Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de 3-0 ondeyim canım. Ay biz seninle rakip mi olsak ister misin beni kendine:)

Merhaba kızlar iki günlük menümü yazsam bi öğün etmez :/
Ben ne et tavuk balık yiyebilirm nede dokunabilirdim ama evlenince iş basa düştü bütün bi kurban etini eşimle beraber kaldık yani kusura bakmayın kusmaktan mahvoldum :/ Hala kendime gelebilmiş değilim çok sağlıksız kilo verdim umarım geri almam :/

Ben de 3-0 ondeyim canım. Ay biz seninle rakip mi olsak ister misin beni kendine:)
Rakip olalimda diyetimiz aynı değil sen kuru yemiş meyve yiyorsun her turlu seni geçerim adil olmaz
Ama istersen bu cuma bildirim yapıp bi hafta deneyelim birbirimizi düşünüp cissslardan uzak dururuz belki

[QUOTE="inatettimolacak,

Geçer enişteye tripler de taşınma işi filan konuşuyodun bi ara ne karar verdiniz bakem?
Kırıntıysa iyi dedim bu kurabiye mi yediii amanınnn kısıra da çok abanma tatlım beni şişiriyo başlayınca da duramıyorum hiç elimi sürmüyom o yuzden.. ayy kızz eskıden kazan kazan yerdimm rezillik resmen [/QUOTE]
Taşınacağız eşim ev arıyor ben çalıştığımdan zamanım yok o part time çalışıyor aslında yaz geliyor bu ev yaz için süper ama yuuuukkk illa taşıncak nede olsa manyak kadın evi biliyor gece kapının önünde duran arabamızı biri dün akşam anahtarla kocaman derin çizmiş yok omu çizdi diyor aaaa daha neler dedimpsikopata bağladı adam hatır hatır ev arıyor bana beğendiremiyor bu defa küçük 2 odalı ev tutcakmış 3 oda çok hemde büyük istemiyorum temizlemesi zor ve soğuk oluyor diyor kızzzz parttime çalışınca kendini evin hanımı zannediyor herhalde

Rakip olalimda diyetimiz aynı değil sen kuru yemiş meyve yiyorsun her turlu seni geçerim adil olmaz
Ama istersen bu cuma bildirim yapıp bi hafta deneyelim birbirimizi düşünüp cissslardan uzak dururuz belki

Olsun canım ne olacak ben de daha dikkatli olurum işte. Maksat tatlı rekabet olsun. Ölür artıdayım zaten bu cuma bildirim yapalim ki kendimizi görüp ona göre besleniriz. Spor da su da ve kaçamaklar da birbirimize destek olmak önemli olan zaten

Vay vay seni her türlü geçerim adil olmaz demek o kadar da iddalisin haa...
beni de hafife alma kiz

Rekabet ha, süpermiş kızlar

Dünkü menümü paylaşayım bende;

Sabah et ızgara biraz cola zero

Öğle soğuk nescafe ve dukan kek

Akşam kavurma.

Hep et hep et yani, dukanın güzelliği Bayram'da çıktı ortaya

Su 1 lt kadar spor bayram gezmesi aman kızım elleme dur aman kırılacak modu tüm gün işte

inatettimolacak morordek

Slm kızlar bende bugün acayip hastayım eve yeni girdim keyif yapıyorumgece 3 de tekrar gidecem
Yediklerimi yazayım
Sabah
Tost kaşarlı
1 fincan kahve
6-7 tane zeytinsiz demeden ben yazdım
Öğle
Yokkkkk
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Dünkü et yemeğiminden 3-4 kaşık
inatettimolacak hesap sormasın diye makarnada yemedim
Bol booooolll ilaç 3 litrede su içtim yarına kadar iyileşmeliyim cuma sabah 8 de 7 bin yolcu işçilerle birlikde 9 bin kişi gelcekmişdinamikkkk enerjikkkk olmalıyım olcak işmi tamda grip olduğum zamanda

Tamam bu cuma başlayalım ozaman Regl dönemine denk geldi ama aldırmıyorum motivasyona ihtiyacın olduğu her an buralarda yim netim hep acik

Misafirlikte hep kavurma yedik artık etlere farklılık katma zamanı ben bugün fırına terfi ettim sonra bikmayalim daha yol uzun bi de kış gelse de bol bol balık yesek

Eyyyy sevgili datluşş biricik bitanecik 5.Takım !!!!

