- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.341
Bende o zaman tutarım genelde evet Muharrem ayiKoca gececi olunca yemek te yapmadım kendime usendim diyeyim. Bi de galiba yarın oruç tutmayaxagim. Ay iyi hatırlattı ya o zaman tutarım oruclari. Muharrem ayı işi dimi
Bende o zaman tutarım genelde evet Muharrem ayi
Dükan testi var Türkçe sayfası falanda var testi yapıyorsun o testte ne kadar yapacağım belli oluyor resimdeki benim sonucun meselaAy bu dukan ben de merak ediyorum ama anlamamaktan korkuyorum. atak seyir falan işte. Ay dur bir araştırabilirsiniz kafama yatarsa ve anlayabilirsem eşlik ederim sana.
Mesela bu atak kaç gün seyir kaç gün falan nasıl hesaplaniyor
Kızlarr gördüğünüz üzere döndüm ben :) Bacaklarım artık benim değil sabah daha zayıf çıkmalıyım bence tartıda6saat filan yürüdüm herhalde bi de yarım saat kadar bisikletle debelendim sonuç fiyasko dana kadar bisikleti verdi bizimki elime al sür diyo dedim valla mı bu kadar kolay mıydı yaaa korkuttum en sonunda dedim hanımm hanımm yok bu ona degildi dedim çocuuk çocuukk bana burda bişey olsun babam uçarak gelir seni parke diye döşer bu adanın yollarına sonra ada sahillerinde beklerim seni dedim
Eve geldim kendimi odaya kadar götüremeyip banyoda son durak dedim.duştan sonra da odaya sürünerek gittimanamm yarın sabah nasıl uyanıp okula gidecem ben
Dükan testi var Türkçe sayfası falanda var testi yapıyorsun o testte ne kadar yapacağım belli oluyor resimdeki benim sonucun mesela
Hazır takımda yapan birileri de var öyle korkulduğu gibi acta kalmiyosun yaparsan bizde destek oluruzAzcık Bakin dim da yapana helal olsun. Belki ilerde ben de denerim neden olmasın
Aynen aferin şöyle toparlan azcık.. Yoğurt tüketmeye çalış bolca tok tutuyo hem faydalı. ben bu yaz içine meyve (taze kuru farketmedi) çok tükettim. sabah kahvaltı etmey calıs.. en olmadı az peynır 1kayısı bıkac cevız at agzına. okula gıderken yolda da yarım elma yersın.doğra kilitli poşetle at çantana. kalan yarısını öğle yemeğinden sonra ara öğün yaparsın.arada türk kahvesi iç sade yanında hurma ye..kendine güzellikler hazırlamak senin elinde bence.. üniye gidiyodun sanırım.hangi şehirdesin? yemekhaneniz çok mu kötü? git bi çorba iç sebze yemeği al.. alternatif cok yanı canımHaklısın, söz yola geldiğim hale dönüş yapıcam
Okul olayına gelince de bugün onu çok düşündüm. Yanımda hurma-badem-kayısı gibi şeyler götürcem küçük saklama kabında. Öğle yemeği için ızgara köfte-tavuk-arada 1 lahmacun yerim.
