Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayağımda ayak maskesi var nasıl zıplıyım 1.5 saat durcakmış, sonra bebek poposu gibi oluyomuş yine değişik şeylere merak sardım Çıkarınca zıplıcam, hatta cumaya kadar bana durmak yok
Ne kokossun sen de yahu
Ya saçın fönlü oluyor ya ayak maskesi yapıyosun. Bunlara ayıracagın vakti spora ayırsan şu an 75'e inmistin

Aaaa ADÜ'de misin? Ben aslen Aydınlıyım, daha dün döndük Nazilli'den :) Memleketime iyi bak ben yokken

Aaaa ADÜ'de misin? Ben aslen Aydınlıyım, daha dün döndük Nazilli'den :) Memleketime iyi bak ben yokken
Evet Adü'deyim. Ay çok şaşırdım
O zaman bilirsin gerçekten okulun oralarda hiç yemek yenecek yer yok kantin hariç Bu sene Avm tarzında bi yerler açıldı bakayım neler gelmiş

Daha da erken gördürtecegim ben sana ama sözümü dinlemen lazım
30 gün şeker yemeyince şeker tadını unutuyomuşsun, süt bile şekerli geliyomuş tarzında bilgiler var ya..Onları okuyorum 2-3 gündür ve çok denemek istiyorum. Şöyle bi gaza gelip 1 aycık şekeri çıkarsam olcak aslında Dinlicem dinlicem, beyaz pantolon giycem bu bahar inşallah

Evet Adü'deyim. Ay çok şaşırdım
O zaman bilirsin gerçekten okulun oralarda hiç yemek yenecek yer yok kantin hariç Bu sene Avm tarzında bi yerler açıldı bakayım neler gelmiş
Aydın merkezde degil mi sizin kampüs? Ben merkezi cok iyi bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. Çocuklugum falan hep Nazilli'de gecti :)
Ben diyetteyken tamamen cıkarmamıstım sekeri ama baya azaltmıstım, ona ragmen cogu sey asırı sekerli gelmeye başlamıştı. Bence yapabilirsin, zor degil. Üstelik cok da saglıklı
Ben resim attım canım menümü zaten sahur da da yememistim. Ama etiketleme unuttum.
Gördüm canım seninkini de, afiyet olsun, Allah kabul etsin :)

Şekerden vazgecemiyorsan tatlandırıcı kullan küp şeker toz şeker gibi olanları bile var

Kahveme tatlandırıcı kullanıyorum. Çay-kahvede beyaz şekeri keseli aylar oldu. Ama arada dondurma-kahve yanına bitter vs tüketiyorum. Onlardan da vazgeçmem gerekcek
Ben14 yıldır çay kahve bitki çayı süt şeker kullanmasını hiç tatları böyle daha güzel dondurma çok kilo yapiyo malesef

@wendy"Akşamdan kalma" sorununuzdan veya kötü bir baş ağrısından kurtulmak ister misiniz? Yatağa girmeden önce birkaç dilim hıyar yiyin ve ertesi sabah dipdiri, baş ağrısız kalkın. Hıyar, vücudun kaybetmiş olduğu gerekli besinleri takviye edici yeterli miktarda şeker, B vitaminleri ve elektrolitleri ihtiva ettiği için yediğiniz birkaç dilim sorunlarınızı hemen yok eder. Aynı zamanda kabızlığı önler benim kabızlık sorunu yaşamama nedeni

Kızlar ben çok rahatsızım idrar yollarım enfeksiyon kapmış yanma falan var oturup kalkamıyorum 2 gündür vardı da bugün çok fenayım
Doktora gidersen tek kullanımlık bir antibiyotik var onu veriyorlar bir günde geçiriyor geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…