- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #205.361
Ne kokossun sen de yahuAyağımda ayak maskesi var nasıl zıplıyım1.5 saat durcakmış, sonra bebek poposu gibi oluyomuş yine değişik şeylere merak sardım Çıkarınca zıplıcam, hatta cumaya kadar bana durmak yok
Aaaa ADÜ'de misin? Ben aslen Aydınlıyım, daha dün döndük Nazilli'den :) Memleketime iyi bak ben yokkenAydında okuyorum. Evet üniversite, zaten bu sene bu kadar çok kilo alma sebebim her öğün dışarda yediğimiz burger king, pizza gibi şeylerdendi. Ders aralarında bisküvi-kahve öğle araları tost-hamburger derken şiştik de şiştikYemekhanenin yemekleri yağ kokuyo diyolardı hiç gitmedim açıkçası. Arkadaşlarım da hiç gitmiyo ki. Olmadı bi denerim orayı da.
Bi de bu sene okulun tam yanına avm açıldı, içinde lokanta tarzı yerler var güzel bi şeyler buluruz belki
Ne kokossun sen de yahu
Ya saçın fönlü oluyor ya ayak maskesi yapıyosun. Bunlara ayıracagın vakti spora ayırsan şu an 75'e inmistin
Daha da erken gördürtecegim ben sana ama sözümü dinlemen lazımKasıma kadar dikkat etsem 75i görebilir miyim acaba
Evet Adü'deyim. Ay çok şaşırdımAaaa ADÜ'de misin? Ben aslen Aydınlıyım, daha dün döndük Nazilli'den :) Memleketime iyi bak ben yokken
30 gün şeker yemeyince şeker tadını unutuyomuşsun, süt bile şekerli geliyomuş tarzında bilgiler var ya..Onları okuyorum 2-3 gündür ve çok denemek istiyorum.Daha da erken gördürtecegim ben sana ama sözümü dinlemen lazım
Hani nerde gene kimse menü yazmamıs???! Yarın cidden sıkıyönetim ilan ediyoruz artık, bu böyle olmayacak
Aydın merkezde degil mi sizin kampüs? Ben merkezi cok iyi bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. Çocuklugum falan hep Nazilli'de gecti :)Evet Adü'deyim. Ay çok şaşırdım
O zaman bilirsin gerçekten okulun oralarda hiç yemek yenecek yer yok kantin hariçBu sene Avm tarzında bi yerler açıldı bakayım neler gelmiş
Ben diyetteyken tamamen cıkarmamıstım sekeri ama baya azaltmıstım, ona ragmen cogu sey asırı sekerli gelmeye başlamıştı. Bence yapabilirsin, zor degil. Üstelik cok da saglıklı30 gün şeker yemeyince şeker tadını unutuyomuşsun, süt bile şekerli geliyomuş tarzında bilgiler var ya..Onları okuyorum 2-3 gündür ve çok denemek istiyorum.Şöyle bi gaza gelip 1 aycık şekeri çıkarsam olcak aslında Dinlicem dinlicem, beyaz pantolon giycem bu bahar inşallah
Gördüm canım seninkini de, afiyet olsun, Allah kabul etsin :)Ben resim attım canım menümü zaten sahur da da yememistim. Ama etiketleme unuttum.
Şekerden vazgecemiyorsan tatlandırıcı kullan küp şeker toz şeker gibi olanları bile var30 gün şeker yemeyince şeker tadını unutuyomuşsun, süt bile şekerli geliyomuş tarzında bilgiler var ya..Onları okuyorum 2-3 gündür ve çok denemek istiyorum.Şöyle bi gaza gelip 1 aycık şekeri çıkarsam olcak aslında Dinlicem dinlicem, beyaz pantolon giycem bu bahar inşallah
Kahveme tatlandırıcı kullanıyorum. Çay-kahvede beyaz şekeri keseli aylar oldu. Ama arada dondurma-kahve yanına bitter vs tüketiyorum. Onlardan da vazgeçmem gerekcekŞekerden vazgecemiyorsan tatlandırıcı kullan küp şeker toz şeker gibi olanları bile var
Ben14 yıldır çay kahve bitki çayı süt şeker kullanmasını hiç tatları böyle daha güzel dondurma çok kilo yapiyo malesefKahveme tatlandırıcı kullanıyorum. Çay-kahvede beyaz şekeri keseli aylar oldu. Ama arada dondurma-kahve yanına bitter vs tüketiyorum. Onlardan da vazgeçmem gerekcek
Telefondan gidiyorum farklı çıkıyor kelimelerBen14 yıldır çay kahve bitki çayı süt şeker kullanmasını hiç tatları böyle daha güzel dondurma çok kilo yapiyo malesef
Doktora gidersen tek kullanımlık bir antibiyotik var onu veriyorlar bir günde geçiriyor geçmiş olsunKızlar ben çok rahatsızım idrar yollarım enfeksiyon kapmış yanma falan var oturup kalkamıyorum 2 gündür vardı da bugün çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?