- 24 Ağustos 2016
- 175
- 317
- 18
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #204.981
Bazisi oyle oluyomus canim ama dikkat et sen sagligina yavrucak ac kalmasin.. bu anam olacak ördek beni ac birakti oralarda der sonra cikincaGunaydin hanimlar :)
Iştahım o kadar kapandı ki anlatamam. Acıkıyorum ama canım hicbir sey istemiyor. Sırf açlığımı bastırabilmek icin yiyorum. Kahvaltilar daha iyi nispeten ama gun icinde aksama dogru öğünlerim gitgide azaliyor. Elimde olmadan diyet yapiyorum galibacanım hic tatlı istemiyor, dun sadece 1 dilim baklava yedim tadı nasıl olmus diye merak ettiğimden. Normalde ben bayramda 1 dilim baklavayla duracak insan mıydım yahu? Cirkin ordek yavrusu annesinin fit olmasını istiyor anlasilan
Vallahi surmedim canım yemem Tabiki si de akıllandim ben... o tabağı yesem beni 1 hafta geriye atar biliyorum. Zaten geçen hafta kacamakliydi idi. O yüzden bayramda bana zararlı hersey yasak.
morordek goreydi gerçekten gözleri yasarirdi
Tebrik ediyorum seni valla şekerim bu istikrara aynen devam.. ordekcim de cevap vermis ben de en son cogunluk okey dedi diye gormustum.. ama siz cuma yazin yine de bayramin gunahi nedir görelim.. ona gore basarim cezalari
Hayirli olsun yeni isin canim.. Calismak iyidir sikayet etme kizz.. yediklerimize de dikkat ediyoruz savurgan hanim listeye aliciiiz seni o gelen artilar derhal defedilsin bi zahmetHayirli bayramlar kizlar bayram bayram ise basladimcok yorucu coookkk sabah 8;30da basladim 3 e kadar hic oturmadim anam calismak coookkk zorrr leeennn betusss dogru diyon kizz zengin koca lazim iyi sec olurmu o getircek biz yicez benden gecti kankim bari sen bulll hee bide butun ladies memmun isinden tek dertlenen benim olmamda cok enterasandi neyse benden haberler bu kadar bu kadar spora karsin yemek yemedim aksam saati 2-4 kurabiye yedim bol bol sivi tukettim
Slm kizlar hayirli bayramlar yurtdusinda pek bayram olmaz keske turkuyede olsaydim
Sana da hayirli bayramlar canim.. Dikkat et ipin ucu kacmasin.. evdeysen musaitsen senden 100zipcik ya da 15-20dk bi yuruyus alalim telafi edersinBugun biraz kacirdim ama dur dedim kendime
25 aylık canım büyük. Ama çok ilgi isteyen bir çocuk dün ilgilenemeyince kurban tamizlik misafir derken. Çok kötü oldu çocuk. Zaten kapıya şeker toplamaya gelen çocukla ağlama krizleri tuttu. Sekerimizi vermeyelim diye. Kapının önünde aç geri alalım diye agladi. Gündüz hal böyle olunca gece de uykuda hep agladi. 10 dk uyuyor sonra sinirlendim karışık ağlama. ..
en son gelen çocuğa şekeri kendi verdi ama çok sevindi şeker verdim diye.
