Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman takımda 2 Kayserili daha var demektir, çoğunluğuz bayaa. Hep mantılardan mı ne
Sen kayseridemisin nerde oturuyorsun ben mantıyi güzel yaparım ama pek yemem benimki daha çok küçük bebeğim varken evden çıkamamak hastalıklar derken çok bisküvi tarzı yememden

İyi sen +3 sun ben yarın +6-7 bekliyorum bendede var o canım ya nasıl olsa başlayınca yemicem diye gömüldümde gömüldüm..
Benim sadece 1 haftada olan bi şey ama. En son 81.5 çıkmıştım geldiğimde 84.6 gördüm tartıda Çok hızlı kilo alıp çok hızlı veriyorum iyi bi şey değil aslında

Sakın o hataya düşme +3+2 falan olun sonra aç kalmadan güzel bi diyet biraz da fazla spor işini görür ac kalınca sonra vücudun kendini kitlikta zannederde hiç veremen
Yok sadece cuma tartı gününe kadar. Yoksa ben hayatta aç kalamam zaten Aç kalmak dediğim de 17.00 sonrası ağzıma lokma sürmem mesela o şekilde.

Hee valla biz de piyasaya mı atılsak? Ne dersin inatettimolacak ? Bizim yavrus ordegin masraflarını, sizin de dügün parasını cıkarırız vallahi
Ayy ayy kız o kadar ağladım mı ben buralarda benim düğün param geldi aklına yirim ben seni de çirkinella yavrunu da Sorma bacım sorma o konuda depresiflerdeyim düğünden düğüne koştuk gidemedigimizi de likeladık bol bol.. telin sarj aletıyle bağacaktım bi ara kendimi.. yeter olummm evlenmeyin daha diye sanal bi site mi kursak kızz. bu tvye çıkan ünlü diyetisyenler var ya hep yapıyo.diyoki git dr bana kan tahlillerini gönder bakıyo ediyo adam tee fizanda spor diyet yazıyo ona parayı trink alıyo hesaba.. e biz de aynısını yapıyoz
Bende uzunca bir suredir burdayım canım hatta bu mor maykuştan o cadaloz ozgedenden önce ...
Evet çok memnun oldum aktif arkadaşlar olduğunuza
Vaaayy cadoloz haa bana haa ortine haa heeeyyyyytt.. Dur çok sinirlendim az özge olayım.. Elime belime koyarımm hanımmm hanımmm orti hanımm sen benim arkamdan mı konuşuyon nasıl olsa bu kız bu gün yok diye.. Dur geliyom ben dur sen

Bilmem 80 oldum mu acaba sabah oğrenicez bakalım ...
Aaasa korkunun ecele faydası yok bugün akşamı balık salata kapatıcam... Erkenden kapatmak bana iyi geliyor 5te yiyicem
Neeeeee !!! 80 mii?? kız yüreğime mi indiricen sen benim
Bendede var o ya tartı öcü gibi geliyor şuan bana
O tartı yarın sabah buraya gelecek ortilerin ortisi ona göre
Selam kızlar misafirim var bayramdan beri kafamı işten kaldıramadım ama artık burdayım. Tam siteye bakıyorum yazamadan çıkıyorum. inatettimolacak cezam nedir geldim burdayım. :)
Seenn nerelerdesin acabaaa?? Yarın sabah açken tartılıp kilo bildir ona göre kesecem cezayı
Yarın tartıya çıkmıcam valla da çıkamam psikolojik baskı oluştu üstümde nedense bayram araya girmese şu an 70lere düşmüştüm kendime çok kızıyorum
Ayy siz bugün sözleştiniz hadi herkesi çıldırtalım mı diyonuz.. Ne demek çıkmıcamm !! Bayram da püskevitleri gömerken düşüneektiniz onu küçük hanım.. sabah aç aç tartılıyor bekliyorum en geç 10da yaz !! Hele bi çıkma o tartıya söyleme o bayram sana neler etti diye bak napıyorum ben sana.. Yok anacım yok bayram gelmedi bu kıza ne güzel accık yola gelmişti toptan çıkmış zıvanadan
Hala saldırıp yemek diyo.. kız noldu okullar açılacaktı herkes naptın bu yaz dicekti,hani emeklerin hani yaptığın sporların karşılığı?? Her koşulda kendine verdiğin söze ve diyetine sadık kalmalısın hedefine ulaşana kadar! Böyle hayal kırıklıkları normal sonra.. Şimdi mızmızlanmayı bırakıyosun ve sana yardımcı olmak isteyen bu kadar insana da kulak verip silkelenip kendine geliyosun küçük hanım !! Sömestra kadar en az 1beden küçülme görevi veriyorum sana!!

