çok güzel menü olmuş canım afiyetler olsun,tebrik ediyorum seni.. bayrama karşı bu menü helal valla

Ben de öyleyim canım aglamadi gerekiyorsa ağlıyor tabiki de kendini yerden yere atsana da geçer karşısında tepkisi izlerim. Iki dar mücadelesi yaşıyoruz ara ara. Ama sırf sussun yeterki ne yyapıyorsa yapsın diyen birisi değilim. Ölçüleri bilmesi gerek. Çok katı da degilim dir...
bu sendromlar hic bitmiyo ki...

Evet canlar misafir yeni gitti ben de evi topladım çocukları uyuttum menümü yazayım.

Sabah 11 de kahvaltı
3 yumurtadan peynirli omlet
domates maydanoz
kıl biber

ara 14.00
3 hurma
1 çay bardağı süt

Akşam 19.
kavurmalı yumurta
Semizotu salatası

Bugün kasıklarımda ağrı vardı. Öğlen sonu yattım. Yemek yapamadım. En büyük kurtaricim yumurta yedim yine.

Şu 3 lt
spor yok.

inatettimolacak morordek

ekmek tüketmedim bugün canım istemedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…