bayram cocuklarla güzel yaa
Hemde öyle böyle değil canım 2 yaş çoçukları anneyi çıldırttıyor benim kızım 2 ve 2,5 yaşındayken ben gibi sakin çıtı çıkmayan beni bile sinirli yapmıştı birgün hiç unutmuyorum parkda oynadı saat oldu geç havada karardı hadi eve gidiyoruz dedim her zaman tamam der o gün inadı tuttu normalde evde tutan inadı ayyy gelmiyor çığlık çığlığa yerlere atıyor kendini sanki benim çoçuğum değilde ben onu kaçırıyormuşum gibi bende iyi sen kal burda ben gidiyorum dedim ağaçın arkasına saklandım ayyy kızlar vallahii 20 dk yakın bekledim aynı yerde hareket etmeden durduMeraba canım, benim kızım da 25 aylık çok fenayız valla, bi iyi bi kötü2 yaş sendromuymuş öyle diyorlar
Bende dünkü menümü yazayım;
Sabah yumurtalı omlet
Öğle biraz domates, havuç, 2 kaşık kavurma
Akşam 3-4 kaşık kavurma
Su 1 lt biraz üstü(kendi evimde olmayınca içemedim)
Spor maalesef bayram dolayısıyla yok, ayaküstüydük işte malum haller..
inatettimolacak morordek
Tmm cnm kizim uyansin cikayim disariBazisi oyle oluyomus canim ama dikkat et sen sagligina yavrucak ac kalmasin.. bu anam olacak ördek beni ac birakti oralarda der sonra cikinca
Tebrik ediyorum seni valla şekerim bu istikrara aynen devam.. ordekcim de cevap vermis ben de en son cogunluk okey dedi diye gormustum.. ama siz cuma yazin yine de bayramin gunahi nedir görelim.. ona gore basarim cezalari
Hayirli olsun yeni isin canim.. Calismak iyidir sikayet etme kizz.. yediklerimize de dikkat ediyoruz savurgan hanim listeye aliciiiz seni o gelen artilar derhal defedilsin bi zahmet
Sana da hayirli bayramlar canim.. Dikkat et ipin ucu kacmasin.. evdeysen musaitsen senden 100zipcik ya da 15-20dk bi yuruyus alalim telafi edersinat kendini disari bakem
Aybnim kizim 14 aylik insallah olmaz oyle korktumHemde öyle böyle değil canım 2 yaş çoçukları anneyi çıldırttıyor benim kızım 2 ve 2,5 yaşındayken ben gibi sakin çıtı çıkmayan beni bile sinirli yapmıştı birgün hiç unutmuyorum parkda oynadı saat oldu geç havada karardı hadi eve gidiyoruz dedim her zaman tamam der o gün inadı tuttu normalde evde tutan inadı ayyy gelmiyor çığlık çığlığa yerlere atıyor kendini sanki benim çoçuğum değilde ben onu kaçırıyormuşum gibi bende iyi sen kal burda ben gidiyorum dedim ağaçın arkasına saklandım ayyy kızlar vallahii 20 dk yakın bekledim aynı yerde hareket etmeden durdugittim ne diller döktüm ne diller zar zor ikna ettimde eve getirmiştim çok zor dönem 2-3 yaş dönemi allah yardımcınız olsun
Bazisi oyle oluyomus canim ama dikkat et sen sagligina yavrucak ac kalmasin.. bu anam olacak ördek beni ac birakti oralarda der sonra cikinca
Benimde oğlum 14 aylık şimdiden çok fena şimdi kesif zamaniAybnim kizim 14 aylik insallah olmaz oyle korktum
Evet buyukmus demek ki 2-3 yaşlarında olan sendromları yaşıyor her çocuk gibi Allah yardımcın olsun25 aylık canım büyük. Ama çok ilgi isteyen bir çocuk dün ilgilenemeyince kurban tamizlik misafir derken. Çok kötü oldu çocuk. Zaten kapıya şeker toplamaya gelen çocukla ağlama krizleri tuttu. Sekerimizi vermeyelim diye. Kapının önünde aç geri alalım diye agladi. Gündüz hal böyle olunca gece de uykuda hep agladi. 10 dk uyuyor sonra sinirlendim karışık ağlama. ..
en son gelen çocuğa şekeri kendi verdi ama çok sevindi şeker verdim diye.