Bu saat olmuş gün bitmişş kimseler yok hala?? Yarın bi de cuma.. akşama yatarken liste hazırlayıp bırakıcam

**Yarın kilo bildirmeyen herkese 300zıpzıp ceza var ona göre
**Tatilde kilo alıp dönenler de daha BÜYÜKK cezalara hazır olsun

Bi üsttteki mesajımı herkes okuun diye tek tek etiketliyorum aşağıda hanımlar,sonra vay efendim duymadım bilmiyorum kabul etmiyorum!!!

T tatlitambak cnım sen zaten buralardasın girince görürsün
@denhizx canım en son hastaydın,umarım iyisindir,tatiller bitti bekliyoruz aramıza artık
parkbyull sen de dönmüşsündür tatilden umarım parkycim -umarım zayıflayarak,insanın adı çıkacagına -
tugce1325 kız nerelere kayboldun sen gel bakem artık sende eltin naptı bayramda anlat cabuk merak ediyorum
Nanelibal köyden zayıflayarak dönmüssündr inş küçük hanım,vukuatlı oldugundan sana daha fazla ceza yazıcam yoksa
H hayat masal Mapusa düşmek yasak bizde canım şu yazdıklarınıza bi hakim olsanız bdv de ahh ahhh
@baharakcil senn nerelerdesinn hatunn siteye girip takıma uğramamak??

Bu üstteki grup hali hazırda listede olanlar.. İlk cezayı bunlara kesicem ona göre.. Diğer arkadaşları da yazıyorum sımdı

B blanche_ea kız bitemedi mi senin tatillerin halaaaa
nilsub ortimmm yeter da bu kadar tatil haydi yavrular okula gidecek
savurgan hanımefendı senı de unutmadım cabuk ver o artıyı lıstede lazımsın bıze
btlbetul kız pisi pisi betüş naptın tatilde??
ebrusonmez sen nerdesinn bebişim??
@ricouchjade birde böyle bir arkadaşımız vardı ama acaba nirdee??
Afra48 canım dönsen aramıza listeye girersin aslında,biraz asılsan??
toplight kaptanımız da dönecekti zaten gelir o da
morordek yavrus ordek napıyo canımcım
medusa38 yeni arkadaşlar buralarda hep zaten siz de yarın bi tartılın bakalım nedir durumlar hanımlar
@w e n d y kız ben seni niye etiketleyemedim

Son düzenleme:
Köyden pazar günü dönücez, bende durumlar çok kötü. Başımıza beklenmedik şeyler geldi cenaze vs derken dönemedik. Mide bulantısından et yiyemedim koca bayram 3 küçük parça yemişimdir. Ekmek, patates, bisküvi ağırlıklı beslendim hazırlıksız gelmiştik çünkü. kilo aldım yani çok büyük bi ihtimal inatettimolacak döner dönmez yine bol sporla halledicem şimdiden cezama razıyım

He bi de genelde doymak için yedim yani baklava, revani falan bir sürü tatlı vardı onlardan tek lokma yemedim. Şu an başka bi yerdeyim siteye daha rahat girebiliyorum

Son düzenleme:
Selamlar inatettimolacak
morordek
Bugunku menüm
Sabah yine geç saatte
Kıyma sote yumurta yok
Akşam
Güveçte patlıcan ve köfte
Patlıcan sadece su koydum domates biber sarımsak soğan tabiikide var
Köfteyi evdekilerede yapacam köfte dahil bi yumurta kirdim kendi köftemi yuLaf kepeği ve çok az sutle yaptım
Herşey dükana uygun ama sanki lokanta yemegi oldu

Eklentiler

• IMG_20160915_213201.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20160915_213117.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 56
Daha tamamlamDan gonderilmis yanında aycberg ve sogaň salatası limonlu yağsız
1,5 bardak Cola zero
2,5 litre su 1 saat yuruyus

Önce başınız sağolsun dıym sonra fırcaya gecıcem
Anam anam anam ben bu kızı napaaammmm kızzz sen bi dön eve bak ben neler yapacam sana kız yogurt fılan ye o daha tok tutar.. ben anlamam pazar dönüyosan pazartesı sabah alacam senın ifadeni.. Aç mı kalırsın 3 gün detoks mu yaparsın.. günde 3öğün yogurt mu yersın bılemem.. kız patates ekmek püskevit neeee ben sinirden yazamıyom daha koca köyde yiyecek bişey bulamadın mı kendineee..

Ellerine sağlık canım çoookk güzel gözüküyorr Afiyetler olsun yarasın Menün de çok güzel, baya sardın sen bu işe güzel sonuçlar beklemeliyiz senden hep sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…