- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.301
Okula pofuduk başlasanda zayıf bitireceksin. :)EvetYarın yine şişko şişko gidicem okula
Ayyy ne güzel dedinOkula pofuduk başlasanda zayıf bitireceksin. :)
Evet cok almamissin galiba :)Ördeğim ilk hafta wc problemim oldu. Şimdi daha iyi çok sukur form çayı kurtarıcım oldu.
Az önce tartildim 61 çıktım ama tok karnına:)
Almamışım heralde
Ne demek cikmayacagim???Yarın tartıya çıkmıcam valla da çıkamam psikolojik baskı oluştu üstümde nedensebayram araya girmese şu an 70lere düşmüştüm kendime çok kızıyorum
Çok sıkı diyet yapcam, hatta aç kalcam cumaya kadar mecburum çünküNe demek cikmayacagim???
Cık tartil da ona gore takibe alalım seni
Yarın tartıya çıkmıcam valla da çıkamam psikolojik baskı oluştu üstümde nedensebayram araya girmese şu an 70lere düşmüştüm kendime çok kızıyorum
+3ü nasıl atcam bilmiyorumKorkma kiz. Napacan cumaya kadar atmak için elimizden geleni yapacağız. Zaten yarından itibaren sıkı yönetim geliyor... ay ben şimdi suan kafa olarak toparlandim
Hahahayok tatlım istemeyiz para...
Memnun oldum canım bende araştırayım dukanı yapabilir miyim acaba ?
Yaşın kaç ay ne güzel bir rakamdır oooo 55 :)
+3ü nasıl atcam bilmiyorumBen de o kafaya girdim sayılır. Bi de koptum mu ''ay şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim nasılsa başlayınca yiyemicem'' diyip saldırma hastalığım var her şeye. Bu olay bi tek ben de mi var bilmiyorum
+3ü nasıl atcam bilmiyorumBen de o kafaya girdim sayılır. Bi de koptum mu ''ay şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim nasılsa başlayınca yiyemicem'' diyip saldırma hastalığım var her şeye. Bu olay bi tek ben de mi var bilmiyorum
Tartı dijital değil ama öyle görünüyorEvet cok almamissin galiba :)
Bu bayramı kazasiz belasiz atlattin desene
Ne demek cikmayacagim???
Cık tartil da ona gore takibe alalım seni
Canım benimde öyleydi o yüzden her memleket donüşü + 3-4 oluyordum+3ü nasıl atcam bilmiyorumBen de o kafaya girdim sayılır. Bi de koptum mu ''ay şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim nasılsa başlayınca yiyemicem'' diyip saldırma hastalığım var her şeye. Bu olay bi tek ben de mi var bilmiyorum
Ay ben sanki 100 yaşındayım neden acaba benim içim çürümüş ayolll...31 oldum ben, bi garip geliyo hala, 30lu yaşlar çok büyüklerdi sanki ben hiç öyle çok büyük hissetmiyorum ki kendimi
İyi sen +3 sun ben yarın +6-7 bekliyorum bendede var o canım ya nasıl olsa başlayınca yemicem diye gömüldümde gömüldüm..+3ü nasıl atcam bilmiyorumBen de o kafaya girdim sayılır. Bi de koptum mu ''ay şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim nasılsa başlayınca yiyemicem'' diyip saldırma hastalığım var her şeye. Bu olay bi tek ben de mi var bilmiyorum
İyi sen +3 sun ben yarın +6-7 bekliyorum bendede var o canım ya nasıl olsa başlayınca yemicem diye gömüldümde gömüldüm..
Sakın o hataya düşme +3+2 falan olun sonra aç kalmadan güzel bi diyet biraz da fazla spor işini görür ac kalınca sonra vücudun kendini kitlikta zannederde hiç veremen+3ü nasıl atcam bilmiyorumBen de o kafaya girdim sayılır. Bi de koptum mu ''ay şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim nasılsa başlayınca yiyemicem'' diyip saldırma hastalığım var her şeye. Bu olay bi tek ben de mi var bilmiyorum
31 oldum ben, bi garip geliyo hala, 30lu yaşlar çok büyüklerdi sanki ben hiç öyle çok büyük hissetmiyorum ki kendimi
Ben Kayseriliyim ama bu konuyu senle konuşmadık 9 yıldır Ankarada yasiyorum ama gidip geliyorum ailem orda31 oldum ben, bi garip geliyo hala, 30lu yaşlar çok büyüklerdi sanki ben hiç öyle çok büyük hissetmiyorum ki kendimi
Takımda rekor benle sendeAy ben de bir tek ben öyleyim sanıyordum. Oh be içim rahatladı. Tek degilmisim
Afiyet bal olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?