bayram cocuklarla güzel yaa
Ay anam şimdikilerin daha anasının karnında sendromu tutuyo.. yok klasik müzik dinle,vay efendim 2yaş,hop okula başladı bunalım ne ergenliği bitiyo ne sınav stresi.. Biz böyle değildik valla yiyoduk anamızdan dayağı oturuyoduk aşagı..hatta dövünce ağlarsak daha çok dövüyodu ahdafdfahgHemde öyle böyle değil canım 2 yaş çoçukları anneyi çıldırttıyor benim kızım 2 ve 2,5 yaşındayken ben gibi sakin çıtı çıkmayan beni bile sinirli yapmıştı birgün hiç unutmuyorum parkda oynadı saat oldu geç havada karardı hadi eve gidiyoruz dedim her zaman tamam der o gün inadı tuttu normalde evde tutan inadı ayyy gelmiyor çığlık çığlığa yerlere atıyor kendini sanki benim çoçuğum değilde ben onu kaçırıyormuşum gibi bende iyi sen kal burda ben gidiyorum dedim ağaçın arkasına saklandım ayyy kızlar vallahii 20 dk yakın bekledim aynı yerde hareket etmeden durdugittim ne diller döktüm ne diller zar zor ikna ettimde eve getirmiştim çok zor dönem 2-3 yaş dönemi allah yardımcınız olsun
Çok güzel menü olmuş canım afiyetler olsun,tebrik ediyorum seni.. bayrama karşı bu menü helal vallaBugünkü menümmorordek inatettimolacak
Sabah geç vakit
Domates salatalık peynir
Çay
Arada bir sade nescafe şekersiz
Akşam biraz geç oldu Ankaradan Kırıkkale ye geldik
Kavurma
Yulaf kepekli yoğurt
Çoban salata
Ay anam şimdikilerin daha anasının karnında sendromu tutuyo.. yok klasik müzik dinle,vay efendim 2yaş,hop okula başladı bunalım ne ergenliği bitiyo ne sınav stresi.. Biz böyle değildik valla yiyoduk anamızdan dayağı oturuyoduk aşagı..hatta dövbitmiyor kiarsak daha çok dövüyodu ahdafdfahg
Valla boş mu konuşuyom çocugum olunca naparım bilmiyorum ama ben de çok inadımdır dediğimi yaptırırım çocuğaay çocugu minnak yaşında psikopata bağlatabilirim
Bikaç yıl önce kuzenimi çıldırtmıştım önce..-evet benım kuzenler hala bebek çünkü ben ilk torunum nyse- neymiş evi yıkıyo çığlık kıyamet derdi ne dedim yengeme yılmış kadında artık kız3yasındayken oğlan yenı doğmustu işte.. Neymıs efendım annesının gardırobunu aşağı dökecekmiş niye dedim çünkü onu yapmak istiyomuşdedim ailenin tek delüsü değilmişim Dedim yengeme sen çık bizi başbaşa bırak ağlasada çatlasa da gelme.. onun da canına minnet geçti içeri.. bak dedim yavrucuumm dolabı dağıtırsan hepsini yeniden katlayıp yerine koyana kadar yemek ve oyuncak yasak ben sadece dağıtıcam toplamıcam dedi.ben de dağıtamzsın dedim. dağıtıcam dağıtamazsın ( x1200 tekrar filan abartısız) -hızır idi yunus idi oldu resmen - bu diyalog sabırla ve yavrunun artan çığlıklarıyla devam etti. oturdum grdırabn önüne yaklaştırmadım bile çıldırdı bağırdı çağırdı en sonunda yıldı uzandığı yere sızdı dafdadahjah velhasıl kelam hala sülalenin delüsü sertifikası bende
Tesekkur ederim kendimi özgürlük direnişçileri gibi hissediyorum. Tüm akraba israrlarina karşı yilmadim ayaktayim o kilolar gidecekÇok güzel menü olmuş canım afiyetler olsun,tebrik ediyorum seni.. bayrama karşı bu menü helal valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?