- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.021
MerhabaLar herkeseinatettimolacak morordek
Bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta
Bir dilim peynir
Öğle
Küçük bir tabak kavurma
Akşam
Et sote 3_4 kaşık
Cacık
8 gibi yulaf kepekli yoğurt 2 kaşık olunca tadı pek hoş olmadı
2.5 litre su
30dakika yuruyuste oglumla çıktık o süt içti bende coco Cola zero
Misafirlere yapılan ikramlar ama kaçamak yok bayramda 3_0 ondeyim
Rakip olalimda diyetimiz aynı değil sen kuru yemiş meyve yiyorsun her turlu seni geçerim adil olmazBen de 3-0 ondeyim canım. Ay biz seninle rakip mi olsak ister misin beni kendine:)
Rakip olalimda diyetimiz aynı değil sen kuru yemiş meyve yiyorsun her turlu seni geçerim adil olmaz
Ama istersen bu cuma bildirim yapıp bi hafta deneyelim birbirimizi düşünüp cissslardan uzak dururuz belki
Vay vay seni her türlü geçerim adil olmaz demek o kadar da iddalisin haa...
beni de hafife alma kiz
Tamam bu cuma başlayalım ozaman Regl dönemine denk geldi ama aldırmıyorum motivasyona ihtiyacın olduğu her an buralarda yim netim hep acikOlsun canım ne olacak ben de daha dikkatli olurum işte. Maksat tatlı rekabet olsun. Ölür artıdayım zaten bu cuma bildirim yapalim ki kendimizi görüp ona göre besleniriz. Spor da su da ve kaçamaklar da birbirimize destek olmak önemli olan zaten
Misafirlikte hep kavurma yedik artık etlere farklılık katma zamanı ben bugün fırına terfi ettimRekabet ha, süpermiş kızlar
Dünkü menümü paylaşayım bende;
Sabah et ızgara biraz cola zero
Öğle soğuk nescafe ve dukan kek
Akşam kavurma.
Hep et hep et yani, dukanın güzelliği Bayram'da çıktı ortaya
Su 1 lt kadar spor bayram gezmesi aman kızım elleme dur aman kırılacak modu tüm gün işte
inatettimolacak morordek
Hafife almak değil gaza getirmek diyelim biz Türk insanını gaza getirmek için ya olumsuz motivasyon yapacaksın ya da iddiaya gireceksin haksız mıyımVay vay seni her türlü geçerim adil olmaz demek o kadar da iddalisin haa...
beni de hafife alma kiz
Daha tamamlamDan gonderilmis yanında aycberg ve sogaň salatası limonlu yağsızSelamlarinatettimolacak
morordek
Bugunku menüm
Sabah yine geç saatte
Kıyma sote yumurta yok
Akşam
Güveçte patlıcan ve köfte
Patlıcan sadece su koydum domates biber sarımsak soğan tabiikide var
Köfteyi evdekilerede yapacam köfte dahil bi yumurta kirdim kendi köftemi yuLaf kepeği ve çok az sutle yaptım
Herşey dükana uygun ama sanki lokanta yemegi oldu
Önce başınız sağolsun dıym sonra fırcaya gecıcemKöyden pazar günü dönücez, bende durumlar çok kötü. Başımıza beklenmedik şeyler geldi cenaze vs derken dönemedik. Mide bulantısından et yiyemedim koca bayram 3 küçük parça yemişimdir. Ekmek, patates, bisküvi ağırlıklı beslendim hazırlıksız gelmiştik çünkü. kilo aldım yani çok büyük bi ihtimalinatettimolacak döner dönmez yine bol sporla halledicem şimdiden cezama razıyım
He bi de genelde doymak için yedim yani baklava, revani falan bir sürü tatlı vardı onlardan tek lokma yemedim. Şu an başka bi yerdeyim siteye daha rahat girebiliyorum
Ellerine sağlık canım çoookk güzel gözüküyorrSelamlarinatettimolacak
morordek
Bugunku menüm
Sabah yine geç saatte
Kıyma sote yumurta yok
Akşam
Güveçte patlıcan ve köfte
Patlıcan sadece su koydum domates biber sarımsak soğan tabiikide var
Köfteyi evdekilerede yapacam köfte dahil bi yumurta kirdim kendi köftemi yuLaf kepeği ve çok az sutle yaptım
Herşey dükana uygun ama sanki lokanta yemegi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?