Böyle zararlı bi yere gitcek olursak da kendime koyduğum hedeflere ulaşana kadar orda öyle aç aç dururum.Hedef dediğim de 1 kilo değil tabii. 79'a inmek sonra 74'e inmek gibi falan
Bu hafta okula pek gitmem de haftaya salı mesela derslerim 9da başlayıp akşam 7de bitiyo
Azcık Bakin dim da yapana helal olsun. Belki ilerde ben de denerim neden olmasın
Sen kayseridemisin nerde oturuyorsun ben mantıyi güzel yaparım ama pek yemem benimki daha çok küçük bebeğim varken evden çıkamamak hastalıklar derken çok bisküvi tarzı yememden
Yok kız bi ara muhabbeti gecmisti ondan hatırladım. Bazen fil hafızam tutuyor isteAyy ayy kız o kadar ağladım mı ben buralarda benim düğün param geldi aklına yirim ben seni de çirkinella yavrunu daSorma bacım sorma o konuda depresiflerdeyim düğünden düğüne koştuk gidemedigimizi de likeladık bol bol.. telin sarj aletıyle bağacaktım bi ara kendimi.. yeter olummm evlenmeyin daha diye sanal bi site mi kursak kızz. bu tvye çıkan ünlü diyetisyenler var ya hep yapıyo.diyoki git dr bana kan tahlillerini gönder bakıyo ediyo adam tee fizanda spor diyet yazıyo ona parayı trink alıyo hesaba.. e biz de aynısını yapıyoz
Sen şimdi de git bi atla 300O zaman günde 300er kez zıplayıp üstüne de leslie yapıyodumBayram girmese alışmıştım aslında, tekrar o şekle gelmek gözümde çok büyüyo. Hatta dün bugün için 'döncem spora diyete' demiştim ama bugün de kaldıramadım kendimi Pazartesi tribine girdim galiba, malum hep pazartesi başlanır ya Ay bi de squat yapıyodum kalçalarıma baya fark ettirmişti ama 1 hafta bırakınca bile eskiye dönüyo sanki, psikolojik ya da bilmiyorum
Ben pek yaşamıyorum hergun Salatalik yiyorum Faydasi oluyor galiba biraz sıkıntı yasarsam form çayı kiraz sapı çayı iciyorumGözün korkmasın, alışıyor insan yapılamayan bişey değilmiş. Bi de tartıda hep eksileri görmek inan öyle bir motivasyon sağlıyor ki, bırakasın gelmiyo..
medusa38 kabızlık sorunun oluyor mu? Bişeyler yapıyo musun onun için?
Hani nerde gene kimse menü yazmamıs???! Yarın cidden sıkıyönetim ilan ediyoruz artık, bu böyle olmayacak
Yok canım bulurum simdi. Siz Dukancı oldugunuzdan sizden endişe etmiyorum zaten. Asıl dertlendiklerim menü yazmıyor
Benimkilerde orda tokideler kız kardeşim belsindeEvet canım Kayseri'de oturuyoruz, yıldırım Beyazıt'ta evimiz bizim, anneler yanımızda olunca ne mantı ne sarma yapıyorum valla ben, saolsunlar yapıp çağırıyorlar, hoş yapmaya çalışsam da beceremem kesin o da ayrı
Benim de doğum sonrası demeyim de emzirme sonrası kiloları, doğuma 15 kiloyla gittim, doğum sonrası millet şaşırıp kalmıştı hiç kalmamış diye, ama emzirirken süt olcak diye of of
Ama şimdiki hedefim doğum öncesine inmek değil daha derinlere inmek, dur bakalım becerebilecek miyim..
Sarma dedinde yarın sebze günüm kiymayla yaprak cikarayimda yapayım bari ben küçük sarmayı seviyorum tam kayseri usulü burda hem büyük hem kalın satıyorlarBenimkilerde orda tokideler kız kardeşim belsinde
Sen şimdi de git bi atla 300
Kaldır totoyu hadi
Aydında okuyorum. Evet üniversite, zaten bu sene bu kadar çok kilo alma sebebim her öğün dışarda yediğimiz burger king, pizza gibi şeylerdendi. Ders aralarında bisküvi-kahve öğle araları tost-hamburger derken şiştik de şiştikAynen aferin şöyle toparlan azcık.. Yoğurt tüketmeye çalış bolca tok tutuyo hem faydalı. ben bu yaz içine meyve (taze kuru farketmedi) çok tükettim. sabah kahvaltı etmey calıs.. en olmadı az peynır 1kayısı bıkac cevız at agzına. okula gıderken yolda da yarım elma yersın.doğra kilitli poşetle at çantana. kalan yarısını öğle yemeğinden sonra ara öğün yaparsın.arada türk kahvesi iç sade yanında hurma ye..kendine güzellikler hazırlamak senin elinde bence.. üniye gidiyodun sanırım.hangi şehirdesin? yemekhaneniz çok mu kötü? git bi çorba iç sebze yemeği al.. alternatif cok yanı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?