Ayrıca yarın okul açıldı sen yemek işini napıcaksın düşün taşın.. Her akşam bi mazeretle görmek istemiyorum seni. Lütfen kendini toparla artık. Bu yaşta bu enerjiyle ulaşabileceğin çokça imkanın elindeyken kendin için bunu yapmalısın!!

Yok canım bi sende yok o maalesef bozunca nasılsa bozdum psikolojisi hepimizde var ama sen süpersin ben vereceğine eminim, tartı mevzusunda da halledip milletin kafasını karıştırmıştın zaten
O zaman günde 300er kez zıplayıp üstüne de leslie yapıyodum Bayram girmese alışmıştım aslında, tekrar o şekle gelmek gözümde çok büyüyo. Hatta dün bugün için 'döncem spora diyete' demiştim ama bugün de kaldıramadım kendimi Pazartesi tribine girdim galiba, malum hep pazartesi başlanır ya Ay bi de squat yapıyodum kalçalarıma baya fark ettirmişti ama 1 hafta bırakınca bile eskiye dönüyo sanki, psikolojik ya da bilmiyorum

Çok iyi gitmiş canım. Tebrik ederim
Teşekkürler daha verecek çok kilo var herkese bol eksiler
nilsub dükan yapmak istersen nette çok bilgi var biraz araştır aklına yatarsa bizde destek oluruz ama can alıcı bikac noktasını söyleyim
Protein ağırlıklı beslenmen gerekecek
Meyve ekmek bazı sebzeler yok
Asla kaçamak yapmamalisin küçük bi lokma bile kilo vermesini durdurabilir
Yulaf kepeği mutlaka yenecek . ..gibi devam ediyo

Canım ben de ilk başladığımda dukan mı yapsam diye niyetlenmiştim. Ama dedim ya meyve canavarıyım koca yaz naparım diye.. Çok hararet basıyo beni ondan vazgeçtim. Ama aldım 3-4tane kitabı var bende dukan amcamızın bi de kendi kendime verebiliyoken duraksamaya başlayınca dukana başlarım diye düşündüm hem vücuduma da değişiklik olur. Yulaf kepeğini ben de çok severek tüketiyorum hatta ilk başlarda onun sayesınde bıraktım ekmegı artık hıc aramıyorum.. Her türlü de yedim sevdim mübareği :) bana da uygun bi diyet bence ben de başlayabilirim bi ara eklenirim size o zaman

Haklısın, söz yola geldiğim hale dönüş yapıcam
Okul olayına gelince de bugün onu çok düşündüm. Yanımda hurma-badem-kayısı gibi şeyler götürcem küçük saklama kabında. Öğle yemeği için ızgara köfte-tavuk-arada 1 lahmacun yerim.
Böyle zararlı bi yere gitcek olursak da kendime koyduğum hedeflere ulaşana kadar orda öyle aç aç dururum. Hedef dediğim de 1 kilo değil tabii. 79'a inmek sonra 74'e inmek gibi falan
Bu hafta okula pek gitmem de haftaya salı mesela derslerim 9da başlayıp akşam 7de bitiyo

Bekleriz her zaman ben bu diyette yeniyim ama okadar okudumki tüm neti emin olmak için ama işe yarıyor

Aşure ayında tut çifte sevap alırsın Afiyet olsun ama keşke akşam menunu gece yeseydin akşamda şöyle etli seviyorsan etsiz sebzeli bir yemek olsaydı bana misafir olsan öyle yapardim

Koca gececi olunca yemek te yapmadım kendime usendim diyeyim. Bi de galiba yarın oruç tutmayaxagim. Ay iyi hatırlattı ya o zaman tutarım oruclari. Muharrem ayı işi dimi

Kızlarr gördüğünüz üzere döndüm ben :) Bacaklarım artık benim değil sabah daha zayıf çıkmalıyım bence tartıda 6saat filan yürüdüm herhalde bi de yarım saat kadar bisikletle debelendim sonuç fiyasko dana kadar bisikleti verdi bizimki elime al sür diyo dedim valla mı bu kadar kolay mıydı yaaa korkuttum en sonunda dedim hanımm hanımm yok bu ona degildi dedim çocuuk çocuukk bana burda bişey olsun babam uçarak gelir seni parke diye döşer bu adanın yollarına sonra ada sahillerinde beklerim seni dedim
Eve geldim kendimi odaya kadar götüremeyip banyoda son durak dedim.duştan sonra da odaya sürünerek gittim anamm yarın sabah nasıl uyanıp okula gidecem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…