Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördeğim ilk hafta wc problemim oldu. Şimdi daha iyi çok sukur form çayı kurtarıcım oldu.
Az önce tartildim 61 çıktım ama tok karnına:)
Almamışım heralde
Evet cok almamissin galiba :)
Bu bayramı kazasiz belasiz atlattin desene
Yarın tartıya çıkmıcam valla da çıkamam psikolojik baskı oluştu üstümde nedense bayram araya girmese şu an 70lere düşmüştüm kendime çok kızıyorum
Ne demek cikmayacagim???
Cık tartil da ona gore takibe alalım seni

Yarın tartıya çıkmıcam valla da çıkamam psikolojik baskı oluştu üstümde nedense bayram araya girmese şu an 70lere düşmüştüm kendime çok kızıyorum

Korkma kiz. Napacan cumaya kadar atmak için elimizden geleni yapacağız. Zaten yarından itibaren sıkı yönetim geliyor... ay ben şimdi suan kafa olarak toparlandim

Korkma kiz. Napacan cumaya kadar atmak için elimizden geleni yapacağız. Zaten yarından itibaren sıkı yönetim geliyor... ay ben şimdi suan kafa olarak toparlandim
+3ü nasıl atcam bilmiyorum Ben de o kafaya girdim sayılır. Bi de koptum mu ''ay şunu da yiyeyim bunu da yiyeyim nasılsa başlayınca yiyemicem'' diyip saldırma hastalığım var her şeye. Bu olay bi tek ben de mi var bilmiyorum

Hahaha yok tatlım istemeyiz para...
Memnun oldum canım bende araştırayım dukanı yapabilir miyim acaba ?
Yaşın kaç ay ne güzel bir rakamdır oooo 55 :)

31 oldum ben, bi garip geliyo hala, 30lu yaşlar çok büyüklerdi sanki ben hiç öyle çok büyük hissetmiyorum ki kendimi

Bir tek sen değilsin aynı ben de öyleyim canım ya sorma. Hiç.
Zaten seni okuyunca kendimi görüyorum gibi.

Yok canım bi sende yok o maalesef bozunca nasılsa bozdum psikolojisi hepimizde var ama sen süpersin ben vereceğine eminim, tartı mevzusunda da halledip milletin kafasını karıştırmıştın zaten

Canım benimde öyleydi o yüzden her memleket donüşü + 3-4 oluyordum
Ama kendini frenlemeyi öğreniyorsun.

İyi sen +3 sun ben yarın +6-7 bekliyorum bendede var o canım ya nasıl olsa başlayınca yemicem diye gömüldümde gömüldüm..

Sakın o hataya düşme +3+2 falan olun sonra aç kalmadan güzel bi diyet biraz da fazla spor işini görür ac kalınca sonra vücudun kendini kitlikta zannederde hiç veremen

31 oldum ben, bi garip geliyo hala, 30lu yaşlar çok büyüklerdi sanki ben hiç öyle çok büyük hissetmiyorum ki kendimi
Ben Kayseriliyim ama bu konuyu senle konuşmadık 9 yıldır Ankarada yasiyorum ama gidip geliyorum ailem orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…